Ya doktorada sordum aynisi demisti halbuki.. ozaman neden isim degisikligi olsun. Bu tür ilaçlari da doktor yazmazsa biraz zor aliriz heralde, agir bi ilaç sonuçta..
Nerden bulacam roaccutane yi ben simdi
ben de arkadaşlardan çok tepki aldım.yüzümün o kadar kötü olmadığını ve bu ilaçları daha akullanırsam yüzümn daha d aberbat hale geleceği konusunda çok tepki aldım etraftan.Ama hepsini kulak ardı edip ilaca deam edeceğim.Yaklaşık 10 gün snra 1 ayım dolacak...Dudak kuruması ve yüzümün dewmlı soyulmasında şikayetçiyim.Lorealin bir nemlendiricisini kullanıyorum.Dudaklarıma da bepantene kullanıorum.Yalnız ilacı kullandığımdan beri bende burun çevremde siah noktalar arttı.Acaba sizlerde d eböyle bir şikayet var mı?Yüzümde soyulan bir yeri azcık elimle oynarsam ya d asoyarsam hemen deri kalkıyor ve acayip tahriş oluyor ve uzun zmnda geçmio yara oluo dewmlı.Sivilce çıkan yerlere tretin sürüyorum geçince isz kalıyor:s
evet melis kurtulacaksın. Benim 5. ayım ve şu an yüzümde sivilce yok. Kasım ayının 23ünde başladım tedaviye ve ekim ayında akne oluşmaya bailadı kocaman ikisi üçü dördü birleşmiş gibi korkunçlardı..sokağa çıktığım zaman canavarmışım gibi bakıyordu insanlar..
bir de acıyordu. ilaca başladım ilk 3 ay yine sivilceler devam etti kocamanlar 2. aydan itibaren geçiyor.
adet dönemine yakın çıkıyor tek tük ama kocamanlardan iyidir...
sabretmen lazım ve kendini kasma yüzün düzeldiği zaman sana tiksinerek bakan insanlar fesatlıktan kuduracaklar emin ol :)
dudaklarına ve yüzüne bepantene sürmeyi ihmal etme çünkü cildin kurumaya başlayınca çatlayabilir.
arqadaşlar şu kmyasal peeling olayından bahseder misiniz biras?Ben özel bir hastahaneye gidiorum...Zaten her gittiğimde ayrı bir apra ödüyorum...Tahminen ne kadar öderim peelinge?