• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bunlarda 4 ve 5. Aydaki farklar 6.aya kadar dayanamadım :) en son da ilk ayda ve son ayda olan değişimi göstermek için atarım buraya, tek sıkıntım dudak kuruluğuydu ve biraz kızgın bi yapıya bürünmüş olabilirim.. Ama değdi ve inanıyorum hapı bıraktığımda daha da iyi olacak :) herkese geçmiş olsunn
mrb cnm biz seninle beraber başlamıştık tedaviye cildinde büyük değişim olmuş senin adına çok sevindim.. benim malesef çok iz kaldı.. bu son ayım ve iki tane sivilce çıktı inanılmaz moralim bozuldu:( ilaç bittikten sonra kırmızı lekeler ve izler için krem tedavisi önerdi mi doktorun sana?

Kizlar ben aknetrent kullaniyorum 3. Ayimin ortalarina geldim ama hala sivilce cikiyor ve cok uzun zamanda geciyor sizdede ayni durum oluyor mu normal mi hala cikmasi bide adet duzensizligi oluyor mu gecen ay adetim 14 gun surdu suanda cok gecikti yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum
adet düzensizliği oluyor canım benim son ayda bile cıktı 1 tane tabi bünyeden bünyeye değişiyor

Bunlarda 4 ve 5. Aydaki farklar 6.aya kadar dayanamadım :) en son da ilk ayda ve son ayda olan değişimi göstermek için atarım buraya, tek sıkıntım dudak kuruluğuydu ve biraz kızgın bi yapıya bürünmüş olabilirim.. Ama değdi ve inanıyorum hapı bıraktığımda daha da iyi olacak :) herkese geçmiş olsunn
cok güzel olmuş canım :))lekeler için bir şey kullanıyormusun

Selam kizlar. Benim roaccutane da 4. Ayim. Bugun aynadan yuzumu incelerken sanki alnimda minik 3 tane cukur gordum ama fazla belirgin degil, hafif. Tedavim bittiginde gecermi onlar? Yuzumde cukur olmasini istemiyorum cunku:(

mrb cnm biz seninle beraber başlamıştık tedaviye cildinde büyük değişim olmuş senin adına çok sevindim.. benim malesef çok iz kaldı.. bu son ayım ve iki tane sivilce çıktı inanılmaz moralim bozuldu:KK43: ilaç bittikten sonra kırmızı lekeler ve izler için krem tedavisi önerdi mi doktorun sana?

Meraba canım hatırlıyorum evet aynı zamanda başlamıştık :) bende de kırmızılıklar var hâlâ sağ yanağımda özellikle, doktor herhangibir şey kullanmamam gerektiğini söyledi, bi şey vermedi yani.. 4-5 ay sonra cildin toparlanır düzelir geçer o kırmızılıklar, kahverengi olanlar iz kalır dedi. Neyseki onlar gözükmeyen yerlerde saçlarım kapatıyor :)

Sen doktoruna sordun mu makyaj yapabilir miymişsin?

buse12
Canim benim de iki ay adet düzensizliği şikayetim vardi ben zoretanin kullaniyorum bes buçuk ay oldu benim su an zaten zoretanin roaccutane ve aknetrent ayni ilaclar. Doktora gittim yumurtaliklarimin kabugu biraz kalınmış ondan dedi zaten hasta oldum sonra doktor bu tür ilaçların düzensizlik yapmayacagibi söyledi ama olanlar da var benim bildiğim o yüzden korkma:) ama sen yine de bir jinekologa görün derim ben ikincisi benim ilj üç ayık berbatti doktorum ilj üç ay sivilcelerin dışa vuracagini söyledi ki öyle de oldu ondan sonra birden bire geçmeye başladı ve yüzümde acaaayip sivilceler vardi nir de beyaz tenliyim sen anla:) su anda hic sivilce kalmadı sadece lekeler var minik minik kırmızı noktalar yani onlar da gecicek zaten zamanla bir de güneş kremi sürmeyi ihmal etme sonra bir de güneş lekeleriyle uğraşma aman diyeyim:) geçmiş olsun

Kizlar nasil siniz ben 5aymi bitirdim yuzume Daha cikmiyo 2ay kaldi ama kirmizi lekeler var ne yapa bilirimki gitsinler?ilac bittikden sora aknelerin cikmalari mummy mummy:(

buse12
Canim benim de iki ay adet düzensizliği şikayetim vardi ben zoretanin kullaniyorum bes buçuk ay oldu benim su an zaten zoretanin roaccutane ve aknetrent ayni ilaclar. Doktora gittim yumurtaliklarimin kabugu biraz kalınmış ondan dedi zaten hasta oldum sonra doktor bu tür ilaçların düzensizlik yapmayacagibi söyledi ama olanlar da var benim bildiğim o yüzden korkma:) ama sen yine de bir jinekologa görün derim ben ikincisi benim ilj üç ayık berbatti doktorum ilj üç ay sivilcelerin dışa vuracagini söyledi ki öyle de oldu ondan sonra birden bire geçmeye başladı ve yüzümde acaaayip sivilceler vardi nir de beyaz tenliyim sen anla:) su anda hic sivilce kalmadı sadece lekeler var minik minik kırmızı noktalar yani onlar da gecicek zaten zamanla bir de güneş kremi sürmeyi ihmal etme sonra bir de güneş lekeleriyle uğraşma aman diyeyim:) geçmiş olsun
Canim yardimin icin tesekkur ederim yarin gidicem doktora umarim ilacla ilgili bi sorun yoktur tedaviyi tamamlamak istiyorum baslamisken. Gunes kremi suremeden disari adim atmiyorum zaten 3 saatte bir tazeliyorum onemlimimi aliyorum lekeler icin :)

selam kızlar. roaccutane kullanıyorum, 4. ayımdayım. sadece yüzümdeki deride dökülme oldu, sırtımda falan olmadı. Bunun nedeni nedir? Bide yüzümdeki deri yaklaşık 1.5 aydır dökülmüyo. Neden? 53 kiloyum ve 30 ml kullanıyorum bu arada. yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Meraba canım hatırlıyorum evet aynı zamanda başlamıştık :) bende de kırmızılıklar var hâlâ sağ yanağımda özellikle, doktor herhangibir şey kullanmamam gerektiğini söyledi, bi şey vermedi yani.. 4-5 ay sonra cildin toparlanır düzelir geçer o kırmızılıklar, kahverengi olanlar iz kalır dedi. Neyseki onlar gözükmeyen yerlerde saçlarım kapatıyor :)

Sen doktoruna sordun mu makyaj yapabilir miymişsin?
evet canım bir çok şey sordum:) makyajı yasaklamadı ama mineral makyaj ürünleri var onlardan kullanmanı öneririm dedi.dün kontrolüm vardı ilacı kesiyordu bu ay ama son ayda benim iki tane sivilcem çıktığı için 3 ay boyunca haftada sadece iki tane alıcam ilacı tekrarlamasın diye.3 ay sonunda cildimin durumuna göre iz tedavisine başlarız dedi. denize girebilir ve güneşlenebilirsin hiçbi sakıncası yok dedi tabi güneş kremini ihmal etmeden..

evet canım bir çok şey sordum:) makyajı yasaklamadı ama mineral makyaj ürünleri var onlardan kullanmanı öneririm dedi.dün kontrolüm vardı ilacı kesiyordu bu ay ama son ayda benim iki tane sivilcem çıktığı için 3 ay boyunca haftada sadece iki tane alıcam ilacı tekrarlamasın diye.3 ay sonunda cildimin durumuna göre iz tedavisine başlarız dedi. denize girebilir ve güneşlenebilirsin hiçbi sakıncası yok dedi tabi güneş kremini ihmal etmeden..

Geçmiş olsun canım.. Ben şuan adet dönemindeyim ve benim de 3-4 tane sivilcem çıktı küçük ama iltahaplı.. Kurudu 2-3 güne.. Yine de beni rahatsız etti. Doktorum bana ilaç bittikten 3-4 ay sonra gelebilirsin kontrole dedi acaba ben ilaç bittikten sonra mı gitsem? Çünkü senin sivilcelerin tekrarlamasın diye belli bi süre kullanmanı önermiş ya acaba bana da söyler mi ki..

Ya bende sırtım için kullanmayı düşünüyordum sırta bir etkisi olmadı mı ?

Benim sirtimda sivilce cikiyodu lekeleride vardi. Suan 5.aydayim hic sivilce ckmiyo sirtimda izlerde cok hafif. Keske sirtimdaki gibi yuzumdede etki gosterseydi sirtimda daha cok etki gosterdi benim
selam bende roaccutane kullanıyorum, 4. ayımdayım. sadece yüzümdeki deride dökülme oldu, sırtımda falan olmadı. Bunun nedeni nedir? Bide yüzümdeki deri yaklaşık 1.5 aydır dökülmüyo. Neden? 53 kiloyum ve 30 ml kullanıyorum bu arada. Son olarak da alnımda küçük ve hafif çukurlar farkettim. Belli belirsiz aslında ama gözüme batıyo malesef. tedavi sonrası geçer mi acaba onlarda? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Geçmiş olsun canım.. Ben şuan adet dönemindeyim ve benim de 3-4 tane sivilcem çıktı küçük ama iltahaplı.. Kurudu 2-3 güne.. Yine de beni rahatsız etti. Doktorum bana ilaç bittikten 3-4 ay sonra gelebilirsin kontrole dedi acaba ben ilaç bittikten sonra mı gitsem? Çünkü senin sivilcelerin tekrarlamasın diye belli bi süre kullanmanı önermiş ya acaba bana da söyler mi ki..
kafana takılıyorsa gidip sor bence cnm sonuçta 6 ay emek verdik çok sıkıntılı yan etkileriyle baş ettik eğer tekrarlarsa ben çok üzülürüm izleri kafama takıyorum zaten:(

selam bende roaccutane kullanıyorum, 4. ayımdayım. sadece yüzümdeki deride dökülme oldu, sırtımda falan olmadı. Bunun nedeni nedir? Bide yüzümdeki deri yaklaşık 1.5 aydır dökülmüyo. Neden? 53 kiloyum ve 30 ml kullanıyorum bu arada. Son olarak da alnımda küçük ve hafif çukurlar farkettim. Belli belirsiz aslında ama gözüme batıyo malesef. tedavi sonrası geçer mi acaba onlarda? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
İlacin kitapciginda sirt bolgesinin daha gec iyilesecegi yaziyo bu yuzden olabilir. Ay gectikce ciltteki dokulme azaliyo benim ilk aylar her yuzumu yikamamda soyuluyodu simdi pek olmuyo.Cukurlarin gectigini simdiye kadar pek duymadim malesef bendede var

kafana takılıyorsa gidip sor bence cnm sonuçta 6 ay emek verdik çok sıkıntılı yan etkileriyle baş ettik eğer tekrarlarsa ben çok üzülürüm izleri kafama takıyorum zaten:KK43:

Doğru söylüyosun.. Son. 4 günüm.. Heycanla bitmesini bekliyorum, özellikle de şu kırmızı halimden hemen kurtulmak istiyorum, dışarı bi çıkayım hemen domates gibi kızarıyorum.. :( hepimize tekrardan geçmiş olsun :)

Son 4 gün kaldı bitmesine ama yine de paylaşayım dedim.. :) bazı izlerim var onlarda toparlar diye umut ediyorum. Daha fenaymış ya :KK70:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 698
  • image.jpg
    image.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 663
Back