Merhaba kizlar.. benim de cildim sorunlu, cilt doktoruna gittigimde ilk olarak bana krem seklinde A vitamini verdi fakat pek faydasini göremedim.. ilk olarak o görüsmede bu ilaçtan bahsetmisti.. fakat yan etkilerinin çok fazla oldugunu ve agir bi ilaç oldugunu o yüzden önce krem seklinde denememin daha faydali oldugundan bahsetti.. bugün tekrar bir görüsmem oldu fakat doktorum ilaç kullanmama gerek olmadigini cildimin gayet iyi oldugunu söylüyor.
Ben ise ayni fikirde degilim.. cildimin pütür pütür olmasindan rahatsizim, hiç bir sorun olmamasini istiyorum.. fakat bir sorum olacak ben bu ilaci bi kaç ay önce de almistim fakat burada ismi 'Isotretinoine' olarak geçiyor..
Roaccutane ve Isotretinoine ayni ilaç mi? Yan etkileri, hamile kalinmamasi gerektigi falan hersey ayni fakat isim neden degisik anlamadim.
Ve kullananlar kesin sonucunu gördüler mi? Yüzünde fazla sivilce olmayan, fakat pürüzsüzlük isteyenler amacina ulasabildimi? Yardimci olursaniz sevinirim.. çünkü doktorumun gerek görmemesine ragmen ben bu ilaci kullanmak istiyorum artik düzenli bi sekilde 6 ay boyunca.. bu dertten tamamen kurtulacaksam 6 ay gerçekten sorun degil çünkü bikmis haldeyim artik..