• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba benim 5. Ay olacak ama göz kurulugu cok fazla . Bi de göz kapaklarım sarktı . Doktora söyledim . Kuruluktan ddi bol bol nemlendirici sur geçer dedi geçer mi yardım edin lütfen . . QUOTE="Mozaik34, post: 44982983, member: 697989"]slm herkese.. bnm ilaç biteli 1.5 ay olacak.. lazer epilasyona devam etmek istiyorum.. sizce sorun olur mu doktorların bazısı 1 ay beklemek yeterli diyo bazısı 6 ay diyo.. doktordan bu konuda bilgi alan varsa yardımcı olabilir mi :))[/QUOTE]
O

Merhaba benim 5. Ay olacak ama göz kurulugu cok fazla . Bi de gözkapaklarım sarktı . Doktora söyledim . Kuruluktan ddi bol bol nemlendirici sur geçer dedi geçer mi yardım edin lütfen

slm herkese.. bnm ilaç biteli 1.5 ay olacak.. lazer epilasyona devam etmek istiyorum.. sizce sorun olur mu doktorların bazısı 1 ay beklemek yeterli diyo bazısı 6 ay diyo.. doktordan bu konuda bilgi alan varsa yardımcı olabilir mi :))
Merhaba, ilaç vucuttan etkisini 2 hafta sonra birakmaya basliyor diye biliyorum fakat bu ilaci kullanirken deri inceldigi icin agda lazer zararli bu yuzden deriniz kalinlasana kadar beklemeniz gerekiyor ben bittikten 1 sene sonra lazerime devam ettim.

canım benim ilk 3 ay hep kustu.. 4. ay düzelmeye başladı.. bnce endişelenme krem kullanmaya devam et.. zamanla iyileştiğini görüceksin

Benim 2ay doldu 3. aya girdim, kusma devam ediyo ama azaldı yinede. Çokkk iz kalıyor yüzümde ya aşırı sivilce izleri kaldı. Bel ağrısı ve dudak kuruluğu dışında hiç bir yan etki yaşamıyorum.

Kızlar artık isyan ediyorum biride net açıklama yapsın lütfenn benim 4 yıldır sivilcelerim çıkıyo cildim çok kötüydü renk bozuklukları oldu sivilceden sonra şimdi sadece sivilceler var sürekli tekrar ediyo ve iltihaplı ama doktorum sana yazmayalım çok gerekli değil kötüleşirse gel dedi kötüleşmeden ziyade her gün çıkmasından bıktım ama ilaçlada leke olmayan yüzümde leke bırkmak istemem bu ilaç herkeste kusma yapıyo mu ve kalan lekeler ilaçtan dolayı mı yoksa ilaçtan önce mi lütfen yardımcı olun

Bende bugün kullanmaya başladım 10 mg günde bir defa göz kuruluğu var ve lens kullanıyorum doktor kullanma dedi ama ara ara taksam bi sorun olur mu ki benimle aynı durumda olanlar varsa aydınlatır mısınız beni :)

Bende bugün kullanmaya başladım 10 mg günde bir defa göz kuruluğu var ve lens kullanıyorum doktor kullanma dedi ama ara ara taksam bi sorun olur mu ki benimle aynı durumda olanlar varsa aydınlatır mısınız beni :)
Doktor söylemedimi sana bana yazıcaktı ilacı asla lens yasak lens göz yaşını kurutuyo ben sırf o yüzden bıraktım çok nadir takmama rağmen kesinlikle lens ağda vs yasak gözün çok kötü duruma gelir o ilaç gözleride kurutuyo bide canım ileride cildinde kusma olup olmadığını yazarsan sevinirim

arkadaşlar sivilcelerimden şok şok şok etkisiyle kurtuldum..
Kullandığım kimyasal kremleri yazmıcam hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı..
Ben artık bu sivilcelerle yaşamaya alışmalıyım derken eşimin halası bana; yüzündeki sivilceler için bende çağla sirkesi var sürersen geçer dedi.. Hiç umutsuz şekilde aldım hatta dolapta bir sene kadar bekledi oralı bile olmadım..Bu sene yüzümde sivilceler iyice azdı moralim alt üst oldu. Toplum içine çıkamaz hale geldimm. Dolapta duran çağla sirkesini bir deneyeyim dedim.. bir haftada tüm sivilceler söndü..daha sonraki haftalarda kurumaya başladı hatta eski sivilce izleri yok olmaya başladı.. Cildim o kadar sağlıklı bir hal aldı ki ışıl ışıl..
Şimdi size kullanımını anlatayım Yatmadan önce yüzümü bir güzel yıkıyorum sabunla(ımeks sabun çok güzel) sonra bir parça pamuğu sirkeye bandırıp bir güzel yüzüme sürüyorum..sonra pamukla yumuşak darbeler ile cildimin her yerine iyice sirkeyi yediriyorum.. o şekilde yatıyorum.. sabah kalkıp tekrar yüzümü sabunlayıp tekrar çağla sirkesini aynı şekilde uyguluyorum ve öylece güne başlıyorum..
Ben sadece bunu anlatmak için bu foruma üye oldum..Çünkü biliyorum ki çok üzücü bir durum insanın ayna ile barışık olmaması..Allah rızası için paylaşayım dedim..önümüz bahar baharda çağla çok oluyor, herkes bolca çağla sirkesi yapsın tüm bildiğiniz herşeyi unutun ve bu dertten müzderip olan tüm dostlarınıza söyleyin..Çağla sirkesi tüm cilt hastalıklarına iyi geliyor..Araştırdım çağla da e vitamini çok yüksekmiş bu yüzden cilt için sanırım en iyi ilaç..
Çağla Sirkesini yaparken mutlaka şişe su kullanın bal kullanın kalitesini arttırmak için..lütfen ben bu forumda pek bilmiyorum bu yazımı Allah rızası için diğer konulara da taşırsanız sevinirim..
Birde son olarak haftada bir peeling maske yapın (yoğurt karbonat ve limon suyu ile)...Çünkü ciltteki ölü deriyi hafta bir soyalım ki cilt yenilensin..

Kullandığım kimyasal kremleri yazmıcam hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı..
Ben artık bu sivilcelerle yaşamaya alışmalıyım derken eşimin halası bana; yüzündeki sivilceler için bende çağla sirkesi var sürersen geçer dedi.. Hiç umutsuz şekilde aldım hatta dolapta bir sene kadar bekledi oralı bile olmadım..Bu sene yüzümde sivilceler iyice azdı moralim alt üst oldu. Toplum içine çıkamaz hale geldimm. Dolapta duran çağla sirkesini bir deneyeyim dedim.. bir haftada tüm sivilceler söndü..daha sonraki haftalarda kurumaya başladı hatta eski sivilce izleri yok olmaya başladı.. Cildim o kadar sağlıklı bir hal aldı ki ışıl ışıl..
Şimdi size kullanımını anlatayım Yatmadan önce yüzümü bir güzel yıkıyorum sabunla(ımeks sabun çok güzel) sonra bir parça pamuğu sirkeye bandırıp bir güzel yüzüme sürüyorum..sonra pamukla yumuşak darbeler ile cildimin her yerine iyice sirkeyi yediriyorum.. o şekilde yatıyorum.. sabah kalkıp tekrar yüzümü sabunlayıp tekrar çağla sirkesini aynı şekilde uyguluyorum ve öylece güne başlıyorum..
Ben sadece bunu anlatmak için bu foruma üye oldum..Çünkü biliyorum ki çok üzücü bir durum insanın ayna ile barışık olmaması..Allah rızası için paylaşayım dedim..önümüz bahar baharda çağla çok oluyor, herkes bolca çağla sirkesi yapsın tüm bildiğiniz herşeyi unutun ve bu dertten müzderip olan tüm dostlarınıza söyleyin..Çağla sirkesi tüm cilt hastalıklarına iyi geliyor..Araştırdım çağla da e vitamini çok yüksekmiş bu yüzden cilt için sanırım en iyi ilaç..
Çağla Sirkesini yaparken mutlaka şişe su kullanın bal kullanın kalitesini arttırmak için..lütfen ben bu forumda pek bilmiyorum bu yazımı Allah rızası için diğer konulara da taşırsanız sevinirim..
Birde son olarak haftada bir peeling maske yapın (yoğurt karbonat ve limon suyu ile)...Çünkü ciltteki ölü deriyi hafta bir soyalım ki cilt yenilensin..
Ya elma sirkesini duydumda çağla sirkesine çok şaşırdım alerji felan yapmasın ?

Ya elma sirkesini duydumda çağla sirkesine çok şaşırdım alerji felan yapmasın ?
yoo hayır alerji felan yapmıyor tabi her cildimize uygulayacağımız şeyi önce bir alerji için bir bölüme sürüp denemekte tabiki yarar var. ayrıca sadece sivilce için değil çağla sirkesi tüm cilt sorunları için..

Bende bu sorunu yasiyorum.Yüzümün her bölgesinde diilde sadece çene kenarlarında çıkıyor.Yaklaşık 2-3 aydır böyle,yeni başladı yani.Hergün en az 1-2 tane çıkıyor.Biri geçiyor ertesi gün başka bir tane çıkıyor.Yani gecenlerinde izleri kalıyor.Sıkıntılı zamanlar geçirdim buna bağlıyorum,daha önce yoktu çünkü.LR urunlerininden çok bahsediliyor,kullanip öncesi sonrası fotoğrafı olan birçok kisi gördüm ve .Cesitli rahatsizliklarda tavsiye eden doktorlarda varmis.Uzun araştırmalar sonucu bende aldim kullaniyorum.Benim kullandiklarim aloe vera orani yuksek 3 urun..Sivilceler icin ve sivilce lekeleri icin kullanilan microsilveri bulamadigim icin alamadim.Iceriginde gumus (silver)varmis ve deydigi yerde 300 bakteriyi yok edip tekrar uremesini engelliyormus....Düzensiz olarak yaklaşık 2 hafta kullanım sonucu olarak cikmis olan sivilcelerin acisini bir iki gunde azalttı ve kuruttu.Yalnız yenileri çıkmaya devam ediyor.Sürdükçe geciriyor fakat ertesi gün yeni bir tane çıkıyor.Bunada şükür çünkü yaşayanlar bilir görüntüsü kadar verdiği acida kötü.Yuzumu yıkarken elimi sürmek istemiyorum artık..Sivilce ve lekeler için özel olan microsilver yüz bakim setinide önümüzdeki ay kullanmayi düşünüyorum insaallah sonucu güzel olurda burada paylasirim

http://urlmi.com/pgk2od (Link değiştirildiği için kısaltılmış link ekledim. Zararlı bir içerik yoktur,şüpheniz olmasın) bloğumdan takip edebilirsiniz. Roaccutane kullanıyorum ve gelişmeleri bildiriyorum. Ayrıca kullandığım önceki tedavileri ve ilaçları tanıtıyorum. Yakında kullandığım ve işe yarayan kürleri paylaşacağım. Okursanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sivilce için sivera içecek ve microsilver set kullanabilirsiniz, ağır ilaçlar karaciğerinize zarar verebilir. Sadece dıştan ürünlerle çözülmüyor ne yazık ki iltihabı içerden kurutmak gerekiyor. Egzamam var benim de kortizonlu ilaç kullanmamak için doktora bile gitmedim. Şükür bitkisel bir çözümü varmış.

canım nerden bulabilirim bu sirkeyi?

biraz anlatır mısın yapılısını
tabiki; 1 kilo çağla ya; 3 litre klorsuz su, 2 yemek kaşığı bal, bir çorba kaşığı deniz tuzu veya kaya tuzu... çağlaları ikiye kesip cam bir kavonoza koyuyoruz diğer kalan malzemeleride üzerine ekleyip cam kavanozuun ağzını temiz bir bez ile kapatıyoruz. ilk 10 gün günde bir kere tahta kaşıkla karıştırıyoruz. daha sonra 3-4 günde bir karıştıralım 1 ayda olur sirkemiz..karanlık yerde saklanacak..

merhaba ben roccautane yillar once duydum asiri yaglanma vardi cildimde sivilce oluyordu ama her gun dus yaptigim icin cok fazla rahatsiz edici deyildi sivilcelerim ama yaglanmaya nefret ediyorum ve roccautane kullanmaya karar verdim kendime recete yazdim sanki ve gitdim roccautane 20 mg aldim bir aydan bir 8 tane iciyorumve bu ilacibenim mucizem diye hitap ediyorum en buyuk kompleksim olan burnum kuculdu her kes cok guzelleshdigimi soyluyor ve inan in hic bir yan etkisini gormedim depresyona saldigi soyleniyor ama beni depresyondan cikardi kendime guvenim artdi bu ilac benim mucizem ama cok fazla insan yan etkilerinin buyuk olacagini soyluyor lutven bana soylermisiniz ben ne kadar icersem bir daha asla yaglanmam?:((((

merhaba ben roccautane yillar once duydum asiri yaglanma vardi cildimde sivilce oluyordu ama her gun dus yaptigim icin cok fazla rahatsiz edici deyildi sivilcelerim ama yaglanmaya nefret ediyorum ve roccautane kullanmaya karar verdim kendime recete yazdim sanki ve gitdim roccautane 20 mg aldim bir aydan bir 8 tane iciyorumve bu ilacibenim mucizem diye hitap ediyorum en buyuk kompleksim olan burnum kuculdu her kes cok guzelleshdigimi soyluyor ve inan in hic bir yan etkisini gormedim depresyona saldigi soyleniyor ama beni depresyondan cikardi kendime guvenim artdi bu ilac benim mucizem ama cok fazla insan yan etkilerinin buyuk olacagini soyluyor lutven bana soylermisiniz ben ne kadar icersem bir daha asla yaglanmam?:KK43:(((
Gorunurde veya hissedilir birsey olmayabilir.Ilerki yillarda cikip cikmayacagini bilemeyiz.Vucudumuzda icten olusan bir hasar aniden ortaya cikmiyor.Allah korusun..bende arastirdim yan etkilerinin fazla ve zararli oldugunu ogrendim.Madem gecmis dogal yontemlerle destekleyin.

Back