- 5 Aralık 2016
- 51
- 7
- 1
- 34
yenı basladıgın ıcın normal bende 1 hafta cektım.ben mazejık ıcmıstım parol da ıcebılırsınKızlar baş ağrısı çekiyorum birde iki gündür hangi ağrı kesicileri içebilirim bilginiz var mı herhangi bir ağrı kesici içebilir miyim
Parol içtim canım teşekkür ederim iyi geldi rahatladım vallayenı basladıgın ıcın normal bende 1 hafta cektım.ben mazejık ıcmıstım parol da ıcebılırsın
hayır hiçbir şey kullanmadımYüzüne nemlendirici surmedinmi veya başka sivilce kremi
Evet canım düşük aldığım halde böyle oldu bilseydim hiç baslamazdim ultrasyona girdim yumurtaliklarda da kist çıktı bu ilaci kullanmadan önce yoktu böyle şikayetlerim önce yüzeysel ilaç kullanın kızlar hemen bu ilaca yönelmeyin.bu ilaci kullanan bayan arkadaslarim ilaci kullanırken çok dikkatli kullanın hepinize geçmiş olsun.Canim cok uzuldum yaa insallah toparlar cigerin bunun icinde hhaftada 1 en az enginar ye veya kapsulleride var kullanabilirsin birde ibrahim saracoglunun karaciger icin bi kuru vardi netten bakip uygulayabilirsin arastir iyice insallah duzelir karacigerin toparpar yenilenir bende tedaviden sonra uygulamayi dusunuyorum.benimde 4. Ayim ve son ay aslinda 3. Ayin sonunda sivilce cikmadi bi tane cikti iki gun once oda regli oldum ondan cikti suan bende izleri var kipkirmizi sivilce gibi duruyor cok morel bozucu gozlerim agrimaya yine basladi hicbiseyde vermemisti doktor Gozlerim icin sende dusuk doz kullaniyoruz demisti belki ondan vermedi
nasıl gıdıyorParol içtim canım teşekkür ederim iyi geldi rahatladım valla
Bugün 8.günüm ne ağrım var ne aşırı kuruluğum çok şukur burnumun üstünde kenarlarda biraz soyulma var o kadar sanırım çok su içtiğim için daha kuruluğun bir etkisini göremedim mg olarak ta fazla kullanmama rağmennasıl gıdıyor
Kaç mg ve hangi ilacBugün 8.günüm ne ağrım var ne aşırı kuruluğum çok şukur burnumun üstünde kenarlarda biraz soyulma var o kadar sanırım çok su içtiğim için daha kuruluğun bir etkisini göremedim mg olarak ta fazla kullanmama rağmen
Roaccutane 50 mg kullanıyorum canımKaç mg ve hangi ilac
Him ama canim yan etkiler 2 ay sonradan basliyoRoaccutane 50 mg kullanıyorum canım
Doğrudur burada o kadar korkunç şeyler yazılıyor ki ister istemez insan bekliyorHim ama canim yan etkiler 2 ay sonradan basliyo
Şimdiye roaccutane kullansaydın belki daha etkili sonuç alırdın canım büyük geçmiş olsun iyi bir dermatolog bul bu operasyonlarıda anlat bence bilsin ona göre kullan bu kadar acıya katlandıysan roacuttanenin kuruluk vs. Olan şeylere hayli hayli katlanırsın benceArkadaşlar merhaba benimde bir yıldır gecmeyen akne şikayetim var. 21 yasındayım gitmediğim doktorlar klinikler kalmadı.Çoğu rouctane dediler ama korkumdan kullanamadım. Nişantaşında ayşe estetik diye çok ünlü bir yere gittim bana garanti verip gecirceklerini söylediler. Obagi'nin 10 kutu kadar ilaçlarını aldım birazcık azalma oldu cilt bakımları yaptırdım ama geciremediler. Geciremeyincede yan çizip senin gecmiyor bizlik bir sey yok deyip basından saldılar. Ama yılmadım Obaginin ürünlerini kullanan başka bir yere gittim bağdat caddesinde melisssima diye bi yer. Kullandığım ilaçların üzerine birkaç ilaç daha eklediler. 6 tane Ezco(kurutma çalışması) yaptılar kömür maskeleri yaptılar biraz azalma oldu günden güne iyi gelmeye basladı sonra fraksiyonel rinnova yaptılar bes seans cildim daha iyi olmustu . Ama bitince sivilcelerim tekrar cıkmaya basladı ama öyle böyle değil makyajsız cıkamaz oldum denize bire makyajla giriyordum siz düsünün . Kızamık gibiydim. Simdi de şişlide Esaderme gidiyorum gittiğim yerlerde kaliteli yerlerdi. 4 kurutma 7 seans dermapen verildi. Kurutmanın amacı yağ salgsını durdurmakdır. Ama benim cildim dahada kötü hale geldi deri altım cok dolu zaten. 4 kurutma yeterli olmayınca bir tane daha yapıldı ve sonra 2 dermapen yapıldı. Cok acılı... Daha öncekilerde inanılmaz acılıydı ama sabrettim fakat artık psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum geçmeyecek diye bakıyorum. Suan gittiğim yer beni daha berbat yaptı ve ciddi anlamda suan rouctane kullanmakta kararlıyım ne olursa olsun. Deri altım dolu ve hic bir sekilde gitmiyor suana kadae gittiğim yerlere 9 bin tl para harcadım... Maddi ve manevi anlamda tükendim. Ocak ayında baslamayı düsinüyorum doktora gidicem büyük ihtimal rouctane verir. Ama kusma döneminden yan etkilerinden cok korkuyorum ya olurda kusma döneminde ilacı bırak derse değerlerim kötü cıkar diye korkuyorum bu konuda bana lütfen yardımcı olur musunuz? Değerlerimin kötü cıkmaması icin nasıl beslenmem ne yapmam gerekiyor ve kusma dönemi hangi dönem baslıyor. Suan yüzümde akne lekesi aşırı var size anlatamam acaba rouctanle beraber hafifler mi yoksa leke kalır mı? Ama önemli olan artık deri altı doluluğumun gecmesi sivilcelerden kurtulmak... Leke sonrada tedavi edilebilir diye düsünüyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim
Bende ikinci haftamdayım canım burun kanaması falan olmadı bende daha ama senin gibi soyulmalar vs. Bende de var burun çevresi özellikle inş herşey güzel olur :)Merhaba arkadaşlar. Benim çocukluğumdan bu yana aklınıza gelebilecek en ufak ,en basitindenbasitin bütün tatlı çeşitlerine karşı alerjim vardı. Annem o zamanlar tatlı vermezdi. Elim ayağım kabarcık kabarcık olurmuştu. Geçen seneden bu yana, yani nisan ayına kadar 0yaklaşık 1 sene boyunca) krem ve farklı bi hapla tedavi görmüştüm. Bu sene türkiyeden dönüşümüz de sivilcelerim yeniden artış göstermeye başladı. En sonunda dayanamadım doktora gittim. Ve sivilcelerin yeniden çıkmaya başladığını söyledim. O da bana bu hapı (roaccutane) önerdi. Tabi sık sık tembihledi hamile kalmamam için. Her tedavi sonrasın da olduğu gibi.
Her neyse iki hafta önce bu ilaca başladım. Bunun için hem göz damlası hem de dudağım için karıcı bi krem yazdı doktor. İlk hafta burnum da kurumuş kan akıntısı geldi bi kaç kere burnumu yıkadıkça. Ama iki gün sonra o sorun kalmadı. Sadece dudaklarım kuru zaten onu da sürekli nemlendiriyorum. Bide yüzüm de o aşırı yağlanma kayboldu. Alnımda çok az var ama en azından eski halimden eser kalmadı yağlanma olarak. Bide burnumun üzerinde deriler yırtılıyor hafif. Bakalım neler olacak ilerleyen zamanlar da sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet bende öyle düsünüyorum, insallah geçer hepimiz güzel bir cilde kavuşusuruz cektiğimiz seylere değer umarımŞimdiye roaccutane kullansaydın belki daha etkili sonuç alırdın canım büyük geçmiş olsun iyi bir dermatolog bul bu operasyonlarıda anlat bence bilsin ona göre kullan bu kadar acıya katlandıysan roacuttanenin kuruluk vs. Olan şeylere hayli hayli katlanırsın bence
Bende ikinci haftamdayım canım burun kanaması falan olmadı bende daha ama senin gibi soyulmalar vs. Bende de var burun çevresi özellikle inş herşey güzel olur :)
İnşallah ..psikolojik olarak da kendini iyi hissetmeye çalış stres en iyi dostu sivilcelerin takmamaya çalış biliyorum zoru söylüyorum ama sağlığından önemli değil hiçbirşey :)Evet bende öyle düsünüyorum, insallah geçer hepimiz güzel bir cilde kavuşusuruz cektiğimiz seylere değer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?