Bepanthene plus kullanan varmi?
Peki tuylenme yapıyormu birde lekeler etki ediyormu?Ben kullanıyorum her gece yatarken özellikle sürüyorum ve memnunum yüz için sürüyorum ben. Diğer nemlendiriciler bana kozmetik geliyor
Arkadaşım mesajı şimdi gçrdüm, üzerinden çok geçmişBirsey sormak istiorum agdayı yasaklıyormu dr ve bunun icin ne cozum buldunuz ?
Masallah ne mutlu sana gecmis olsun ☺Arkadaşım mesajı şimdi gçrdüm, üzerinden çok geçmişama yine de cevaplayayım, evet tedavi sürecinde ağda kesinlikle yasak. Cildin inanılmaz hassaslaşıyor, en ufak bir çarpmada hemen kanama ve morarma oluyordu mesela bende ve haftalarca da geçmiyordu ağdayı düşünemiyorum. Mazallah derin filan kalkar ki duymuştum bu tarz şeyler..
Bu arada benim tedavim bitti ve sivilcelere elveda dedim(yani umuyorum öyle olur)
Bu ay leke tedavisine başlıycam inşallah..
Hepinize sivilcesiz depresyonsuz mutlu günler
Peki tuylenme yapıyormu birde lekeler etki ediyormu?
Lersacim benimde ilac biteli 1 bucuk yıl oluyo ve en az 1 bucuk yildir saclarim acayip dokuluyor ilaci kullanirken asiri saglikli ve gürdü onun etkisi oldugunu dusundugunu yazmissin ama etkisi ilac bittikten 2,3 ay sonra bittigini duymustum.kızlar bu baslığın altına yazma sebebim 2 yıl önce aknetrend kullandım sivilceler gitti ama kullanırken daha cok olmak üzere bıraktığımda da saç dökülmem devam etti ve iki yıldır aynı şikayetteyim tahlllerde her deeğerim normal ama hala şu illetin yan etkisi devam eder mi o kadr moralim bozuk ki gerizekalı doktor 6 ay değil 9 ay kullandırdı olur da tekrar çıkar diye doz asımı oldu heralde en son kendim bıraktım tam bi salak adını hatırlasam afişe edicem sizda hala saçları dokulenler var mı ilaç bitince yıllar sonra
Tekrar merhaba kızlar
Saç dökülmesini ilacın son aylarında ve bıraktıktan sonra ben de yaşadım. Ama şu an iyi durumda maşallah. Yani seyrelme oldu tabi biraz haliye ama dökülmem baya azaldı. Otacının saç dökülmesine karşı olan şampuanını aldım. O mu işe yaradı bilemiyorum.
Benim tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacakı, dün leke tedavisine başlamak için doktoruma gittim ve expigment yazdı. Sadece lekelerin üzerine sür dedi. Kremi sadece lekeye sürmek çok zor, çünkü benek benek küçük ve çoklar. Alacalı bi görüntü oluşmasından korkuyorum.Ve eskiden ezelden de çillerim var.Ben de yüzümün tamamına mı sürsem acaba diye düşündüm. Belki çillerime de iyi gelir
Bu şekilde kullanan var mı?
hayırlı olsunvee bende bu ilacı kulkanmaya başladım yogun bir sivilve problemim yok hatta çok az bile diyebilirim ama cildim çok yağlı bir acayip hiç normal degil 20 mg la basladım bugun de ilk gunum hadi bakalım bindik bi alamete... :)
tesekkur ederım :)hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?