Suan benimde yuzum bu durumda bu izler nasil gecicek acaba 1 aydir krem kullaniyorum ama henuz degisiklik yok
Evet inceliyor ama bir sure sonra cilt normale donuyor zamanla zaten cilt kendi kendini yeniliyor normal cilt tipin neyse ona donusuyor korkmana gerek yok canim bende cok korkmustum ama cok iyi arsstirdim boyle oluyormus zaten kardesimde kullandi 3 ay bebek gibi olmustu cildi 5 yil once simdi yine cikti sivilceleri tedavisini yarim biraktigi icin
Aynen yuzdeki yagi sifira indiriyor ve bu yuzden cok kuruyor bol bol su bazli nemlendiriciyle nemlendirmek lazim
Cuma gittim tahlil yapti karacigerim iyi cikti cok sukur ama kolestrolum yuksek ve kansizlik yine cikti bidaki ay ilac yazarim dedi bunun icin gecen ay igne vermisti 5 gunluk ama yine cikti.ilaci tekrar verdi bu ay son olur insallah dedim dusuk doz kullaniyoruz bu yuzden tedavi uzuyor birde stres yapma uzar bu tedavi yoksa dedi cuma ilaci vermediler elimde 4 gunluk oldugu icin sali tekrar gittim doktor yazdi sivilce lekeleri icin fito kullaniyorlarmis lekelere surebilirmiyim dedim sakin surme sivilce yapar dedi verdigim kremi kullan verdigi kremde siyah nokta ve leke olusumunu onleyici yaziyo . onleyici yaziyo onda dedim olanlarida gecirirmi dedim gecirir tabi dedi boyle iste canim insallah bu lekekerde gecer cunku yuzum rengi acildi beyazladi daha cok goze batiyor kirmiziliklar