• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim sağ ve sol yanağımda 1 yıldır bir sürü sivilce va.Arada alnımda ve çenemde çıkıyor sizce artık roaccatune a başlamalı mıyım düzelir mi?

Banada doktor 3 ay kullanicaz sende demisti bakalim ne diycek hala sivilce ciktigni gorunce 4. Ayda kullan derse kullanmayi dusunmuyorum cunku kaslarim heryerim cok agriyor hafif agrilar olsa dayanirim kullanirim bir ay daha ama yurumekte zorlaniyorum artik :KK43:
Benimde 3 ay kullanmam gerekiyordu ama geçmedi 6 aya kadar uzayacak sanırım

Valla benim 3 ayda yanağımda eskisinden dahada çok oldu kesin çözüm değil sanırım
Kesinlikle katiliyorum kesin cozum degil benim hala cikiyor sivilce onceden yuzumun cikmayan yerlerinde bile sivilce cikiyor bugunde 5 tane sivilcem cikti sabah bi kalktim sok oldum 3 tane kucuk 2 tane buyuk biktim artik bunlardan

genelde bu tedavıler 4 6 8 ay dıye bılıyorum
Ben 8 ayda kullansam bende yine cikar eminim artik doktorada soyliycem adam akilli biseyler versin artik bu nedir yaa artik her ay paralar gidiyor ama sivilceler gecmiyor hala cikiyor biktim artik cuma bitiyor doktora gidiyorum cuma artik tartismami cikarim bilemiyorum morelim sifir

Ben 8 ayda kullansam bende yine cikar eminim artik doktorada soyliycem adam akilli biseyler versin artik bu nedir yaa artik her ay paralar gidiyor ama sivilceler gecmiyor hala cikiyor biktim artik cuma bitiyor doktora gidiyorum cuma artik tartismami cikarim bilemiyorum morelim sifir
sakın ol canım benım 2.5 ay oldu.suan memnunum eklem agrım cok.
aktıf 1 sıvılcem var.ben emınım oynamasam bu kdr cok cıkmıcaktı.sen cok stres yaptın cok takınca gunluk cıkıyor.bırde ben akşamlar soyucu krem ıle sudocrem surdum baya yenıledı.

Bir aylık tedavim işe yaramazsa Dr bu ilacı yazacağını söyledi
Ama ben hiç istemiyorum :(

sakın ol canım benım 2.5 ay oldu.suan memnunum eklem agrım cok.
aktıf 1 sıvılcem var.ben emınım oynamasam bu kdr cok cıkmıcaktı.sen cok stres yaptın cok takınca gunluk cıkıyor.bırde ben akşamlar soyucu krem ıle sudocrem surdum baya yenıledı.
Evet cok stres yaptim niye bu kadar yaptim anlamadim cunku eski sivilcelerim varken bile takmazdim fazla bu kadar buda ilacin yan etkisi olabilir fazla stres. Bende isotrexsin kullanmistim bi ara biliyosunama asiri kuruttu mafetti cildimi daha cok bayadir surmuyordum bugun cikan sivilcelere surdum.iki gundurde bepanthen plus krem surdum cenem tahris olmustu dudak kenarlari ve ustu kuruluktan bepantol onarici krem almaya gittim eski bepanteheni gorunce cok sevindim ondan aldim cunku daha once 4 yil falan oldu bacagimdaki yanik lekesine kullanmistim gecirmisti leke izi hic kalmadi gecirdi arada yuzumede suruyodum cok iyi geliyordu acaba omu yapti dedim ama zaten bu tarz ilaclari kullananlarin bepanthen kullandiklarini hep yazmislar o olamaz dedim ilac tabiki hala cikariyor ve suan 4 tane kocaman sivilcem var cok agriyorlar:KK43: tam gecti tamam artik cikmiyor diyorum hopp yine basa donuyorum hayal kirikligina ugruyorum :KK43: cumayi iple cekiyorum doktor ne diycek cok merak ediyorum birde gozenek sıkılastırıcı bisey yazmasini soyliycem yuzum gunes vurunca acik acik goruyorum gozenekleri kucuk kucuk delicikler halinde :KK43:

Evet cok stres yaptim niye bu kadar yaptim anlamadim cunku eski sivilcelerim varken bile takmazdim fazla bu kadar buda ilacin yan etkisi olabilir fazla stres. Bende isotrexsin kullanmistim bi ara biliyosunama asiri kuruttu mafetti cildimi daha cok bayadir surmuyordum bugun cikan sivilcelere surdum.iki gundurde bepanthen plus krem surdum cenem tahris olmustu dudak kenarlari ve ustu kuruluktan bepantol onarici krem almaya gittim eski bepanteheni gorunce cok sevindim ondan aldim cunku daha once 4 yil falan oldu bacagimdaki yanik lekesine kullanmistim gecirmisti leke izi hic kalmadi gecirdi arada yuzumede suruyodum cok iyi geliyordu acaba omu yapti dedim ama zaten bu tarz ilaclari kullananlarin bepanthen kullandiklarini hep yazmislar o olamaz dedim ilac tabiki hala cikariyor ve suan 4 tane kocaman sivilcem var cok agriyorlar:KK43: tam gecti tamam artik cikmiyor diyorum hopp yine basa donuyorum hayal kirikligina ugruyorum :KK43: cumayi iple cekiyorum doktor ne diycek cok merak ediyorum birde gozenek sıkılastırıcı bisey yazmasini soyliycem yuzum gunes vurunca acik acik goruyorum gozenekleri kucuk kucuk delicikler halinde :KK43:
merhem mı kremmı ıcerıgı krem olması lazım merhem cok yaglı

https://ojelerfora.wordpress.com/category/roaccutane-tedavim/ bu bloğu okumanızı rica ediyorum çok güzel anlatmış çok iyi de moral veriyor insanlara şu yazıları okuyup gerçekten artık moralimi bozmaya başladım siteye girmeye korkar oldum yeni başlayacak birisi olarak bana gayet iyi moral verdi hep olumsuz yorumlar olumsuz düşünceler unutmayın sizi yorduğu kadar okuyanıda yoruyor site açılmassa ojelerfora blog yazarsanızda Roacuttane tedavim adlı yazıyı okuyabilirsiniz :)

https://ojelerfora.wordpress.com/category/roaccutane-tedavim/ bu bloğu okumanızı rica ediyorum çok güzel anlatmış çok iyi de moral veriyor insanlara şu yazıları okuyup gerçekten artık moralimi bozmaya başladım siteye girmeye korkar oldum yeni başlayacak birisi olarak bana gayet iyi moral verdi hep olumsuz yorumlar olumsuz düşünceler unutmayın sizi yorduğu kadar okuyanıda yoruyor site açılmassa ojelerfora blog yazarsanızda Roacuttane tedavim adlı yazıyı okuyabilirsiniz :)
Gerçekten güzel anlatmış.

Aynen bende bir aylık tedavi görüyorum aralık 5 de kontrolüm var büyük ihtimalle yazacak çünkü daha beter şuan suratım :KK70:

Bende aktif sivilce yok şu an
İlacı kullandığımdan beri yenisi çıkmadı
Ama eski izler ve onların bıraktığı şişlikler var

Bilmiyorum nolcak

Pürüzsüz bi cilt hayal sanırım.

Bilmiyorum nolcak

Valla bilmiyorum ömür boyu çekmektense dört beş ay çekmek daha mantıklı geliyor bana :)

Kalıcı hasarlar bırakmasından korkuyorum

Bu ilacı kullanıp yüzünün derisi incelen tanıdıklarım vardı
Zaten bunu sadece tanıdıkların yaşamıyor ki her ilacı kullanan da oluyor normal olanda bu derinin altındaki kan yağı denilen şeyi parçalıyor ilacın amacı bu zaten

Krem canim merhem degil ama plus oldugu icin daha yogun sanirim oluyor yuzume surdugumde yagli gibi duruyor ama bepanthen sivilce yapmamistir cunku iceriginde enfeksiyon ve mikrop oldurucu maddelerde var eczaci demisti
naptın canım doktor ne dedı

Bilmiyorum nolcak

Suan benimde yuzum bu durumda bu izler nasil gecicek acaba 1 aydir krem kullaniyorum ama henuz degisiklik yok

Kalıcı hasarlar bırakmasından korkuyorum

Bu ilacı kullanıp yüzünün derisi incelen tanıdıklarım vardı
Evet inceliyor ama bir sure sonra cilt normale donuyor zamanla zaten cilt kendi kendini yeniliyor normal cilt tipin neyse ona donusuyor korkmana gerek yok canim bende cok korkmustum ama cok iyi arsstirdim boyle oluyormus zaten kardesimde kullandi 3 ay bebek gibi olmustu cildi 5 yil once simdi yine cikti sivilceleri tedavisini yarim biraktigi icin

Zaten bunu sadece tanıdıkların yaşamıyor ki her ilacı kullanan da oluyor normal olanda bu derinin altındaki kan yağı denilen şeyi parçalıyor ilacın amacı bu zaten
Aynen yuzdeki yagi sifira indiriyor ve bu yuzden cok kuruyor bol bol su bazli nemlendiriciyle nemlendirmek lazim

naptın canım doktor ne dedı
Cuma gittim tahlil yapti karacigerim iyi cikti cok sukur ama kolestrolum yuksek ve kansizlik yine cikti bidaki ay ilac yazarim dedi bunun icin gecen ay igne vermisti 5 gunluk ama yine cikti.ilaci tekrar verdi bu ay son olur insallah dedim dusuk doz kullaniyoruz bu yuzden tedavi uzuyor birde stres yapma uzar bu tedavi yoksa dedi cuma ilaci vermediler elimde 4 gunluk oldugu icin sali tekrar gittim doktor yazdi sivilce lekeleri icin fito kullaniyorlarmis lekelere surebilirmiyim dedim sakin surme sivilce yapar dedi verdigim kremi kullan verdigi kremde siyah nokta ve leke olusumunu onleyici yaziyo . onleyici yaziyo onda dedim olanlarida gecirirmi dedim gecirir tabi dedi boyle iste canim insallah bu lekekerde gecer cunku yuzum rengi acildi beyazladi daha cok goze batiyor kirmiziliklar

Back