Benim de son ayEvet kizlar iki yanagimdada sivilce cikti iki gun oncebende cok umut etmistim artik kurtuldum hic cikmiycak saniyordum ama oyle olmadi tedavim biteli 15 gun oluyor niye cikiyor hala anlamis degilim ustelik izleride kaldi kirmizilik hala var ve iki yanagimdada cikmaya devam ediyor
Arkadaşım hemen ümitsizliğe kapılma kırmızılıklar zaten birkaç ayı buluyormuş geçmesi doktorum söyledi bana da sivilce de tek tük çıkar elbet regl zamanlarında streste vs. Ama eskisi gibi olmaz sadece hemen bir isyankarlık yaEvet kizlar iki yanagimdada sivilce cikti iki gun oncebende cok umut etmistim artik kurtuldum hic cikmiycak saniyordum ama oyle olmadi tedavim biteli 15 gun oluyor niye cikiyor hala anlamis degilim ustelik izleride kaldi kirmizilik hala var ve iki yanagimdada cikmaya devam ediyor
İnsallah cikmaz diycem ama cikiyor malesefBenim de son ay
vallahi isyan ediyorum:) cunku asiri bi sivilce problemim yoktu ayni Boyle yanaklarimda cenemde ara ara cikardi ve sonmuyodu sikmayinca bende mecburen sikiyordum ki gecmeye baslasin. Simdi sikmiycm Tabi cogalmasindan korktugum icin nette cok arastirmistim tum siteleri talan etmistim nerdeyse yuzu daha kotu olanlarda bile hic bidaha sivilce cikmamis ozellikle tedaviden sonra. Ciktiysada 3,5 yil sonra tekrarlamis benim hemen cikmasi morelimi bozduArkadaşım hemen ümitsizliğe kapılma kırmızılıklar zaten birkaç ayı buluyormuş geçmesi doktorum söyledi bana da sivilce de tek tük çıkar elbet regl zamanlarında streste vs. Ama eskisi gibi olmaz sadece hemen bir isyankarlık ya
Anladım arkadasım ama internette yazan herşey sende de olacak diye bir şey yok değil mi her vücut her cilt tipi farklı reaksiyon gösterir benim de şuanda kusma döneminde suratım ama yine de şukur diyorum doktorunla konuş bence biz burada ne dersek boş en iyi o bilir geçmiş olsun sıkma canını en azından roacuttane tedavisi öncesi gibi olmaz bence çıktığı gibi söner :)İnsallah cikmaz diycem ama cikiyor malesefTabi culture tipiylede alakali benim cildim acayip bisey bepanthol bepanthen bunlar bile sivilce yapti bende
vallahi isyan ediyorum:) cunku asiri bi sivilce problemim yoktu ayni Boyle yanaklarimda cenemde ara ara cikardi ve sonmuyodu sikmayinca bende mecburen sikiyordum ki gecmeye baslasin. Simdi sikmiycm Tabi cogalmasindan korktugum icin nette cok arastirmistim tum siteleri talan etmistim nerdeyse yuzu daha kotu olanlarda bile hic bidaha sivilce cikmamis ozellikle tedaviden sonra. Ciktiysada 3,5 yil sonra tekrarlamis benim hemen cikmasi morelimi bozduregli oldugumda cikmisti zaten bunlar durup dururken cikti bende sasirdim. Kizariliklar ve izler icinde krem kullaniyorum hala tedavi boyuncada kullanmistim ama hic bi etki gostermedi
Valla arkadaşım ben kabuklandığında soymuyorum dersem yalan söylerim yapıyorsun ister istemez bende de iz kaldı ama şuan bunu düşünmüyorum açıkçası çünkü kusma dönemindeyim bende sivilce tarlası resmenBenim birkaç sivilcem kanadı ve cok büyük kabuk bağladı diğer iltihaplı sivilcelerim hic makyaj yapmıyorum. Kabuklarım kalksa iz kalır mı cok korkuyorum mutlaka dökücek o kabuğu ama
Ben hiç ellemiyorum kendinden bugün düştü kabuklarım yüzümü yıkarken falan yüzüm leke dolu insaallah iz kalmazValla arkadaşım ben kabuklandığında soymuyorum dersem yalan söylerim yapıyorsun ister istemez bende de iz kaldı ama şuan bunu düşünmüyorum açıkçası çünkü kusma dönemindeyim bende sivilce tarlası resmensadece sıkma kanatma ben iri iltihaplı sivilcelerimi sıkmıyorum sadece kuruyor kabuk bağlıyor bende canımı acıtmıyorsa eğer tamamen kurumuşsa alıyorum kabukları
Leke bir şekilde geçer de iz çok zor bitse bir şu dönem hayırlısıylaBen hiç ellemiyorum kendinden bugün düştü kabuklarım yüzümü yıkarken falan yüzüm leke dolu insaallah iz kalmaz
Ben hiç ellemiyorum kendinden bugün düştü kabuklarım yüzümü yıkarken falan yüzüm leke dolu insaallah iz kalmaz
Nasıl peki istediğin gibi mi oldu yüzün kusma devam ediyor muBenim son ay kızlar...
Kusma olayı bitti şimdilik iyi ama önemli olan tedavi bittikten sonra çıkıp cikmamasiNasıl peki istediğin gibi mi oldu yüzün kusma devam ediyor mu
Leke veya iz kaldı mı peki eklem ağrısı yaşıyor musunKusma olayı bitti şimdilik iyi ama önemli olan tedavi bittikten sonra çıkıp cikmamasi
Canim bu ilaçta tam etki etmiyor çünkü çok yorum okudum netten bu ilaçta 1 yıl sonra yine cikariyormus sivilce bende bitmedi doktorumla antibiyotik verdi onu kullaniyorum doktorum özel bir hastanede peeling yaptir dedi bana meyve asidi peelingi cilde iyi geliyormuş yüzü soyuyormus sanırım güzellik merkezinde yaptircaktim doktorum önermedi hastanede doktor gözetiminde yaptir dedi olmazsa lazer yaptırmayı düşünüyorum sende araştir istersen. Bende zoretanin iyi etki etmediği için bitirdik tedaviyi şimdi işe doğal yollardan çözüm arıyorumEvet kizlar iki yanagimdada sivilce cikti iki gun oncebende cok umut etmistim artik kurtuldum hic cikmiycak saniyordum ama oyle olmadi tedavim biteli 15 gun oluyor niye cikiyor hala anlamis degilim ustelik izleride kaldi kirmizilik hala var ve iki yanagimdada cikmaya devam ediyor
Benim yeni bir ay oldu doktorum dozu farklı verdi 20 mg pazartesi bir carsamba iki cuma iki tane içiyorum bi hafta önce bi kusma yasadım simdi kurudu bakalım bu sekilde nasıl olucak doz az olduğı icinNasıl peki istediğin gibi mi oldu yüzün kusma devam ediyor mu
bendede ise yaramadi bu ilac dun yine bi sivilce cikti 4 ay kullandim ben kardesim 3 ay kullanmisti ustelik onun coktu sivilcesi kocaman cikiyordu 3 ayda bebek gibi oldu yarida birakti kardeaim 4 yil rahatti simdi onunda yine yuzu sivilcelendi. Benim normalde cildim yagli degildi zaten stresten cikmisti bende sivilceler ergenligimde hic yoktu.evet doktor banada demisti bu tedavi sonrasi cildi canlandirmak izler icin uygulama yapiyoruz semiarid dusunuesen ararsin randavu veririz semiarid seans ucreti 200 tl ayda birkez yapiliyomus gitmeyi dusunuyorum cunku yuzum solgun izler duruyor canli puruzsuz aydinlik sorunsuz bebek gibi cildim olmasini cok istiyorum birde bu aralar arnavut kremine taktim alsammi diye dusunuyorum instagramda bi Bayan satiyor civasiz icine Civa yerine arbutin koyuyolarmis. Arastirdim iyi zararsiz bisey armut sapinsan elde ediliyomus yuzu beyazlatiyormus kararsiz kaldim alip almamaktaCanim bu ilaçta tam etki etmiyor çünkü çok yorum okudum netten bu ilaçta 1 yıl sonra yine cikariyormus sivilce bende bitmedi doktorumla antibiyotik verdi onu kullaniyorum doktorum özel bir hastanede peeling yaptir dedi bana meyve asidi peelingi cilde iyi geliyormuş yüzü soyuyormus sanırım güzellik merkezinde yaptircaktim doktorum önermedi hastanede doktor gözetiminde yaptir dedi olmazsa lazer yaptırmayı düşünüyorum sende araştir istersen. Bende zoretanin iyi etki etmediği için bitirdik tedaviyi şimdi işe doğal yollardan çözüm arıyorum
Bence alma daha kötü olmasın bir kaç ay bak gecmezse başka tedaviye baslarsinbendede ise yaramadi bu ilac dun yine bi sivilce cikti 4 ay kullandim ben kardesim 3 ay kullanmisti ustelik onun coktu sivilcesi kocaman cikiyordu 3 ayda bebek gibi oldu yarida birakti kardeaim 4 yil rahatti simdi onunda yine yuzu sivilcelendi. Benim normalde cildim yagli degildi zaten stresten cikmisti bende sivilceler ergenligimde hic yoktu.evet doktor banada demisti bu tedavi sonrasi cildi canlandirmak izler icin uygulama yapiyoruz semiarid dusunuesen ararsin randavu veririz semiarid seans ucreti 200 tl ayda birkez yapiliyomus gitmeyi dusunuyorum cunku yuzum solgun izler duruyor canli puruzsuz aydinlik sorunsuz bebek gibi cildim olmasini cok istiyorum birde bu aralar arnavut kremine taktim alsammi diye dusunuyorum instagramda bi Bayan satiyor civasiz icine Civa yerine arbutin koyuyolarmis. Arastirdim iyi zararsiz bisey armut sapinsan elde ediliyomus yuzu beyazlatiyormus kararsiz kaldim alip almamakta
Bu tedavi 6-8 ay sürüyor yalnız siz az kullanmıssınız ve dozu tamamlamadığınız icin tedavi yarıda kaldı ve cıkması cok normalbendede ise yaramadi bu ilac dun yine bi sivilce cikti 4 ay kullandim ben kardesim 3 ay kullanmisti ustelik onun coktu sivilcesi kocaman cikiyordu 3 ayda bebek gibi oldu yarida birakti kardeaim 4 yil rahatti simdi onunda yine yuzu sivilcelendi. Benim normalde cildim yagli degildi zaten stresten cikmisti bende sivilceler ergenligimde hic yoktu.evet doktor banada demisti bu tedavi sonrasi cildi canlandirmak izler icin uygulama yapiyoruz semiarid dusunuesen ararsin randavu veririz semiarid seans ucreti 200 tl ayda birkez yapiliyomus gitmeyi dusunuyorum cunku yuzum solgun izler duruyor canli puruzsuz aydinlik sorunsuz bebek gibi cildim olmasini cok istiyorum birde bu aralar arnavut kremine taktim alsammi diye dusunuyorum instagramda bi Bayan satiyor civasiz icine Civa yerine arbutin koyuyolarmis. Arastirdim iyi zararsiz bisey armut sapinsan elde ediliyomus yuzu beyazlatiyormus kararsiz kaldim alip almamakta
Merhabalar. :) Bu ilacı çok duyuyorum ve sivilce sorunumdan kurtulmak istiyorum artik cok şey denedim doktorada gittim degisik kremler verdiler ama bir işe yaramıyor. Adet duzensizligim var doktor diane35 verdi onu kullaniyorum sivilcelerim dahada artti bu ilactan sonra.Tekrardan doktora bu ilac icin başvurmak istiyorum. Kullanmaya baslayinca cok sivilce cikiyomus sanirim ogrenciyim ve devamli okuldayim sivilceler çıktığında makyajla kapatma gibi olasılık oluyo mu izin veriliyo mu buna? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Evet oyle yapiyim 28 ocakta 1 ay dolucak ilaci birakmam Hala hasas cildimBence alma daha kötü olmasın bir kaç ay bak gecmezse başka tedaviye baslarsin
Yarida birakmadim canim doktorum 3 ay kullanicaz sende demisti 4 ay kullandim ben cunku ara ara cikiyordu zaten yogun bi sivilce problemim yoktu tedaviyide normal sivilcelilerde 4- 6 ay oluyormusBu tedavi 6-8 ay sürüyor yalnız siz az kullanmıssınız ve dozu tamamlamadığınız icin tedavi yarıda kaldı ve cıkması cok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?