• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar 4 aydır dudagimda bi sorun yaşamadım. Şimdi kabarcıklar olmaya başladı dudagimin üst alt kısmı derken birden çoğaldı. Haptan dolayimi?? Kırmızı bide aciyolar Sürekli nemlendiriyorum ama nie oldu anlamadım. Napmaliyim doktora mi gitmeliyim? ?

Kızlar 4 aydır dudagimda bi sorun yaşamadım. Şimdi kabarcıklar olmaya başladı dudagimin üst alt kısmı derken birden çoğaldı. Haptan dolayimi?? Kırmızı bide aciyolar Sürekli nemlendiriyorum ama nie oldu anlamadım. Napmaliyim doktora mi gitmeliyim? ?
Su mu topladi ? Benimde olmustu si toplamisti kucuk kucuk

Merhaba benim yaklaşık okulun ilk dönemin ortasından beri sivilcelerim oluştu doktor acnegun jel önerdi 2 aydır kullanıyorum kurutuyor ancak kullanmadığım zaman yeniden kabarıyorlar aynı şekilde dudağımda da sivilceye benzer şeyler çıkıp duruyor yüzümü kaşıyorum trmiz bölgeden ertesi gün sivilce daha nr yapmalıyım yaz grldi bu sivilceler geçmedi 15 yaşındayım yardım eder misiniz

Merhaba benim yaklaşık okulun ilk dönemin ortasından beri sivilcelerim oluştu doktor acnegun jel önerdi 2 aydır kullanıyorum kurutuyor ancak kullanmadığım zaman yeniden kabarıyorlar aynı şekilde dudağımda da sivilceye benzer şeyler çıkıp duruyor yüzümü kaşıyorum trmiz bölgeden ertesi gün sivilce daha nr yapmalıyım yaz grldi bu sivilceler geçmedi 15 yaşındayım yardım eder misiniz
Daha cok kucuksun be yavrum :) jelleri kullanmaya devam et yuzune fondoten pudra falan surme her aksam temizle yuzunu , yagli seyler cips falan yeme duzelir

Kendi kendine gecti benim sadece nemlendirdim baska bisey yapmadim ,cokkotu olursa doktora git
Cnm bugün doktor la görüştüm. Uçuk çıkmış zovirax die bi krem verdi 4 saatte bi surcekmisim surdum yanmayi azalttı ama görüntü iğrenç üst dudak alt dudak içinde bile kabarcık lar var. Hapa 2 gün ara ver dedi. bağışıklık sistemim düşmüş dirence göre süresi değişir dedi 2 günde surebilirmis iyilesmesi 10 günde. Bakalım ne zamana geçer. Senin kaç güne geçti çok uzun sürüyor mu?

Cnm bugün doktor la görüştüm. Uçuk çıkmış zovirax die bi krem verdi 4 saatte bi surcekmisim surdum yanmayi azalttı ama görüntü iğrenç üst dudak alt dudak içinde bile kabarcık lar var. Hapa 2 gün ara ver dedi. bağışıklık sistemim düşmüş dirence göre süresi değişir dedi 2 günde surebilirmis iyilesmesi 10 günde. Bakalım ne zamana geçer. Senin kaç güne geçti çok uzun sürüyor mu?
Yok yok ben sadece nemlendirmeme ragmen 2-3 gunde gecti . Sen krem suruyosun gecer 2 güne

Merhaba arkadaşlar, sırf bu konuyla ilgili olarak birşeyler paylaşmak için kulübe üye oldum. Kısaca anlatmam gerekirse 2007 yılında 7 aylık roaccutane tedavisi görüp çok güzel bir cilde kavuşmuştum. 2014 ün aralık ayında ise bu zamana kadar yaşamadığım bu problem benim yeniden kabusum oldu. Yaklaşık 5 aydır düşük dozda yeniden aynı tedaviyi görüyorum ama sanki bu sefer psikolojik anlamda bu ilaç beni çok yordu. Ve ilk kullandığımda kış döneminde başlayıp bahar döneminde sonlanmıştı tedavim. Şimdi ise çalışıyor olmamdan ötürü doktorum 10 mg ile devam etmemi uygun görüyor. Ama bu hem tedavimin sonuçlanmasını geciktiriyor hem de hala her gün yeni sivilcelerle uyandığımı gördükçe moralimi çok bozuyor. Yazın ise kullanmak tam bir işkence olacak sanırım. Sormak istediğim bu sıcak günlerde siz de benim gibi daha çok zorlanıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar, sırf bu konuyla ilgili olarak birşeyler paylaşmak için kulübe üye oldum. Kısaca anlatmam gerekirse 2007 yılında 7 aylık roaccutane tedavisi görüp çok güzel bir cilde kavuşmuştum. 2014 ün aralık ayında ise bu zamana kadar yaşamadığım bu problem benim yeniden kabusum oldu. Yaklaşık 5 aydır düşük dozda yeniden aynı tedaviyi görüyorum ama sanki bu sefer psikolojik anlamda bu ilaç beni çok yordu. Ve ilk kullandığımda kış döneminde başlayıp bahar döneminde sonlanmıştı tedavim. Şimdi ise çalışıyor olmamdan ötürü doktorum 10 mg ile devam etmemi uygun görüyor. Ama bu hem tedavimin sonuçlanmasını geciktiriyor hem de hala her gün yeni sivilcelerle uyandığımı gördükçe moralimi çok bozuyor. Yazın ise kullanmak tam bir işkence olacak sanırım. Sormak istediğim bu sıcak günlerde siz de benim gibi daha çok zorlanıyor musunuz?

Benim de düşük doz ama yaz daha yeni geldiği için pek fark yaşamadım ama sanki bahara girerken psikolojik açıdan daha çok sorun yaşamıştım. güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin :)

Benim de düşük doz ama yaz daha yeni geldiği için pek fark yaşamadım ama sanki bahara girerken psikolojik açıdan daha çok sorun yaşamıştım. güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin :)
Yüzümde sivilceden ziyade kırmızı küçük kabartılar oluştu. Acaba bunlar güneşten mi kaynaklanıyordur? Aslında hiç çıkmamaya çalışıyorum ama malum işe gidip gelirken bu pek mümkün olmuyor:( siz de böyle bir problem yaşadınız mı hiç? Benim canımı sıkan aslında bu son 1 ayda yaşadığım küçük kırmızı kabartılar sivilce gibi de değil...

Yüzümde sivilceden ziyade kırmızı küçük kabartılar oluştu. Acaba bunlar güneşten mi kaynaklanıyordur? Aslında hiç çıkmamaya çalışıyorum ama malum işe gidip gelirken bu pek mümkün olmuyor:KK43: siz de böyle bir problem yaşadınız mı hiç? Benim canımı sıkan aslında bu son 1 ayda yaşadığım küçük kırmızı kabartılar sivilce gibi de değil...
Hayır yaşamadım ama kızarma oluyor. Kabartı değil. :( bugün tedavimi sonlandırdım 1 ay içinde dudaklarım ve cilt hassasiyetimin iyileşeceğini söyledi doktor umarım öyle olur Ve bidaha sivilce sorunu yaşamam :(

Hayır yaşamadım ama kızarma oluyor. Kabartı değil. :KK43: bugün tedavimi sonlandırdım 1 ay içinde dudaklarım ve cilt hassasiyetimin iyileşeceğini söyledi doktor umarım öyle olur Ve bidaha sivilce sorunu yaşamam :KK43:
Geçmişler olsun... Umarım yaşamazsınız bir daha... Peki kaç ay sürdü tedaviniz?

Kac mg kullandiniz ? Sonuctan memnunmusunuz
Günde bi defa 20 mg. Çok memnunum ama çok çok az iz kaldı yani tamamen beyaz bir cilt değil. Bakın fotoğraf koyayım
1. Ayda yüzüm (ggece çekmişim çok gözükmüyor ama bu haliyle bile çok kötü. gerçekte daha da kötüydü)

Diğeri de yeni halim

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-19-14-56-47.png
    Screenshot_2015-05-19-14-56-47.png
    574,6 KB · Görüntüleme: 264
  • 20150519_145901-1.jpg
    20150519_145901-1.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 254
Back