Önce az bi bölgede dene bence ben 6 ay boyunca doktor kesinlikle yapma demesine rağmen koltuk altıma da bikini bölgeme de yaptım herhangi bi sıkıntı olmadımerhaba arkadaşlar ben 4. ayı bitirmek uzereyim yuzumde hiç sivilce kalmadı her şey yolunda gidiyor ama tedaviye başlamadan önce yanak bölgeme ağda yapıyordum çok rahatsız ediyor beni ordakı tüyler şimdi ağdanın cildi soydugunu kopardıgını okudum herkeste oldu mu bu ciltten cilde farklılık gösterır mı acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa siz nasıl alıyorsunuz ?
Kizlar 1.5 aya yaklastim kusma devam ediyo( ne zmn gecmeye baslar sizce bnm kistik aknelerim var diye basladim.. İlac kullanirken saci ve kirpigi dokulenler oldu mu (
Bn doktora dedm ilactan dedi .. Bsy veremem dedi istedm ama baska ilac kullanman ii olmaz dedi.. Nasl bir karisim hatrliyor msn ozelden yazsan bana arastrsamKirpik değil de saç dökülmesi çok oldu bende. Ama sonrasında doktorum özel karışım bir ilaç vermişti. Kısa sürede toparladı saçımı. :)
Bn doktora dedm ilactan dedi .. Bsy veremem dedi istedm ama baska ilac kullanman ii olmaz dedi.. Nasl bir karisim hatrliyor msn ozelden yazsan bana arastrsam
Merhaba kızlar, ben de 5 gün önce roaccutane tedavisine başladım. Doktorum yemekten 2 saat sonra tok karna al dedi ama benim yorumlardan gördüğüm kadarıyla birkaç kisi yemekten hemen sonra aliyormuş. Benim gibi 2 saat civarı bekleyen oldu mu hiç?
Tamam o zaman sevindim :) Teşekkür ederim cevapladığın için.2 saat mi tam hatırlamıyorum ama yemekten sonra içmiyodum ben. Biraz bekliyodum.
Tamam o zaman sevindim :) Teşekkür ederim cevapladığın için.
Teşekkür ederim :)Rica ederim,geçmiş olsun.
Merhaba. Zoretanin,acnegen,roaccutane hepsini denedim. Bu kadar marka değiştirmemin sebebi her zaman aynı ilacı eczaneden temin edemedim. Eczacım ve doktorum markanın sıkıntı olmadığını söyledi. Hepsinin içeriği aynı zaten. İlk tedavime 17 yaşında başladım. Üni. Sınavına hazırlık dönemimdi.iğrenç sivilcelerden kurtulup yeni hayatıma öyle başlamak istiyordum. Malesef 1 ay kullandım ve aşırı derecede cildim sivilce kusunca bıraktım...sabırlı olamadım malesef...... 19 yaşımda tekrar tedaviye başladım. Bu defa sabırla kullandım. Aynı zamanda kullandığım tüm makyaj ürünleri yves rocher,body shop gibi en az zararlı olanlardan seçtim. Eczaneden aldığım doktorumun tavsiyesi olan yüz yıkama jeli kullandım. (La roche posey, avene,bioderm markalı ürünler) 5. Ayın sonunda ÇOK İYİ SONUÇ ALDIM. Doktorum dozunu düşürerek 1 ay daha devam ettirdi. Sonrasında bıraktım. Gelelim PSİKOLİOJİK ETKİSİNE, normalden daha duygusal biri oldum onun dışında sıfır sıkıntı. Çevrenizin desteği çok önemli..... Gel gör ki şuan 22 yaşındayım yine sivilce sorunum var. Eskisi kadar çok olmasa da aynı sorun tekrarladı. Ve hala çok iyi cildime bakmama rağmen. Tedaviye başlarsan sonuçlarını paylaş canım..inşallah sana da iyi gelir. Ben tekrar düşük dozda başlamak için doktoruma danışıcam. Etkili bi tedavi güçlü ol :)Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Ara verirsen boşa gidebilir, bence başka bir dermatologdan randevu al ona yazdir ve al ilacı.Merhaba arkadaşlar. Geçen ay 15 inde bu ilacı kullanmaya başladım. İlaç 14 ünde bitiyor. Ama doktor haftaya izinli. 11 inde gitsem ilacı yazabilir mi? Yoksa 6 gün ara vermek zorunda kalacağım. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?