Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende haftaya çarşamba gıdıcem canım bakalım ne dıyecek bende eklem agrılarını solucem.sen naptın baya rahatsızdın baya

bende haftaya çarşamba gıdıcem canım bakalım ne dıyecek bende eklem agrılarını solucem.sen naptın baya rahatsızdın baya
Hala agriyo eklemlerim ozellikle en cok sabahlari ozellikle ayakbileklerim agriyor cit cit ötüyor oturup kaktigim zamanda agriyor biraz yuruyunce duzeliyor ve yine oturup kalktigimda yine ayni bu sekilde bu ayda gecicek sanirim merak ettigim acaba ilaci biraktiktan sonra bu etkileri ne zaman duzelirdir 1 hafta 15 gun etkileri devam ediyomus galiba

ben 1 ay dıye bılıyorum

Bugün doktora gittim az once çıktım tahlil verdim yarın çıkacak .
Yalnız doktor bana dedi yıkama jeli kullanma artık iyice kurur.sonra üstüne dedim eklem ağrılarım çok agri kesicili birşey veremezmisiniz dedim hayır dedi fizik tedaviye yönlendirdi ilaci kullandığını sole dedi eğer birakmani solerlerse ordan bana geliyorsun dedi.ilaci kesicekmis yani ben gitmicem idare etmeye devam edicem.tahlillerim bi ciksin yarın öğleden sonra . bu arada senin tedavi sürecin 5 ay dedi kiloya göre ya

Bana doktorum majezik yazalim cekme agrilari dedi receteye yazmayi unuttu zoretanini ve leke ve siyah nokta olusumu onleyici kremi yazdi ha bide ellerime vazelin karisimi yazmisti evde majezik vardi arada iciyorum cok iyi geliyor ozellikle benim sirtim ve ayak bileklerim cok agriyordu cok iyi geliyo majezik

Canim hepinize geçmiş olsun ben 3. Ayın bitti kestik doktorumla ilaci benim uzerimde çok ağır yanetki bıraktı yüzeysel tedaviye geçtik cigerlerim mahvolmus durumda bilseydim hiç baslamazdim vücut kaldırmadı size önerim önce yüzeysel tedavi sonra bu ilaç hemen bu ilaca yönelmeyin çok ağır yanetkileri.

Kızlar aknefloks nasıl bir ilaç kullanan var mi doktorum benzalin tropikal jel ve ilaç karışımı tonik verdi ınş. Bu şekilde çözüm bulurum.

Kızlar ya üçüncü günüm bugün ama boğaz ağrısı çekiyorum ara ara ateşim çıkıyor biliyorum yan etkisi ama içinde tetrasiklinler olmayan ilaçları kullanabiliyor muşuz doğru mu siz karşılaştınız mı böyle bir sorunla

Ne oldu cigerlerine

Yan etkisi olmaya bilirde salgın var enfeksiyon kapmistirsiniz.sprey kullan mazejik in boğaz spreyi çok iyi

Bende oldum nezle grip gibi birşey sunis aferim aldım

Canim cok uzuldum yaa insallah toparlar cigerin bunun icinde hhaftada 1 en az enginar ye veya kapsulleride var kullanabilirsin birde ibrahim saracoglunun karaciger icin bi kuru vardi netten bakip uygulayabilirsin arastir iyice insallah duzelir karacigerin toparpar yenilenir bende tedaviden sonra uygulamayi dusunuyorum.benimde 4. Ayim ve son ay aslinda 3. Ayin sonunda sivilce cikmadi bi tane cikti iki gun once oda regli oldum ondan cikti suan bende izleri var kipkirmizi sivilce gibi duruyor cok morel bozucu gozlerim agrimaya yine basladi hicbiseyde vermemisti doktor Gozlerim icin sende dusuk doz kullaniyoruz demisti belki ondan vermedi

Kızlar baş ağrısı çekiyorum birde iki gündür hangi ağrı kesicileri içebilirim bilginiz var mı herhangi bir ağrı kesici içebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…