Cnm tedavi biteli ne kadar oldu. Cok leke kaldimi. Lekelerin silinmeye başlamış olmasi lazim. . Ben 3.aydayim 1 tane sivilcem var sadece, o da yeni çıktı. Bende mutsuzum lekeler den.. silinmeye başladı lekeler ama belli olanlarda var malesef.. eski halimi çok özlüyorum. Bu yaşta sivilcelenmekte varmisyine ben ve isyanlarımSuanki yüzümün özeti sadece 1 aktif sivilce onun dışında eski sivilcelerimin oldugu yerlerde kırmızı lekeler var cok üzülüyorum gercekten bu ilac herkese etki ediyor bana niye etmedi cidden cok mutsuzum Kac ay oldu ve hala cirkin bir yüzle geziyorum napıcam bilemiyorum
Cnm ayda bir cilt bakımı yaptır gözenekler temizlensin. Arkadaşım yaptırıyor işe yariyordu..Merhaba ben de geçen yıl 6 ay Roacuttane kullandım mayıs ayında tedavim bitti . Çok güzel oldu hiç sivilcem kalmadı fakat bu ara yüzümün ve sırt bölgemin yağlanmaya başladığını fark ettim ince ince de sivilceler çıkıyor yüzümde tek tük. Tekrar eski sivilceli halime dönmek istemiyorum ya. Nasıl bir cilt temizleme yöntemi kullanmalıyım acaba ? :/
Cnm saol. senin cildin nasıl kaçıncı ayda iyileşti. Ben 3.aydayim 1 tane sivilce çıktı o da yeni. 2.Ay hiç cikmamisti yaa. 1 tane çıkınca korktum:))Çok uzun sürmüyor ama hemen de geçmiyor. mesela çok yürüme fazla sıcak soğuk ya da heycanda falan oluyo
Saçlarımı kuruturken falan kafamı biraz öne arkaya atsam hemen kırmızı oluyo
gözeneklerim aynı zaten genişti birazKizlar gozenekleri genisleyen varmi ?
tedavim bitmedi canim 4 ayın ortasındayım daha en az 2 ayım var. Alnımdaki lekeler ciddi anlamda gecti ama yanaklarım gittikce cogalıyor. Sana alnımın resmini atabilirim eski halide varCnm tedavi biteli ne kadar oldu. Cok leke kaldimi. Lekelerin silinmeye başlamış olmasi lazim. . Ben 3.aydayim 1 tane sivilcem var sadece, o da yeni çıktı. Bende mutsuzum lekeler den.. silinmeye başladı lekeler ama belli olanlarda var malesef.. eski halimi çok özlüyorum. Bu yaşta sivilcelenmekte varmis(..
Aynen benimkilerde öyle kac ay oldu canim seninkisigözeneklerim aynı zaten genişti biraz
yeni çıkanların izleri kalıyor ama hep sizde nasıl ?
Olur cnm resmi atabilirsin. . Bu arada sivilce çıkışı ne zaman durdu hala çıkmıyor diymi? ?tedavim bitmedi canim 4 ayın ortasındayım daha en az 2 ayım var. Alnımdaki lekeler ciddi anlamda gecti ama yanaklarım gittikce cogalıyor. Sana alnımın resmini atabilirim eski halide var
Bendede normalde vardi ama sivilce cikmayan yerlerde sanki daha cok genislemis gibi geldi banagözeneklerim aynı zaten genişti biraz
yeni çıkanların izleri kalıyor ama hep sizde nasıl ?
Aynen benimkilerde öyle kac ay oldu canim seninkisi
Bendede normalde vardi ama sivilce cikmayan yerlerde sanki daha cok genislemis gibi geldi banabendede izler bir gidiyor bi geri geliyor anlamadim bende
İzler icin sudocrem kullanmaya basladim dun , bakalim iyi gelirse soylerim sanada canim :)4. aya girdim
arkadaşlarım kullandığında onların yüzü adeta kusmuştu sivilceleri ama sonra kalmamıştı hiç iz.
Bendeki izler nasıl gidecek bilemiyorum
İzler icin sudocrem kullanmaya basladim dun , bakalim iyi gelirse soylerim sanada canim :)
3.ayda hâlâ sivilce çıkıyodu 3.aydan sonra durdu ve iyileşmeye başladı şuan aşırı hassas dokunsam çiziliyor sadece yüzüm değil her yerim. Bitsin istiyorum artık yeterCnm saol. senin cildin nasıl kaçıncı ayda iyileşti. Ben 3.aydayim 1 tane sivilce çıktı o da yeni. 2.Ay hiç cikmamisti yaa. 1 tane çıkınca korktum:))
benimdeee her yerim ciziliyor bende tek bende sanıyordum3.ayda hâlâ sivilce çıkıyodu 3.aydan sonra durdu ve iyileşmeye başladı şuan aşırı hassas dokunsam çiziliyor sadece yüzüm değil her yerim. Bitsin istiyorum artık yeter
İnşallah :)hadi bakalım iyi gelir inşallah
Bende la roche posay in nemlendiricisi var bir kere surmustum goz cevreme bisey olmamistikızlar ben de 3. ayımın sonundayım. Göz çevrem aşırı kuru. göz kapağım bile geriliyor. Elimdeki göz kremi yves rocherın ve cildimi yakıyor. Sizin önerebileceğiniz bi göz çevresi nemlendirici var mı?
kızlar durumlar nasıl kimse yazmıyor. Bu arada bende kızaranlar kervanına katıldım:) Kızarıyorum elma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?