Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya bence o kadar korkulacak bir ilaç değil tamam yan etkileri çok fazla hemde korkutucu.buna baktığınızda daha başka ne ilaçlar kullanıyoruz yan etkisi çok fazla olan.bende kullandım dudaklarım kurudu yüzüm kurudu saçlarımı 2 günde bir yıkamam gerekirken az yıkasamda oluyodu çok yağlanmıyordu.yüzümde sivilceler doluydu.bu ilaç çok işime yaradı ama kalıcı çözüm değil fakat yüzüm eskisi kadarda sisvilceler çıkmıyor.stres olunca tekrar çıkmaya başladı.ama sivilce problemi olanlara tavsiye ederim.benim yaklaşık 8-9 ay sürdü tedavi yarım bırakmayın.dudaklarınıza yüzünüzede bepahtane kullanın yeterli.başkalarına fayda etmemiş diye yada yan etkisi olacak diye bir şart yok.herkesin bünyesi farklıdenemekte yarar var.

merhaba arkadaslar
kadinlar klubunu roaccutane sayesinde tanidim, aslinda roaccutanida kadinlar klubu sayesinde:) böyle bisey iste:)

8 gündür kullaniyorum..gözle görülür derecede fark var
60 kiloyum 30 mg aliyorum sabah 10 aksam 20 yeterli mi ?
yurt disinda yasiyorum ..2bucuk ay sonra turkiyeye gelicem, o zamana kadar gecer mi? ben roaccutanin resmi sitesinde dozunu okudum 60 kilo olan bir kisi 30 ila 60 mg diyor ve ben en azini iciyorumdozu yükseltmeye korkuyorum.. asil sorum su
tedavi süresi... yine ayni sitede tedavi süresinin 6 ila 20 hafta arasinda degistigini cogu zaman 16 haftada onuc verdigini yaziyor
diyelim ki 20 haftada sonuc aldik sonrasinda ne yapicaz devam mi edicez?
6 ay yada 7200/9000 mg yaziyor orda ortalama 60kg olan birisi icin yoksa bu dozu mutlaka tamamliycakmiyiz?

simdiden tesekkurler yeni dostluklara...

Canım drlar genelde düşük dozlardan başlatıyor ama inatçı aknelerde dozajı arttırıyor. Ben 50 kiloyum boyum 170 ben 40 mg ile başladım ama 2 ay sonra 50 ye çıkardı ve hala 50 kullanıyorum.Şu an 5.ayım yüzümde hiç sivilce yok ama hala kullanıyorum ilacı..tedavi süresi 6-8 aymış o yüzden genelde bitirene kadar kullandırıyorlar

Merhaba Roaccutanecılar :)

Benim tedavimde 6. ay. Son ay gunde 40 mg den 20 ye düşürdük ve epey etkisini gördüm rahatlattı beni :) zor bir ilaç , sancılı bir dönem , umarım sonunda kalıcı bir problem çıkmadan sonlandırırız tedavilerimizi.

Kızlar ben diyorum ki ilerleyen günlerde uygun bir mekan belirleyelim ve bir araya gelelim , Hem tanışmış oluruz bu ilaç vesilesiyle hem de eminim çok güzel vakit geçiririz. Sorunlarımızı dile getirir birbirimize yardımcı oluruz .

Ne dersiniz ??? :)

arkadaşlar bugün 13.günüm cildimde düzelmeler başladı çok mutluyum şu ana kadar hiç yan etkisini görmedim dudak kuruluğu ve yüzümün pancar gibi oluşu hariç ama hepsi geçecek ve harika ciltlere kavuşacağız :dance:

bence bu ilaçtaki en önemli şeylerden biri sabırlı olmak.daha ilaçta yenisin.hiçbir şey bir anda etkisini göstermez.sivilce çıkması cok normal.zamanla herşey düzelicek.yüzünde lekeler kalabilir.bunlar da zamanla düzeliyor.farkındaysan sürekli deri soyuluyor.ilaç bitene kadar herşey yoluna girer.zaten kimyasal peelingi leker gitsin gözenekler kapansın diye yapıyorlar.sivilcelerin tekrar çıkma olasılıgını ortadan kaldırıyor o da.
canım ben özel hastanede tedavi gördüm.peelingi de kendi doktorum yaptı.özel bir ücret de ödemedim ben peelinge ama doktorumun söyledigine göre ilacın kendi peeligi yaklaşık 40 ytl kadarmış.devlet hastanelerinde yapıyorlar mı bilmiyorum.
sen doktorun dedigini harfi harfine yap.ilacı düzenli olarak kullan ve sabırlı ol.cok güzel bir cildin olacak emin ol.
istedigin kadar soru sorabilirsin sorun degil.vakit buldukça cevaplarım.kullanmayan insanların dediklerini cok dikkate almayın agzı olan konuşuyor.laelaelaelaelae

ya sizin süreleriniz ne kadar uzunmuş öyle.
ben 52 kiloyum ve 4 ay günde 50 mg kullandım.cok da işe yaradı. bir ay cilt dinlendirdikten sonra ayda bir kere olmak üzere toplam 2 kez kimyasal peeling yaptık ve tedavi bitti.şu an maskeyle devam ediyorum.bende leke,gözenek vb hiçbirşey kalmadı.
herkese kolay gelsin ben cok mutluyum :

Merhaba Roaccutanecılar :)

Benim tedavimde 6. ay. Son ay gunde 40 mg den 20 ye düşürdük ve epey etkisini gördüm rahatlattı beni :) zor bir ilaç , sancılı bir dönem , umarım sonunda kalıcı bir problem çıkmadan sonlandırırız tedavilerimizi.

Kızlar ben diyorum ki ilerleyen günlerde uygun bir mekan belirleyelim ve bir araya gelelim , Hem tanışmış oluruz bu ilaç vesilesiyle hem de eminim çok güzel vakit geçiririz. Sorunlarımızı dile getirir birbirimize yardımcı oluruz .

Ne dersiniz ??? :)

imparatorice..yukarida benimde bi msjim vardi banada yardimci olurmusunuz? :)
ben tedavi süresinden emin olmak istiyorum

şişli etfal hastenesi yapıyor sadece malzemeyi sen alıyosun peelingi dr yapıyor

a.s Arkadaşlar bu sayfada herkes ne kadar olumlu ve aydınlatıcı şeyler yazmış...Çok sevindim buna...Ve yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...Benim haftaya 1 ayım doluyor...Ben kmyasal peeling olayını merak ediyordum..Özel hastahaneye gidiyorum ve fiyat çok pahalı olur die düşünüyordum.Bir arkadaş yaklaşık 40 ytl civarında demş.Ozmn malzemesi mi pahalı?Eğer ki 40 ytlyse çok makul bir fiyat.Her muayanede o parayı veriorum ztn.+güneş kremine bile o parayı verdim (kullanmasam da)..Ben 55 kiloyum ve günde 30+20 =50 mg kullanıyorum.Doktorum nemlendirici yazmadı.Sadece bepantene yazdı ve güneş konusunda d ahiç uyarmadı.Eczacının önerisi üzerine yağlı ciltler için çok ii olduğunu sölediği fransız malı bir güneş kremi aldım ama yüzümü çok yağlandırdığı ve yapış yapış yaptığı için hiç kullanmıyorum.Güneş kremini her daim hava kapalı ya d ayağmurlu olsa bile kullanmak gerekiyor mu acaba?Ben hiç bir şekilde kullanamıyorum gerçi:s Bir de vücutta d asoyulmalar oluyor ama ben yüzüm haricinde hiçbir yerime nemlendirici kullanmıyorum...Şimdiden herkese teşekkürler...Sağlıklı günler diliyorum herkese...

canım benim güneş koruyucusunu herdaim kullan özellikle yazın yoksa yüzünde kalıcı lekeler kalır.

benimde 3. günüm ama daha hiç bi etkisini görmedim zaten daha erken heralde çok sabırsızım nese çok geç olmuş ii geceler naniknanik

benimde 4. ayım bitti ohh be cildim cok guzelleşti herkes soruo naptın cildine ne guzel olmus dıe solemem sır dıorum aman nazar değmesın ben cok fazla bı yan etkısını gormedım ewet sınır yapıo o doğru banada yaptı dudak kurıumaları falanda normal bu ilacı kıloya gore werıolar yanı kac ay kullanıcanız kılonuza gore bellı oluo benım tedawım 7 ay surucek az kaldı yanııı :teytey:

sen gunde 50 mg almıssın ama o yuzden bu kadar cabuk bitmiş bu dozaj bazılarına agır gelıo cok yan etkısı oluo dıe wermıolar basta 30mg kullanıodum 40 mg cıktık we burnumda kanma yaptı bıraz kuruluktan dolayı burun pomad falan surunce gectı sımdı 40 mg kullanıorum cok fazla yan etkı yapmadımı mı canım sende pekı ızlerı ne oluo kaldımı kalmasın yaaaaa

ya arkadaşım bu tür yazılar yazarak özellikle insanların ilacı kullanırken şu hassas döneminde morallerini bozmaya hakkın yok.Başına gelenlere üzüldüm ama yaşadıkları bu şekilde anlatarak insanların kafasında soru işaretleri kalmasına neden oluyorsun.

arqadaşlar benm tek derdim güneşle ya güneşte azıcık kalsam yüzüm kıpkırmızı oluyor.güneş kremini de kullanmıyorum yağlı bi görünüm verio die.ama mecburen kullanıcama rtık.ilk ayım yeni bitio benm de ve hiç gneş kremi kullanmadım.ztn devmlı kapalı alandayım dersaneye gidiorum.sadece dersaneye gelirken giderken sorun oouyor işte.günde 50 mg alıyorum ve tedavim 5 ay sürücek.o bile çok uzun geliyor bana.öyle burun kanaması falan olmuyo .çok fazla yan etkisini görmedim.baş ağrısı ve yüüzmdeki kızarıklıktan şikayetçiyim.dudaklarım d akuruyor ama bepantene sürüorum dewmlı.yani sorunlara ne açıdan baktığınıza bağlı biraz d aproblemlerin dercesi.çok takıntı yapmamk lazım ..inş en kısa zmnda biter tedavi.sonrasındaki cildimi düşünüce mutlu oluorum..bi de saç döklmesi yapıyor.benm saçlarım baya dökülüo.doktoruma saç dklmesini engelleyici bi şampuan falan yazdırmayı dşnüyorum..siz ne d ersiniz bu konu hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…