- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
Ay sonu testlerinizi gösterdiğiniz zaman yeni kutuyu her dermatolog yazabilir. Önemli olan enzim ve hormonlarınızın normal seviyelerde olması. Bu iyi oldukça birkaç gün önceden de yazabilir, bir aydan birkaç gün önce yazılması sorun olmaz bence.Peki üç gün öncesinden ilacı yazamaz mı doktor?
Çok teşekkür ederim cevabınız için başka doktorada gitmek istemiyorum içim rahatladı :)Ay sonu testlerinizi gösterdiğiniz zaman yeni kutuyu her dermatolog yazabilir. Önemli olan enzim ve hormonlarınızın normal seviyelerde olması. Bu iyi oldukça birkaç gün önceden de yazabilir, bir aydan birkaç gün önce yazılması sorun olmaz bence.
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim cevabınız için başka doktorada gitmek istemiyorum içim rahatladı :)
Kaçıncı aydasin cnm?)Kızlar cok mutsuzumsivilceler geri geldi hemde iltihaplı
bitti tedavim 4-5 ay oldu biteli yine cıktılarKaçıncı aydasin cnm?)
Cnm üzme kendini ve üstüne git belki başka bir sebebi vardır mesela hormonsal olabilir. Kendimden ornek vereyim. Kozmetige alerjim var ikinci aydayim ilacı kullandığımdan beri sivilceler geçmişti taki fondoten surene kadar. Yanı alerjim var ve ilaç her nekadar mucizevi bile olsa sivilce bin altındaki neden düzelmediği surece malesefki geçmiyor :/bitti tedavim 4-5 ay oldu biteli yine cıktılar
teşekkürler canım iltihap gitti ama canı sıkılıyor insanın :/Cnm üzme kendini ve üstüne git belki başka bir sebebi vardır mesela hormonsal olabilir. Kendimden ornek vereyim. Kozmetige alerjim var ikinci aydayim ilacı kullandığımdan beri sivilceler geçmişti taki fondoten surene kadar. Yanı alerjim var ve ilaç her nekadar mucizevi bile olsa sivilce bin altındaki neden düzelmediği surece malesefki geçmiyor :/
başladım bakalım dün7 ay oldu benim tedavim biteli regl zamanlarında hala birkaç sivilce çıkıyor ama eskiye oranla çok çok iyi. düşünenler varsa başlasın bence tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?