• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bayanlar bu kullandığımız ilaçlar yumurtaliklara zarar vermez dimi meraktan soruyorum bilgisi olan var mi?

Merhabalar kızlar,

25 günü geride bıraktım. Bu ay sonu doktoruma gideceğim ilk kontrolüme. Dudaklarımda bir kuruma yok. Çenemde küçük bir kısımda kuruluk yaşıyorum. Saç derim kurudu, bir süre kaşıntı yaptı ama geçti zamanla oda. Vücudumda herhangi bir kuruma yok. Hala bol bol su içmeye devam ediyorum. Neredeyse tüm sivilcelerim temizlendi. Tek tük sivilceler çıkmaya devam ediyor küçük küçük. İzleri için bir çözüm bulmaya çalışıyorum şuanlık. Bu gidişle ilacı 6 ay kullanmayacağım gibi gözüküyor. Darısı başınıza inşallah.

Merhabalar kızlar,

25 günü geride bıraktım. Bu ay sonu doktoruma gideceğim ilk kontrolüme. Dudaklarımda bir kuruma yok. Çenemde küçük bir kısımda kuruluk yaşıyorum. Saç derim kurudu, bir süre kaşıntı yaptı ama geçti zamanla oda. Vücudumda herhangi bir kuruma yok. Hala bol bol su içmeye devam ediyorum. Neredeyse tüm sivilcelerim temizlendi. Tek tük sivilceler çıkmaya devam ediyor küçük küçük. İzleri için bir çözüm bulmaya çalışıyorum şuanlık. Bu gidişle ilacı 6 ay kullanmayacağım gibi gözüküyor. Darısı başınıza inşallah.
Canım benimde ilk ay çıkması sivilcem ama 2. Ayda coştu baya çıktı iltihapli hemde :(

Canım benimde ilk ay çıkması sivilcem ama 2. Ayda coştu baya çıktı iltihapli hemde :KK43:
Benimde ikinci ay dolucak cumartesi hala sivilce cikiyor :KK43: heryerim egzama cikti oldu ozellikle ellerim cok kotu ne sursem ise yaramiyo zor dayaniyorum artik :( cok daraldim:( artik bi duzelme olsun istiyorum yuzumde yaa siyah nokta bile var hala nasil birsey anlamadim bu ilaci :(

Benimde ikinci ay dolucak cumartesi hala sivilce cikiyor :KK43: heryerim egzama cikti oldu ozellikle ellerim cok kotu ne sursem ise yaramiyo zor dayaniyorum artik :KK43: cok daraldim:KK43: artik bi duzelme olsun istiyorum yuzumde yaa siyah nokta bile var hala nasil birsey anlamadim bu ilaci :KK43:
Sabır etmek lazım iyi düşünelim. Bittiğinde ise iyiki kullandık o kadar zahmetten sonra güzel bir cilt olacak dayanın..

Sabır etmek lazım iyi düşünelim. Bittiğinde ise iyiki kullandık o kadar zahmetten sonra güzel bir cilt olacak dayanın..
Sabrediyorum artik sivilce cikmasi morelimi bozuyor cuma gunu doktora gidicem bakalim ne diycek doktor insallah bu haftadan sonra artik duzelmeye baslar cildim :KK43:

Sabrediyorum artik sivilce cikmasi morelimi bozuyor cuma gunu doktora gidicem bakalim ne diycek doktor insallah bu haftadan sonra artik duzelmeye baslar cildim :KK43:

canım bırde cok stres yapıyorsun bılıyorsun sıvılcenın bas dusmanıdır stres.
gecıcek dıye aldırıs etmemeye calıs

canım bırde cok stres yapıyorsun bılıyorsun sıvılcenın bas dusmanıdır stres.
gecıcek dıye aldırıs etmemeye calıs
Aynen canim ya cok stres yaptim kafama takiyorum zaten bu sivilcelerde stresten cikti bende basta aldiris etmedim gecer dedim baktim cogaliyor kotu olmaya basladi izler olusmaya basladi doktora gitmeliyim dedim gittim simdi hala iki aydir sivilce cikiyor bu yan etklileri cektigimlemi kaliyorum diye daha cok stres oldum ama dogru diyosun aldiris etmemek lazim daha cabuk iyilesme olur

Aynen canim ya cok stres yaptim kafama takiyorum zaten bu sivilcelerde stresten cikti bende basta aldiris etmedim gecer dedim baktim cogaliyor kotu olmaya basladi izler olusmaya basladi doktora gitmeliyim dedim gittim simdi hala iki aydir sivilce cikiyor bu yan etklileri cektigimlemi kaliyorum diye daha cok stres oldum ama dogru diyosun aldiris etmemek lazim daha cabuk iyilesme olur
yalnız sana dedım dun bıraz oynadım :( sonuc husran her yerı kırmızı yara bere oldu ınanılmaz kotu oldu halbukı baya ıyılesmıstı.cok az ızlerım kalmıstı.sımdı ustune tırnak ızı eklendı :(((

şuankı hali :(

Eklentiler

• 20161025_192324[1].jpg
    20161025_192324[1].jpg
    34 KB · Görüntüleme: 86
  • 20161025_192356[1].jpg
    20161025_192356[1].jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 85
Fazla oynama sivilcelerinle temiz tutmaya çalış kaçıncı aydasin bu arada fazla sivilcen yok ben ikinci aydayim coşmuş durumda cene bölgem felaket sivilceli pudra ile kapatıyorum olduğu kadar artık :KK43:
bende 2 cı aydayım canım benım baya azalmıstı ama ıste gecen hafta hıc bırseyım kalmamıstı dun oynadım bole hale geldı:(

Bu ilaç ne zaman etkı edecek vala her aksam krem surmekten gına geldı ne zaman makyajsız gezıcem :(
iş yerınde sıkıntı cektıkce elım yuzumde :(oynuyorum gecen hafta hıc bırseyım yoktu bu hafta mafettım

Arkadaşlar bu ilaç yumurtalıklara zarar veriyor mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Bu ilaç ne zaman etkı edecek vala her aksam krem surmekten gına geldı ne zaman makyajsız gezıcem :KK43:
iş yerınde sıkıntı cektıkce elım yuzumde :KK43:oynuyorum gecen hafta hıc bırseyım yoktu bu hafta mafettım
3. Aydan sonra düzelmeye başlıyor cilt sabır edin

Back