İlk zamanlar benimde ayni senin gibiydi simdi cok kurudu ustteki deri resmen dokuluyor seninde olcak canim bir bucuk ayina gelince. bu iyi bisey ama cokta kotu bi goruntu disariya cikmak bile gelmiyo suan gecmeyen sadece cenemde bi tane kocaman sivilce kaldi digerleri gecti ama izleri ve lekeleri duruyor zamanla onlarda gecicek insallah Bu ilacin etkisi sonradan zaten benim 11 gun sonra ikinci ay biticek bu zamana kadar surekli sivilce cikti iyilesme 3. Ayda basliyormus bakalim insallah artik baslar cunku cildim kupkuru gergin konusmakta gulmekte zorlaniyorum dudaklarimi soylemiyorum bile birde ellerimde kollarimda bacaklarimda kuruluktan dolayi egzama oldu cok kotu kasiniyo insallah artik cildim duzelsin bu cektigim bitsin istiyorum sabirla devam ediyorumBen kullanalı 15 gün oldu yalnız ilk 2 gün cildim soyuldu sonra düzeldi ve parlıyo o zamandan sonra yüzümde ya da vücudumda çatlama kuruma olmadı yalnız yağlanma kesildi. Cildim zaten hafif yağlıydı yanaklarım yağlanmazdı.dudaklarım çatladı ona da hametan sürüyorum.sabah akşam nadixa sürüyorum yalnız o sivilcelerimi artırdı biri iyileşiyor 3 5 tane yenisi çıkıyor.Merak ettiğim acaba ilaç etki mi etmiyor yoksa beni mi fazla etkilemiyor.Neden soyulma bu kadar az sürdü??