Ay insallah benimde doktorum oyle demisti bugun cenemde kocaman bi sivilce cikmis anlimda cikanda kurumaya basladi hala cikiyor yaa galiba bu ayda boyle gecicek sivilceler bi cikicak bi kuruyacakInşallah canım benim doktor yüzünde iz kalma durumun yok dedi ama olursa yüzeysel tedaviyle gecirecez dedi bu ilaç iz bırakmaz yüzde tam tersi cildini yeniler dedi bana
Oh iyi masallah canim bana tahlil yapmamisti bidahaki aya demisti sivilcelerinle oynadigin icin oluyor bende oynuyorum bazilarida kistli cikiyor ucu bile yok şişlik var sadece benim cene ve yanak kismimda kuruma var ama en cok cenemde geceleri sivilcelerin uzerine isotrexinde suruyorum anlimda burnumda hic yok hatta iki gundur parlak yagli gibi sanki bugunde cenemde kocaman cikti sisti2 aya gectik 40 mg olarak devam edicem
Tahlillerim iyi çıkmış gayet iyi.yüzümde 5 adet sivilce var aktif Bakalim bi 15 gün daha dayansam benim yüzüm daha ile aşırı bi kuruma yok
Canim bugün kuaförün gittim yanındaki personel kullanıyordu bu ilaci önceki hallerini gösterdi birde şu an bitti tedavisi varya acayip güzel olmuş yüzü lütfen sakin bırakmayın için çok iyi olmuş yüzü ben bile inanamadım :)Oh iyi masallah canim bana tahlil yapmamisti bidahaki aya demisti sivilcelerinle oynadigin icin oluyor bende oynuyorum bazilarida kistli cikiyor ucu bile yok şişlik var sadece benim cene ve yanak kismimda kuruma var ama en cok cenemde geceleri sivilcelerin uzerine isotrexinde suruyorum anlimda burnumda hic yok hatta iki gundur parlak yagli gibi sanki bugunde cenemde kocaman cikti sisti
Oh iyi masallah canim bana tahlil yapmamisti bidahaki aya demisti sivilcelerinle oynadigin icin oluyor bende oynuyorum bazilarida kistli cikiyor ucu bile yok şişlik var sadece benim cene ve yanak kismimda kuruma var ama en cok cenemde geceleri sivilcelerin uzerine isotrexinde suruyorum anlimda burnumda hic yok hatta iki gundur parlak yagli gibi sanki bugunde cenemde kocaman cikti sisti
Sabırla devam devam bakalimCanim bugün kuaförün gittim yanındaki personel kullanıyordu bu ilaci önceki hallerini gösterdi birde şu an bitti tedavisi varya acayip güzel olmuş yüzü lütfen sakin bırakmayın için çok iyi olmuş yüzü ben bile inanamadım :)
Kaç mg kullanıyorsun canım bu şekilde su içmeye devam c vitaminlerde alın.Bugün 11.günüm, bıyıklarıma ağda yaptım kızlar.
Ağda yapmadan önce 5dakika kadar buz tuttum. Sonra ağdayı yapıştırdım. Hiç bekletmeden çektim. Ardından hemen buz tuttum, sonra kremledim. Sadece azıcık kızarma oldu. Oda 10dakika sonra geçti.
Geçen günde ilacın yüzümdeki sivilceleri erkenden geçirdiğini ve yan etki görmediğimi yazmıştım. Hala yan etki görmüyorum. Fakat çene bölgemde 6 tane kist gibi ucu olmayan derinin altında tepecik şeklinde sivilcem oluşmaya başladı. Alnımda da bu şekilde 2 tane var. Kuruma, kaşıntı, burunda kanama, eklem ağrısı vs hala yok. Lens kullanıyorum gözlerimide kurutmadı. Her gün en az 3 litre su içmeye ve yüzümü, cildimi düzenli aralıklarla nemlendirmeye devam ediyotum. Bende durumlar böyle :)
Bugün 11.günüm, bıyıklarıma ağda yaptım kızlar.
Ağda yapmadan önce 5dakika kadar buz tuttum. Sonra ağdayı yapıştırdım. Hiç bekletmeden çektim. Ardından hemen buz tuttum, sonra kremledim. Sadece azıcık kızarma oldu. Oda 10dakika sonra geçti.
Geçen günde ilacın yüzümdeki sivilceleri erkenden geçirdiğini ve yan etki görmediğimi yazmıştım. Hala yan etki görmüyorum. Fakat çene bölgemde 6 tane kist gibi ucu olmayan derinin altında tepecik şeklinde sivilcem oluşmaya başladı. Alnımda da bu şekilde 2 tane var. Kuruma, kaşıntı, burunda kanama, eklem ağrısı vs hala yok. Lens kullanıyorum gözlerimide kurutmadı. Her gün en az 3 litre su içmeye ve yüzümü, cildimi düzenli aralıklarla nemlendirmeye devam ediyotum. Bende durumlar böyle :)
Kaç mg kullanıyorsun canım bu şekilde su içmeye devam c vitaminlerde alın.
şanslısın o zaman ben baya kusma yasadım halende yasıyorum malesef.Kilom zayıf olduğu için günde 1 doz 2omg kullanıyorum canım. Doktordan daha fazla doz istediğimde bana emin ol 2 doz almış gibi olacaksın bu bünyeyle dedi.İlaca başladığımdan beri düzenli aralıklarla dudak ve burunu nemlendiriyordum. Dün nemlendiremedim. Dudaklarımda kuruma yaptı. Ne kadar düşük dozda alsak vücut belli bi süre ilaca maruz kalınca böyle oluyor demek ki. Hemen nemlendirmeye, geri başladım. Sabaha kuruluk kalmadı şükür. Bazı yan etkiler için önlem alınırsa ağda da yapılır, günlük hayat ve moral seviyesi de etkilenmez diye düşünüyorum.
12.günümdeyim, şükür vücudum ve cildimde hassaslaşma, kuruluk, saç derisinde kaşınma,kızarıklık eklem ağrısı vs yok. Su gerçekten çok önemli bir ayrıntı. Bu ilacın tüm yan etkileriyle savaştığını düşüyorum suyun. Normalde 3.5 litre su içerim her gün(İlaca başlamadan önce kendimi alıştırdım) Bigün 3.5dan az içsem inanın o gün ilacın etkisini hisseder gibi oluyorum. Bol bol su için. Su bu ilaç için çok önem arz eden bişey :)
Çenemde ve alnımda 8 tane deri altında tepecik oluşturan fakat başı çıkmayan sivilcem olduğundan bahsetmiştim. Hızlı bir şekilde yarısı söndü, diğerleri duruyor. Bugün elimi alnıma attığımda küçük küçük pütürler hissettim. Cilt ne var ne yoksa kusacak galiba. Hayırlısı :)
Kızlar moralinizi bozmayın benimde kusma döneminde çok çıktı halende çıkıyor 2 ayimdayim inanın pek makyaj yapmiyyorum kesinlikle yapmayın iz bırakabilir .....içinize kapanmayinn bu durumdayken psikolojinizi yüksek tutun.
Ay hadi insallah bizimde oyle olur boyle ornekleri gorunce duyunca morelim yukselikyor bu arada benim cenemde sivilce cikti yine ve 3 tane siyah nokta cikmis sıkmaya calistim cikmiyoda 2. Aydan sonraya artik umid ediyorum gecmesiniCanim bugün kuaförün gittim yanındaki personel kullanıyordu bu ilaci önceki hallerini gösterdi birde şu an bitti tedavisi varya acayip güzel olmuş yüzü lütfen sakin bırakmayın için çok iyi olmuş yüzü ben bile inanamadım :)
İnsallah canim ya halen cikiyo benimde sivilceyi gectim siyah nokta bile cikiyor halenBen krem yaz dedim doktor gerek yok dedi zaten 2 aydan sonra oynayacagin sivilelerin olmicak artık dedi
Canik bence bekle tedavin bitince cunku estetikten sonra ilac veriyorlardir karismasin agir gelir falan ama tabi doktoruna danis daha iyi bilirler tabikikızlar bır sorum olucak ben onumuzdekı aylarda gogus estetıgı olmak ıstıyorum.
ama bu kullandıgımız ılac acaba etkenmı gercı doktorlara sorucam.ama sızıın bır bılgınız var?
Bende anlima ufak bi yerine kapatici suruyorum orda kilcal damar catlamasi var kirmizilik var oraya sadece onun icinde lazer olucak dedi doktorum bu tedaviden sonraben arada yapıyorum doktor sakıncalı bulmadı
Bende cok su iciyorum ama malesef artik su ise yaramiyor 1 bucuk ay olcak benim heryerim kurudu ellerim avuclarim ayaklarim saclarim yuzum bacaklarim putur putur dokuluyo kollarim heryerim kupkuru dudaklarim zaten soylemiyorum bile surekli surdugum halde kremi yine kuru ve catlakKilom zayıf olduğu için günde 1 doz 2omg kullanıyorum canım. Doktordan daha fazla doz istediğimde bana emin ol 2 doz almış gibi olacaksın bu bünyeyle dedi.İlaca başladığımdan beri düzenli aralıklarla dudak ve burunu nemlendiriyordum. Dün nemlendiremedim. Dudaklarımda kuruma yaptı. Ne kadar düşük dozda alsak vücut belli bi süre ilaca maruz kalınca böyle oluyor demek ki. Hemen nemlendirmeye, geri başladım. Sabaha kuruluk kalmadı şükür. Bazı yan etkiler için önlem alınırsa ağda da yapılır, günlük hayat ve moral seviyesi de etkilenmez diye düşünüyorum.
12.günümdeyim, şükür vücudum ve cildimde hassaslaşma, kuruluk, saç derisinde kaşınma,kızarıklık eklem ağrısı vs yok. Su gerçekten çok önemli bir ayrıntı. Bu ilacın tüm yan etkileriyle savaştığını düşüyorum suyun. Normalde 3.5 litre su içerim her gün(İlaca başlamadan önce kendimi alıştırdım) Bigün 3.5dan az içsem inanın o gün ilacın etkisini hisseder gibi oluyorum. Bol bol su için. Su bu ilaç için çok önem arz eden bişey :)
Çenemde ve alnımda 8 tane deri altında tepecik oluşturan fakat başı çıkmayan sivilcem olduğundan bahsetmiştim. Hızlı bir şekilde yarısı söndü, diğerleri duruyor. Bugün elimi alnıma attığımda küçük küçük pütürler hissettim. Cilt ne var ne yoksa kusacak galiba. Hayırlısı :)
Bende cok su iciyorum ama malesef artik su ise yaramiyor 1 bucuk ay olcak benim heryerim kurudu ellerim avuclarim ayaklarim saclarim yuzum bacaklarim putur putur dokuluyo kollarim heryerim kupkuru dudaklarim zaten soylemiyorum bile surekli surdugum halde kremi yine kuru ve catlak
Benimde sadece çene bölgemde var şuan yanaklarımın kenarlarındada oluyodu şuan yok sivilce izleri ve lekeleri var ve 3 tane inatçı kistli sivilce galiba geçmek bilmiyorbenım yuzum de hıc kuruma olmuyor ole abartı bır soyulmam da olmadı vala anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?