Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
açıkcası cildim güzel görüncek die yan etkisi olan bi ilacı asla kullanmam çok saçma bende bu ilacın yan etkisini duydum arkadaşımın ablasının böbrekleri bu ilaç yüzünden rahatsızlandı ilaç sivilcelerini tamamen yok etmişti bi sene sonra yine başladı şimdi güzellik uzmanına gidio hem yan etkileri hemen belli olmuomuş seneler sonra çok kötü şeyler çıkıomuş hem düşünsenize o kadar çok yan etkisi olmasa nie imza istesinler ki?yağlı yiyince bi kaç sivilce çıkıo bende yağlı yiyecekler yememeye özen gösteriorum. canım çok isterse de sivilce çıkcağını bile bile yiyom umrumda deil valla fondoten kapatıo :)

arqadaş yazmışsın yüzüm güzel grncek die bu ilacı kullanamam falan die de kullanan arqadaşalr keyfinden kullanmıo.Ben kendi adıma yüzüm o kadar kötü diil ama sivilceler kist haline gelenler falan var.Son çare olarak buna başvuranlar yani.Hme o kada kötü etkileri olsa doktor yazmaz demi?

Arkadaş sen herhalde bunu güzellik ilacı sanmışsın ya da aknenin bir hastalık olduğundan haberin yok...Emin ol ki doktorlar ve eczacılar yan etkilerini senden daha iyi biliyorlar.
Bu ilaç yıllardır var, bir sorun çıkartsa zaten toplatılırdı.

Kimseyi yalan yanlış konuşup germeye,kuşkuya düşürmeye hakkın yok...Eğer sen kendin kullanmamışsan da burada topic kirliliği yaratmana gerek yok..
Yok halamın kızı,yok amcamın oğlu kullandı böyle oldular diyerek abartmayın. Memnun olmayan varsa kendisini yazsın buraya.

pardon ama senin böle bi problemin olmadığı için belkide bizi hafife alabiliyorsun ama hiç düşündüğü gibi değil kullanmak zorunda kaldığımız için kullanıyoruz.... yaşamayan bizi asla anlayamaz canım..

mrb arkadaşlar. ben de katılıyorum,bu rahatsızlığı yaşamayanlar ya da şahit olmayanlar bizi anlayamazlar. bu kadar ağır etkilere sahip olan bi ilacı kimse bir iki sivilce için kullanmaz. mecbur kaldığımız için son çare olarak kullanıyoruz biz bu ilacı. bu bir hastalık. bunun bilincine varalım ve buna göre konuşalım lütfen. moral çok önemli çünkü.
mutlu günler dilerim herkese:dance:

arkadaşım burda kimseyi yanlış yazıo die suçlayamazsın ben yalan şeyler yazmadım. yazdığım gerçekler hoşuna gitmemiş olabilir ama bu kadar sert davranmanada gerek yok. ben burda son çare olarak kullanmak isteyenlere bir kez daha düşünmeleri için söylüorum. ne kadar kötü bir hastalık olduğunu cildi son derece bozduğunu ve insanın aynaya bile bakma istemediğini de biliorum. ben burda başka yöntemleri denemeden hemen bu hapa başvuranları uyarmak için bunları yazdım. çünkü sonra yüzümü düzelteceğim diye böbreğini bozan bir kişiyi çok yakından tanıorum. kesinlikle önermiorum ama kullananlarıda zorla kolundan tutup sakın bunu kullanma diyecek halimde yok. sonuçta yetişkin bir insan kendi kararını kendi verebilir. sonuç olarak şunu söylemek istiorum sağlık hayatımızdaki en önemli şey bir yerimizi düzeltmeye çalışırken başka yerimizi bozmayalım. yani sağlığımızı bozma riskini göze almak ne kadar doğru olabilir? :1shok:
herkesin kararına saygım var asla kimseyi kötüleyemem öyle bi hakkımda yok zaten :içelim:

ya bazı şeyleri abartmayalım lütfen.kimse kimseye zorla bu ilacı kullandırmıyor.önce başka yöntemleri deniyor doktorlar olmazsa en son çare olarak bunu veriyorlar ve öncesinde de sana ilaç hakkında bilgi veriyorlar.kabul edersen kullanıyorsun. ben bu ilacı kullanıp da memnun olmayan tanımıyorum, ki ben de kullandım ve şu an çok memnunum.walla kim ne derse desin insanın yüzü en önemli yerlerinden biri ve görüntüsü bakımlı olması çok önemli bence.

kızlar tedavimin 6. haftasındayım bugün arkadaşlarımla gezmek amaçlı şirinceye gittik güeşin altında çok durdum fakat 50+ faktörlü güneş kremi kullanmama rağmen suratım çok pembeleşti daha sonra kıpkırmızı oldu ve daha sonra birde gözlerim kızardı bu normal mi başına gelen var mı?

Güneşin altında çok durduysan eğer normal. Benimde başıma geldi,hemde batan güneşte yanmıştım ben..

arkadaşlar burada herkesin morale ihtiyacı var zaten kullanan herkes biliyor bu ilacın etkilerini doktorlar bunu kafasına göre yazmıyor bu artık en son çare ilacı olarak yazılıyor ayrıca bunun güzellikle hiç bir alakası yok bu bir cilt hastalığı başka hastalıkları nasıl tedavi ettirmemiz gerekiyorsa bu hastalık için de tedaviye ihtiyacımız var ama bunu birkaç sivilcesi olan arkadaşlar anlayamazlar zaten birkaç sivilcesi olanlara bu ilacı tavsiye etmezler demekki ciddi boyutlarda ki biz bütün her şeyi göze alıp tedavi olmak istiyoruz ona bakarsanız aspirinin bile ölümcül etkisi olabiliyor onun için kullanmayan arkadaşlar belki iyi niyetleriyle uyarmak istiyorlar ancak inanın biz kullananlar olarak zaten yeterince stres altındayız bizim morale ihtiyacımız var onun için lütfen bize moral verici şeylerden bahsederseniz seviniriza.s bu arada benim 11.günüm ve hiç bir yan etkisini görmedim ilacın sadece dudaklarım kuruyor bu da olması gereken şey zaten ilacın kurutması gerekiyor :teytey:

evet normal güneşte çok durduysan ne kadar da güneş kremi sürsen yüzün yanıyor ama en azından 50 faktörlü krem kullandığın için belki biraz korumuş olabilir ama bence bir daha o kadar çok kalma çünkü izler için zararlı mutlaka geniş kenarlı bir şapka kullan aslında dışarıya çıkarken bile şapka takmak iyi olur ben takıyorum insanlar garip garip bakıyo ama umurumda değil kocaman bir şapkam var iz kalmasından iyidira.s

Yahu sanki sadece bu ilacın yan etkisi var. İçtiğiniz asprinin bile ölüm riski taşıdığınızdan haberiniz var mı sizin? Her ne olursa olsun bir şeyi aşırı tüketirseniz biyolojik dengenizi boazrsnız. Bu ilaçta olur yediğiniz bir şeyde olur.
Ama bazı arkadaşlar öyle kurguluyorlar ki, anlamadıklarından dolayı yeni başlayan insanları korkutuyorlar daha çok psikolojilerini bozuyorlar.
Adam gibi bir doktor zaten iki üç sivilce için bu ilacı yazmaz

tebrikler süper konuşmuşsun şekerim valla bu ilk başlayanların dertleri hiç bitmiyo valla daha durun kızlar yolun başındasınız bence:)) sabretmesini bilmeyen bu ilacı biraz zor kullanır derim .. vay efendim niye kullanıyormuşuz bilmem ne ?? canım kimse halimi anlamaz yaşayan bilir anca..

hehehhe benim tedavim tamamen bitti .artık kimyasal peelingim de bitti.maskeye geçtim.mükemmel bir cildim oldu.o ilaçtaki önemli olan tek şey sabırlı olmak...kullananlara allah kolaylık versin.
bu ilaçtaki deneyimli biri olan bana -ukalalık kabul etmezseniz eger- kafanızdaki soru işaretlerini sorabilirsiniz..
sevgiler.

a.s. canım. geçmiş olsun,tedavin bitmiş sevindim.:dance: benim de tedavim bitti:teytey:. ama kızarıklıklar var doğal olarak. kimyasal peelingten korkuyorum biraz. soyma işlemi nasıl oluyor anlatırmısın biraz??.. bi de yaz kış olması fark ediyomuymuş acaba?

arkadaslar bgn 5. günüm bnm de ve en belirgin etkileri bgn hissettim allah daha kötüsünü yapmasın bunada razıyım. dudak nemlendiricimi evde unuttugumdan galiba dudaklarıma hep sık sık suyla yumusatma yapmaya calıstım ayrıca bende hergün sapka giymeye basladım ve gözlerim cok yandıgı için güneş gözlüğüne baslıyorum şapka güneş gözlüğü bide siyah takım elbise bulduk mu micheal jackson gibi gezeriz etrafta

sana da geçmiş olsun tatlım.tedavin bittikten sonra cildinde incelme oldugu için bir ay kadar cildini dinlendir ve hiçbirşey asla kullanma öncelikle.
kimyasal peelingi zaten doktor yapıyor.citteki lekeler ve gözenekler tamamen gitsin diye yapıyorlar.yüzüne bir ilaç sürüyor.asit gibi birşey sen cildinde öyle hissediyorsun.özellikle cildini yakıyor.böylece derin soyulacak ve lekeler gidicek.arkasından da 3 gün kadar su gibi bir sıvı ile pansuman falan yapıyorsun.krem kullanıyorsun.bu sürede güneşe çıkmaman gerekiyor.cok basit bir yöntem.sonra deri kendi kendine soyuluyor.peeling sıklıgını doktor yüzündeki lekelerin durumuna göre belirliyor.ya 2 haftada bir ya da ayda bir oluyor.bende lekeler fazla olmadıgı için ayda bir kere olmak üzere sadece 2 kez yaptı mesela.bir de yazın kimyasal peelingi tavsiye etmiyorlar.mevsimlerden dolayı kimyasal peeling yapmanın dogru olmadıgı söyleyerek yazın cildi korumak için maske tedavisine geçtik.yani yaz kış olayı farkediyor.
başka soru olursa seve seve elimden geldigince cevaplamaya çalışırım.

:teytey:
merhabalar, roaccutane kullanıcılarından iyi haberler almak beni çok mutlu ediyor, hem onlar için seviniyorum hem de kendim için..çünkü çektiğimiz sıkıntıları herkes anlayamıyor. Benim bir sorum vardı: ben Roaccutaneye başlayalı 2 ay 20 gün oldu. Sivilce artık çıkmıyor. Regl olduğumda bir tane çıktı. Onun dışında çıkmıyor. Fakat yüzümde kırmızılı sivilce izleri kaldı. Acaba ilaç bitene kadar geçer mi? Bir de peelingin bu izleri geçirme ihtimali ne kadar? Ve bu peelingi hastaneler yapıyor mu yoksa özel hastanelerde mi veya cilt uzmanlarına mı yaptıracağız? ya çok soru sordum kusura bakma merak ettim de..

bence peeling yaptırmayın benim 5.ayım ve izlerim azaldı avene diacnel kullanıyorum belki ondanda olabilir ama baya farkediliyor. bir ay öncesine kadar sabah kalkıp yüzümü yıkadığımda hemen kızarıyordu izler ama şimdi olmuyor sadece yanaklarım ve burnum allık sürülmüş gibi pembe o kadar..

kimyasal peelingi tedavi bittikten 2-3 ay sonra düşünün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…