Canim uzulme bende gecende cenemdeki sivilceyi patlatmistim kan akti yara oldu morardi kirmizi oldu filan suan iyilesmeye basladi ama sakin simdi elleme ne olursa birak kabuk baglasin sakin elleme tekrar 3,4 gune baslar duzelmeyeşuankı hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim uzulme bende gecende cenemdeki sivilceyi patlatmistim kan akti yara oldu morardi kirmizi oldu filan suan iyilesmeye basladi ama sakin simdi elleme ne olursa birak kabuk baglasin sakin elleme tekrar 3,4 gune baslar duzelmeyeşuankı hali
İnsallah yaa artik baslasin 3.ayima girmeye az kaldi 3 gun sonra 2. Ayi doldurcam artik baslasin cok sikildim sivilcelerden cok kuruluktan dudaklarimin catlamasindan3. Aydan sonra düzelmeye başlıyor cilt sabır edin
tamam canım ellemıyorum tesekkur ederımCanim uzulme bende gecende cenemdeki sivilceyi patlatmistim kan akti yara oldu morardi kirmizi oldu filan suan iyilesmeye basladi ama sakin simdi elleme ne olursa birak kabuk baglasin sakin elleme tekrar 3,4 gune baslar duzelmeye
İnsallah yaa artik baslasin 3.ayima girmeye az kaldi 3 gun sonra 2. Ayi doldurcam artik baslasin cok sikildim sivilcelerden cok kuruluktan dudaklarimin catlamasindan
bol bol nemlendır canımBen de yeni baslayanlardanim 3. günümdeyim şimdiden burun kenarlarım yanmaya başladı
senın son halin nasıl resım atabılıyormusun?İnsallah yaa artik baslasin 3.ayima girmeye az kaldi 3 gun sonra 2. Ayi doldurcam artik baslasin cok sikildim sivilcelerden cok kuruluktan dudaklarimin catlamasindan
Canim resim nasil atiliyo buraya unuttum sivilcelerim gecti suan 1 tane kucuk cikti dun yanagimda izleri kaldi sivilcelerin yanaklarimda ve cenemde leke gibi kirmizilik olustu gecen izlerde ve cok kurudu cildim putur putur. Az once doktordan geldim kolestrolum yuksek cikti biraz kotu kolestrolde yuksek cikti bunun icin mutlaka yuruyus yapman lazim yediklerine dikkat etmen lazim dedi kansizlik biraz cikti bunun icinde 5 tane igne verdi igne daha iyi cabuk yukselik dedi. Yuzum icinde zoretanine devam 40 mg gunde ve sabah ayri aksam ayri surmem icin nemlendirici verdi temizleme kopugum bitmisti onu verdi yine dudaklarimada pahali bisey yazmis ismini unuttum de ile basliyodu ismi galiba onu almadim bepantolun dudak bakim kremini aldim bu tedavi pahali bi tedavi her gidisimde 200 tl para oduyorum zoretanin sadece sigortadan geciyor digerleri ozel bakima girdigi icin pahali insallah artik yuzum duzelsin 1 ay sonunda insallah izlerimde gecer tekrar gitmek zorunda kalmam eger gecmezse mecbur gidicem bu sefer izler icin ve gozalti morluklarim var onlar icin krem yazmasini soyliycem ellerimdeki egzamayida unuttum soylemeyi onlarada yazdircaktim unuttum artik eczaneden onceki kullandiklarimdan alirimsenın son halin nasıl resım atabılıyormusun?
ben roucctane ıcıyorum gunlluk 40 mb .genemı test yapacak kımıne 2 ayda 1 yapıyorlar.senın adına sevndım benım gıtmeme daha 9 gun varCanim resim nasil atiliyo buraya unuttum sivilcelerim gecti suan 1 tane kucuk cikti dun yanagimda izleri kaldi sivilcelerin yanaklarimda ve cenemde leke gibi kirmizilik olustu gecen izlerde ve cok kurudu cildim putur putur. Az once doktordan geldim kolestrolum yuksek cikti biraz kotu kolestrolde yuksek cikti bunun icin mutlaka yuruyus yapman lazim yediklerine dikkat etmen lazim dedi kansizlik biraz cikti bunun icinde 5 tane igne verdi igne daha iyi cabuk yukselik dedi. Yuzum icinde zoretanine devam 40 mg gunde ve sabah ayri aksam ayri surmem icin nemlendirici verdi temizleme kopugum bitmisti onu verdi yine dudaklarimada pahali bisey yazmis ismini unuttum de ile basliyodu ismi galiba onu almadim bepantolun dudak bakim kremini aldim bu tedavi pahali bi tedavi her gidisimde 200 tl para oduyorum zoretanin sadece sigortadan geciyor digerleri ozel bakima girdigi icin pahali insallah artik yuzum duzelsin 1 ay sonunda insallah izlerimde gecer tekrar gitmek zorunda kalmam eger gecmezse mecbur gidicem bu sefer izler icin ve gozalti morluklarim var onlar icin krem yazmasini soyliycem ellerimdeki egzamayida unuttum soylemeyi onlarada yazdircaktim unuttum artik eczaneden onceki kullandiklarimdan alirim
Evet oluyor ilk günler daha çok oluyor saçlarındada olucaktır kaşıntı kabuklanma gibiBaşlarken vücudunuzda diken diken batma kaşıntı oldumu acaba özellikle yüzüm kaşınıyor ve kollarım 4.gunumdeyim erken gibi geldi bana
Ben sormuştum doktoruma öyle bişey olmaz aksine güzelleştirir gençleştirir dedi bende kendisine güvenerek ilacıda verdiği ürünleride kullanıyorum doktorum bayan ve yaşına rağmen cildi harikaBu ilacı kullandıktan sonra cilttciltte yaşlanma oluyormuş bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Sağol canım seninde az kalmış.Benimde ikinci ay bitince yaptı testi canım geçen ay yapmamıştı zoreataninle o ilaçta aynıymış zaten isim farklı sadeceben roucctane ıcıyorum gunlluk 40 mb .genemı test yapacak kımıne 2 ayda 1 yapıyorlar.senın adına sevndım benım gıtmeme daha 9 gun var
Agzimdan kan yine geldi offf yaa bugün doktora gittim yine tahlil verdim çok yüksek çıktı değerler 20 mg dan 10 mg düşürdü bu gidişle mahvolacak yüzüm anca 1 yıl sürecekmis olamaz yaaaa ilaci birakasim geldi off yaaaaİnsallah yaa artik baslasin 3.ayima girmeye az kaldi 3 gun sonra 2. Ayi doldurcam artik baslasin cok sikildim sivilcelerden cok kuruluktan dudaklarimin catlamasindan
Cok uzuldum canim ya ama sıkma canını benimde kansizlik cikti igne verdi bunun icin bes gun igne vurulcam normal kolestrolumde kotu kolestrolumde yuksek cikti yuruyus yap yedigne ictigne dikkat et dedi aksam sabah surmem icin krem verdi aksamki siyah nokta ve leke giderici bakim kremi yaziyo sabahkide yipranmis ge kurumus karma ve yagli ciltler icin bakim kremi yaziyo dun ve bugun ve cenemde iki sivilce daha cikti artik bende sinir olmaya basladim hala sivilce cikiyor yaa 3. Ayima girdim hala cikiyor deli olucam acaba bu verdigi kremlermi yaptiki kucuk nokta gibi iki sivilce ciktiAgzimdan kan yine geldi offf yaa bugün doktora gittim yine tahlil verdim çok yüksek çıktı değerler 20 mg dan 10 mg düşürdü bu gidişle mahvolacak yüzüm anca 1 yıl sürecekmis olamaz yaaaa ilaci birakasim geldi off yaaaa