• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar ben 4 ay önce burun ameliyatı oldum cildim yağlıydı ameliyattan sonra daha da yağlandı yüzümde onlarca sivilce çıktı sert sert :( çok üzülüyorummm .ameliyat olalı henüz 4 ay oldu ben de roaccutane kullanabılr mıyım acaba burun kanaması yapıyormuş bu benı korkuttu :( benim durumum da olup ta bu ilacı kullananlar bana yardımcı olbılırler mı ???

arkadaşlar zoretanin kullanıyorum, parmaklarım soyulmaya başladı 5. ayım. kabuklandı derim kalktı resmen. sağlık ocağına gittim, A vitamini eksikliğimin olduğunu söyledi, ve ilaç verdi. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? bir de bu vitaminler kilo aldırır mı ?

Kendi kendine gecti benim sadece nemlendirdim baska bisey yapmadim ,cokkotu olursa doktora git
Cnm benim tedavi bugün bitiyor yüzüm baya düzeldi. Fakat yine uçuk çıktı biliyomusun bugün.. daha geçen hafta çıkmıştı. Bugün yine çıktı hap mi yapıyor anlamıyorum uçuk çıkaran biri değilim normalde. Daha yeni geçmişti dudagim düzeldi gene uçuk çıktı neden acaba

arkadaşlar zoretanin kullanıyorum, parmaklarım soyulmaya başladı 5. ayım. kabuklandı derim kalktı resmen. sağlık ocağına gittim, A vitamini eksikliğimin olduğunu söyledi, ve ilaç verdi. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? bir de bu vitaminler kilo aldırır mı ?
A vitamini eksikliginden olurmu :O zaten zoretaninin icinde a vitamini deposu var . Kendi doktorunuza gidin .

Cnm benim tedavi bugün bitiyor yüzüm baya düzeldi. Fakat yine uçuk çıktı biliyomusun bugün.. daha geçen hafta çıkmıştı. Bugün yine çıktı hap mi yapıyor anlamıyorum uçuk çıkaran biri değilim normalde. Daha yeni geçmişti dudagim düzeldi gene uçuk çıktı neden acaba
Ucuk genelde bagisiklik sisteminin dusmesinden kaynaklaniyo beslenmene daha cok dikkat etmelisin tabi ilac da bunu tetikliyo

Canım bende zoretanin kullanıyorum 4.ayıma başlayalı 5 gün oldu bende d vitamini eksikliği vardı ilaç verdi doktor dermatologumu aradım d vitamini için kullanabilirsin a vitamini ve türevlerini kullanmanda sakınca var dedi zaten zoretanin a vitamini

Canım bende zoretanin kullanıyorum 4.ayıma başlayalı 5 gün oldu bende d vitamini eksikliği vardı ilaç verdi doktor dermatologumu aradım d vitamini için kullanabilirsin a vitamini ve türevlerini kullanmanda sakınca var dedi zaten zoretanin a vitamini
Bende kendimde d vitamini eksikligi oldugunu dusunuyorum ne gibi belirtiler oldu sizde ?

Arkadaslar bende roaccutane kullaniyorum. 3. Ayimin 10 gunu doldu. Dun geceden beri bas donmesi yasiyorum. Acaba ilactan mi diye dusunuyorum. Yardimci olurmusunuz

Bende kendimde d vitamini eksikligi oldugunu dusunuyorum ne gibi belirtiler oldu sizde ?
Aslinda özellikle anlayacağım bi belirtisi olmadi canim zoretaninle beraber kalca agrim baslamisti siddetli şekilde agri geldiginde kimildayamiyodum bile sonra yavas yavas hafifleyip normale donuyodu dermatologumla gorustum o da askiya almayalim yinede fizik tedaviye git duruma gore ilacin dozunu dusururuz yada ayni devam ederiz dedi orda çıktı d vitamini eksikligim. Ama fizige gittigim doktor sordu direk sabahlari halsizmi kalkiyosun uykunu alamamismi kalkiyosun felan diye evet dedim onun uzerine de kan aldi o sekilde ogrendim

Aslinda özellikle anlayacağım bi belirtisi olmadi canim zoretaninle beraber kalca agrim baslamisti siddetli şekilde agri geldiginde kimildayamiyodum bile sonra yavas yavas hafifleyip normale donuyodu dermatologumla gorustum o da askiya almayalim yinede fizik tedaviye git duruma gore ilacin dozunu dusururuz yada ayni devam ederiz dedi orda çıktı d vitamini eksikligim. Ama fizige gittigim doktor sordu direk sabahlari halsizmi kalkiyosun uykunu alamamismi kalkiyosun felan diye evet dedim onun uzerine de kan aldi o sekilde ogrendim
Ayy bunlarin hepsi bende var ya :( benimde var kesin

Kullandım, 3.senem ve iyi ki kullanmışım. Moralinizi bozmayın ve sabırla devam edin. Evet b*ktan, lanet bir ilaç herşeyi etkiliyor psikoloji kalmıyor ama gerçekten sivilceleri geçiriyor. Anormal derecede sivilce üreten bir bünyem vardı. Polikistik over vardı ondan sandılar, doğum kontrol hapı kullandım e kullanırken iyi bırakınca eskiye dönüyordu, sonra en pahalısından jeller kremler.. Yok olmuyor arkadaşlar sabredin dayanın bu ilaç gerçekten iyi geliyor.. Şu an yağlı cilde sahip normal bir insan kadar sivilcem çıkıyor tek tük, onları da minimuma temizliğine çok dikkat ederek indirdim(şu an hiç sivilce yok sadece lekesi kaldı onu da yok ediyorum yavaş yavaş), temizlik sadece temizleme jeli değildir maske peeling tonik bunlar asla atlanmayacak düzenli yapılacak.. yoksa ilaç biter ilk seneniz güzel geçer sonra bir bakmışsınız eski haline dönmüş, bu kadar işkence de boşa gitmiş..

Benim size çok acil bi sorum olucak. Bende bu ilacı kullanıyorum fakat bugün öğlen 2de bacaklarımı epilasyon aleti ile aldım 5 saat sonra duşa girdim soğuk suyla yıkadım bu saat oldu hala geçmiş değil. Kırmızı nokta olarak kaldı ne yapmam gerekir lütfen yardım

Kızlar hepiniz a vitamini eksikliğinden olmaz demişsiniz ben de aile hekimine hapın a vitamini yüklediğini söylemiştim o da vücudun iyice absorve edemediğini söylemişti zaten içime de sinmemişti doktorun dediği, neyse hemen arkasından kendi doktorumu aradığımda bana hiçbir vitamin kullanmamam gerktiğini bol bol ellerimi, vücudum nemlendirmem gerektiğini söylemişti, yaptım ben de.. Bir parmağım düzeldi, diğeri de düzelmeye başlıyor, teşekkür ederim yorumlarınız için :) son 5 haftam ...

Benim size çok acil bi sorum olucak. Bende bu ilacı kullanıyorum fakat bugün öğlen 2de bacaklarımı epilasyon aleti ile aldım 5 saat sonra duşa girdim soğuk suyla yıkadım bu saat oldu hala geçmiş değil. Kırmızı nokta olarak kaldı ne yapmam gerekir lütfen yardım

Cildin hapı kullandığın için oldukça hassas bi dönemden geçecek dikkat etmelisin, özellikle zaten hapı kullanmasan bile epilasyon yaptıktan sonra soğuk su uygulamamalısın bu doğru olmaz.. Geçer , düzelir pek sorun yapma, ama cildin hassas olduğundan dikkat et, ağda kullanma, epilasyona falan gitme.. Bunlar zararlı , doktorun detaylı bi şekilde anlatmıştır zaten :) geçmiş olsun, kısa sürede atlatırsın inşallah :)

Back