Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba hanımlar.
Yıllarca kaçtığım tedaviye sonunda boyun eğmek zorundayım.
Çok tedirginim tüm sivilceleri aynı anda çıkarırsa diye.
Sivilceleri kusmadan tedavisini tamamlayanlar var mı aramızda ?

Ben şuan kullanmaya başladığımın 11.günündeyim daha cildimde sivilce kusması olmadı. Aksine sağ yanağımda olan sivilcelerin kaybolduğunu söyleyebilirim ve sol yanağımda olan 2 sivilce tamamiyle kayboldu. Belki de daha ay sonuna kadar beklemem gerekiyor. Şuan ki gidişattan memnunum yalnız ben ilacı kullanmaya başladığım zamandan itibaren aşırı saç dökülmesi yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba? ne gibi çözümler uygulayabilirim??

Tatlim gecmis olsun burnun nasil kuculdu onu anlamadim :)

ben kullandım, epey uzun bir süre, her ay (galiba her aydı) kan testi yapıyorlardı, cildimi seba med ile yıkıyordum sadece... ama çok memnunum ben, hoş psikolojiyi çok etkiliyor, aşırı sinirli yapıyor ama iyidir. Güneş koruma kullanın mutlaka unutmayın bu ilacı kullananlar!! kayısı ve yumurta yemeyin ayrıca.

Neden kayısı ve yumurta ?
Ben tedaviye başlamadan önce sebamed kullanıyordum,normalde zaten kurutuyordu.
Bıraktım sebamedi.

Arkadaşlar merhaba bir sorhm olacak roacuttane kullananlara. Ben 9 ay boyunca aralıksız kullandım bu ilacı. 10.ayda bıraktım. Şu an saçlarım inanılmaz derecede yağlı. Yıkıyorum kurutuyorum ve sanki 2 hafta hiç yıkanmamış gibi. Sizce neden oluyor bu bırakmamın yan etkisi mi? Önerebileceğiniz bir şeyler var mı ?

Cildin normalde yagli bir yapidaysa ilacin etkisi gectiginde cildin normale dönmüş sadece. 9 ay roaccutane etkisiyle yaglanmayan saclarin normale donunce sasirman normal yani ilaci birakmanin bir yan etkisi olmuyor sadece vucut normale donuyor. 1 yil kullandim da ordan biliyorum

Peki cildiniz nasil su anda sonuctan memnun musunuz? Gecmis olsun

Neden kayısı ve yumurta ?
Ben tedaviye başlamadan önce sebamed kullanıyordum,normalde zaten kurutuyordu.
Bıraktım sebamedi.
kayısı ve yumurtada A vitamini vat, Roaccutane da A vitamini ile zaten cilt altında ki yağları yok ediyor, fazla A vitamini oluyor bunları yersen.. Sebamed kurutmaz ayrıca, ben yıllarca kullandım...

Ben de bugun başlıyorum. Off kapkara günler bekliyor sanki beni

Cildim yağlı ama bu kadar değildi. Saçımı yıkamak istemiyorum resmen

Peki cildiniz nasil su anda sonuctan memnun musunuz? Gecmis olsun

Kesinlikle ilac bir mucize. Ömür boyu pamuksu olmayacak sandığım cildimi iyilestirdi. Kullanmaktan korkmasin hic kimse. Kendinize guvenilir bir doktor gerisini ilaca birakin. Cok memnunum doktorumun bile oz kalacağına kesin gozuyle baktigi cildimi en ufak bir iz çukur birakmadan iyilestirdi :)

kayısı ve yumurtada A vitamini vat, Roaccutane da A vitamini ile zaten cilt altında ki yağları yok ediyor, fazla A vitamini oluyor bunları yersen.. Sebamed kurutmaz ayrıca, ben yıllarca kullandım...

Bende yıllarca kullandım.Her ciltte aynı tepkiyi vermesini beklemek ne kadar doğru ?
Diğer bilgiler için teşekkürler.

Tedavileriniz nasıl devam ediyor hanımlar ?
Benim 20.günüm ve sivilcelenmeye başladım sanırım.
Kusma dönemi yaşayacakmışım gibi hissediyrum

Onu yaşamaktan bile memnun ol bence cunku iyilesmenin baslangicii :)

Yan etkilerinden kurtulmadım.

Sivilceler tekrar ortaya çıktı cildim bir tuhaf görünüyor sivilceler ise daha büyük çıkıyor resmen selaaamm ben geldim şekerim takılalım mı diyor.
Tedavi biteli yıllar oldu. Neler çektim neler o ilacın yüzünden hala da çekiyorum hepsi 3-5 sivilce yüzünden.
Cildim çok kurudu ve aşırı hassaslaştı, ter sorunu, kepekli ve yağlı saçlar, saç dökülkmesi, hafızada zayıflama (alzheimer hastalarına rakip olabilirim), konsantrasyon bozukluğu, tüylenme ve daha sayamayacağım nice "güzellikler".

Bende eylül gibi bu ilaca başlıycam, doktor uygun gördü fakat bu kusma dönemi beni çok korkutuyo. Bu dönemi hafifletmek için bi ürün yok mu ya da çok su içsek falan bi etkisi olur mu? Kusma dönemini atlatmış arkadaşlardan öneri bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…