Kilom zayıf olduğu için günde 1 doz 2omg kullanıyorum canım. Doktordan daha fazla doz istediğimde bana emin ol 2 doz almış gibi olacaksın bu bünyeyle dedi.
İlaca başladığımdan beri düzenli aralıklarla dudak ve burunu nemlendiriyordum. Dün nemlendiremedim. Dudaklarımda kuruma yaptı. Ne kadar düşük dozda alsak vücut belli bi süre ilaca maruz kalınca böyle oluyor demek ki. Hemen nemlendirmeye, geri başladım. Sabaha kuruluk kalmadı şükür. Bazı yan etkiler için önlem alınırsa ağda da yapılır, günlük hayat ve moral seviyesi de etkilenmez diye düşünüyorum.
12.günümdeyim, şükür vücudum ve cildimde hassaslaşma, kuruluk, saç derisinde kaşınma,kızarıklık eklem ağrısı vs yok. Su gerçekten çok önemli bir ayrıntı. Bu ilacın tüm yan etkileriyle savaştığını düşüyorum suyun. Normalde 3.5 litre su içerim her gün(İlaca başlamadan önce kendimi alıştırdım) Bigün 3.5dan az içsem inanın o gün ilacın etkisini hisseder gibi oluyorum. Bol bol su için. Su bu ilaç için çok önem arz eden bişey :)
Çenemde ve alnımda 8 tane deri altında tepecik oluşturan fakat başı çıkmayan sivilcem olduğundan bahsetmiştim. Hızlı bir şekilde yarısı söndü, diğerleri duruyor. Bugün elimi alnıma attığımda küçük küçük pütürler hissettim. Cilt ne var ne yoksa kusacak galiba. Hayırlısı :)