ilacın etkilerindendir kötü bir durum yok ama,yüzüne bepanthol krem sürebilirsin bir de güneş kremini eksik etmeBenim 12. Günüm kuruma başladı ama yüzüm çok kızarık neden acaba
Teşekkür ederim içim rahatladı kaç gündür kızarık çünküilacın etkilerindendir kötü bir durum yok ama,yüzüne bepanthol krem sürebilirsin bir de güneş kremini eksik etme
Ben 9 sene önce kullandım bu ilacı 7 ay kadar. Ama şu son birkaç senedir sivilcelerim var yani tamamen geçirecek diye bir özelliği yok. 2.kere kullananlar olmuş ama açıkçası hiç kullanasım gelmiyor yan etkileri çok fazla çünkü. Bugün doktora gittim monodox, isotrexin ve benzalin yazdı. Bundan birkaç ay önce de clindoxyl, acnelyse ve tetradox kullandım doktor ilacımı değiştirdi. İçerikleri aynıymış zaten. Ben sonuç olarak önermiyorum Roaccutane'ı. Nasılsa tekrar çıkıyor bi süre sonra. Herşeyden önce bol bol su içmek lazım bu çok önemli.
Benzamycin yazmadı bana doktorum,daha önce de denemedim ama benzalin ile içerik olarak aynı gibi geldi bana. Clindoxylden çok memnun kaldım ama doktorum benzalin yazdı bi bildiği var sanırım aynı ilacı tekrar yazmadı çünkü. Lazere gelince hele de bu yaz aylarında hiç önerimiyorum çok zararlı. Siz iyice araştırın kışın bi sıkıntı olmuyorsa o zaman yaptırabilirsiniz. Ama cilt kanseri yapabilirmiş, dikkatli olun.ben de yaklaşık 3 sene önce kullanmıştım hatta yüksek dozda (60mg dı galiba) 8 ay falan kullandım ki tekrarlamasın diye..
neyse herşey iyi güzel gidiyordu sonra 1 ay pharmaton kullandım ben dinç olayım işte derslere etkisi olur belki diye, 1 ayın sonunda eski sivilcelerime merhaba dedim.. koca koca ve sürekli çıkıyorlar 1 senedir..
pharmaton içinde a vit. olduğundan sanırım tetikledi..
sizi de uyarmak istedim roaccutane kullanıp cildi temizlenmiş olanlar sakın pharmaton ya da benzeri (içerisinde a vit olan besin takviyeleri) kullanmayın tekrarlatıyor..
ela gozlum benzamycin denedin mi hiç, kullanıp baya memnun kalanlar var..
ben roac.dan önce denemiştim pek işe yaramamıştı açıkçası ama şu an yaklaşık 1 senedir yoğun sivilce problemi yaşıyorum o zamanlar senelerce çekmiştim artık iyice yerleşmişti belki ondan yaramadı diye düşünüp bir tekrar şansımı denemek istiyorum, bakalım.. yakın zamanda başlamayacağım tatil vs. tatil dönüşü hemen başlarım ama ve yazarım buraya yine..
bir de lazerle tedavi yöntemleri falan varmış, hiç bilgisi olan var mı bu konuda? tanıdığı falan yaptırmış olan?
benim bir arkadaşım yaptırmış ama net olarak yöntemin ismini bilmiyorum o da bilmiyordu galiba ama tekrar iletişim kurup öğrenirim, şu an aktif sivilcesi pek yoktu ve ilk seanstan itibaren etkisini görmeye başlamış, yaptıralı da 1-2 sene oluyordu..
canım dermatolojiye bir git gözük o zamanselam kızlar bende bu ılacı kullanmak ıstıyorum son 3 yıldır sıvılcw sorunum cıldım aknelı.ve cok sınır bozucu ne zaman duzeldı desem tekrar baslıyor.helekı kıs aylarında dahada kotu...
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Meehaba bende 21 gundur kullaniyorum yuzum cok zayifladi yanaklarim filan zaten cok dolgun bi yuzum yoktu gozlerim çöktü icine batti zayif yuzumden dolayida olabilir kilo verdim 5 kilo kadar ondanda olabilir hep uykusuzum ondanda olabilir cunku ilac uykusuzlukta yapiyo bide kizimla zaten hep uykusuzdum gece gunduz hic dogru duzgun uyuyamiyordum bide ilacta uykusuzluk yapinca hemen coktu gozlerim Bide uykusuzluk hic yaramiyo bana bi gece bile uykusuz kalsam fark ediyodu gozlerim bugun doktoruma gittim danismak icin yoktu ilacida bugun almadim birakmayi dusunuyorum 9 gunum vardi daha bitmesine simdi gozlerimin cokuklugunu nasil duzeltirim diye dusunuyorum cok kafaya takiyorumBen kullanmaya devam ediyorum hala ama biraksammi diye düşünmuyor değilim asiri derecede suratim kurudu şakaklarimda baski ve surekli biriyle kavga eder oldum herseyi zitttina zittina anlıyorum bu seyler kotu odadan disari cikmamak lazim.
Canim günaydın çok Uzuldum Nasil coktu derkenMeehaba bende 21 gundur kullaniyorum yuzum cok zayifladi yanaklarim filan zaten cok dolgun bi yuzum yoktu gozlerim çöktü icine batti zayif yuzumden dolayida olabilir kilo verdim 5 kilo kadar ondanda olabilir hep uykusuzum ondanda olabilir cunku ilac uykusuzlukta yapiyo bide kizimla zaten hep uykusuzdum gece gunduz hic dogru duzgun uyuyamiyordum bide ilacta uykusuzluk yapinca hemen coktu gozlerim Bide uykusuzluk hic yaramiyo bana bi gece bile uykusuz kalsam fark ediyodu gozlerim bugun doktoruma gittim danismak icin yoktu ilacida bugun almadim birakmayi dusunuyorum 9 gunum vardi daha bitmesine simdi gozlerimin cokuklugunu nasil duzeltirim diye dusunuyorum cok kafaya takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?