Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Morelim cok bozuk bugub farkkettim cukurlar var yuzumde yenimi oldu ne ara vardı iyice takıntı haline getirmeye basladim

Bayanlar takıntı yapmayın bugün doktora gittim dozu düşürdü 20 mg yaptı 30 mg kullaniyordum ağızdan kan gelince düşürdü burundan gelmesi yerine ağza vermiş doktor yan etkisi dedi ne olursa olsun sikayetinizi doktorumuz danışın bugün bana nemlendirici verdi la roche posay diye bir markanın effaclar H diye birde kullananlar var mi acaba

Arkadaşlar bugün dediğim o doktora gittim. Önceki doktorun roaccutane a başlamam gerektiğini söylemişti dedim o kadarlık bişey yok cildin de doktorlar için en kolay yol bu ilaç ondan önce neler yapabiliriz ona bakıcaz dedi ve değişik bir reçete yazdı eczanede karışım olarak yaptırıcam. 2 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gidicem eğer bir iyileşme olursa mutlaka yazıcam imkanı olan varsa gitsin o doktora diye

Morelim cok bozuk bugub farkkettim cukurlar var yuzumde yenimi oldu ne ara vardı iyice takıntı haline getirmeye basladim
Sivilcelerin gectigi yerlerde kaliyo canim benim var gecen yerlerde cukur ve kirmiziliklar var dunde anlimda kocaman bi sivilce cikti ne zaman bu sivilce cikmasi durucak ki ya morelimi bozuyo benimde izleri bende takiyorum insallah duzelir zamanla doktorda kremlerle geciriyoz dedi
O marka iyi canim duymustum daha once
Ve 6 aydan fazla kullanacam düşük doz olduğu için hadi hayırlısı :)
Hayirlisi canim :) insallah tedavinin sonunda bebek gibi cildimiz olucak insallah kullananlarin hepsi oyle yazmis cunku :)

Cok degilse zaten kullanmana gerek yok canim guzel bi bakimla duzelir zaten cildin bu ilac sivilcedeh haric cildi yeniliyor ölü deriyi atiyor

gunaydın canım.
ben o markanın gunes kremını kullanıyorum guzel.bende sıkıldım halen bı suru sıvılce cıktı tam bıttı dıyorum tekrar basa sarıyor.benım sıvılcelerım sıkmayınca kurumuyor ılla ıntıhabı cıkacak sıkıncada yara kızarık oluyor.
dun randevum vardı.kan verdım bugun oglen tekrar gıdıcem.ben 40 mg kullanıyordum doktora dozu sordum dedı en yuksek kullanacagın mg dedı .doktor 2 cı ayından sonra azalıcak kusma donemı dedı

Kızlar selam, yine ben. Geçen gün ilaç yan etki yapmıyor demiştim. Yan etkisini göstermemesini çok fazla su içmeme ve ilacı günde sadece bir doz almama bağlıyorum. Ama şimdide yüzümdeki sivilceler (9.gündeyim ) kalmadı gittiler. Ufak ufak pütürler gitti, ilaca başladığımdan beri 2 tane destansı sivilcem çıktı, onlar hala duruyor. Ama ilaca başlarken yüzümde olan sivilceler geçti. İlaç bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi?

Benim karaciğer değerlerim 44-40dı. Doktor bunun fazla olduğunu söylemişti. Bende ilacı kullanmam riske girmesin diye karaciğerim için içtiğim su miktarını arttırdım. Sabahları limonlu ılık su içmeye başladım, detoks suları ve bol bol elma tükettim. Acaba diyorum ilaçtan ziyade onlar mı etki etti. Zira 9-10 günde sivilce temizleyen bi ilaç değil.

Ben ilacı araştırırken kullanan birinin yorumunu okumuştum. Onda da ilk önce senin gibi olmuş yan etki görmemiş yüzü düzelmeye başlamış doktoru da şaşırmış ama sonra ilaç etkisini göstermiş yani bildigimiz kızarmalar kurumalar sivilce artışı falan başlamış.Sanırım bazılarında etkisini yavaş gösteriyor.Senin de öyle olabilir canım.

Inşallah canım benim doktor yüzünde iz kalma durumun yok dedi ama olursa yüzeysel tedaviyle gecirecez dedi bu ilaç iz bırakmaz yüzde tam tersi cildini yeniler dedi bana

Çok detoks yapma canim böbrekleri yorar bu seferde bol bol su iç sadece

O karisimdan bende kullandım biraz geçiriyor ama 2 ay sonra yine başlıyor çıkmaya sivilceler yine bir dene istersen ben her türlü yüzeysel kullandım ama belli zamandan sonra yine çıkıyor

Bakalım ne olucak bende suan hastanedeuim sonuclarm çıkacaktı bende sorayım iz olayini. Birde sivilcelerle oynadığım için hep yara içinde malesef

2 aya gectik 40 mg olarak devam edicem
Tahlillerim iyi çıkmış gayet iyi.yüzümde 5 adet sivilce var aktif Bakalim bi 15 gün daha dayansam benim yüzüm daha ile aşırı bi kuruma yok

Bende dozu indirince doktor bütün yan etkisi gitti daha doğrusu bir hafta icemedim dudak kuruluğu bile hafifledi

Bende dozu indirince doktor bütün yan etkisi gitti daha doğrusu bir hafta icemedim dudak kuruluğu bile hafifledi
Bende pek yan etki yok bi sac sorunum onada sampuan losyon verdi.benim suan ya ne bilim halen bu etki görmedim sivilcelerim azdı fena. Hep yara yarın nişan var nasıl kapaticam bilmiyorum resim eklenemiyormu gorsek veya gosterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…