Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

O kusma donemini cildinin rahat rahat yasamasi en mantiklisi. Doktorun belki krem falan kullanmani uygun gorur ama onun dışında bir sey yapma ki ilac etkisini gostersin. Benim o donemde asiri derecede sivilcem cikti ve hepsi iltihapliydi tam geciyorlar diyordum ama yuzume dokununca yeni sivilcelerin gelmekte oldugunu anliyordum. Iltihapli sivilceler cikmadan once çıkacağı yer acidigindan dolayi.. Ama sonucta gelip geçici bir dönem

Ne kadar sürüyo peki bu dönem tahmini?

Cok uzuldum acaba hormonal bir sorun fln mi var? Sanirim herkeste farkli yan etki yapiyor benim zaten agriyan uc fitikli belim tam gitti gecici bir durum oldugunu umid ediyorum cunku dayanilacak gibi degil resmen suruunuuyorum

hepimiz insanız bu sebepten hemen hemen her kişi için aynı tepkiyi veriyor. sivilceler yağ metabolizmasının kötü çalışmasıyla oluşuyor, bu ilaç yağ metabolizmasını dengeliyor, hormonal sistem üzerinde etkili yani...

Arkadaşlar

Doktor bana acnegen verdi ama ben lazere gidiyorum. Lazer epilasyon yaptırabilirsin dedi ama prospektüsünde ve de her yerde yaptırmayın diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz? İlaca daha hiç başlamadım. Lazerim bitince mi başlasam acaba ?

Kızlar daha ilk ayimdayim. Adet miktarimda azalma oldu. Bunu başka yaşayan var mı?

Cok uzuldum acaba hormonal bir sorun fln mi var? Sanirim herkeste farkli yan etki yapiyor benim zaten agriyan uc fitikli belim tam gitti gecici bir durum oldugunu umid ediyorum cunku dayanilacak gibi degil resmen suruunuuyorum
Bilmiyorum, hormonal sorun olabilir test yapmak lazım. Bir hormonların coşması eksik o da olsun tam olsun :S
Geçmiş olsun inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsınız. Bu ilacın etkileri aldıktan sonra belli oluyor.

Kızlar ben de kullamaya başladım 20. gündeyim. Daha önce yaşattığı psikolojik etkilerden ötürü 2 ay kullanıp bırakmıştım fakat sivilce ve sivilce izlerim kendime güvenimi çok azalttı bu yüzden cesaret edip tekrar başladım. Daha önce kusma dönemi yaşamamıştım 1 ay sonunda cildim bebek gibi olmuştu. Fakat şuan kusma dönemini baya kötü geçiriyorum ve hiç bir fondöten de kapatamıyor bu kusma dönemi sivilcelerini.. Yüzüm pütür pütür.. güzel bir cildin hayali ile sabırlı kalmaya çalışıyorum..

Lr ürünlerini denemenizi tavsiye ederim. Kimyasalsız sağlık bakanlığı ve dermatest onaylıdır. Hem vücut için hem yüz için ürünlerimiz mevcut. Bu mucize ürünleri denemenizi tavsiye ederim. Bana ulaşırsanız yardımcı olurum .

Benim de sivilce sorunum var özellikle vücutta ve cok lekem var bu ilaç vücuda da iyi geliyor mu ve benim doktorlarim iki yıldır bir sürü ilaç verdi ama hiç tahlil tutmadilar . Tedavi için tahlil tutmalari gerek miyor mu. Deneme yanılma moduna girmiş durumdayım ilaçlar ise yaramayinca sürekli farklı ilaç ve ya hap veriyorlar ve hala tahlil tutlmadi...

Doktorunuz hangi ilacı verdi bilmiyorum ama her ilaç için tahlil yapılmıyor zaten başlıkta yazılan ilaç ve türevlerinde tahlil yapılıyor.Benim sırtımdada vardı sivilce onlar tamamen geçti izleriyle birlikte hatta cildimden daha iyi sonuç aldım diyebilirim.

Roaccutane'a başladim burnumda kanama yapti. Normal mi sizce?

Teşekkür ederim. .

Arkadaşlar merhaba,ben de roaccutane kullanıyorum ve 3.ayım bitti 30mg kullanıyorum.Kusma,burun kanaması,psikolojik sorun herhangi bir yan etkisi olmadı sadece dudak ve burun içi kuruması dışında o da kremle hallediliyor.Faydasını gördün mü derseniz kullandığım ilk aylar olmasına rağmen farkı görüyorum ufak tefek çıkarsa çıkıyor yüzümde ama farkedilmiyor bile,cildim bebek gibi oldu çok memnunum.Umarım faydasını görürsünüz.

merhaba canım benimde yaşım 28 oldu hala sivilcelerden kurtulamadım kullanmadığım krem kalmadı bu cuma tekrar dermatologa gitcem bu ilacı umarım verir gerçekten canıma tak etti

merhaba canım benimde yaşım 28 oldu hala sivilcelerden kurtulamadım kullanmadığım krem kalmadı bu cuma tekrar dermatologa gitcem bu ilacı umarım verir gerçekten canıma tak etti
Vermezse bile ısrarla isteyin derim çünkü gerçekten harika bir ilaç,teyzem bile sırf cildim parlasın güzel olsun diye sivilcesiz olmasına rağmen bu ilaçtan kullanmak istiyor :)

Kızlar merhaba.. sivilce mağdurlarından biriyim ben de.. 31 yaşındayım, yumurtalıklarımdaki polikistik over sendromu sebebiyle sivilcelerimden asla kurtulamıyorum.. 3,5 sene boyunca doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullandım ama teyzemde meme kanseri çıkınca, bırakmak zorunda kaldım.. genetik olarak tetikliyomuş çünkü... gittiğim bütün doktorlar roaccutane önerdi ama inat ettim almadım, yan etkilerini fazlasıyla duyduğumdan dolayı... en son İzmir'de (yaklaşık 3 hafta önce) özel bi hastaneye gittim ve ordaki dermatolog da bu ilacı önerdi..(yaz sezonunda güneşten koruyamam diye kışa erteledik kullanma işini...) Şu an roaccutane kullanana kadar dead spa magic güneş kremi ve çamur sabunu kullanıyorum ama inanılmaz derecede sivilcem arttı sanırım kış mevsimini bekleyecek gücüm kalmıcak, psikolojim alt üst olmuş durumda.. heleki insanlarla konuşurken sivilcelerime bakmaları, konuyu oraya getirmeleri hatta hatta hastalık mı diye sormaları çok sinir bozucu... sizce yazın kullanmalı mıyım? bi de polikistik over sendromuna kalıcı bi çözüm olur mu bu ilaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…