açıkcası cildim güzel görüncek die yan etkisi olan bi ilacı asla kullanmam çok saçma bende bu ilacın yan etkisini duydum arkadaşımın ablasının böbrekleri bu ilaç yüzünden rahatsızlandı ilaç sivilcelerini tamamen yok etmişti bi sene sonra yine başladı şimdi güzellik uzmanına gidio hem yan etkileri hemen belli olmuomuş seneler sonra çok kötü şeyler çıkıomuş hem düşünsenize o kadar çok yan etkisi olmasa nie imza istesinler ki?yağlı yiyince bi kaç sivilce çıkıo bende yağlı yiyecekler yememeye özen gösteriorum. canım çok isterse de sivilce çıkcağını bile bile yiyom umrumda deil valla fondoten kapatıo :)
açıkcası cildim güzel görüncek die yan etkisi olan bi ilacı asla kullanmam çok saçma bende bu ilacın yan etkisini duydum arkadaşımın ablasının böbrekleri bu ilaç yüzünden rahatsızlandı ilaç sivilcelerini tamamen yok etmişti bi sene sonra yine başladı şimdi güzellik uzmanına gidio hem yan etkileri hemen belli olmuomuş seneler sonra çok kötü şeyler çıkıomuş hem düşünsenize o kadar çok yan etkisi olmasa nie imza istesinler ki?yağlı yiyince bi kaç sivilce çıkıo bende yağlı yiyecekler yememeye özen gösteriorum. canım çok isterse de sivilce çıkcağını bile bile yiyom umrumda deil valla fondoten kapatıo :)
Arkadaş sen herhalde bunu güzellik ilacı sanmışsın ya da aknenin bir hastalık olduğundan haberin yok...Emin ol ki doktorlar ve eczacılar yan etkilerini senden daha iyi biliyorlar.
Bu ilaç yıllardır var, bir sorun çıkartsa zaten toplatılırdı.
Kimseyi yalan yanlış konuşup germeye,kuşkuya düşürmeye hakkın yok...Eğer sen kendin kullanmamışsan da burada topic kirliliği yaratmana gerek yok..
Yok halamın kızı,yok amcamın oğlu kullandı böyle oldular diyerek abartmayın. Memnun olmayan varsa kendisini yazsın buraya.
kızlar tedavimin 6. haftasındayım bugün arkadaşlarımla gezmek amaçlı şirinceye gittik güeşin altında çok durdum fakat 50+ faktörlü güneş kremi kullanmama rağmen suratım çok pembeleşti daha sonra kıpkırmızı oldu ve daha sonra birde gözlerim kızardı bu normal mi başına gelen var mı?
Yahu sanki sadece bu ilacın yan etkisi var. İçtiğiniz asprinin bile ölüm riski taşıdığınızdan haberiniz var mı sizin? Her ne olursa olsun bir şeyi aşırı tüketirseniz biyolojik dengenizi boazrsnız. Bu ilaçta olur yediğiniz bir şeyde olur.
Ama bazı arkadaşlar öyle kurguluyorlar ki, anlamadıklarından dolayı yeni başlayan insanları korkutuyorlar daha çok psikolojilerini bozuyorlar.
Adam gibi bir doktor zaten iki üç sivilce için bu ilacı yazmaz
hehehhe benim tedavim tamamen bitti .artık kimyasal peelingim de bitti.maskeye geçtim.mükemmel bir cildim oldu.o ilaçtaki önemli olan tek şey sabırlı olmak...kullananlara allah kolaylık versin.
bu ilaçtaki deneyimli biri olan bana -ukalalık kabul etmezseniz eger- kafanızdaki soru işaretlerini sorabilirsiniz..
sevgiler.
a.s. canım. geçmiş olsun,tedavin bitmiş sevindim.:dance: benim de tedavim bitti:teytey:. ama kızarıklıklar var doğal olarak. kimyasal peelingten korkuyorum biraz. soyma işlemi nasıl oluyor anlatırmısın biraz??.. bi de yaz kış olması fark ediyomuymuş acaba?
sana da geçmiş olsun tatlım.tedavin bittikten sonra cildinde incelme oldugu için bir ay kadar cildini dinlendir ve hiçbirşey asla kullanma öncelikle.
kimyasal peelingi zaten doktor yapıyor.citteki lekeler ve gözenekler tamamen gitsin diye yapıyorlar.yüzüne bir ilaç sürüyor.asit gibi birşey sen cildinde öyle hissediyorsun.özellikle cildini yakıyor.böylece derin soyulacak ve lekeler gidicek.arkasından da 3 gün kadar su gibi bir sıvı ile pansuman falan yapıyorsun.krem kullanıyorsun.bu sürede güneşe çıkmaman gerekiyor.cok basit bir yöntem.sonra deri kendi kendine soyuluyor.peeling sıklıgını doktor yüzündeki lekelerin durumuna göre belirliyor.ya 2 haftada bir ya da ayda bir oluyor.bende lekeler fazla olmadıgı için ayda bir kere olmak üzere sadece 2 kez yaptı mesela.bir de yazın kimyasal peelingi tavsiye etmiyorlar.mevsimlerden dolayı kimyasal peeling yapmanın dogru olmadıgı söyleyerek yazın cildi korumak için maske tedavisine geçtik.yani yaz kış olayı farkediyor.
başka soru olursa seve seve elimden geldigince cevaplamaya çalışırım.