Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arqadaşlar benm cildimde sivilce yoktu..aşırı yağlanma parlanma pütürlü bi görünüm ve açık gözenekler vardı o yüzden başşladım.kullandıktan 6 ay snra tekrar sorunalr dewm eder mi?abi bi z bu ilacı nie kullanıoz o kadar cefasını çekioz o zmn ya...allaaaam ya

Ya doktorada sordum aynisi demisti halbuki.. ozaman neden isim degisikligi olsun. Bu tür ilaçlari da doktor yazmazsa biraz zor aliriz heralde, agir bi ilaç sonuçta..

Nerden bulacam roaccutane yi ben simdi

inan seni çok ii anlıyorum ben de 3 gün önce bende çok aradım ama buldum.özellikle roaccutane incelemedim ama incelediğim ve ilaç labında çalışan arkadaşlarımdan da bildiğim öğrendiğim şeyi ben seninle paylaştım. ben reçete alırken de çok dikkat ederim doktorun yazdığı ilaç olmayınca getirtmek yerine veya diğer ilaç daha pahalı olduğu için bunu sürekli yaparlar bence siz de dikkat edin

arkadaşlar dün doktora gittim gayet iyi geçti dudaklarımın hiçbirşeyin nemlendirmediğini söyleyince bana la roche-posay'in ceralip dudak kremini tavsiye etti,aldım çok memnunum bir günde dudaklarım eski haline geldi ben de tavsiye ederim.

merhaba kızlar yazılarınızı hayretle okuyorum ben bu ilacı kullanmış ve bitirmiş olarak şunları söylim.hiç kimsenin ne söylediğine bakmayın kararlı olun ve başlayın ben bu ilaca hiç düşünmeden başladım yeterki sivilceden kurtulim diye iyikide başlamışım evet bende zor zamanlar geçirdim evden çıkmadığım zamanlar oldu ama şimdi insanlar yüzüme acıyarak bakmıyo bazı çok bilmiş arkadaşlar caydırıcı konuşup dursun sonuç önemli doktorunuza güvenin dediğini yapın inanın çok güzel bi cilde kavuşacaksınız.1.ci ayda bişey farketmiyo sadece dudak kuruması.2.ci ayda yüz geriliyo ve parlıyo artı sivilceler çoğalıyo.3.cü ayda sivilceler küçülüyo ve azalmaya başlıyo.4.de tektük çıkıyo.5.de aynı.6.da sivilce çıkmıyo sadece gergin ve kızarık bi yüz ve artık sona geldik 7.ve sonay sivilceden eser yokkkkk....hepinize geçmiş olsun mutlu sivilçesiz yaşam diliyorum.a.s.:dance:

slm arkadaslar bnm bgn bu tedaviye baslayalı 3 günüm daha yeniyim ama dudaklarımda kurumalar basladı bile o yüzden suratımı ve dudaklarımı nemli tutmaya calısıyorum ki öle cok kuruyup kötü hale gelmesin .
Ben doktorumun bana verdiği yüz için güneş koruyucu ve dudak nemlendiricisinden bahsetmek istiyorum bu kremler öle heryerde satılan lardan deilmiş bi eczanede bulduk ve dediği ben bunun satısını aldım öle türkiyeye gelmiyo dediğiydi fiyatları biraz tuzlu amcak ikisini 100 küsürlü bişeye aldık .güneş koruyucumun adı ;

DDF Moisturizing Photo-Age Protection™ - 4 oz.UV Moisturizer SPF 30
resmi =>

dudak nemlendiricimin adı da ;
DDF Glossy Lip Treatment - .25 oz.SPF 15 Lip Balm
resmi=>

bunları kullanıyorum yanına da bepanthene plus kremi varmıs onu tavsiye ediyolar cok iyi geliomuş onu almayı düşünüyorum ya da neutrogena lip moisturizer alıcam güneşe karşı koruyomuş .

kullandıgım ürünlerin sitesi bu ************************************reklam amaçlı yapmıyorum yanlıs anlamayın ama bu tedavide iyi bi krem sart ) isterseniz girin bi bakın .

** ayrıca dudak için olanı sürünce dudaklarınız parlıyo pullu gibi ve ayrıca cok güzel tadı var bi güzel kokuyo ama çıkaramadım ne oldugunu

Son düzenleyen: Moderatör:
AYNURER ZATEN çok güzel yazmış...Sabırlı olun arkadaşlar bizde kullanıyoruz aynısını..

Ayrıca ilaç isimleri farklıdır çünkü üretici firmalar farklıdır tıpkı çikolatalar gibi yanii

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bu gün 9.günüm ilaca başlamadan önceki sivilcelerin altları çok sert içlerinde birşey varmış gibi acaba bunlar zamanla normale dönüyormu sanki içlerinde küçük boncular var gibi.neyse ilacım çok iyi gidiyor sadece dudaklarım biraz kurudu ve yüzüm soyuluyor sinir stres yok bende aksine çok mutluyum sonunda bunlardan kurtulacağım zannediyorum bu açıdan bakınca psikolojik olarak rahatlıyor insan güzel traflarını düşünmek lazım ilacın sivilcesiz harika bir cilde kavuşacağız sonunda ben 33 yaşındayım ve senelerdir bu dertle uğraşıyorum neden daha önce başlamadım diye kendime kızıyorum açıkcası CADIARZU en güzel zamanlarım sivilceli geçti sivilceli olmak beni daha çok bunalıma sokuyordu yaşı daha genç olan arkadaşlar doktor konturolünde olmak kaydıyla bence biran önce başlayıp bu dertten kurtulsunlar herkese sabırla tedavilerinin devamını diliyorum sivilcesiz güzel günlere:teytey: a.s.

evet melis kurtulacaksın. Benim 5. ayım ve şu an yüzümde sivilce yok. Kasım ayının 23ünde başladım tedaviye ve ekim ayında akne oluşmaya bailadı kocaman ikisi üçü dördü birleşmiş gibi korkunçlardı..sokağa çıktığım zaman canavarmışım gibi bakıyordu insanlar..
bir de acıyordu. ilaca başladım ilk 3 ay yine sivilceler devam etti kocamanlar 2. aydan itibaren geçiyor.
adet dönemine yakın çıkıyor tek tük ama kocamanlardan iyidir...
sabretmen lazım ve kendini kasma yüzün düzeldiği zaman sana tiksinerek bakan insanlar fesatlıktan kuduracaklar emin ol :)
dudaklarına ve yüzüne bepantene sürmeyi ihmal etme çünkü cildin kurumaya başlayınca çatlayabilir.

5ay kullandım roaccutane ama yıne çıkıyo arada:))ama paso leke kaldı bnde ama onlar için de kmyasal peelıng yaptrcam

ben de arkadaşlardan çok tepki aldım.yüzümün o kadar kötü olmadığını ve bu ilaçları daha akullanırsam yüzümn daha d aberbat hale geleceği konusunda çok tepki aldım etraftan.Ama hepsini kulak ardı edip ilaca deam edeceğim.Yaklaşık 10 gün snra 1 ayım dolacak...Dudak kuruması ve yüzümün dewmlı soyulmasında şikayetçiyim.Lorealin bir nemlendiricisini kullanıyorum.Dudaklarıma da bepantene kullanıorum.Yalnız ilacı kullandığımdan beri bende burun çevremde siah noktalar arttı.Acaba sizlerde d eböyle bir şikayet var mı?Yüzümde soyulan bir yeri azcık elimle oynarsam ya d asoyarsam hemen deri kalkıyor ve acayip tahriş oluyor ve uzun zmnda geçmio yara oluo dewmlı.Sivilce çıkan yerlere tretin sürüyorum geçince isz kalıyor:s

ben de roaccutane kullananlardanım.yüzümde cok sivilce vardı.önce kremle tedavi denedi doktor cevap alamadık ve yaklaşık 4 ay günde 50mg kullandım ama kullanım süremde ömürden ömür yedi.sürekli deriyi soydugu için deri inceliyor.her ay kan verme olayı bünyemi zayıflattı.dudaklarda burunda ve gözlerde kuruluk psikolojik bunalıma soktu beni.dudaklarım o süre boyunca o kadar krem kullanmama ragmen korkunçtu.günde birkaç kez burun kanaması oluyordu.agresif hareketlere yol açtı bende.allahtan bitti.bir ay dinlenme süreci geçirdi cildim şu an kimyasal peeling yapıyor doktorum.sonuç mükemmel cilt jelatin gibi ne siyah nokta ne sivilce ne yag.herşey yolunda.ilacı kullanım sürecinize cok dikkat edin.

bende 6 buçuk aydan beri kullanıyorum ve son 1 haftam sonra daha fazla dewam edemeyeceğimi söyledi zaten doktorum.bnm başlarda herkesinki gibi dudaklarım acayip kurumaya başladı sonra derim pul pul döküldü daha sonra gözümde sürekli kaşıntı oldu doktorum suni göz yaşı damlası verdi öyle rahatlattı.piskolojik olarak bişey yaşamadım.ama ilk 3 ay gerçekten büyük bi artık oldu sivilcelerimde.sonra kendiliğinden sönmeye ve hiç çıkmamaya başladı.şu anda bnm yüzümde öncelerden kalan izler ve çukurlar kaldı sadece onuda doktorum peelingle halledeceğini söyledi.yüzüme dokunuyorum gerçekten hiç pürüz yok yani bu kadar çabanın sonmucunu sonunda alıyorsunuz arkadaşlar sabredin sadece.artık ruj sürebileceğim için çok mutluyum:).sürekli kremlemekten hiç birşey süremiyordum:).ayrıca en önemli şeyde bu ilacı kullanırken başka ilaç hatta ağrı kesici bile almamaya dikkat etmek ben bu hatayı yaptım ve ilaca 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.arkadaşlar yaşadıklarım bunlar:).allah bunu kullanan herkese sabır versin kolay gelsinnnn

arqadaşlar şu kmyasal peeling olayından bahseder misiniz biras?Ben özel bir hastahaneye gidiorum...Zaten her gittiğimde ayrı bir apra ödüyorum...Tahminen ne kadar öderim peelinge?

Defalarca söylüyorum ki sağdan soldan duyduklarına asla inanmayın..Tabi, ki artacak başta çünkü aşırı çalışan bütün yap bezlerin dışarı vuracak ki kökten kesilsinler. Sen sakın birilerinin gazına gelip bırakma canım. Bu sorunu sen yaşıyorsun ve arkadaşların asla senin kadar bilemezler,anlayamazlar...
Hatta genelde yüzünün geçmesini istemeyen ve bundan zevk alan tipler de olabilir. Ne yazık ki hayat böyle...

Senin sorunun değil dış etkenler.Sen ilaca başlamışsın,sabredeceğine inanmışsın.Tamamdır. İlk zamanlar sivilceler artış gösterebilir ve bu çok normal. Hepimiz yüzümüzde koskoca sivilcelerle yaşadık aylarca,insanların tip tip bakışlarına maruz kaldık,üzüldük..
Ama dediğim gibi benim 5. ayım ve izler dışında bir sorun yok şuan.Ama 5 ayı bitirelim demişti drum.

Kimyasal peelinge gelince bence bir süre ertele.Çünkü bazı kişiler memnun değilmiş ve zaten özel hastaneye gidiyrsan çok pahalıdır.

ben bu işin eğitimini alan biri olarak asla tavsiye etmiyorum dada sonradan iyileşemeyen derin izler kalıyo öyle bi müşterim var düzenli bakıma geliyo kimyasal peeling istyo ona başlıcaz ama öle derinki izler 100% bi etki göremicek kendiside biliyo bu yüzden psikolojik sounlar yaşıyo bence daha farklı yönteöler bulmalısınız

çok teşekkür ederim gerçekten olumlu şeyler duymak insanı rahatlatıyor çok azimliyim devam edeceğim evet yavaş yavaş kurumaya başladı hemen bepantene almalıyım kurtulacağız arkadaşlar bu sivilcelerden:dance:

arqadaşlar şu kmyasal peeling olayından bahseder misiniz biras?Ben özel bir hastahaneye gidiorum...Zaten her gittiğimde ayrı bir apra ödüyorum...Tahminen ne kadar öderim peelinge?

derin bildiğim kadarıyla tedavi bitiminden 1 veya 2 ay sonra yapıyorlar bu işlemi çünkü deri çok inceliyor tedavi sırasında biraz toparlanmasını bekliyorlar yani benim doktorum öyle demişti sen gene istersen kendi doktoruna bir sor:uhm:

walla ben roaccutane ı kullandım. kullanım sürecim cok kötüydü ama şu an cok iyi hissediyorum.her şey mükemmel.kullanmadan önce cildim cok kötüydü arada daglar kadar fark var.zaten doktorlar zorunlu olmadıkça vermiyorlar.önce kremli tedavi ve pek çok şey denedi zorunlu oldugu için bu ilacı verdi bana.
ilaç kullanımının bitiminden sonra bir ay cilde hiçbirşey kullanmayın çünkü cilt inceliyor ve dinlenmesi gerekiyor. kimyasal peelinge de zaten doktor bu dinlenme sürecinden sonra başlıyor.kimyasal peelingi benim doktorum bedava yapıyor. çok şanslıyım:

bedava mı yapıyor vayy bea tahmni bir fiyat bişlen var mı arkadaşalr? ya da tedavi bittikten snra dewlet hastahanesinde yaptırabilir miyim dersiniz?

AYRICA ;

Gözleri yananlar kuruyanlar teams natural adlı göz yaşı damlasını
Dudak ve yüzdeki kuruluk için bepantene i
Vücuttaki kuruluk için jhonson baby yağı kullanabilirler

bepanteni sigaorta karşılıyor,teams naturali de karşılıyor ancak sadece göz doktoru yazarsa...Cildiyeci yazdığı zaman para isitiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…