Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar bu arada ben baslayacam bu ilaca ama kafama bişey daha takıldı ben spora gidiyorum e orda terliyorum falan o bi sorun yaparmı terimi silerken falan sık sık siliyorum çünkü ,cilt zaten hassas bide terleyince yanma fln olurya daha kötü olabilir mi...

arkadaslar bu soruma cvp vericek yok mu lütfen 1 2 gün sonra baslıyorum ve bu kafama takıldı...tatlicadiarzukafamçokkarıştı

arkadaslar bu soruma cvp vericek yok mu lütfen 1 2 gün sonra baslıyorum ve bu kafama takıldı...tatlicadiarzukafamçokkarıştı

bence karar verdiysen hiç bunları düşünme valla ben geçsin de herşeyerazıyım diyenlerdenim güzelim bi sorun olacağını sanmıyorum mutlu günler....:)

arkadaşlar ben bu ilacı kullanmaya başlayalı bi 10 gün snra falan bir ay olucak.ama hla tek tük iltihaplı sivilce çıkıo.ben de üstüne dewamlı tretin sürüorum bi zararı olur mu?

merhaba arkadaslar.benim roaccutane seruvenim yaklasık 1 ay sonra insallah bitmek uzere.su an 3.ayım bitti.sivilcelerde bitti,fakat drum tekrar nuksetmemesi acısından 1 ay daha kullanımı uygun gordu.gunde 60mg kullanıyorum bu arada.

onceki mesajları okudum ama tek tek isim belirtemeyecegim 5-6 sayfayı gecti de karıstırmıyım simdi isimleri,

gunes kremi kullanan ya da kullanac arkadaslar bioderma ptoderm 50 kaftorlu kullanıyorum.yuzunuzde yaglı bir his kesinlikle bırakmıyor.ben bu kremi netten kendim arastırarak buldum,sonra druma sordum o da onay verince kullanmaya basladım.cok memnunum.ama gunes koruyucunuzdan once nemlendiricinizi ihamal etmeyin derim

dudak catlakları surekli krem kullanımında duzeliyor,dudaklarınızı ısırmayın ve koparmayın ama.bunun icin body shop born lippy kullanıyorum.gayet memnunum ayrıca parlatıcı gibi de duruyor.

bana ilacın en buyuk yan etkisi burnumda oldu.burnumu iceriden sisrdi ve nefes alamaz duruma geldim.bi kac sayfa once de yazmıstım zaten.KBBye gittim.bana 5 gunluk kullanılan bir antibiyotik ve nefes acıcı sprey verdi.bir hafta sonunda bu rahatsızlıgım gecti.su an burun nemlendirmesi ve temizligi icin okyanus suyu kullanıyorum.ama yine de zaman zaman kanama oluyor burnumda.

ayrıca kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin,butun sivilceleriniz bi gun bitecek.buna kesinlikle inanın.ben de roaccutanea baslamadan once buradaki 100 kusur sayfayı okuyup bazen korktum bazen sevindim.bi gun gecebilecegini tahmin etmiyordum ama geciyor iste.su an sadece iz var yzumde ilac bitiminde buna da care bulacagız insallah.

hepimize sivilcesiz bir omur diliyorum

selam kızlar ilacım(tedavimin ilk ayı) bu pazar bitiyor fakat ben pazartesi doktora gidemiyorum çok önemli bir işim var bu yüzden ilaç bitmeden yani bu cuma doktora gidersem daha bir ay tam dolmadan ilaç yazar mı?başka çarem yok çünkü.:sm_confused:

çıkan sivilcelere tretin sürdüm ve oralarda kırmızı büük izler kaldı..geçer mi acaba zamnala???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????****

selam kızlar ilacım(tedavimin ilk ayı) bu pazar bitiyor fakat ben pazartesi doktora gidemiyorum çok önemli bir işim var bu yüzden ilaç bitmeden yani bu cuma doktora gidersem daha bir ay tam dolmadan ilaç yazar mı?başka çarem yok çünkü.:sm_confused:

a.s. canım geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsin. ben de hep ilacım bitmeden 1-2 gün önce gidiyordum doktora,bi sorun olmuyo. ama ilacın bitmeden eczaneden alamıyorsun.bittiği gün alabilirsin yani pazar günü. mutlu günler:teytey:

arkadaslar ilaçlarımı aldım hayırlısıysa baslayacam bende tahlil olmamıstı biliosunuz onu doktora sorup aldık ilaçları bgn doktor su anda gerekmez ilk tahlil için alkol çok alanlarda yası daha ilerid olanlarda lazım olabiliyor ama su anda senn öle bi sorunun yoktur dedi bende ztn 1ay sonra geldiğinde yaptırıp bakıcaktım dedi bizde ilaçları aldık ama eczanede doktorun verdiği güneş koruyucu ile dudak nemlendirici yoktu onun için alamadık bu akşam baslamiim dedim bende ne dersiniz...
bu arada bu hastalık sırasında kullananlar bilirler en iyi dudak nemlendiricisi sizce hangisi ayrıca vücudunuzu,suratınızı nemlendirmek için kullandıgınız ürünlerde en iyi dedikleriniz hangileriydi...

arkadaslar ilaçlarımı aldım hayırlısıysa baslayacam bende tahlil olmamıstı biliosunuz onu doktora sorup aldık ilaçları bgn doktor su anda gerekmez ilk tahlil için alkol çok alanlarda yası daha ilerid olanlarda lazım olabiliyor ama su anda senn öle bi sorunun yoktur dedi bende ztn 1ay sonra geldiğinde yaptırıp bakıcaktım dedi bizde ilaçları aldık ama eczanede doktorun verdiği güneş koruyucu ile dudak nemlendirici yoktu onun için alamadık bu akşam baslamiim dedim bende ne dersiniz...
bu arada bu hastalık sırasında kullananlar bilirler en iyi dudak nemlendiricisi sizce hangisi ayrıca vücudunuzu,suratınızı nemlendirmek için kullandıgınız ürünlerde en iyi dedikleriniz hangileriydi...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...Benim son birbuçuk ayım ,umarım:)la roche efeclar yıkama jeli,la roche yağsız menlendirici,la roche 50 faktör güneş koruyucu yağsız,nivea dudak kremi ya da la roche dudak kremi kullanıyorum..ayrıca hergün bir kere göz damlası kullanıyorum....herhengi şikayetim olmadı ,memnunum cnm ...bu arada kaç mg ile başladın ????

canım bana doktorum bepantehnem (yanlış ayzdım sanırım) neyse bu kremi vermişti nemlendirici için ama bu kremin zevkini tedavi bittikten sonra sadece 6 ay felan sürebilrisiniz zaten sonra cildiniz yine tam eski haline dönmesede sivilceler çıkıyo..bende kullandım 6 ay kullandım bittikten 6 sonrada sivilkcelrim geri geldi boşuna bu kremi kullanıpo vücüdunuzu riske atmayın derim ben..kalıcı bişe degil yani

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...Benim son birbuçuk ayım ,umarım:)la roche efeclar yıkama jeli,la roche yağsız menlendirici,la roche 50 faktör güneş koruyucu yağsız,nivea dudak kremi ya da la roche dudak kremi kullanıyorum..ayrıca hergün bir kere göz damlası kullanıyorum....herhengi şikayetim olmadı ,memnunum cnm ...bu arada kaç mg ile başladın ????

baslamadım daha nemlendirici ve güneş koruyucunu alamamıstım baslamiim dedim bu akşam bi sorun olmazsa baslıyorum ayrıca günde 60 mg alıcam 20 mg lık kutulardan verdi günde 3 tane aynı anda alırsın dedi...

merhaba sonunda kurtulacagım herhalde su sivilcelerden. bugün ikinci günüm daha cok yeniyim ama cok azimliyim. umarım iyi gelir. nekadar sürede etki eder cok merak ediyorum

hiç bir sorun olmaz pinkrose87.ben çalıştığım için bazen 3-4 onceden bile gittiğim oluyordu doktora her zaman vaktim olmuyor.doktor yazdıktan sonra eczanedende rahatlıkla alabilirsin bir problem olmaz...

nisan 14 te bir ayım olucak..ayrıca ilaçla birlikte alkol aldım bişi olmuo:KK70: ama bitsin artık...elmde nemlendiriciyle dolaşmaktan sıkıldım

Merhaba kizlar.. benim de cildim sorunlu, cilt doktoruna gittigimde ilk olarak bana krem seklinde A vitamini verdi fakat pek faydasini göremedim.. ilk olarak o görüsmede bu ilaçtan bahsetmisti.. fakat yan etkilerinin çok fazla oldugunu ve agir bi ilaç oldugunu o yüzden önce krem seklinde denememin daha faydali oldugundan bahsetti.. bugün tekrar bir görüsmem oldu fakat doktorum ilaç kullanmama gerek olmadigini cildimin gayet iyi oldugunu söylüyor.

Ben ise ayni fikirde degilim.. cildimin pütür pütür olmasindan rahatsizim, hiç bir sorun olmamasini istiyorum.. fakat bir sorum olacak ben bu ilaci bi kaç ay önce de almistim fakat burada ismi 'Isotretinoine' olarak geçiyor..

Roaccutane ve Isotretinoine ayni ilaç mi? Yan etkileri, hamile kalinmamasi gerektigi falan hersey ayni fakat isim neden degisik anlamadim.

Ve kullananlar kesin sonucunu gördüler mi? Yüzünde fazla sivilce olmayan, fakat pürüzsüzlük isteyenler amacina ulasabildimi? Yardimci olursaniz sevinirim.. çünkü doktorumun gerek görmemesine ragmen ben bu ilaci kullanmak istiyorum artik düzenli bi sekilde 6 ay boyunca.. bu dertten tamamen kurtulacaksam 6 ay gerçekten sorun degil çünkü bikmis haldeyim artik..

Merhaba kizlar.. benim de cildim sorunlu, cilt doktoruna gittigimde ilk olarak bana krem seklinde A vitamini verdi fakat pek faydasini göremedim.. ilk olarak o görüsmede bu ilaçtan bahsetmisti.. fakat yan etkilerinin çok fazla oldugunu ve agir bi ilaç oldugunu o yüzden önce krem seklinde denememin daha faydali oldugundan bahsetti.. bugün tekrar bir görüsmem oldu fakat doktorum ilaç kullanmama gerek olmadigini cildimin gayet iyi oldugunu söylüyor.

Ben ise ayni fikirde degilim.. cildimin pütür pütür olmasindan rahatsizim, hiç bir sorun olmamasini istiyorum.. fakat bir sorum olacak ben bu ilaci bi kaç ay önce de almistim fakat burada ismi 'Isotretinoine' olarak geçiyor..

Roaccutane ve Isotretinoine ayni ilaç mi? Yan etkileri, hamile kalinmamasi gerektigi falan hersey ayni fakat isim neden degisik anlamadim.

Ve kullananlar kesin sonucunu gördüler mi? Yüzünde fazla sivilce olmayan, fakat pürüzsüzlük isteyenler amacina ulasabildimi? Yardimci olursaniz sevinirim.. çünkü doktorumun gerek görmemesine ragmen ben bu ilaci kullanmak istiyorum artik düzenli bi sekilde 6 ay boyunca.. bu dertten tamamen kurtulacaksam 6 ay gerçekten sorun degil çünkü bikmis haldeyim artik..

dün ecz gittim ve ilacı roaccutane alacaktım bana o kalmadığını ama sotertinoine var dedi üretici firmalar farklı sadece dedi ama ben kimya okuyorum biiraz daha bildiğim için kabul etmedim.kullanlan maddeler farklı ve miktarları farklı oluyor genelde

dün ecz gittim ve ilacı roaccutane alacaktım bana o kalmadığını ama sotertinoine var dedi üretici firmalar farklı sadece dedi ama ben kimya okuyorum biiraz daha bildiğim için kabul etmedim.kullanlan maddeler farklı ve miktarları farklı oluyor genelde

Ya doktorada sordum aynisi demisti halbuki.. ozaman neden isim degisikligi olsun. Bu tür ilaçlari da doktor yazmazsa biraz zor aliriz heralde, agir bi ilaç sonuçta..

Nerden bulacam roaccutane yi ben simdi :KK43:

canım bana doktorum bepantehnem (yanlış ayzdım sanırım) neyse bu kremi vermişti nemlendirici için ama bu kremin zevkini tedavi bittikten sonra sadece 6 ay felan sürebilrisiniz zaten sonra cildiniz yine tam eski haline dönmesede sivilceler çıkıyo..bende kullandım 6 ay kullandım bittikten 6 sonrada sivilkcelrim geri geldi boşuna bu kremi kullanıpo vücüdunuzu riske atmayın derim ben..kalıcı bişe degil yani

tılsm ?? merhaba maşşalah bize çok iyi moral veriyon haa gene gelir sivilceler filan ne iş yaa bizi üzme zaten son ayımıza gelmişiz inş. herkes hayalindeki cilde ulaşır ama arkadaşlar ben mucize olacağaını sanıyordum umarım bu ay herşey değişir..

canım vete tedavi bittikten sonra bi 6 ay felan çok güzel bi yüzün oluyo ama inan geri geliyo bende abimde kullandık ve faydasını görmedik öyle suratımızda sivilce dolud egildi çok azdı ama bende senin gibi pürüzsüz sitedim doktor aslında gerek yok dedi ama bven inatla istedim bi süre sevasını sürdüm ama suratım yine eskisi gibi..yine sana kalmış bişe ama ben olsam şimdiki aklım olsa kullanmam dudakalrın kuruyu yüzün kuruyu o görüntüde hiç hoş degil ve burda yazıolanalrı biraz okursan bazen getirdigi sonuçlarda çok ii degil diyolar tabi son karar senin

X