• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Canim günaydın çok Uzuldum Nasil coktu derken
Gözlerim içine battı morardı ama zaten morluk biraz vardı yanaklarım düştü sıkılaştırıcı kullanırsam belki düzelir ama kiloda verdim 5 kilo kadar ondanda olabilir bilemiyorum dün doktoruma gittim yoktu ellerimin ustunde egzamada oldu birde dun ilaci icmedim biraktim bugun siyah noktalar olmus aksam yatirken kayisi yagi surdum cildim cok kuru diye omu yapti bilemiyorum ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim:(

Gözlerim içine battı morardı ama zaten morluk biraz vardı yanaklarım düştü sıkılaştırıcı kullanırsam belki düzelir ama kiloda verdim 5 kilo kadar ondanda olabilir bilemiyorum dün doktoruma gittim yoktu ellerimin ustunde egzamada oldu birde dun ilaci icmedim biraktim bugun siyah noktalar olmus aksam yatirken kayisi yagi surdum cildim cok kuru diye omu yapti bilemiyorum ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim:KK43:
Of kilo niye verdinki doktorsuz kesmen kötü olmus

Of kilo niye verdinki doktorsuz kesmen kötü olmus
Kolestorolum biraz yuksek cikmisti tahlil yaptiginda kilo ver biraz yuruyus falan yap demisti ama zaten bende vermek istiyordum 5 kilo verdim hatta daha vermem lazim ama yuzumden dolayida istemiyorum vermek iki gundur icmedim ilaci siyah noktalar hemen cikti bugunde icmeyi dusunmuyorum yarin doktora gidicem ona gore devam ederim yada birakirim baska cozumu varsa onu en azindan denerim jeller kremlerle filan ama gercekten etkili bi ilac yuzu aydinlastiriyo benim yuzumde renk bozuklugu var gibide geliyodu sanki biraz o duzeldi ama sivilcelerim ve siyah noktalarim hala var yanaklarimda ve cenemde anlimda minik minik vardi onlar gecti iki gundurde kulagimin icinde kocaman cikti:KK43: sivilcelerim gecsin istiyorum ama yanaklarimin cokmesi beni korkkuttu ve uyukusuzluk yapti bende gozlerim mosmor ve icine batti hem uykusuzluk hem zayiflamaktan dolayi ellerimde egzama oldu kollarim bacaklarim dunden beri kasiniyor haa birde ilac zayiflatiyor istahi kesiyor yada fazla yedigimde rahatsizlik veriyor istifra ediyorum sonrada birde idrarimda bile farkettim yaglarin gittigini birde bacak iclerinide sıkılastırıyo bunlarda iyi yanlari ama eger ilacla birlikte vitamin hapi uyku hapi sıkılaştırı ozel bi nemlendiri kullanmam icin verirse devam etmeyi dusumuyorum birde netten arastirabilirsin bu ilaci kullananlarin bazilarindada yuzunde cokme sarkma ve erken kirisma olmus ilactan 2,3 senr sonra filan..bakalim yarin ne diycek doktor iple cekiyorum

Kolestorolum biraz yuksek cikmisti tahlil yaptiginda kilo ver biraz yuruyus falan yap demisti ama zaten bende vermek istiyordum 5 kilo verdim hatta daha vermem lazim ama yuzumden dolayida istemiyorum vermek iki gundur icmedim ilaci siyah noktalar hemen cikti bugunde icmeyi dusunmuyorum yarin doktora gidicem ona gore devam ederim yada birakirim baska cozumu varsa onu en azindan denerim jeller kremlerle filan ama gercekten etkili bi ilac yuzu aydinlastiriyo benim yuzumde renk bozuklugu var gibide geliyodu sanki biraz o duzeldi ama sivilcelerim ve siyah noktalarim hala var yanaklarimda ve cenemde anlimda minik minik vardi onlar gecti iki gundurde kulagimin icinde kocaman cikti:KK43: sivilcelerim gecsin istiyorum ama yanaklarimin cokmesi beni korkkuttu ve uyukusuzluk yapti bende gozlerim mosmor ve icine batti hem uykusuzluk hem zayiflamaktan dolayi ellerimde egzama oldu kollarim bacaklarim dunden beri kasiniyor haa birde ilac zayiflatiyor istahi kesiyor yada fazla yedigimde rahatsizlik veriyor istifra ediyorum sonrada birde idrarimda bile farkettim yaglarin gittigini birde bacak iclerinide sıkılastırıyo bunlarda iyi yanlari ama eger ilacla birlikte vitamin hapi uyku hapi sıkılaştırı ozel bi nemlendiri kullanmam icin verirse devam etmeyi dusumuyorum birde netten arastirabilirsin bu ilaci kullananlarin bazilarindada yuzunde cokme sarkma ve erken kirisma olmus ilactan 2,3 senr sonra filan..bakalim yarin ne diycek doktor iple cekiyorum
Hadi ya cokmemi allah korusun bakalım ve diyecek.benim 11 günün dudaklarim iyi durumda ilk 3 gün aşırı baş agrisi yaptı.bu son 3 gundurde inanılmaz kaşıntı kafamin içini yoldum resmen

Hadi ya cokmemi allah korusun bakalım ve diyecek.benim 11 günün dudaklarim iyi durumda ilk 3 gün aşırı baş agrisi yaptı.bu son 3 gundurde inanılmaz kaşıntı kafamin içini yoldum resmen
Kuruma kasinti ve kepeklenme icin sampuanlar var canim eczaneden alabilirsin benimde olmustu tam alicaktim ilaci 3 gundur birakinca gecti. Siyah noktalarin hepsi gecmisti bu uc gundur icmedigim icin yine ciktilar sivilceler hala ve gecenlerinde izleri kaldi onlar gecmiyo galiba :( cikan sivilcelerle cok oynardim sıkıyodum simdi izleri kaldi sakin cikan sivilcelerinle oynama :(

Kuruma kasinti ve kepeklenme icin sampuanlar var canim eczaneden alabilirsin benimde olmustu tam alicaktim ilaci 3 gundur birakinca gecti. Siyah noktalarin hepsi gecmisti bu uc gundur icmedigim icin yine ciktilar sivilceler hala ve gecenlerinde izleri kaldi onlar gecmiyo galiba :KK43: cikan sivilcelerle cok oynardim sıkıyodum simdi izleri kaldi sakin cikan sivilcelerinle oynama :KK43:
sen doktora gıdıcektın naptın ne dedı doktor..

Doktor yoktu yaa cok morelim bozuldu:KK43: 2 de hastaneden gitmis bende okuldan 2 bucuktu falan geldim gitmeden nolur nolmaz bi ariyim dedim aradim gitmis cuma gunude gitmistim yoktu geri donmustum sabah gitmem gerekiyo ama okulda var
kotu olmus yuzun ne durumda sıkayetlerın vardı?

Arkadaşlar ilacı kullanmak içinkan tahlili yaptırdım, karaciğer enzimlerimin biri 44 biri 40 çıktı. En fazla 35 olması gerekliymiş, sizce ilacı kullanabilecek miyim?

kotu olmus yuzun ne durumda sıkayetlerın vardı?
Bu sabah gittim doktora canim herseyi soyledim yuzumu zayiflatti coktu gibi uykusuzluk yapti morardi gozlerim dedim once bi sasirdi ilac yuzu zayiflatmaz aksine guzellestirir genclestirir dedi uykusuzlukta yapmaz senin bebegin var kizima bakarak sen ondan uykusuz kaliyosun dedi evet oda var tabi gecede kac kere uyaniyor kizim birde psikolojik oralakta etkilendim sanirim nette yazilanlari okuyunca uykumu kacirmis olabilir kistli sivilcelerin var senin icin bu ilac cok uygundu ama madem istemiyosun baska bisey yazicam bi deneyelim dedi ama kalanlari bitir dedi bu olmadi tekrar gelirsin 15 gun sonra ilaci yazarim dedi tamam dedim dudaklarin kotu niye yaliyosun krem surmuyosun erkek hastalarim var onlarin bile bu durumda degil dedi evet cok yaliyorum dudaklarim kurudukca bobrekleri kurutuyomus filan dedim bobrekle alakasi yok dedi ilacin ilac karacigerden geciyor dedi sivilceler gecsede izleri kaliyo dedim onlari gecirmiyormu dedim izleri kremlerle geciriyoz onu en son tedavin bitince vericem dedi ozaman kalanlari iciyim ben dedim olur ilcebilirsin dedi aksamlarida yuzune surersin verdigim jeli dedi once yuzunu daha once verdigim temizleyici kopukle yika sonra sur dedi ellerimdeki egzama icinde losyon verdi boyle iste canim ama getcekten cok rahatladim bugun ictim ilaclarimi birazdan verdigi jeli surucem bakalim insallah artik allaha emanetiz birde nette ilerki yilllarda erken kirisikliga neden oldugunu yazmislar ya okumustum onu sormayi unuttum gercekten boyle bi etkisi olurmu diye sorcaktim unuttum bidahaki kontrole gidisimde sorarim artik onuda merak ediyorum bakalim ne diycek kardesimde okadar inceleme abla oyle bisey olmaz bence ırside olabiliyo erken kisiklik dedi :)ama doktoruma sanirim guveniyorum artik bugun dikkat ettimde yasina ragmen cildi acayip guzel yaa hic kirisiklik yok :)

Son düzenleme:
bu arada benım yuzum sankı cok fazla soyulmuyor.anlamıyorum.ama ben aksamları sudacrem suruyorum.o cok ıyı gelıyor kızarıklıga.dudaklarımda hıc catlamadı vazelın cok ıyı gelıyor.bence o engellıyor.
Gercekten vazelin iyi geldimi banada hametan sur dedi doktor ama vazelini bende alayim yuzume krem vermedi benim onuda demeyi unuttum ama hametani yuzumede suruyorum ben.benim cildim 5. Gunden hafiften soyulmaya basladi daha sonralar cogaldi sanirim mg az senin oyuzden hafifte olabilir soyulma yada ilerliyen zamanda cogalir bence ben gunde 50 mg olarak aliyodum 4 gundur icmemistim gecmisti ama dudaklarim gecmedi.anlim az soyuldu ama cene burun ve yanaklarim cok kurudu pullandi sanirim ne tarafta ne kadar cok sivilce varsa o taraf daha cok kuruyup soyuluyo benim anlimda az vardi kucuk kucuk olurya simdi onlar yoklar gectiler ama yanaklarimdakiler ve cenemdekiler cok inatcilar ya hala varlar siyah noktalarda cok var tabi pörtlediler ilaci icmeyince ve oralarda daha cok kuruluk oluyo ve gecenlerinde izleri kaldi neyseki onlar icinde biseyler vercekmis:)

Gercekten vazelin iyi geldimi banada hametan sur dedi doktor ama vazelini bende alayim yuzume krem vermedi benim onuda demeyi unuttum ama hametani yuzumede suruyorum ben.benim cildim 5. Gunden hafiften soyulmaya basladi daha sonralar cogaldi sanirim mg az senin oyuzden hafifte olabilir soyulma yada ilerliyen zamanda cogalir bence ben gunde 50 mg olarak aliyodum 4 gundur icmemistim gecmisti ama dudaklarim gecmedi.anlim az soyuldu ama cene burun ve yanaklarim cok kurudu pullandi sanirim ne tarafta ne kadar cok sivilce varsa o taraf daha cok kuruyup soyuluyo benim anlimda az vardi kucuk kucuk olurya simdi onlar yoklar gectiler ama yanaklarimdakiler ve cenemdekiler cok inatcilar ya hala varlar siyah noktalarda cok var tabi pörtlediler ilaci icmeyince ve oralarda daha cok kuruluk oluyo ve gecenlerinde izleri kaldi neyseki onlar icinde biseyler vercekmis:)
hameten cok yaglı bır krem bılmıyorum yuze nasıl gelır ben sudocrem suruyorum bana cok ıyı gelıyor.kız mıllet 20 mg ıle baslıyor.ben 40 ıle baslamısım mıllet yuksek dıyordu.cok sukur bende uykusuzluk yapmadı.dudaklarımda ıyı durumda.benım sıyah noktam cok yoktu.komedanlar var yanı beyaz nokta.aknem coktu.yanaklarımda sıvılcelerım alnımda cıkmaz bınde bır.

hameten cok yaglı bır krem bılmıyorum yuze nasıl gelır ben sudocrem suruyorum bana cok ıyı gelıyor.kız mıllet 20 mg ıle baslıyor.ben 40 ıle baslamısım mıllet yuksek dıyordu.cok sukur bende uykusuzluk yapmadı.dudaklarımda ıyı durumda.benım sıyah noktam cok yoktu.komedanlar var yanı beyaz nokta.aknem coktu.yanaklarımda sıvılcelerım alnımda cıkmaz bınde bır.
Sürmiyimmi simdi hametani yuzume neyse bepanthen yada bende sudocrem alirim evet benimki yuksek ama kiloya gore veriliyor cok zayif degilim kiloluda degilim oyuzden doktor oyle uygun gorup verdi heralde bide sanirim yuzun durumuna gore veriliyor mg m . senin hafif ozaman cabuk duzelir ama benim izler kaliyo kistli sivilcelerimmis onuda ilk defa ogrendim :)

Sürmiyimmi simdi hametani yuzume neyse bepanthen yada bende sudocrem alirim evet benimki yuksek ama kiloya gore veriliyor cok zayif degilim kiloluda degilim oyuzden doktor oyle uygun gorup verdi heralde bide sanirim yuzun durumuna gore veriliyor mg m . senin hafif ozaman cabuk duzelir ama benim izler kaliyo kistli sivilcelerimmis onuda ilk defa ogrendim :)

umarım kremler ıyı gelır.agzımn ıcınde af cıktı canımı acıtıyor..

slm bende akne problemi yaşayanlardanım bende zoretanin kullanıyorum yeni başladım bugün 10. günüm 30 mg kullanıyorum sabah 20 akşam 10 mg olmak üzere dudaklarım kurumuş durumda sırt ağrım yok ama yüzde kaşıntı çok fazla oluyor burun kenarları çok kaşınıyor + kurumuş kan şeklinde neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz... doktor sadece hametan verdi dudak için yüze birşey vermedi bende çalıştığım için şürekli pudra kullanıyorum meybilinin ürünü cildimde sorun olur mu ? yüzüm için hangi kremi sürmeliym

Back