- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinn bol kizarikli gunler bizi bekler benim suan sonmeye basladi 4.ayima girdim bugun ,sende durumlar nasil kacinci ay hangi ilac. Benimki zoretaninkızlar durumlar nasıl kimse yazmıyor. Bu arada bende kızaranlar kervanına katıldım:) Kızarıyorum elma gibi
benimki 5 ay 11 gün:) -roaccutane- Benim durumlar şöyle arada bir elma oluyor sonra düzeliyor Canım bende kırmızı minik lekeler var sende de var mıHosgeldinn bol kizarikli gunler bizi bekler benim suan sonmeye basladi 4.ayima girdim bugun ,sende durumlar nasil kacinci ay hangi ilac. Benimki zoretanin
Tatlim bende onceki sivilce lekeleride var snradan cikan sivilcelerin minik keleride var ama onlar daha cok tedvai bitiminden sonra geciyormus senin az yolun kalmis ama benim daha var :) gecer insallah onlarda gecmezse cilt soyucu kremlerle hallederiz :)benimki 5 ay 11 gün:) -roaccutane- Benim durumlar şöyle arada bir elma oluyor sonra düzeliyor Canım bende kırmızı minik lekeler var sende de var mı
Ben la roche posayin nemlendiricisini aldim ondanda memnunum fakat simdiye kadar toplasan 1 hafta kullanmisimdir nemlendirici sadece goz altlarima suruyorum bazen orasi,cabuk kirisiyo cunku. Seçim sana kalmismerhaba arkadaşlar, ben aknetrent kullanıyorum bugün 4. günüm ve kusma dönemim başlıyor sanırım sivilcelerim çoğalmaya başladı. Size sorum nemlendirici kullanıyor musunuz ? Ben doktoruma sorduğumda hayır hiç bir şey kullanma dedi.Dudak nemlendiricisi dışında bir şeyde vermedi. Cildim şuan çok yağlı ama yüzümü yıkadığımda çok kuruyor kırışıklık olmasından korkuyorum bu seferde ne yapmayalım siz neler kullanıyorsunuz ?
insallah gecer canım bende umutlu olmak istiyorum:)Tatlim bende onceki sivilce lekeleride var snradan cikan sivilcelerin minik keleride var ama onlar daha cok tedvai bitiminden sonra geciyormus senin az yolun kalmis ama benim daha var :) gecer insallah onlarda gecmezse cilt soyucu kremlerle hallederiz :)
Geçer gecer biz moralimizi yuksek tutalimm :) kacinci ayda duzelmeye basladi senininsallah gecer canım bende umutlu olmak istiyorum:)
4. ayda sivilceler tamamen gitti bu ay ilk defa bitane çıktı. alnımdaki lekelerde baya baya gitti sana resmimi gönderirim eski halim ve yeni halimin. Ama yanaklarımdaki lekeler cogaldı :/ Burnumda cenemde falan yoktu zaten onlar hala aynı. Suan benim sorunum yanaklarım:)Geçer gecer biz moralimizi yuksek tutalimm :) kacinci ayda duzelmeye basladi senin
Ben la roche posayin nemlendiricisini aldim ondanda memnunum fakat simdiye kadar toplasan 1 hafta kullanmisimdir nemlendirici sadece goz altlarima suruyorum bazen orasi,cabuk kirisiyo cunku. Seçim sana kalmis
Cok iyi olurr bekliyorum resmini :) aynen benimde alnimda bisey yok yanaklar fena4. ayda sivilceler tamamen gitti bu ay ilk defa bitane çıktı. alnımdaki lekelerde baya baya gitti sana resmimi gönderirim eski halim ve yeni halimin. Ama yanaklarımdaki lekeler cogaldı :/ Burnumda cenemde falan yoktu zaten onlar hala aynı. Suan benim sorunum yanaklarım:)
Canim
Canim peki hangi cilt tipi olani almaliyim sence suan cildim karma ama tedavinin ilerleyen zamanlarinda cilt kurumaya basliyormus kuru ve hassas ciltler icin olani mi alsam sen hangisini aldin ? birde doktorum beni hic bilgilendirmedi ilacin prospektusu ve siz olmasaniz bilincsizce kullanirmisim ilaci. Gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz doktor yazabiliyor mu yoksa kendimiz mi almaliyiz ?
Rica ederim :) ben 4.aya girdim eskiye gore daha iyi ,duzelme var ama izler varYardimlarin icin tesekkur ederim canim. Sen ne kadar zamandir kullaniyorsun ilaci durum nasil duzelme var mi
4 ay cok az bence bide tekrarlarsa bidaha kullanmak var bilmiyorum tercih sana kalmis ama ben gerekirse maksimum dozu bile tamamlamayi dusunuyorum bidaha kullanmiyim diye. Benimde kuzenim 3 ay kullandi ondada cikmiyoSelam kızlar:)) ben doktora gittim dün.. 3.ay bitmek üzere yüzümde hiç sivilce yok.
sadece 3 5 tane leke var. Onun dışında sıkıntı yok. . Doktor 1 ay daha kullancan son ay dedi yani toplamda 4 ay kullanmış olcam. Haziran 3 ünde bitiyor tedavi. Bide son ay 30 mg dan 20 mg düşürdü. Neden dedim. yazın kullanamayiz çok tehlikeli daha çok yan etki olucak dedi. Bu hap yazın kullanılmaz dedi. Dedim hapı bırakınca ya çıkarsa sivilce tekrar. Çıksa bile bir tane falan çıkar hem krem temizleyici falan vericem önlenir dedi. Yani kızlar gerekli dozu alamiycam doktor kesinlikle son ay dedi. Bi yandan seviniyorum haptan kurtuluyorum diye diğer yandan üzülüyorum hapı bırakınca tekrar cikicak diye... sizce çıkar mı? 4 ay yeterli olur mu? yaa gerçi arkadaşım 3 ay kullandi birdaha çıkmadı ama kişiden kişiye değişir. .. fikrinizi alayım Kızlarrrarrr. ..:)
Yan etkiler abartıldığı gibi çok değil evet sivilce kusuyor ama onlar geciyorKızlar merhaba henüz 20 yaşındayım ama yüzüm geçen yıl kuaforde yaptırdigim sirden sonra berbat oldu.yanaklarim sivilce dolu lekeler izler,genişleyen gözenekler.. pudrasiz çıkamıyorum dışarı bir sürü ilaç kullandım ama bir türlü geçmedi.bu gün doktora gittim bu ilacı önerdi kan sonucuna göre verebilecegini söyledi. Bir kitapçık var elimde ilaçla ilgili onu okuduktan sonra karar vermem gerekiyor ama burdaki yan etkileri görmek de korkutmadı değil. Ama artık bu sivilcelerle yaşamak istemiyorum pudrasiz makyajsız dışarı çıkmak istiyorum.bunlar gerçekten özgüven kırıcı seyler bence. Bu ilacı kullandığınızda günlük hayatınızı çok etkiledi mi? 1500 sayfa olunca okuyamadım hepsini ama su anki halimden daha kötü olacağını da sanmıyorum. Ne yapsam karar veremedim