Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Merhaba ben de dediğin gibi yaz ayında kullanmaktan endişeliydim ama ben kullanıyorum ve endişelenecek bir durum olmadı dışarı çıkmadan güneş kremi sürüyorum dilediğim gibi makyajımı da yapıyorum yan etkilerini okuyup kendini sıkıntıya sokma çünkü kişiden kişiye değişir şeyler ben yan etkisini görmedim aksine yüzüm hatta tüm cildim bebek poposu gibi oldu aydınlandı,tavsiye ederim

Vermezse bile ısrarla isteyin derim çünkü gerçekten harika bir ilaç,teyzem bile sırf cildim parlasın güzel olsun diye sivilcesiz olmasına rağmen bu ilaçtan kullanmak istiyor :)
cuma günü gitcem dr a inşallah alırım almazsam da baskasına gideceğim gerçekten canıma tak etti... sağol canım

Teşekkür ederim canım :*

Bana doktor bugün bu ilacı verdi. Yarın kullanmaya başlayacağım. Kullanmış olanlar deneyimlerini yazabilir mi acaba biraz korku var bende

Ben de başlarda korkuyordum fakat 4.ayımdayım korkulacak bir şey olmadığını anladım.Bir çok yan etkisi yazıyor tabii kişiden kişiye farklılık gösterir ama ben gayet memnunum.Ha tek sıkıntım dudak burun kuruması ama öyle büyük dert değil bunun için Hametan kullanıyorum doktorum yazdı çok memnunum.Onun dışında her ay kan tahlili yaptırıyorum,bol su içmek çok önemli,A vitamini olan yiyecekleri fazla tüketmemeye özen gösterin yeterli olacaktır çok şükür bir sıkıntım yok tabir yerindeyse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim cildimden şimdiden çok memnunum:)

Teşekkür ederim bilgileriniz için 3. Günümdeyim bugün zaman geçmiyor sanki :)

Rica ederim,ne demek:) Başta öyle oluyor ama sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorsunuz bile şimdi düşünüyorum da daha dün başlamışım gibi geliyor bana

bende bugün kan verdim canım cuma gittim dr direk ben demeden ilaça baslayalım dedi .. inşallah sonucta sıkıntı olmaz baslarım....teşekkürler senden bilgi almıştım

Rica ederim inşallah faydasını görürsün sende:)
merhaba canım dr kan değerlerimde problem görmedi ve zoretanin verdi benzer bi ilaçmış yanlız bana bir paket 10 bir paket 20 mg verdi sende böylemiydi hangisini sabah hangisini akşam içiyordun ?

bu ilaç kullandıktan sonra sivilceler bittikten sonra tekrarlıyor mu? nette bayağı bi yan etkisini görünce korktum doğru

merhaba canım dr kan değerlerimde problem görmedi ve zoretanin verdi benzer bi ilaçmış yanlız bana bir paket 10 bir paket 20 mg verdi sende böylemiydi hangisini sabah hangisini akşam içiyordun ?
Evet evet bana da bi 10 mg bi 20 mg günde toplam 30 mg vermişti dilersen birini sabah birini akşam içebilirsin unutursan ikisini de aynı anda içebilirsin,ben 10 mg sabah 20 mg akşam içiyordum bu ay gittiğimde doktorum değerlerim normal şikayetim olmadığından 40 mg yükseltti akşam aynı anda 20,20 içiyorum

baş ağrısı yapıyor bana sende hiç böyle etki oldumu bu 4 . günüm

Kızlar bayadır kullananlardan biri bakabilir mi acaba????
Ağda epilasyon yasak olduğu için bıyıklarımı bir kaç defa iple aldırdım ancak acısına dayanamadığım ve kabarıp şiştiği için artık aldırmayıp saratıyorum,başka yöntem bileniniz var mı?

Kızlar her türlü sivilce için LR ın sivilce seti var onu tavsiye ederim.. Kullanıyorum ben.. Ciltteki tüm potansiyel sivilceyi dışarı kusup temizliyor.. İçerden tehlikeli ilaç alıp da riske atacağınıza böylesi daha güvenli bence.. Çok memnun kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…