Kolestorolum biraz yuksek cikmisti tahlil yaptiginda kilo ver biraz yuruyus falan yap demisti ama zaten bende vermek istiyordum 5 kilo verdim hatta daha vermem lazim ama yuzumden dolayida istemiyorum vermek iki gundur icmedim ilaci siyah noktalar hemen cikti bugunde icmeyi dusunmuyorum yarin doktora gidicem ona gore devam ederim yada birakirim baska cozumu varsa onu en azindan denerim jeller kremlerle filan ama gercekten etkili bi ilac yuzu aydinlastiriyo benim yuzumde renk bozuklugu var gibide geliyodu sanki biraz o duzeldi ama sivilcelerim ve siyah noktalarim hala var yanaklarimda ve cenemde anlimda minik minik vardi onlar gecti iki gundurde kulagimin icinde kocaman cikti
sivilcelerim gecsin istiyorum ama yanaklarimin cokmesi beni korkkuttu ve uyukusuzluk yapti bende gozlerim mosmor ve icine batti hem uykusuzluk hem zayiflamaktan dolayi ellerimde egzama oldu kollarim bacaklarim dunden beri kasiniyor haa birde ilac zayiflatiyor istahi kesiyor yada fazla yedigimde rahatsizlik veriyor istifra ediyorum sonrada birde idrarimda bile farkettim yaglarin gittigini birde bacak iclerinide sıkılastırıyo bunlarda iyi yanlari ama eger ilacla birlikte vitamin hapi uyku hapi sıkılaştırı ozel bi nemlendiri kullanmam icin verirse devam etmeyi dusumuyorum birde netten arastirabilirsin bu ilaci kullananlarin bazilarindada yuzunde cokme sarkma ve erken kirisma olmus ilactan 2,3 senr sonra filan..bakalim yarin ne diycek doktor iple cekiyorum