Kesinlikleee çok motiveli ve pozitif gidiyorum ama inşallah ilerleyen zamanlarda bizi zorlamaya başlamaz :)İnşaAllah diliyorum cildimiz güzelleşir:)
Olsun canım doktorun vardır bir bildiği senin önceki operasyonlarından uğraşlarından dolayıda böyle birşey uyguluyor olabilir vücut artı bir reaksiyon göstermesin diye de olabilir olumsuz bakma bence birde böyle dene bakalımArkadaslar merhaba tekrar iyi bir doktora gittim ve rouctane tek cözüm dedi bana recete yazdı. Ama hergün sabah aksam kullanmayacağım 20mg cuma aksam 2 hap pazartesi aksam 1 hap carsamba 2 adet kullanıcaksın dedi kusma dönemini ve yan etkili yasamamak icin ve nadixa krem yazdı birde bedramit gibi okuyamıyorum yazısından öyle bir krem yazdı. doktor hakan buzoğlu cok iyi bir doktor tahlil falan istemedi artık o eskiden dedi adam yıllardır amerikada yasamıs yeni gelmis cok bilgili ama simdi sizler hepiniz sabah aksam ayrı doz alırken benim bu sekilde kullanmam beni tereddüte soktu.
Kesinlikleee çok motiveli ve pozitif gidiyorum ama inşallah ilerleyen zamanlarda bizi zorlamaya başlamaz :)
Arkadaslar merhaba tekrar iyi bir doktora gittim ve rouctane tek cözüm dedi bana recete yazdı. Ama hergün sabah aksam kullanmayacağım 20mg cuma aksam 2 hap pazartesi aksam 1 hap carsamba 2 adet kullanıcaksın dedi kusma dönemini ve yan etkili yasamamak icin ve nadixa krem yazdı birde bedramit gibi okuyamıyorum yazısından öyle bir krem yazdı. doktor hakan buzoğlu cok iyi bir doktor tahlil falan istemedi artık o eskiden dedi adam yıllardır amerikada yasamıs yeni gelmis cok bilgili ama simdi sizler hepiniz sabah aksam ayrı doz alırken benim bu sekilde kullanmam beni tereddüte soktu.
Kızlar instagram olan varsa daha ayrıntılı baksinlar.
Arkadaslar sakın almayın ottomon body bende aldım beni mahvetti bütün sivilceleri azdırdı daha sonra şikayet icin aradım beni her yerden engellediler sakın inanmayınBöyle şeylere inancım pek yok ama sanırım bu ürün kil maskesi.
Evet bende hep okudum sabah aksam alıyorlae ama doktorum bu sekilde alıcaksın dedi ve iki krem yazdı hiç tahlil istemedi iki hafta sonra kontrolo gidicem bakalım :)Ben de gün de bir defa kullanıyorum. 20mg.
Ama okuduğum bi çok yorum da ,gün de iki defa kullananlar var
Arkadaslar sakın almayın ottomon body bende aldım beni mahvetti bütün sivilceleri azdırdı daha sonra şikayet icin aradım beni her yerden engellediler sakın inanmayın
Tabikide bütün tahliller yapıldı 29unda yine gidicem tahliller için bir sorun yok dedi doktor ne kadar olduğunu bilmiyorum canım yada o heyecandan söyledi hatırlamıyorum :)Hapa başlamadan evvel kan tahlili verdin mi? Ve kolesterol ne kadardı?
Yarısını karşılıyor diye biliyorum canımArkadaslar rouctane sigorta karsılıyor mu acaba ?
Bence bu ürün yüzeysel sivilceler için arkadaşlar ama roaccuttane kullananların yani en azından benim sivilcelerin deri altında karaciğerle alakalı bir durum yani elbette işe yarıyordur ama deri üstünde çıkan sivilceler içindir
Tabi Tabikide bütün tahliller yapıldı 29unda yine gidicem tahliller için bir sorun yok dedi doktor ne kadar olduğunu bilmiyorum canım yada o heyecandan söyledi hatırlamıyorum :)
200 sınır diye biliyorum dikkat et canım inşallah benim de yükselmemiştir ben kan verdim sonuçlar direk doktorun bilgisayarına gitmiştiHmm.. Türkiye de kan tahlili farklı uygulanıyor galiba?!
Bizim burada kan tahlilin de bize labordan çıkan kan sonucu kağıdı veriliyo.
Üç hafta önce benim kolestrol 155 idi şuan 182 olmuş
Bana doktorum herhangi bir yasak koymadı canım normal istediğin gibi beslen a Vitamini en çok havuçta var mesela örnekte vermişti her gün bir kilo havuç yiyecek değilsin herşeyin fazlası zarar herşeyden yiyebilirsin dedi bana şahsen ben kızartmada yiyorum ama tabiki sınırları zorlamadan sadece ben çok su içiyorum günde 2 litreyi geçtiği bile oluyor bazen:)Arkadaslar ben bu aksam iki hap alıp baslıyorum bana farklı uyguluyor yan etki yapmaması icin ben yememede dikkat edicem nasıl beslenmelim? Çikolatayı ve kızartmayı, ekmeği gün itibariyle hayatımdan cıkardım ama ilaç a vitamini iceriyor hangi sebzeleri yemeliyim
200 sınır diye biliyorum dikkat et canım inşallah benim de yükselmemiştir ben kan verdim sonuçlar direk doktorun bilgisayarına gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?