Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İlk zamanlar benimde ayni senin gibiydi simdi cok kurudu ustteki deri resmen dokuluyor seninde olcak canim bir bucuk ayina gelince. bu iyi bisey ama cokta kotu bi goruntu disariya cikmak bile gelmiyo suan gecmeyen sadece cenemde bi tane kocaman sivilce kaldi digerleri gecti ama izleri ve lekeleri duruyor zamanla onlarda gecicek insallah Bu ilacin etkisi sonradan zaten benim 11 gun sonra ikinci ay biticek bu zamana kadar surekli sivilce cikti iyilesme 3. Ayda basliyormus bakalim insallah artik baslar cunku cildim kupkuru gergin konusmakta gulmekte zorlaniyorum dudaklarimi soylemiyorum bile birde ellerimde kollarimda bacaklarimda kuruluktan dolayi egzama oldu cok kotu kasiniyo insallah artik cildim duzelsin bu cektigim bitsin istiyorum sabirla devam ediyorum

bende soyulmadım canım eger sıvılce coksa sanırım soyuluyor benım ole sıvılcelı yerlerım soyulduı

yenı sıvılcelerın cıkmıyorsa ıyı canım.benımde baya azaldı.dun fenaydı kanadı dudaklarım soyayım derken.
akşam hematen ve vazelın surdum suan cok ıyıler

İnşallah sonunda cektiğine değecek.Ben de kendimi hazırladım böyle söyleyerek motive oluyorum.Bir an önce yan etkiler başlasın bitsin istiyorum Sabret neredeyse yarısına gelmişsin.ben de yıllardır sivilce acısı çekmekten usandım.Aynaya bakinca yaşlanmış dayak yemiş gibi bir surat görüyodum, suratım ağırlaşmış gibi hissediyorum özellikle yazın sicak havalarda.birkaç ay daha sabredelim umalım sonunda tertemiz bir cildimiz olsun

Sanırım ciltte var olan ölü derileri döktü.ben ovaladıkça döküldüler şimdi tazelenmiş gibi parliyo cildim ama siyah noktalar sivilceler var hala dudaklarım çatladı özellikle ilk gün bayağı soydum yara oldu. şimdi iyi ama

Son düzenleme:
bende soyulmadım canım eger sıvılce coksa sanırım soyuluyor benım ole sıvılcelı yerlerım soyulduı
Sanırım ciltte var olan ölü derileri döktü.ben ovaladıkça döküldüler şimdi tazelenmiş gibi parliyo cildim ama siyah noktalar sivilceler var hala dudaklarım çatladı özellikle ilk gün bayağı soydum yara oldu. şimdi iyi ama

yenı sıvılcelerın cıkmıyorsa ıyı canım.benımde baya azaldı.dun fenaydı kanadı dudaklarım soyayım derken.
akşam hematen ve vazelın surdum suan cok ıyıler
Çenemdeki büyük sivilceyi bugün dayanamadım sıktım hemen izi kaldı yatarken isotrexsin sürücem hatta birazdan tüm yüzüme sürüp yarım saat bekleyip yıkıycam anlımdaki soyulmayı bu ilac baslatti bi kere surmustum soyulmaya basladi hemen simdi alak alak duvar gibi isikta duruyo bi kere daha sureyim diyorum soyulmayan yerler soyulsun

İnsallah canim ya sorunsuz puruzsuz bi cildimiz olsun insallah suan sivilce bi tane vardi cenemde buyuk onu bugun dayanamadim patlattim izi kaldi kirmizi leke oldu kocaman kotu gorunuyo ama insallah zamanla gecicek sabirli olmak cok onemli cunku bu sivilceler cok inatci yaa yuzumde simdi sivilceden cok izleri ve lekeleri var

Ben 2. Ayimdayim 1.ay pek sivilcem olmadi ama bu ay felaket bir sekilde çıktı yüzümde bende çalıştığım için mecbur pudra kullaniyorum doktorum pudra kullanabilirsin dedi bu pudradan dolayı yüzümde çok izler kalır mı?

bende kullandım o kremı yıllar once bır ıse yaramamıstı.acaba surmesenmı doktor ne dıyor bu konuda hem hap hem krem o yuzden cıldın cok kuruyor

ben sanmıyorum altına guzel 50 faktor gunes kremını sur her zabah kesınlıkle bırde gunesten korunabıldıkce korun

bırde pudranın yagssız olmasına dıkkat et benım pudramın masallahı var.

benım cıldım ole cok buyuk soyulmalar ya yasamadım yalnız tek tuk sıvılce cıkınca dayanamayıp sıktım yerı yara oldu 2 gunde kuruyup o bılge komple soyuluyor.sanırım o bolgeye uyarı goturuyor soyulup yenılenmesı ıcın ama ben yuzume sudocrem suruyorum yara kızarıklıga cok ıyı gelıyor

bende kullandım o kremı yıllar once bır ıse yaramamıstı.acaba surmesenmı doktor ne dıyor bu konuda hem hap hem krem o yuzden cıldın cok kuruyor
Doktor sürebilirsin dedi bende her gece sürmüyorum arada sürüyorum lekeleri baya hafifletti ama evet jelde cok kurutuyor yuzumu ama iyi geliyor sanki gunes isiginda bakicam oyle daha iyi belli olur sivilce izleri ve lekekeri ama aciya lekelerin rengini iyi geliyi sanki dun cenemde buyuk sivikce vardi dayanamadim patlattim lekesi kaldi cok kotu cikolata deymis gibi duruyo oraya gunduzde surdum cabuk soyulsyn yenilensin lekenin rengi acilsin diye insallah gecer yaa cok kotu oldu keske oynamasaydim

O karisimdan bende kullandım biraz geçiriyor ama 2 ay sonra yine başlıyor çıkmaya sivilceler yine bir dene istersen ben her türlü yüzeysel kullandım ama belli zamandan sonra yine çıkıyor
Hadi ya yine mi çıkıyo Of nasıl kurtulcam peki ben bu sivilcelerden ille şu hapı mı kullanmam gerek. Çok iyi doktor tedavi ediyo sivilceleri dediler diye gittim bunda da boşa çabalıcam demek

birşey sorucam ayın 6 sında ılaclaarım bıtıyor 7 sıne randevu almaya calıstım yer yok ılacsızda kalıyorum napıcam ben bakalımda 8 sıne sıra bulabılecekmıyım (((

birşey sorucam ayın 6 sında ılaclaarım bıtıyor 7 sıne randevu almaya calıstım yer yok ılacsızda kalıyorum napıcam ben bakalımda 8 sıne sıra bulabılecekmıyım (((
Benimde haftaya cumartesi bitiyor ilacim cumadan gitmeyi dusunuyorum doktorum ordasa tabi keske daha erken randevu alsaydin canim 3,4 gun atlasada bisey olmaz etkisi devam eder zaten ben 4 gun ara vermistim etkisi suruyor

Günde kaç mg alıyorsam o tarihe kadar yarı yarıya al mesela 40 mg 20 -20 eğer 30 ise bir gün 20 diğer gün 10 al derim ben öyle yapmıştım zararı olmadi

benim de kuzenime önermiş doktoru. o da bayağı tereddütte kullanim mi diye de okuyunca yorumları direk yazık kıza kullanmasın dedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…