Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benım sıvılceden cok halen aknelerım var derı altında cenemde var bırde sol yanagımda bakalım ne zaman gecıcek.
daha onceden kullandıgım bır sabunum vardı kantoran dıye bıtkısel acaba onumu kullansam o kızarıklıga ıyı gelıyor ben de tam tersı kurusun ıstıyorum kurusun kı aknelerde daha cabuk gecsın

Aynen canim benimde cenemde var 3 tane gecmek bilmiyor yanaklarimdada kirmizi izleri var sabunu kullan ben aksamlari biraz hametan suruyorum biraz bekleyip inatci sivilcelerime isotrexini suruyorum ama hic memnun degilim ondan sabahlarida temizlemek icin dogal kukurtlu sabun almistim onunla yikiyorum cildim gergin kupkuru oluyor yine biraz hametan suruyorum aksamlarida doktorun verdigi yuz yikama kopugunle yikiyorum. Saclarim cok dokulmeye basladi cok uzuluyorum kupkuru oldu zaten simdi sac dokulmesine iyi bi sampuan istiyorum almayi arastircam ama doktora gidincemi sorsam yazsin diye kararsiz kaldim 16 gun var doktora gitmeme

cok sabun kopuk kullanmıyormusun.bırsey dıyecegım,ben sankı hafıften tek yanagımda kıllanma var,
acaba bu zamana kadar kullandıgım kremlerden mı oldu yada vardıydı da yenı mı farkettım

cok sabun kopuk kullanmıyormusun.bırsey dıyecegım,ben sankı hafıften tek yanagımda kıllanma var,
acaba bu zamana kadar kullandıgım kremlerden mı oldu yada vardıydı da yenı mı farkettım
benım zaten yaglı bır cıldım vardı .sanırım o yzden kurumadım.sırtım kurudu benım.
yuzum gunduzlerı halen parlıyor :)

Mecburen kullaniyorum isotrexin cok zor temizleniyor cikiyor az oncede komple yuzume surdum sinirden kucuk kucuk sivilceler cikmis yarim saat dursun yikiycam bende olmadi oyle bisey cok hafir var zaten bende tuyler Belki tenin rengi acildiysa biraz ondan belirginlesebilir
benım zaten yaglı bır cıldım vardı .sanırım o yzden kurumadım.sırtım kurudu benım.
yuzum gunduzlerı halen parlıyor :)
Benim cok yagli degil cildim ondan kurudu karma bi cildim var ve cok zor geciyo sivilceler bugun kucuk kucuk sivilceler cikmis beysz nokta gibi siyah noktada var bi kac tane

ınsanlar yuzu devamlı kuruyor soyuluyor benım hıc ole olmadı acaba sudocrem den dolayımı
hematenı mı kessem hıc krem surmesem ben sıvılce kızarıklıgına ıyı glıyor dıye suruyordum

Mrb bnmde 11.günüm daha yolun çok basindayim kafamda deli sorular ..korku endişe ya gecmede önceki haliyle kalsaydım derim diye çok korkuyorum şimdiye kdr iyi devam ediyorum derken bugün bi uyandım dudakların kupkuru hemen kullanıyorum sanki bi işe yaramadı gibi geldi bepanten mi alsam ilk sorum bu bir de bu sivilceler ortaya çıkma süreci ne kdr oluyor 1 2 ay mi yani ne zamn iyileşme düzelme sürecine gireceğim dudaklar hep mi kuru olacak yani sivilceler geçmeye başladığında düzelir mi teşekkür ederim simdiden sorularıma cvp yazıp beni rahatlatin:)

Bundan bes sene once bende kullandim abartildigi kadar yan etkisi yok sadece dudaklar kuruyoo cok kuruma oldugu icin bazen burnun kaniyo normal geciriyomu evet geciriyo purussuz bi cilt. Ama kesin cozummu diye sorarsan bes senelik ömrü var bes sene rahat ettim ve bes sene sonunda gene tekrarlandi yaglandim

ınsanlar yuzu devamlı kuruyor soyuluyor benım hıc ole olmadı acaba sudocrem den dolayımı
hematenı mı kessem hıc krem surmesem ben sıvılce kızarıklıgına ıyı glıyor dıye suruyordum
Olabilir canim krem surme bi muddet bide oyle dene cunku soyulmasi lazimmis cilt yenilenmesi icin benim suan cenem cok kuru pul pul ve dudaklarim felaket kotu oldu catladi agriyo anlimda duvar gibi oldu putur putur soyulamayi peeling yada sanki sert bi keseyle ovalasam gecicek gibi durda kir gibi kaldi oyle soyulmuyo deli olcam

canım tabıkı dudaklar duzelıcek ama ben 1 ıncı gunden berı nemlendırıyorum her gece boca yapıp yatıyorum.bol su ıc ben ne zaman az ıcsem o gun dudaklarım yanıyor.bana vazelın cok ıyı geldı ole buyuk catlama olmadı cok sukur benım 6 ıncı haftam.bu arada kusma donemı 3 aydan ıtıbaren azalıyor duzelme baslıyormus benım halen cıkıyor

ama sole bırsey var sıvılcelı kısımlar soyuluyor.dıger yerler de soyulma yok.
ben 2 gun hematen surdum o cok yaglı bana yaramadı.ama sudocrem benım vazgecılmezım bunu bır kez daha ıyı anladım.

5 yılmı azmıs bu haber kotu oldu.(

ama sole bırsey var sıvılcelı kısımlar soyuluyor.dıger yerler de soyulma yok.
ben 2 gun hematen surdum o cok yaglı bana yaramadı.ama sudocrem benım vazgecılmezım bunu bır kez daha ıyı anladım.
Bende dudaklarima ve yuzume hametan suruyorum hic bi ise yaramiyo asiri bi kuruma var dudaklarim ve kenarlari kupkuru catladi aciyo yaniyo biseh fayda etmiyo artik iki hafta var doktora gitmeme daha sivilce kurumaya basliyo galiba ama lekeleri izleri hala var kirmizi ve kahverengi ve cenemde kocaman bi sivilce var hala gecmiyo bi tanede kistli sivilce var hala oda tam iyilesmedi bu yuzumun kurulugu maf etti beni anlim alak alak oldu tam soyulamadigi icin herkez yuzune dudaklarina nolmus diyor bu gidisle tedavi bitene kadar mecbur olmadikca evden cikmiycam

bence hematen sana yaramıyor.baska bır krem denemelısın

bence hematen sana yaramıyor.baska bır krem denemelısın
Nemlendiriyor o an iyi geliyor cilt emdikce kuruyor yuzum yine ama bazilarida krem onermemis birakin cilt pul pul dokulsun ölü deri gitsin diye yazmislar öyle okumustum suan benim yuzum oyle heryeri kupkuru pul pul akip dokuluyor alttaki taze deriyi gorebiliyorum boylelikle lekelerde gecer diye dusunuyorum oyuzden fazla krem surmuyorum sadece aksamlari kopukle yikayip yatarken kremi suruyorum boyun bolgem bile kurudu artik iyice galiba üstteki ölü derim dökülür bu ilacin ikinci asamasi oluyo galiba ilk asama sivilce cikariyor daha sonra kurutup dokuyor olu deriyi heralde

Hematan mi bepanten mi
Bana doktor hep hametani yaziyor bende onu aliyorum ama bitsin bepanten alicam bu sefer bide onu deniyim ikiside iyi krem internette arastirmistim hametandan cok memnun kalan olmus sivilce ve yuzdeki lekelerini gecirdiklerini yazmislar ikiside zaten pisik kremi ayni gorevi goruyorlar kizim pisik oldugunda hametani suruyorum bir gecede geciriyor

acaba benım derım ne zaman kurucak cok merak edıyorum

Ben kullanalı 15 gün oldu yalnız ilk 2 gün cildim soyuldu sonra düzeldi ve parlıyo o zamandan sonra yüzümde ya da vücudumda çatlama kuruma olmadı yalnız yağlanma kesildi. Cildim zaten hafif yağlıydı yanaklarım yağlanmazdı.dudaklarım çatladı ona da hametan sürüyorum.sabah akşam nadixa sürüyorum yalnız o sivilcelerimi artırdı biri iyileşiyor 3 5 tane yenisi çıkıyor.Merak ettiğim acaba ilaç etki mi etmiyor yoksa beni mi fazla etkilemiyor.Neden soyulma bu kadar az sürdü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…