• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar merhaba henüz 20 yaşındayım ama yüzüm geçen yıl kuaforde yaptırdigim sirden sonra berbat oldu.yanaklarim sivilce dolu lekeler izler,genişleyen gözenekler.. pudrasiz çıkamıyorum dışarı bir sürü ilaç kullandım ama bir türlü geçmedi.bu gün doktora gittim bu ilacı önerdi kan sonucuna göre verebilecegini söyledi. Bir kitapçık var elimde ilaçla ilgili onu okuduktan sonra karar vermem gerekiyor ama burdaki yan etkileri görmek de korkutmadı değil. Ama artık bu sivilcelerle yaşamak istemiyorum pudrasiz makyajsız dışarı çıkmak istiyorum.bunlar gerçekten özgüven kırıcı seyler bence. Bu ilacı kullandığınızda günlük hayatınızı çok etkiledi mi? 1500 sayfa olunca okuyamadım hepsini ama su anki halimden daha kötü olacağını da sanmıyorum. Ne yapsam karar veremedim
Bendede ilk aylarda bas donmesi oluyordu ama suan yok cilt kurumasi dudak kurumasi ellerde kirmizi benekler 1 kere burnum kanadi ama asiri degil, ilk aylar biraz skinti cekersin ama sonrasi guzel olur

Karaciğere çok zararı olduğunu duyunca şimdilik vazgeçtim... antibiyotik ve gece sürmem için jel verdi,umarım işe yarar

Haklısınız ama açıkçası kışın kullansam daha iyi olur gibi geliyor güneşe çıkmak zararlı leke bırakmasından da korktum siz ne zaman kullandınız sadece güneş kremi yeterli olur mu acaba korunmak için

Haklısınız ama açıkçası kışın kullansam daha iyi olur gibi geliyor güneşe çıkmak zararlı leke bırakmasından da korktum siz ne zaman kullandınız sadece güneş kremi yeterli olur mu acaba korunmak için
evet kışın baslasaydın daha iyi olurdu neyse umarım hic gerek kalmadan jellerle falan halledersin

4 ay cok az bence bide tekrarlarsa bidaha kullanmak var bilmiyorum tercih sana kalmis ama ben gerekirse maksimum dozu bile tamamlamayi dusunuyorum bidaha kullanmiyim diye. Benimde kuzenim 3 ay kullandi ondada cikmiyo
Evet cnm Ama doktor onaylamiyor kışın baslasaydik 6 ay kullanirdin dedi. Doktor onaylamayinca kendi kafama göre de kullanmak istemiyorum. Yüzümde baya düzeldi hapı bırakınca hemen çıkma ihtimali var mı ?

Acikcasi ben 1vaydir gunes koruyucu kullanmiyorum sadece kullandugim bb kremde 15lik koruyucu var suana kadar ayriyetten leke falan olusmadi.Solante acnes alicam. Guneste durmamaya çalışıyorum.yuksek korumalu kaliteli bir gunes kremi yeterli olucaktir bence

Evet cnm Ama doktor onaylamiyor kışın baslasaydik 6 ay kullanirdin dedi. Doktor onaylamayinca kendi kafama göre de kullanmak istemiyorum. Yüzümde baya düzeldi hapı bırakınca hemen çıkma ihtimali var mı ?
Bilmiyorumki dozu tamamlamayinca sivilceleri tekrarlayanda var tekrarlamayanda

Acikcasi ben 1vaydir gunes koruyucu kullanmiyorum sadece kullandugim bb kremde 15lik koruyucu var suana kadar ayriyetten leke falan olusmadi.Solante acnes alicam. Guneste durmamaya çalışıyorum.yuksek korumalu kaliteli bir gunes kremi yeterli olucaktir bence
solante acnes almanı önermiyorum aynısını ben kullandım. Yüzün kusuyor o kremi pul pul dökülüyordu birde roaccutane'dan önce kullanmıştım.. Bosu bosuna paran gitmesin

Doktor roaccutane vermeden önce bir de clindoxyl jeli kullanmamı istedi.aranız da kullanıp memnun kalan var mi. Yoksa hiç uğraşmayıp roaccutane alicam

Doktor roaccutane vermeden önce bir de clindoxyl jeli kullanmamı istedi.aranız da kullanıp memnun kalan var mi. Yoksa hiç uğraşmayıp roaccutane alicam
Ben kullandım canım ben de işe yaramadı son çare bunu kullandım:) Benim kuzenimde roaccutane kullanmadan önce 1 ay bunu kullandı onda da işe yaramadı. O benden bir ay önce basladı roaccutane yüzü inan bebek gibi olmuş sok oldum ama benimki onun kadar iyi olmadı. Kişiden kişiye değişiyor ilacların etkileri gerci daha 2 ayım var ama bakalım neler olacak

Dün gece kullanmaya başladım su an iyi gibi ama bilmiyorum o kadar çok krem kullandım ki artık kestim umudumu galiba bir de yanında azitro verdi antibiyotik

Dün gece kullanmaya başladım su an iyi gibi ama bilmiyorum o kadar çok krem kullandım ki artık kestim umudumu galiba bir de yanında azitro verdi antibiyotik
azitroda bir ise yaramıyor sivilcelerin inatcıysa cok gec olmadan basla roaccutane' a cünkü ne kadar cok işe yaramaz ilaç, krem o kadar leke demek.

Benim tedavim biteli tam 47 gün oluyor,lekelerimin rengi günden güne açılıyor.İsotrexin'in de etkisi oldu sanırım ama 1 haftadır onu da kullanmıyorum malum Antalya'dayım güneş lekesi yapar diye havalar ısınmaya başlayınca bıraktım.Şimdilik sonuçtan memnunum daha da iyi olacağına inanıyorum.Sizin tedaviler nasıl gidiyor? :)
Ek olarak,benim gözeneklerim tedavi sürecinde çok açılmıştı.Gül suyunu tonik olarak kullandım hep tedaviden sonra da.Şu an tek açık gözeneğim yok bilginiz olsun :)

Benim tedavim biteli tam 47 gün oluyor,lekelerimin rengi günden güne açılıyor.İsotrexin'in de etkisi oldu sanırım ama 1 haftadır onu da kullanmıyorum malum Antalya'dayım güneş lekesi yapar diye havalar ısınmaya başlayınca bıraktım.Şimdilik sonuçtan memnunum daha da iyi olacağına inanıyorum.Sizin tedaviler nasıl gidiyor? :)
Ek olarak,benim gözeneklerim tedavi sürecinde çok açılmıştı.Gül suyunu tonik olarak kullandım hep tedaviden sonra da.Şu an tek açık gözeneğim yok bilginiz olsun :)
Yaa cok mutlu oldum senin icin umarım hepimizinki güzel olur:* Benimde lekeler açıldı daha tedavim bitmedi

darısı başımıza :KK4:

Ne guzel ya darisi basimizaa :)gul suyunu ben ilaca baslamadan evvel kullanmistim yuzumu yaglandiriyordu.Sen hangi markasini kullaniyosun,tedavi surecinde kullansak sorun olurmu acaba ? İlac bitiminden sonra hic sivilce ciktimi?

Back