olabılır canım su cok etkı edıyor.kac mg kullanıyorsun kı
mg olarak dusuk vermıs benım kılom 46 40 mg ıcıyorumDoktor kilo olarak zayıf olduğum için günde sadece 1kere olmak üzere 20mg verdi.
Günde 1 bardak bile su içemiyorum ben hiç susamam, zaten su midemi bulandırıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorumCanim bol bol su icersen zamanında doktoruna tahlile gidersen hiçbirşey olmaz başla bence
zorlamalısın canımGünde 1 bardak bile su içemiyorum ben hiç susamam, zaten su midemi bulandırıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Sivilcelerin gectigi yerlerde kaliyo canim benim var gecen yerlerde cukur ve kirmiziliklar var dunde anlimda kocaman bi sivilce cikti ne zaman bu sivilce cikmasi durucak ki ya morelimi bozuyo benimde izleri bende takiyorum insallah duzelir zamanla doktorda kremlerle geciriyoz dediMorelim cok bozuk bugub farkkettim cukurlar var yuzumde yenimi oldu ne ara vardı iyice takıntı haline getirmeye basladim
O marka iyi canim duymustum daha onceBayanlar takıntı yapmayın bugün doktora gittim dozu düşürdü 20 mg yaptı 30 mg kullaniyordum ağızdan kan gelince düşürdü burundan gelmesi yerine ağza vermiş doktor yan etkisi dedi ne olursa olsun sikayetinizi doktorumuz danışın bugün bana nemlendirici verdi la roche posay diye bir markanın effaclar H diye birde kullananlar var mi acaba
Hayirlisi canim :) insallah tedavinin sonunda bebek gibi cildimiz olucak insallah kullananlarin hepsi oyle yazmis cunku :)Ve 6 aydan fazla kullanacam düşük doz olduğu için hadi hayırlısı :)
Cok degilse zaten kullanmana gerek yok canim guzel bi bakimla duzelir zaten cildin bu ilac sivilcedeh haric cildi yeniliyor ölü deriyi atiyorArkadaşlar bugün dediğim o doktora gittim. Önceki doktorun roaccutane a başlamam gerektiğini söylemişti dedim o kadarlık bişey yok cildin de doktorlar için en kolay yol bu ilaç ondan önce neler yapabiliriz ona bakıcaz dedi ve değişik bir reçete yazdı eczanede karışım olarak yaptırıcam. 2 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gidicem eğer bir iyileşme olursa mutlaka yazıcam imkanı olan varsa gitsin o doktora diye
gunaydın canım.Sivilcelerin gectigi yerlerde kaliyo canim benim var gecen yerlerde cukur ve kirmiziliklar var dunde anlimda kocaman bi sivilce cikti ne zaman bu sivilce cikmasi durucak ki ya morelimi bozuyo benimde izleri bende takiyorum insallah duzelir zamanla doktorda kremlerle geciriyoz dedi
O marka iyi canim duymustum daha once
Hayirlisi canim :) insallah tedavinin sonunda bebek gibi cildimiz olucak insallah kullananlarin hepsi oyle yazmis cunku :)
Ben ilacı araştırırken kullanan birinin yorumunu okumuştum. Onda da ilk önce senin gibi olmuş yan etki görmemiş yüzü düzelmeye başlamış doktoru da şaşırmış ama sonra ilaç etkisini göstermiş yani bildigimiz kızarmalar kurumalar sivilce artışı falan başlamış.Sanırım bazılarında etkisini yavaş gösteriyor.Senin de öyle olabilir canım.Kızlar selam, yine ben. Geçen gün ilaç yan etki yapmıyor demiştim. Yan etkisini göstermemesini çok fazla su içmeme ve ilacı günde sadece bir doz almama bağlıyorum. Ama şimdide yüzümdeki sivilceler (9.gündeyim ) kalmadı gittiler. Ufak ufak pütürler gitti, ilaca başladığımdan beri 2 tane destansı sivilcem çıktı, onlar hala duruyor. Ama ilaca başlarken yüzümde olan sivilceler geçti. İlaç bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi?
Benim karaciğer değerlerim 44-40dı. Doktor bunun fazla olduğunu söylemişti. Bende ilacı kullanmam riske girmesin diye karaciğerim için içtiğim su miktarını arttırdım. Sabahları limonlu ılık su içmeye başladım, detoks suları ve bol bol elma tükettim. Acaba diyorum ilaçtan ziyade onlar mı etki etti. Zira 9-10 günde sivilce temizleyen bi ilaç değil.
Inşallah canım benim doktor yüzünde iz kalma durumun yok dedi ama olursa yüzeysel tedaviyle gecirecez dedi bu ilaç iz bırakmaz yüzde tam tersi cildini yeniler dedi banaSivilcelerin gectigi yerlerde kaliyo canim benim var gecen yerlerde cukur ve kirmiziliklar var dunde anlimda kocaman bi sivilce cikti ne zaman bu sivilce cikmasi durucak ki ya morelimi bozuyo benimde izleri bende takiyorum insallah duzelir zamanla doktorda kremlerle geciriyoz dedi
O marka iyi canim duymustum daha once
Hayirlisi canim :) insallah tedavinin sonunda bebek gibi cildimiz olucak insallah kullananlarin hepsi oyle yazmis cunku :)
Çok detoks yapma canim böbrekleri yorar bu seferde bol bol su iç sadeceKızlar selam, yine ben. Geçen gün ilaç yan etki yapmıyor demiştim. Yan etkisini göstermemesini çok fazla su içmeme ve ilacı günde sadece bir doz almama bağlıyorum. Ama şimdide yüzümdeki sivilceler (9.gündeyim ) kalmadı gittiler. Ufak ufak pütürler gitti, ilaca başladığımdan beri 2 tane destansı sivilcem çıktı, onlar hala duruyor. Ama ilaca başlarken yüzümde olan sivilceler geçti. İlaç bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi?
Benim karaciğer değerlerim 44-40dı. Doktor bunun fazla olduğunu söylemişti. Bende ilacı kullanmam riske girmesin diye karaciğerim için içtiğim su miktarını arttırdım. Sabahları limonlu ılık su içmeye başladım, detoks suları ve bol bol elma tükettim. Acaba diyorum ilaçtan ziyade onlar mı etki etti. Zira 9-10 günde sivilce temizleyen bi ilaç değil.
O karisimdan bende kullandım biraz geçiriyor ama 2 ay sonra yine başlıyor çıkmaya sivilceler yine bir dene istersen ben her türlü yüzeysel kullandım ama belli zamandan sonra yine çıkıyorArkadaşlar bugün dediğim o doktora gittim. Önceki doktorun roaccutane a başlamam gerektiğini söylemişti dedim o kadarlık bişey yok cildin de doktorlar için en kolay yol bu ilaç ondan önce neler yapabiliriz ona bakıcaz dedi ve değişik bir reçete yazdı eczanede karışım olarak yaptırıcam. 2 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gidicem eğer bir iyileşme olursa mutlaka yazıcam imkanı olan varsa gitsin o doktora diye
Bende pek yan etki yok bi sac sorunum onada sampuan losyon verdi.benim suan ya ne bilim halen bu etki görmedim sivilcelerim azdı fena. Hep yara yarın nişan var nasıl kapaticam bilmiyorum resim eklenemiyormu gorsek veya gostersenizBende dozu indirince doktor bütün yan etkisi gitti daha doğrusu bir hafta icemedim dudak kuruluğu bile hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?