- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim gecmis olsun burnun nasil kuculdu onu anlamadim :)merhaba ben roccautane yillar once duydum asiri yaglanma vardi cildimde sivilce oluyordu ama her gun dus yaptigim icin cok fazla rahatsiz edici deyildi sivilcelerim ama yaglanmaya nefret ediyorum ve roccautane kullanmaya karar verdim kendime recete yazdim sanki ve gitdim roccautane 20 mg aldim bir aydan bir 8 tane iciyorumve bu ilacibenim mucizem diye hitap ediyorum en buyuk kompleksim olan burnum kuculdu her kes cok guzelleshdigimi soyluyor ve inan in hic bir yan etkisini gormedim depresyona saldigi soyleniyor ama beni depresyondan cikardi kendime guvenim artdi bu ilac benim mucizem ama cok fazla insan yan etkilerinin buyuk olacagini soyluyor lutven bana soylermisiniz ben ne kadar icersem bir daha asla yaglanmam?(((
ben kullandım, epey uzun bir süre, her ay (galiba her aydı) kan testi yapıyorlardı, cildimi seba med ile yıkıyordum sadece... ama çok memnunum ben, hoş psikolojiyi çok etkiliyor, aşırı sinirli yapıyor ama iyidir. Güneş koruma kullanın mutlaka unutmayın bu ilacı kullananlar!! kayısı ve yumurta yemeyin ayrıca.
Arkadaşlar merhaba bir sorhm olacak roacuttane kullananlara. Ben 9 ay boyunca aralıksız kullandım bu ilacı. 10.ayda bıraktım. Şu an saçlarım inanılmaz derecede yağlı. Yıkıyorum kurutuyorum ve sanki 2 hafta hiç yıkanmamış gibi. Sizce neden oluyor bu bırakmamın yan etkisi mi? Önerebileceğiniz bir şeyler var mı ?
Peki cildiniz nasil su anda sonuctan memnun musunuz? Gecmis olsunCildin normalde yagli bir yapidaysa ilacin etkisi gectiginde cildin normale dönmüş sadece. 9 ay roaccutane etkisiyle yaglanmayan saclarin normale donunce sasirman normal yani ilaci birakmanin bir yan etkisi olmuyor sadece vucut normale donuyor. 1 yil kullandim da ordan biliyorum
kayısı ve yumurtada A vitamini vat, Roaccutane da A vitamini ile zaten cilt altında ki yağları yok ediyor, fazla A vitamini oluyor bunları yersen.. Sebamed kurutmaz ayrıca, ben yıllarca kullandım...Neden kayısı ve yumurta ?
Ben tedaviye başlamadan önce sebamed kullanıyordum,normalde zaten kurutuyordu.
Bıraktım sebamedi.
Cildim yağlı ama bu kadar değildi. Saçımı yıkamak istemiyorum resmenCildin normalde yagli bir yapidaysa ilacin etkisi gectiginde cildin normale dönmüş sadece. 9 ay roaccutane etkisiyle yaglanmayan saclarin normale donunce sasirman normal yani ilaci birakmanin bir yan etkisi olmuyor sadece vucut normale donuyor. 1 yil kullandim da ordan biliyorum
Peki cildiniz nasil su anda sonuctan memnun musunuz? Gecmis olsun
Ben de bugun başlıyorum. Off kapkara günler bekliyor sanki beni
inşallah. teşekkür ederimGayet guzel gunler bekliyor :) hayirli olsun. Ilk zamanlar zor olucak cildiniz de hic yasamadiginiz kadar sivilceler cikacak ama yılmayın sonuc harika
kayısı ve yumurtada A vitamini vat, Roaccutane da A vitamini ile zaten cilt altında ki yağları yok ediyor, fazla A vitamini oluyor bunları yersen.. Sebamed kurutmaz ayrıca, ben yıllarca kullandım...
Bende yıllarca kullandım.Her ciltte aynı tepkiyi vermesini beklemek ne kadar doğru ?
Diğer bilgiler için teşekkürler.
Tedavileriniz nasıl devam ediyor hanımlar ?
Benim 20.günüm ve sivilcelenmeye başladım sanırım.
Kusma dönemi yaşayacakmışım gibi hissediyrum
Neden?Hayatımın hatası.
Yan etkilerinden kurtulmadım.Neden?