- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok dokunmuyorum canim da kuruyunca kabuklarini çıkarıyorum iz kalmaz herhaldeEvet en iyisi canim doktor ne derse onu yap benim izler delikler kaldi kremlerle geciricez demisti suan onlara kafayi takmis durumdayim sevinemiyorum sivilcelerimin gectigine sakin sivilcelerinle oyna sikma sakin
Dokunmaa yüzünü yıkarken kabuklar zaten kalkıyor sadece hafif bir şekilde al ben öyle yapıyorum.benımde baya kurudu ufak kızarıklıklarda kaldı
gene oynadım gene başa sardiriyorum kizariklik off benim psikoloji gidiyor perşembe kontrolDokunmaa yüzünü yıkarken kabuklar zaten kalkıyor sadece hafif bir şekilde al ben öyle yapıyorum.
Yorumlardan etkilenme bence doktor kontrolünde kullanacaksin sonuçta bol bol su icersen fazla yan etkisini gormezsinBana da bugün doktor bu ilacı yazdı ama yorumları okuyunca gözüm korktu kuruluk kızarıklık yaptığını biliyorum arkadasimda kullandı ve faydasını gördü bunun dışında bir etkisi olur mu acaba
Bende kuruyunca kabuklarini cikariyorumYok dokunmuyorum canim da kuruyunca kabuklarini çıkarıyorum iz kalmaz herhalde
Benim suan kuruma sadece cene ve yanaklarimda var ve tabi dudaklarimda anlimda hic kuruma pul pul olma yok senin anlinda oluyomu kuruma canimbenımde baya kurudu ufak kızarıklıklarda kaldı
Hmmm tamam deneyeceğim bakalım umarım bi yeri yaparken başka yeri bozmayız :))Yorumlardan etkilenme bence doktor kontrolünde kullanacaksin sonuçta bol bol su icersen fazla yan etkisini gormezsin
Bana doktor 3 ay kullanicaz sende dedi dozdan falan bahsetmedi 1 ay gunde 50 mg kullandik 2.ayimdayim simdi gunde 40 mg yapti ve cok asiri sivilcelerim yoktu benim belki ondandir kusma bende 1 ay devam etti surekli sivilce cikti ve hala cikiyor 1 ay 5 gundur iciyorum iki tane daha sivilce cikti anlimda kucuk bi tane cenemdede agrili sivilce cikti doktora sordum hala sivilce cikiyor demistim senin sivilcelerin inatci ondan cikiyo dedi eskiler gecti izleri kaldi yeni cikanlar kurumaya basladi simdi iki sivilcem daha oldu onlar kurumaya baslarken insallah yenileri cikmaz artik su sivilceler cikmasin istiyorumKızlar bu sivilce ilacını mutlaka tedavi bitene kadar kullanın. Yarida kesmeyin. Ben 2 yıl önce bu ilaca benzer etkide bir ilaç kullandım acnegen, doktor 4. Ayda tamam senin cildinde bişey kalmamış tedavi bitti diyerek tedaviyi sonlandırdı. Ve daha sonra bende tekrar sivilceler çıkmaya başladı bikaç doktora danıştım tedavi istenen doza ulaşmadan yarıda kesildiği için sivilceler tekrarlar dediler. Siz siz olun en az 6 ay en fazla 8 ay kullanın mutlaka.. bu arada şuan roaccutane tedavisine başladım yüzümde sivilceler artmaya başladı. 2 hafta oldu dışa vurma aşamasında sanirim. Bu sivilcelerin dışarı vurma aşaması ne zaman biter bileniniz varmı?
Bol bol su ic ve kontrollerini ihmal etme aklina takilanlari doktoruna sormaktan cekinme ve bu tedavide sabirli olmak cok onemliymis ben biraz sabirsiz davraniyorum galiba 1 ay 5 gundur iciyorum hala sivilce cikiyor bendeHmmm tamam deneyeceğim bakalım umarım bi yeri yaparken başka yeri bozmayız :))
Yok canim olmuyor benim de ile çok kuruma olmadı ben beyaz noktaları sikiyorum bu sefer kızarıyor intihap topluyor tekrardan sabah uyandım hep dokundugum yerler kırmızı ne güzel baya gecmistiBende kuruyunca kabuklarini cikariyorum
Benim suan kuruma sadece cene ve yanaklarimda var ve tabi dudaklarimda anlimda hic kuruma pul pul olma yok senin anlinda oluyomu kuruma canim
Canim benim tam 1 ay oldu aktif sivilcem yok ama malesef benim beyaz noktaların çok kapalı kemodon müdür nedir onlardan hafif elleyince sivilce oluyorKızlar bu sivilce ilacını mutlaka tedavi bitene kadar kullanın. Yarida kesmeyin. Ben 2 yıl önce bu ilaca benzer etkide bir ilaç kullandım acnegen, doktor 4. Ayda tamam senin cildinde bişey kalmamış tedavi bitti diyerek tedaviyi sonlandırdı. Ve daha sonra bende tekrar sivilceler çıkmaya başladı bikaç doktora danıştım tedavi istenen doza ulaşmadan yarıda kesildiği için sivilceler tekrarlar dediler. Siz siz olun en az 6 ay en fazla 8 ay kullanın mutlaka.. bu arada şuan roaccutane tedavisine başladım yüzümde sivilceler artmaya başladı. 2 hafta oldu dışa vurma aşamasında sanirim. Bu sivilcelerin dışarı vurma aşaması ne zaman biter bileniniz varmı?
Bende istiyorum ya iyice kafayı yedirti. Bugün görmemek için fondaten surdum is yerinde çok aktif çalışan biri de değilim bu sefer yuzumle ugrasiyorumBana doktor 3 ay kullanicaz sende dedi dozdan falan bahsetmedi 1 ay gunde 50 mg kullandik 2.ayimdayim simdi gunde 40 mg yapti ve cok asiri sivilcelerim yoktu benim belki ondandir kusma bende 1 ay devam etti surekli sivilce cikti ve hala cikiyor 1 ay 5 gundur iciyorum iki tane daha sivilce cikti anlimda kucuk bi tane cenemdede agrili sivilce cikti doktora sordum hala sivilce cikiyor demistim senin sivilcelerin inatci ondan cikiyo dedi eskiler gecti izleri kaldi yeni cikanlar kurumaya basladi simdi iki sivilcem daha oldu onlar kurumaya baslarken insallah yenileri cikmaz artik su sivilceler cikmasin istiyorum
Evet goturuyor ama siyah nokta için kullanmaya değmez derin çünkü baya sıkıntılı süreç geciriyorsunKizlar bu sivilce habı siyah noktalarida bitiriyormu kullananlar bilgi verebilrmi lutfen
olabılır canım su cok etkı edıyor.kac mg kullanıyorsun kıİlacı 8gündür kullanıyorum. Ne dudak çatlaması var ne burun kanaması var ne eklem ağrısı ne uykusuzluk. Nerdeyse hiçbir yan etkisini görmedim kızlar. Sizce bu işte bi tuhaflık yok mu, ilacın orjinalliğinden şüphe etmeye başladım doğrusu.
Günde en az 3.5 - 4 litre su içiyorum. Yan etki görmememin sebebi bu olabilir mi? Etki etmediğinden şüphelenmeye başladım.