Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oldu canım ama geçiyor bir hafta sonra kepek haricinde benim şimdi derilerim kalkıyor kepek gibi pullanmadan dolayı
Şampuan olarak ne kullanıyorsun canımYok vallahi geçmedi ben de, aksine arttı gibi.
Şampuan olarak ne kullanıyorsun canım
Bana sadece dalin dedi mesela doktor çok kurutuyormuş diğer şampuanlar ondan da olabilir kepeğin :)Head and shoulders
Bana sadece dalin dedi mesela doktor çok kurutuyormuş diğer şampuanlar ondan da olabilir kepeğin :)
Off ya bu nedir arkadaş korktum valla. Cildiyeye gidecektim vaz gecti bu ilacı verir diye. Yaklaşık 4 sene e önce bagcilar eğitim ve araştırma ya gitmiştim adını bilmiyorum ilacın daha doğrusu hatırlayamıyorum. Verdigi ilaç sacimdan tutun bütün vücudunu kurutmustu. Reçete de buyuktu yan etkileri de fazla idi. Fakat kadın bana bu ilacı yazmadan önce benden tahlil istemedim. Sonra 1 hafta kadar kullandım çalıştığım yerdeki bir arkadaşım bi yakınının ilaç kullanıp hasta olduğunu yataklara falan düştüğünü anlatmıştı. Tam hatırlamıyorum yanlış birşey söylemeyeyim. Ben de korkup ilaca devam etmemistim annem de receteyi okuyup intihar kısırlık falan yazdığını görünce o da bırak demişti. Şimdi bu aralar yüzüm hep iz dolu. Suratimdan kocaman sivilceler eksik olmuyor. Vücudumda da kafamda bile var su an. Önceden siyah noktam yoktu 1senedir de onla cebellesiyorum. Şu aralar karabas (lavantagillerden) otunu 5dk demleyip pamukla kompres yapıyorum. Mikroplar i öldürüyor ve izlerin geçirdiğini duydum. Siyah noktalar için garnier saf ve temiz aldım onu kullanıp ardından nemlendirici sürüyorum. Günde 2 kere dovela da yüzümü yikiyorum. Cildin vıcık vıcık yinede bana mısın demiyor. Bi de argaan maskesi var ama onu kullanmıyorum pek. Bugün bi kozmetikciye girdim orda bir bayan güzellik uzmaniymis o dedi bunların hiçbiri fayda etmez dermatologa git dedi ama roaccutane kullanma sakıncalı dedi. Bende zaten dedim ilaç kullanmak istemiyorum. Bayanda o zaman haricen kullanılan bir şey iste dedi. Bir de aktardan kukurtlu sabun alicaktim yıllar önce ordaki abi bana ne için kullanılacağımi sordu bende sivilce için deyince bana 5 madde saydı eğer dedi bunlardan vazgecmezsen hiç bir faydası olmaz dedi.
1.kızartma
2.çikolata
3.çekirdek
4.kola
5.cips
Şimdi burdaki yazılanları da okuyorum kafam iykc karıştı hiç umudum kalmadı kendimi çok çirkin hissediyorum.
Doktor bana ilaç verirken tahlil yaptırmadıArkadaşım her insanın yapısı bir değil. Sen kendini kötü şetlerle empoze edersen iyileşmen zaten olanaksız. Ben bir sene boyunca kremler ve hap kullandım. Cildimin ne sivilcesi ne yağı gitmişti + saçım iki gün içinde hemen yağlanırdı. Bide ben saçımla çok oynayan birisiyim. Bir ay önce doktora gitmeden yengem bana haptan bahsetti. Herkese göre değil.
Kan tahlili sonucu veriliyor ve ağır bi hap demişti. Hatta bi yakını kullanmış faydasını görmeden hemen geri boşlamış ama sebebi niye bilmiyorum.
Ben bu hapın yan etkilerinş öğrenmiş olmama rağmen nasıl bi heyecan ile başladığımı sana izah edemem. Düşüm yani o kadar yan etkisini bilmeme rağmen.
Şuan varya o vıcık vıcık yağlı saç ve ciltten kurtuldum. Sırtım bile yağlıydı düşün. Şimdi saçımı 4-5 güne bir yıkasam yine de yağ olmuyo. Bide yağlanınca afedersin leş gibi yağ kokardı. Ama şuan koku bile yok. Şükürler olsn. İyi ki kullanmışım diyorum şimdilik. Bakalım ilerleyen zAmanlar da neler olacak göreceğiz.
Demem o ki , başkalarının ağzına bakma. Eğer doktorun uygun görürse kullan.
Doktor bana ilaç verirken tahlil yaptırmadı
Ben bir senedir neler çektim korktuğum için kullanamadım 9 milyarım gitti ve ciltim mahvoldu herkes farklı islem yaptı derim inceldi yüzümü gören korkutor doktora gittim o bile üzüldü direk rouctame verdi tahlil istemedi ben bir senedir neleee cektim sivilcem gecmedi en iyi yerleee gitrim tek çözüm bu ilaçmış doktorum öyle dedi bence başla eğer korkuyorsan cok benim gibi al yan etki yasamak istemiyorsan cuma aksam iki tane pazartesi aksam bir carsamba aksam iki tane. Ben basladım iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım ne dicek kimsenin cildi benim kadar kötü değildir bbuna eminim :) o yüzden moralini bozma ve bu ilacı kullan kesinlikle. Kanıyor kendi kendine bu en iyi hali siz düsünün...Off ya bu nedir arkadaş korktum valla. Cildiyeye gidecektim vaz gecti bu ilacı verir diye. Yaklaşık 4 sene e önce bagcilar eğitim ve araştırma ya gitmiştim adını bilmiyorum ilacın daha doğrusu hatırlayamıyorum. Verdigi ilaç sacimdan tutun bütün vücudunu kurutmustu. Reçete de buyuktu yan etkileri de fazla idi. Fakat kadın bana bu ilacı yazmadan önce benden tahlil istemedim. Sonra 1 hafta kadar kullandım çalıştığım yerdeki bir arkadaşım bi yakınının ilaç kullanıp hasta olduğunu yataklara falan düştüğünü anlatmıştı. Tam hatırlamıyorum yanlış birşey söylemeyeyim. Ben de korkup ilaca devam etmemistim annem de receteyi okuyup intihar kısırlık falan yazdığını görünce o da bırak demişti. Şimdi bu aralar yüzüm hep iz dolu. Suratimdan kocaman sivilceler eksik olmuyor. Vücudumda da kafamda bile var su an. Önceden siyah noktam yoktu 1senedir de onla cebellesiyorum. Şu aralar karabas (lavantagillerden) otunu 5dk demleyip pamukla kompres yapıyorum. Mikroplar i öldürüyor ve izlerin geçirdiğini duydum. Siyah noktalar için garnier saf ve temiz aldım onu kullanıp ardından nemlendirici sürüyorum. Günde 2 kere dovela da yüzümü yikiyorum. Cildin vıcık vıcık yinede bana mısın demiyor. Bi de argaan maskesi var ama onu kullanmıyorum pek. Bugün bi kozmetikciye girdim orda bir bayan güzellik uzmaniymis o dedi bunların hiçbiri fayda etmez dermatologa git dedi ama roaccutane kullanma sakıncalı dedi. Bende zaten dedim ilaç kullanmak istemiyorum. Bayanda o zaman haricen kullanılan bir şey iste dedi. Bir de aktardan kukurtlu sabun alicaktim yıllar önce ordaki abi bana ne için kullanılacağımi sordu bende sivilce için deyince bana 5 madde saydı eğer dedi bunlardan vazgecmezsen hiç bir faydası olmaz dedi.
1.kızartma
2.çikolata
3.çekirdek
4.kola
5.cips
Şimdi burdaki yazılanları da okuyorum kafam iykc karıştı hiç umudum kalmadı kendimi çok çirkin hissediyorum.
Ben bir senedir neler çektim korktuğum için kullanamadım 9 milyarım gitti ve ciltim mahvoldu herkes farklı islem yaptı derim inceldi yüzümü gören korkutor doktora gittim o bile üzüldü direk rouctame verdi tahlil istemedi ben bir senedir neleee cektim sivilcem gecmedi en iyi yerleee gitrim tek çözüm bu ilaçmış doktorum öyle dedi bence başla eğer korkuyorsan cok benim gibi al yan etki yasamak istemiyorsan cuma aksam iki tane pazartesi aksam bir carsamba aksam iki tane. Ben basladım iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım ne dicek kimsenin cildi benim kadar kötü değildir bbuna eminim :) o yüzden moralini bozma ve bu ilacı kullan kesinlikle. Kanıyor kendi kendine bu en iyi hali siz düsünün...
Off canım benim sen naptin kendine böyle ınsanın kendi eliyle yaptığını başkası yapmazmis. 9 bin TL az para değil yani. Çok çok geçmiş olsun . Gittiğiniz doktor bir tek bu ilacı mi verdi size başka birşey konuşuldu mu öneri de bulundu mu şunu yeme bunu yeme diye ya da karaciğer le de alakası oluyormuş tabi bu bir şehir efsane si değil de.Ben bir senedir neler çektim korktuğum için kullanamadım 9 milyarım gitti ve ciltim mahvoldu herkes farklı islem yaptı derim inceldi yüzümü gören korkutor doktora gittim o bile üzüldü direk rouctame verdi tahlil istemedi ben bir senedir neleee cektim sivilcem gecmedi en iyi yerleee gitrim tek çözüm bu ilaçmış doktorum öyle dedi bence başla eğer korkuyorsan cok benim gibi al yan etki yasamak istemiyorsan cuma aksam iki tane pazartesi aksam bir carsamba aksam iki tane. Ben basladım iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım ne dicek kimsenin cildi benim kadar kötü değildir bbuna eminim :) o yüzden moralini bozma ve bu ilacı kullan kesinlikle. Kanıyor kendi kendine bu en iyi hali siz düsünün...
Tek sen değilsin canim malesef benimde cildimde bu ilaca başlamadan önce yoktu fazla bu ilaçla çok çıktı yan etkileri çok olumsuz etkilediği için 3 ay kullanabildim doktorum kesti ilaci 1 ay oldu birakali ama halen yüzüm kizarik içinde insan içine çıkamaz oldum. Inşallah sende etkiler iyi şekilde gelisirde devam edersin.Ben bir senedir neler çektim korktuğum için kullanamadım 9 milyarım gitti ve ciltim mahvoldu herkes farklı islem yaptı derim inceldi yüzümü gören korkutor doktora gittim o bile üzüldü direk rouctame verdi tahlil istemedi ben bir senedir neleee cektim sivilcem gecmedi en iyi yerleee gitrim tek çözüm bu ilaçmış doktorum öyle dedi bence başla eğer korkuyorsan cok benim gibi al yan etki yasamak istemiyorsan cuma aksam iki tane pazartesi aksam bir carsamba aksam iki tane. Ben basladım iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım ne dicek kimsenin cildi benim kadar kötü değildir bbuna eminim :) o yüzden moralini bozma ve bu ilacı kullan kesinlikle. Kanıyor kendi kendine bu en iyi hali siz düsünün...
Haklısın canim ama sayfada hiç olumsuz söylenimler yok tamda almaya karar vermiştim ama açıkçası korktum şimdi dava açın doğruysa eğer.Arkadaslar sakın almayın ottomon body bende aldım beni mahvetti bütün sivilceleri azdırdı daha sonra şikayet icin aradım beni her yerden engellediler sakın inanmayın
Aynen arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum iyiki kullanıyorum belki yolun başındayım ama iyiki kullanıyorum diyorum sende ki bütün olanların hepsiii bende de sanki beni anlattın yazıda saçların sırtın vücudun yüzün yağlanmaması ne demekmiş bu ilaçla öğrendim yoksa imkansızları oynardıkArkadaşım her insanın yapısı bir değil. Sen kendini kötü şetlerle empoze edersen iyileşmen zaten olanaksız. Ben bir sene boyunca kremler ve hap kullandım. Cildimin ne sivilcesi ne yağı gitmişti + saçım iki gün içinde hemen yağlanırdı. Bide ben saçımla çok oynayan birisiyim. Bir ay önce doktora gitmeden yengem bana haptan bahsetti. Herkese göre değil.
Kan tahlili sonucu veriliyor ve ağır bi hap demişti. Hatta bi yakını kullanmış faydasını görmeden hemen geri boşlamış ama sebebi niye bilmiyorum.
Ben bu hapın yan etkilerinş öğrenmiş olmama rağmen nasıl bi heyecan ile başladığımı sana izah edemem. Düşüm yani o kadar yan etkisini bilmeme rağmen.
Şuan varya o vıcık vıcık yağlı saç ve ciltten kurtuldum. Sırtım bile yağlıydı düşün. Şimdi saçımı 4-5 güne bir yıkasam yine de yağ olmuyo. Bide yağlanınca afedersin leş gibi yağ kokardı. Ama şuan koku bile yok. Şükürler olsn. İyi ki kullanmışım diyorum şimdilik. Bakalım ilerleyen zAmanlar da neler olacak göreceğiz.
Demem o ki , başkalarının ağzına bakma. Eğer doktorun uygun görürse kullan.
El sabununu bile katı dalin sabunla yıka sıvı sabun yok dedi dalin en az kurutan canım tavsiye ederim kepeğim yok şuanda benim ama kafa derilerim de yüzüm gibi soyulduğu için onlar görünüyor olsun en azından kaşıntı yapmıyor diyorsunHuh bana şampuan şu bu olsn bişey demedi. Çocuk yapma diye sürekli tembihliyo ama :-D
Kızlaaar yapmayın roaccutane dan iyisi var mı ya asıl hiçbir yan etkisi olmayıp işe yarayan ilaçlardan korkun zahmetsiz rahmet olmaz internette olumlu yazar tabikide satmak için fotolar falanHaklısın canim ama sayfada hiç olumsuz söylenimler yok tamda almaya karar vermiştim ama açıkçası korktum şimdi dava açın doğruysa eğer.