arkadaslar bu arada ben baslayacam bu ilaca ama kafama bişey daha takıldı ben spora gidiyorum e orda terliyorum falan o bi sorun yaparmı terimi silerken falan sık sık siliyorum çünkü ,cilt zaten hassas bide terleyince yanma fln olurya daha kötü olabilir mi...
arkadaslar bu soruma cvp vericek yok mu lütfen 1 2 gün sonra baslıyorum ve bu kafama takıldı...tatlicadiarzukafamçokkarıştı
selam kızlar ilacım(tedavimin ilk ayı) bu pazar bitiyor fakat ben pazartesi doktora gidemiyorum çok önemli bir işim var bu yüzden ilaç bitmeden yani bu cuma doktora gidersem daha bir ay tam dolmadan ilaç yazar mı?başka çarem yok çünkü.:sm_confused:
arkadaslar ilaçlarımı aldım hayırlısıysa baslayacam bende tahlil olmamıstı biliosunuz onu doktora sorup aldık ilaçları bgn doktor su anda gerekmez ilk tahlil için alkol çok alanlarda yası daha ilerid olanlarda lazım olabiliyor ama su anda senn öle bi sorunun yoktur dedi bende ztn 1ay sonra geldiğinde yaptırıp bakıcaktım dedi bizde ilaçları aldık ama eczanede doktorun verdiği güneş koruyucu ile dudak nemlendirici yoktu onun için alamadık bu akşam baslamiim dedim bende ne dersiniz...
bu arada bu hastalık sırasında kullananlar bilirler en iyi dudak nemlendiricisi sizce hangisi ayrıca vücudunuzu,suratınızı nemlendirmek için kullandıgınız ürünlerde en iyi dedikleriniz hangileriydi...
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...Benim son birbuçuk ayım ,umarım:)la roche efeclar yıkama jeli,la roche yağsız menlendirici,la roche 50 faktör güneş koruyucu yağsız,nivea dudak kremi ya da la roche dudak kremi kullanıyorum..ayrıca hergün bir kere göz damlası kullanıyorum....herhengi şikayetim olmadı ,memnunum cnm ...bu arada kaç mg ile başladın ????
selam kızlar ilacım(tedavimin ilk ayı) bu pazar bitiyor fakat ben pazartesi doktora gidemiyorum çok önemli bir işim var bu yüzden ilaç bitmeden yani bu cuma doktora gidersem daha bir ay tam dolmadan ilaç yazar mı?başka çarem yok çünkü.:sm_confused:
Merhaba kizlar.. benim de cildim sorunlu, cilt doktoruna gittigimde ilk olarak bana krem seklinde A vitamini verdi fakat pek faydasini göremedim.. ilk olarak o görüsmede bu ilaçtan bahsetmisti.. fakat yan etkilerinin çok fazla oldugunu ve agir bi ilaç oldugunu o yüzden önce krem seklinde denememin daha faydali oldugundan bahsetti.. bugün tekrar bir görüsmem oldu fakat doktorum ilaç kullanmama gerek olmadigini cildimin gayet iyi oldugunu söylüyor.
Ben ise ayni fikirde degilim.. cildimin pütür pütür olmasindan rahatsizim, hiç bir sorun olmamasini istiyorum.. fakat bir sorum olacak ben bu ilaci bi kaç ay önce de almistim fakat burada ismi 'Isotretinoine' olarak geçiyor..
Roaccutane ve Isotretinoine ayni ilaç mi? Yan etkileri, hamile kalinmamasi gerektigi falan hersey ayni fakat isim neden degisik anlamadim.
Ve kullananlar kesin sonucunu gördüler mi? Yüzünde fazla sivilce olmayan, fakat pürüzsüzlük isteyenler amacina ulasabildimi? Yardimci olursaniz sevinirim.. çünkü doktorumun gerek görmemesine ragmen ben bu ilaci kullanmak istiyorum artik düzenli bi sekilde 6 ay boyunca.. bu dertten tamamen kurtulacaksam 6 ay gerçekten sorun degil çünkü bikmis haldeyim artik..
dün ecz gittim ve ilacı roaccutane alacaktım bana o kalmadığını ama sotertinoine var dedi üretici firmalar farklı sadece dedi ama ben kimya okuyorum biiraz daha bildiğim için kabul etmedim.kullanlan maddeler farklı ve miktarları farklı oluyor genelde
canım bana doktorum bepantehnem (yanlış ayzdım sanırım) neyse bu kremi vermişti nemlendirici için ama bu kremin zevkini tedavi bittikten sonra sadece 6 ay felan sürebilrisiniz zaten sonra cildiniz yine tam eski haline dönmesede sivilceler çıkıyo..bende kullandım 6 ay kullandım bittikten 6 sonrada sivilkcelrim geri geldi boşuna bu kremi kullanıpo vücüdunuzu riske atmayın derim ben..kalıcı bişe degil yani
Merhaba kizlar.. benim de cildim sorunlu, cilt doktoruna gittigimde ilk olarak bana krem seklinde A vitamini verdi fakat pek faydasini göremedim.. ilk olarak o görüsmede bu ilaçtan bahsetmisti.. fakat yan etkilerinin çok fazla oldugunu ve agir bi ilaç oldugunu o yüzden önce krem seklinde denememin daha faydali oldugundan bahsetti.. bugün tekrar bir görüsmem oldu fakat doktorum ilaç kullanmama gerek olmadigini cildimin gayet iyi oldugunu söylüyor.
Ben ise ayni fikirde degilim.. cildimin pütür pütür olmasindan rahatsizim, hiç bir sorun olmamasini istiyorum.. fakat bir sorum olacak ben bu ilaci bi kaç ay önce de almistim fakat burada ismi 'Isotretinoine' olarak geçiyor..
Roaccutane ve Isotretinoine ayni ilaç mi? Yan etkileri, hamile kalinmamasi gerektigi falan hersey ayni fakat isim neden degisik anlamadim.
Ve kullananlar kesin sonucunu gördüler mi? Yüzünde fazla sivilce olmayan, fakat pürüzsüzlük isteyenler amacina ulasabildimi? Yardimci olursaniz sevinirim.. çünkü doktorumun gerek görmemesine ragmen ben bu ilaci kullanmak istiyorum artik düzenli bi sekilde 6 ay boyunca.. bu dertten tamamen kurtulacaksam 6 ay gerçekten sorun degil çünkü bikmis haldeyim artik..