• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Günde bi defa 20 mg. Çok memnunum ama çok çok az iz kaldı yani tamamen beyaz bir cilt değil. Bakın fotoğraf koyayım
1. Ayda yüzüm (ggece çekmişim çok gözükmüyor ama bu haliyle bile çok kötü. gerçekte daha da kötüydü)

Diğeri de yeni halim
Baya gecmis masallahh. Cok mu yan etki gordunuz ? Hangi gunes kremini kullandiniz pek iz kalmamis

Baya gecmis masallahh. Cok mu yan etki gordunuz ? Hangi gunes kremini kullandiniz pek iz kalmamis
Psikolojik etkilendim bi de yorgunluk fazla oluyodu. Doktor da depresyon olması ciddi bi yan etki bırakalım istersen dedi bıraktık inşallah bi daha çıkmaz. Sebamed 50 faktör güneş kremi kullanıyorum :)

Psikolojik etkilendim bi de yorgunluk fazla oluyodu. Doktor da depresyon olması ciddi bi yan etki bırakalım istersen dedi bıraktık inşallah bi daha çıkmaz. Sebamed 50 faktör güneş kremi kullanıyorum :)
Gecmis olsunn cikmaz insallah . O yorgunluk bendede oluyo bugun okula gidemedim mesela yorgunluk ve bel afrisinddan :(

Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....

sevgili kizlar,

Yillarca ben de sivilcelerimle ugrastim,bir cok sey denedim. ama en son gittigim bu cilt doktoru bana bu receteyi yazdi ve simdi cildim de pürüz yok ve sivilce lekeleri de kayboldu.
eczaneden bu receteyi yaptirabilirsin.Aksamlari cildinizi temizledikten sonra bu solüsyonu sürün. sonra da benim kullandigim A ve E Vitamin zengini retinol cremi sürün , bu sadece eczanelerde satiliyor.Bazi Ünlü markalarda ayni isimli crem var ama onlar bu crem degil..
Sivilce icin solüsyon:
ACIDUM SALICYLICUM plv. subt: 2,5 g
CHLORAMPHENICOLUM 1 g
SOLUTIO CORDES cözelti- 100.g
hepinizin cildi kagit gibi olsun insallah...
bana özelden yazmak isterseniz
ynergiz@turkavukat24.de
Avukat Yildiz Nergiz

Günde bi defa 20 mg. Çok memnunum ama çok çok az iz kaldı yani tamamen beyaz bir cilt değil. Bakın fotoğraf koyayım
1. Ayda yüzüm (ggece çekmişim çok gözükmüyor ama bu haliyle bile çok kötü. gerçekte daha da kötüydü)

Diğeri de yeni halim
Benim 2 sorum olacaktı. Bende roaccutane kullaniyorum. Bugün 3. ayıma başladım. İlaci kullanmadan once sirtimda çoğu kahverengi ve kirmizi sivilce izleri vardi. Simdiye kadar bi duzelme olmadi hic. İlac bittikten sonra bu izler gecermi? İlaci kullandiktan sonra yuzumde cikan sivilceler daha sonra beyaz kabuk baglayip sönüyo ve kirmizi iz oluyolar ama cukurluk hic yok ve sıkmadım hic. Bu kirmizi izlerde gecermi? Lutfen bu 2 sorumuda cevaplarmisiniz. Simdiden tesekur ederim.

Merhaba kızlar ben 36 yasinda bas gelemedigimden dolayi 1 ay önce roaccutane basladim.dr günes koruyucu eksik etmemi söyledi ve elimde o an oldugu icin ekstra yazmadi.
Cildim halen soyuluyor ve kusuyor tahlillerdede sorun yok ama benim sorunum lekelerim daha da belirgenlesti.kaş yapim derken gözmü cikardim ne ? Dr güneş koruyucuyu hamilton yada laroche posay önerdi.eczacima sordum ve hamilton daha iyi ded .yarin getirtecem. Dr 15 gün sonra tekrar gelmemi lekeler dahada artarsa tedaviyi birakabilcemizi söyledi.
Benim durumumda olan varmi? Eger varsa nasil bir sürec izlediniz? Aynalara bakamiyorum ya sivilceliyken üstünede lekelendim :(((

Merhaba kızlar ben 36 yasinda bas gelemedigimden dolayi 1 ay önce roaccutane basladim.dr günes koruyucu eksik etmemi söyledi ve elimde o an oldugu icin ekstra yazmadi.
Cildim halen soyuluyor ve kusuyor tahlillerdede sorun yok ama benim sorunum lekelerim daha da belirgenlesti.kaş yapim derken gözmü cikardim ne ? Dr güneş koruyucuyu hamilton yada laroche posay önerdi.eczacima sordum ve hamilton daha iyi ded .yarin getirtecem. Dr 15 gün sonra tekrar gelmemi lekeler dahada artarsa tedaviyi birakabilcemizi söyledi.
Benim durumumda olan varmi? Eger varsa nasil bir sürec izlediniz? Aynalara bakamiyorum ya sivilceliyken üstünede lekelendim :KK43:((
Cildiniz kustugu icin kusmadan dolayi leke kaliyordur ve guneste cok duruyosaniz ondanda olabilir. Suan hangi gunes kremini kullaniyosunuz?

Canim eczaci vermisti hem nemlendiriyor diye roacuten baslamadan 2 ay önce almistim. spectraban 30 spf .mümkün oldugunca günese cikmiyorum bir ise girerken birde isten cikarken valla yüzüm hep yamalı oldu of ya

Benim 2 sorum olacaktı. Bende roaccutane kullaniyorum. Bugün 3. ayıma başladım. İlaci kullanmadan once sirtimda çoğu kahverengi ve kirmizi sivilce izleri vardi. Simdiye kadar bi duzelme olmadi hic. İlac bittikten sonra bu izler gecermi? İlaci kullandiktan sonra yuzumde cikan sivilceler daha sonra beyaz kabuk baglayip sönüyo ve kirmizi iz oluyolar ama cukurluk hic yok ve sıkmadım hic. Bu kirmizi izlerde gecermi? Lutfen bu 2 sorumuda cevaplarmisiniz. Simdiden tesekur ederim.
Sırtındakiler için bi şey diyemem çünkü benim orda yoktu o konuda bi bilgim yok. Ama yüzündekiler geçer :) benim de çok vardı kıpkırmızı geçti :) çok geçmiş olsun

arkadaşlar roaccutane kullanıp tedavisi biten arkadaşlar yada bitmek üzere olacak arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? sırtında bu ilacı kullanmadan önce olan sivilce izleri (kahverengi ve kırmızı iz bunlar) ilaç bittikten sonra geçti mi?

Merhaba arkadaşlar. . Tedavi bittikten sonra yağlanma ne zaman oluyo. . Bide normal yağlanma mi?? eskiye dönmüyor diymi. . Benim tedavi bitmek üzere 12 gün kaldı. . Bu son 4. Ayım..

arkadaşlar roaccutane kullanıp tedavisi biten arkadaşlar yada bitmek üzere olacak arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? sırtında bu ilacı kullanmadan önce olan sivilce izleri (kahverengi ve kırmızı iz bunlar) ilaç bittikten sonra geçti mi?
Cnm benim tedavi bitmek üzere. Benim sırtımda sivilce olmadı hiç. Yüzümde kırmızı lekeler var ama siliklesti. Bazıları tamamen geçti. Ama yine var bakalım tedavi bitince geçer diyorlar. 12 gün kaldı tedavinin bitmesine. .

çok teşekür ederim cevabın için Nelly 15. Benim çok eskiden beri sırtımda sivilceler çıkıyodu, bende onları koparıyorum. haliyle sonrasında izler kaldı tabi :( Ben aslında daha çok sırtımdaki sivilceler için kullanmaya başladım bu ilaca. Umarım geçer.

çok teşekür ederim cevabın için Nelly 15. Benim çok eskiden beri sırtımda sivilceler çıkıyodu, bende onları koparıyorum. haliyle sonrasında izler kaldı tabi :KK43: Ben aslında daha çok sırtımdaki sivilceler için kullanmaya başladım bu ilaca. Umarım geçer.
azalıyor bendede vardı roaccutane'dan önce bazen acıtanda cıkardı sırtımda şimdi hic cıkmıyor sırtımda ve lekelerde nerdeyse ama o biraz cildin bölümüne baglı. Mesela benim sırtımda 0 leke ama yüzümde hala var:( Zamana bıraktım artık

azalıyor bendede vardı roaccutane'dan önce bazen acıtanda cıkardı sırtımda şimdi hic cıkmıyor sırtımda ve lekelerde nerdeyse ama o biraz cildin bölümüne baglı. Mesela benim sırtımda 0 leke ama yüzümde hala var:KK43: Zamana bıraktım artık
yüzündekilerle çok oynadın heralde :( çünkü hiç sivilceleri sıkma diyo doktor. ama ilaç bitene kadar geçer heralde.

Bende 4 yil kadar once kullandim. Bukadar zaman gecti hic tekrarlanmadi. gayette guzel hic iz falan kalmadi. Ama bi arkadasimda kalmisti ona iz tedavisi baslamislardi. hatta bu ilac icin nezman dogurursan dogur bebek hasta falan oluyo dediler.. oda yalan cunku gayet saglikli bi kizim oldu.hatta ben soyle bi 5 sene sonra falan tekrar kullamak istiyorum kirisik falan kalmiyo bebek gibi oluyo cilt:KK48:. Tek dikkat gunesten ve lazerden uzak durcaksin. Birde bol nemlendirme bu kadar.

Bende 4 yil kadar once kullandim. Bukadar zaman gecti hic tekrarlanmadi. gayette guzel hic iz falan kalmadi. Ama bi arkadasimda kalmisti ona iz tedavisi baslamislardi. hatta bu ilac icin nezman dogurursan dogur bebek hasta falan oluyo dediler.. oda yalan cunku gayet saglikli bi kizim oldu.hatta ben soyle bi 5 sene sonra falan tekrar kullamak istiyorum kirisik falan kalmiyo bebek gibi oluyo cilt:KK48:. Tek dikkat gunesten ve lazerden uzak durcaksin. Birde bol nemlendirme bu kadar.
evde olduğum zamanlar nemlendirici sürmüyorum hiç, cildim dökülsün iyice diye.dışarı çıktığım zaman 50 faktör güneş koruyucu sürüyorum mutlaka ve lazeri bırakmak zorunda kaldım malesef. Ama işte tek derdim sırtımdaki ilaçtan önce oluşan izlerin gitmesi. Çünkü çoğu kahverengi artık leke olmuş yani. İlaç bitince kesin geçer diyosun yani :)

Dedigim gibi benimki gecti iz falan kalmadi. Ama arkadasta kalmisti reacutandan sonra onlar 2 ay iz tedavisi gordu. Ondada bisey kalmadi sonrasinda

Canim eczaci vermisti hem nemlendiriyor diye roacuten baslamadan 2 ay önce almistim. spectraban 30 spf .mümkün oldugunca günese cikmiyorum bir ise girerken birde isten cikarken valla yüzüm hep yamalı oldu of ya
30 spf yetersiz kaliyordur. Bu guneslerde 50 bile yetersiz kaliyo malesef ama disari cikmak zorundayiz :/

Back