Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cnm tedavi biteli ne kadar oldu. Cok leke kaldimi. Lekelerin silinmeye başlamış olmasi lazim. . Ben 3.aydayim 1 tane sivilcem var sadece, o da yeni çıktı. Bende mutsuzum lekeler den.. silinmeye başladı lekeler ama belli olanlarda var malesef.. eski halimi çok özlüyorum. Bu yaşta sivilcelenmekte varmis(..

Cnm ayda bir cilt bakımı yaptır gözenekler temizlensin. Arkadaşım yaptırıyor işe yariyordu..

Çok uzun sürmüyor ama hemen de geçmiyor. mesela çok yürüme fazla sıcak soğuk ya da heycanda falan oluyo
Saçlarımı kuruturken falan kafamı biraz öne arkaya atsam hemen kırmızı oluyo
Cnm saol. senin cildin nasıl kaçıncı ayda iyileşti. Ben 3.aydayim 1 tane sivilce çıktı o da yeni. 2.Ay hiç cikmamisti yaa. 1 tane çıkınca korktum:))

tedavim bitmedi canim 4 ayın ortasındayım daha en az 2 ayım var. Alnımdaki lekeler ciddi anlamda gecti ama yanaklarım gittikce cogalıyor. Sana alnımın resmini atabilirim eski halide var

tedavim bitmedi canim 4 ayın ortasındayım daha en az 2 ayım var. Alnımdaki lekeler ciddi anlamda gecti ama yanaklarım gittikce cogalıyor. Sana alnımın resmini atabilirim eski halide var
Olur cnm resmi atabilirsin. . Bu arada sivilce çıkışı ne zaman durdu hala çıkmıyor diymi? ?

18 yaşında oğluma 5 ay önce roaccutane başladı doktor gözetiminde.düzenli testleri yapıldı.5 ay sonra kilo kaybı ve su içme şikayetiyle dahiliyeye gittiimizde şoke oldum.şeker açlık 275 tokluk 466 idi.dünyam karardı.benzer durum yaşayan var ise lütfen cvp yazsın.

Aynen benimkilerde öyle kac ay oldu canim seninkisi

4. aya girdim

Bendede normalde vardi ama sivilce cikmayan yerlerde sanki daha cok genislemis gibi geldi bana bendede izler bir gidiyor bi geri geliyor anlamadim bende

arkadaşlarım kullandığında onların yüzü adeta kusmuştu sivilceleri ama sonra kalmamıştı hiç iz.

Bendeki izler nasıl gidecek bilemiyorum

Cnm saol. senin cildin nasıl kaçıncı ayda iyileşti. Ben 3.aydayim 1 tane sivilce çıktı o da yeni. 2.Ay hiç cikmamisti yaa. 1 tane çıkınca korktum:))
3.ayda hâlâ sivilce çıkıyodu 3.aydan sonra durdu ve iyileşmeye başladı şuan aşırı hassas dokunsam çiziliyor sadece yüzüm değil her yerim. Bitsin istiyorum artık yeter

kızlar ben de 3. ayımın sonundayım. Göz çevrem aşırı kuru. göz kapağım bile geriliyor. Elimdeki göz kremi yves rocherın ve cildimi yakıyor. Sizin önerebileceğiniz bi göz çevresi nemlendirici var mı?

Bende la roche posay in nemlendiricisi var bir kere surmustum goz cevreme bisey olmamisti

kızlar durumlar nasıl kimse yazmıyor. Bu arada bende kızaranlar kervanına katıldım:) Kızarıyorum elma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…