Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben de başlamak istiyorum seneledir sırtımdaki sivilceler geçmiyor tatilde geçiyor bir tek o da bir ay sonra geri eskisi gibi oluyor. İyice psikolojim bozuldu elim sırtımdan çıkmıyor iş ortamında bile böyleyim. Bana da şart oldu bu ilaca başlamak doktora gidip bunu yazmasını isteyeceğim

Birsey sormak istiorum agdayı yasaklıyormu dr ve bunun icin ne cozum buldunuz ?
Arkadaşım mesajı şimdi gçrdüm, üzerinden çok geçmiş ama yine de cevaplayayım, evet tedavi sürecinde ağda kesinlikle yasak. Cildin inanılmaz hassaslaşıyor, en ufak bir çarpmada hemen kanama ve morarma oluyordu mesela bende ve haftalarca da geçmiyordu ağdayı düşünemiyorum. Mazallah derin filan kalkar ki duymuştum bu tarz şeyler..
Bu arada benim tedavim bitti ve sivilcelere elveda dedim(yani umuyorum öyle olur)
Bu ay leke tedavisine başlıycam inşallah..
Hepinize sivilcesiz depresyonsuz mutlu günler

Masallah ne mutlu sana gecmis olsun ☺
Gebeyim gebelikten ve emzirme doneminden sonra dusunuyorum tedaviyi bakalim kismet olacakmi

kızlar bu baslığın altına yazma sebebim 2 yıl önce aknetrend kullandım sivilceler gitti ama kullanırken daha cok olmak üzere bıraktığımda da saç dökülmem devam etti ve iki yıldır aynı şikayetteyim tahlllerde her deeğerim normal ama hala şu illetin yan etkisi devam eder mi o kadr moralim bozuk ki gerizekalı doktor 6 ay değil 9 ay kullandırdı olur da tekrar çıkar diye doz asımı oldu heralde en son kendim bıraktım tam bi salak adını hatırlasam afişe edicem sizda hala saçları dokulenler var mı ilaç bitince yıllar sonra

Lersacim benimde ilac biteli 1 bucuk yıl oluyo ve en az 1 bucuk yildir saclarim acayip dokuluyor ilaci kullanirken asiri saglikli ve gürdü onun etkisi oldugunu dusundugunu yazmissin ama etkisi ilac bittikten 2,3 ay sonra bittigini duymustum.

Tekrar merhaba kızlar
Saç dökülmesini ilacın son aylarında ve bıraktıktan sonra ben de yaşadım. Ama şu an iyi durumda maşallah. Yani seyrelme oldu tabi biraz haliye ama dökülmem baya azaldı. Otacının saç dökülmesine karşı olan şampuanını aldım. O mu işe yaradı bilemiyorum.

Benim tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacakı, dün leke tedavisine başlamak için doktoruma gittim ve expigment yazdı. Sadece lekelerin üzerine sür dedi. Kremi sadece lekeye sürmek çok zor, çünkü benek benek küçük ve çoklar. Alacalı bi görüntü oluşmasından korkuyorum.Ve eskiden ezelden de çillerim var.Ben de yüzümün tamamına mı sürsem acaba diye düşündüm. Belki çillerime de iyi gelir
Bu şekilde kullanan var mı?

roaccutane de fiyat farkı var sizden de alıyo mu eczaneler kızlar?
bir kutudan 20 tl istiyolar +%20 si bi de
her ay 2 kutu yazıyo doktor napcaz böle,muadilini kullanan oldu mu doktora öle desem yazar mı benzer bi ilaç

Benim aknetrent ilacim bittikten sonra doktor bana iz icin krem verdi amelyatlardan sonra iz kalmasin diye kullanilan bi krem (fakat fiyati biraz yuksek) Sabah aksam surulmesi gerekiyo ama ben sabahlari makyaj yaptigim icin suremiyorum. Sadece aksam ve duzensiz surmeme ragmen cok iyi geldi yuzume izleri bayagi iyilestirdi ben sivilce uzerine degil komple suruyorum yanaklarima olmayan yerede degiyo krem. Senin doktorun oyle dediyse sadece lekelerin uzerine sür.

vee bende bu ilacı kulkanmaya başladım yogun bir sivilve problemim yok hatta çok az bile diyebilirim ama cildim çok yağlı bir acayip hiç normal degil 20 mg la basladım bugun de ilk gunum hadi bakalım bindik bi alamete... :)

yaşlandırıyor diye birkaç yorum okudum bıraktıktan sonra kırışıklıklarımız arttı geri dönüşü yok çöktük vs tarzı korkutucu şeyler yazmışlardı dogru mu kullananlar cevaplayanilirler mi lütfen

http://soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr/ roaccutane kullanmaya başlıyorum ve her gelişmeyi sizinle paylaşmak için blog açtım, bu süreci merak edenler linke tıklayıp takip edebilirler :) herkese güzel parıl parıl bir cilt ve mutlu günler diliyorumm..
soncareroaccutane.blogspot.com.tr

Harika bi ilac.doktor kan tahliline bakarak veriyor 5 sene once kullandim 6 ay kullanmam gerekiyodu ama universiteden dolayi sinav zamani hep unuttum oyuzden 4 ayda biraktim.keske 2 ayda daha sabretseydim izlerimde yok olurdu.ilk ay once cogaliyo sivilceler icindekileri akitiyo sonra yuzun dudaklarina kadar soyulmaya basliyo ve surekli dudak kremi kullanmak zorundasin yoksa mumkun degil kiris kiris oluyodu :) 5 dakikada bi suruyodum dudak kremini.Doktor verdigiyse hic aksatmadan kullanin 6 ay boyunca sakin birakmayin benim yine cikmaya basladi malesef

roaccutane ile birlikte verilen hematenkrem sadece dudaklara mı sürülüyo kızlar yüze sürmek gerekiyo mu doktor birşey söylemedi ben de sormayı unuttum dudaklarıma uyguluyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…