Cnm ilaç bitiminden ne kadar bi süre sonra yüz kizarikligi hassasiyet geçiyor. Bide sen kaç ay kullandin. .Kızlar selam ben yeni üyeyim. Geçen yıl bu aylarda roaccutane tedavim bitmişti yani 1 yıl oldu ÇOOOOOOK MEMNUNUM!!!
sırtımda yüzümde hiç sivilce kalmadı tek tük çıkıyor düzenli temizliyorum onlar da geçiyor. İnsallah boyle devam eder. Herkese tavsiye ederim zaten doktor kontrolunde kullanılıyor korkulacak hiç bir şey yok. Ben yıllarca boyle korkulardan dolayı kullanmadığıma sivilcelerimle gezdiğime yanıyorum suan :) Kullanırken aşamalarımı ayrıntılı anlatabilirim isterseniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz :))
iyi gidiyor cnm 2.ay bitti:)) sivilce yok lekeler de baya silinmeye başladı..:))Tedaviler nasil gidiyo kizlar ???
12 ay mı kullanicaksin çok fazlaymis recetesinde 6 ay yazıyor. . Neden bu kadar fazla8.ay ve çok düzelme var :) 4 Ayım kaldı :) sadece psikolojik olarak bazen ilcın beni zorladığını düşünüyorum o kadar bi de bi ara çok yorgunluk yaptı ama şuan iyiyim alıştım heralde :)
12 ay mı kullanicaksin çok fazlaymis recetesinde 6 ay yazıyor. . Neden bu kadar fazla
Selam...ben.bu ilaca yeni.basladim bugun tam 17.gunum...ole.cok sikinti olacagini.sanmiyorum sadece dudaklarim cok kurudu sinir edio insani :) yalniz benim.ellerimde kirmizi lekeler olustu bgun bide goguslerim acayip agrio buyuyo gibi :) bilen.varsa cevaplarsa sevinirim.ama bence denemelisin zaten ilk.basta test yapiliyo sikinti olmazsa basliyosun...Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Kızlar intihar düşüncesi bende oldu ama ilaçtandır deyince biri geçiyo siz de böyle bi şey düşünürseniz bence bi yakınınıza söyleyin bende oldu çünkü ciddenSelam...ben.bu ilaca yeni.basladim bugun tam 17.gunum...ole.cok sikinti olacagini.sanmiyorum sadece dudaklarim cok kurudu sinir edio insani :) yalniz benim.ellerimde kirmizi lekeler olustu bgun bide goguslerim acayip agrio buyuyo gibi :) bilen.varsa cevaplarsa sevinirim.ama bence denemelisin zaten ilk.basta test yapiliyo sikinti olmazsa basliyosun...
Ellerini nemlendir kuruluktan az su içmeden oluyor. Hergün düzenli nemlendirirsen kırmızı noktaciklar kayboluyor. . Ben öyle yapıyorum. .Selam...ben.bu ilaca yeni.basladim bugun tam 17.gunum...ole.cok sikinti olacagini.sanmiyorum sadece dudaklarim cok kurudu sinir edio insani :) yalniz benim.ellerimde kirmizi lekeler olustu bgun bide goguslerim acayip agrio buyuyo gibi :) bilen.varsa cevaplarsa sevinirim.ama bence denemelisin zaten ilk.basta test yapiliyo sikinti olmazsa basliyosun...
Yüz kizarikligi sürekli oluyor mu ne gibi durumlarda oluyor.. Bide uzun mu sürüyor kizarikligin geçmesi? ?Kızlar intihar düşüncesi bende oldu ama ilaçtandır deyince biri geçiyo siz de böyle bi şey düşünürseniz bence bi yakınınıza söyleyin bende oldu çünkü cidden
Kırmızı noktalar ilaçtan bende de oldu çok fazla ama geçti 9.aydayım
Yüzümde sivilce kalmadı hiç leke de aşırı az kaldı ama şu zamansız gelen kırmızılık beni öldürcek bi bakıyorum pat kızarmışım
Çok uzun sürmüyor ama hemen de geçmiyor. mesela çok yürüme fazla sıcak soğuk ya da heycanda falan oluyoYüz kizarikligi sürekli oluyor mu ne gibi durumlarda oluyor.. Bide uzun mu sürüyor kizarikligin geçmesi? ?
Merhaba ben de geçen yıl 6 ay Roacuttane kullandım mayıs ayında tedavim bitti . Çok güzel oldu hiç sivilcem kalmadı fakat bu ara yüzümün ve sırt bölgemin yağlanmaya başladığını fark ettim ince ince de sivilceler çıkıyor yüzümde tek tük. Tekrar eski sivilceli halime dönmek istemiyorum ya. Nasıl bir cilt temizleme yöntemi kullanmalıyım acaba ? :/Kızlar selam ben yeni üyeyim. Geçen yıl bu aylarda roaccutane tedavim bitmişti yani 1 yıl oldu ÇOOOOOOK MEMNUNUM!!!
sırtımda yüzümde hiç sivilce kalmadı tek tük çıkıyor düzenli temizliyorum onlar da geçiyor. İnsallah boyle devam eder. Herkese tavsiye ederim zaten doktor kontrolunde kullanılıyor korkulacak hiç bir şey yok. Ben yıllarca boyle korkulardan dolayı kullanmadığıma sivilcelerimle gezdiğime yanıyorum suan :) Kullanırken aşamalarımı ayrıntılı anlatabilirim isterseniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz :))
La roche posay in yuz temizleme jelini kullanabilirsiniz ben zoretanin kullaniyorum hala yuzumu o jelle temizliyorum cok memnunum .Merhaba ben de geçen yıl 6 ay Roacuttane kullandım mayıs ayında tedavim bitti . Çok güzel oldu hiç sivilcem kalmadı fakat bu ara yüzümün ve sırt bölgemin yağlanmaya başladığını fark ettim ince ince de sivilceler çıkıyor yüzümde tek tük. Tekrar eski sivilceli halime dönmek istemiyorum ya. Nasıl bir cilt temizleme yöntemi kullanmalıyım acaba ? :/
O kremi cok oneriyolar sizde niye boyle oldu ki :/Kızlar merhaba, ben zoretanin kullanıyorum. 3.ayım bitti 4.ayıma başladım. Sıcaktan dolayı yanaklarım kızarıdı zaten normalde de yanardı , kızarırdı yüzüm. Bugün sebamedin 50 faktör olan güneş kremini kullanmaya başladım. Sürdüm dışarı çıkığ eve geldim ama sanki daha çok kızarmış yanmış gibi hissediyorum kendimi. Bu durum kremi kullanamaya devam ettikçe düzelir mi?yoksa sürekli böyle yanıyormuş gibi mi dolaşıcam
O kremi cok oneriyolar sizde niye boyle oldu ki :/
İnşallah ,gecmis olsunHiçbir fikrim yok bildiğin patlıcan gibi olmuştum, şimdi daha iyiyim , 2 kez aralıklı saatlerle sürdüm, acayip de korktum çünkü çok kızarmıştım.. Dediğim gibi biraz daha yatıştı yüzüm inşaallah böyle devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?