Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bitimden 2 hafta sonra kaş aldırdım,hala hassas cildim..Ağda tedavi sırasında yaptım pek iyi olmamıştı doktoruna danışsan daha iyi olur canım.benim iki hafta sonra bitiyor tedavim. tedavi bittikten 10 gün sonra ağda yaptırılabilir mi acaba arkadaşlar yaptıran var mı
Evet yaaa kuru saç guzel:)) tedavi bitince ne zaman sonra yağlanma başlıyor acaba .. canım dip boyası yaptiricam sorun olur mu öyle saç kopma deri tahrisi falan ??Muhtemelen sıcaktır sebebi :) Hassasiyetim azaldı canım çok şükür.Lekeler de idare eder durumda.Bugün cildiyeye gittim isotrexin ve clindoxyl verdi.İsotrexin bir kaç saattir cildimde.Söylendiği gibi yanma,acıma yapmadı.Sadece yüzüm biraz gergin.1 ay yeteceğini söyledi doktorum lekelerimin şiddetine göre..Tedavim biteli 2 haftaya yakın zaman oldu hala yağlanma problemim yok en sevdiğim de bu.Zaman geçtikçe saçım sık yağlanacak diye korkuyorum alıştım kuru saça :))
Canım 1 2 tane ciktiysa sorun değil. Ama fazlaysa doktora danis. Ya mg yükseltir yada düşürür. .Arkadaşlar merhaba :)
Roaccutane tedavimde 5. ayıma girdim, bundan önceki iki ay hiç sivilce çıkmadı lekeler bile azalmaya başlamıştı ama bundan iki hafta önce ufak ufak bi iki tane çıktı bugün de gene eskisi gibi olan büyük bi sivilce çıktı çok moralim bozuldu nerdeyse tedavim bitecek ama hala sivilce çıkıyor normal mi bu sizce ?
Cnm mg alakali değil bence. . Deri altinda çok biriktiyse yağ ondan cikiyordur. . Herkesin iyileşme süresi farklı bazılarının ilk aylar bazılarının son aylar iyileşiyor. .Ben 3. Ayin icindeyim hala sivilce cikip sonuyor bir ara gecmisti :/ mg az oldugu icinmi hala cikiyor acaba 20 mg kullaniyorum
Cnm ben tedavide 2.aya giricem. Daha yeni ağda yaptırdım normalden fazla kızardı ama on dakkaya geçti. . Doktor bana agdayi deneyerek yapabilirsin dedi. Sende öyle yap ufak bi yere dene bişey olmazsa devam edersin. ..benim iki hafta sonra bitiyor tedavim. tedavi bittikten 10 gün sonra ağda yaptırılabilir mi acaba arkadaşlar yaptıran var mı
Yok cnm koparma Onların lekesi geçer.. tedavin ne kadar sürecek belli mi?? Cnm ben dip boyası yaptiricam saç kopma deri tahrişi falan bişey oluyor mu??Himm benim suan 3 tane iltihapli sivilcem var bide deri altinda 3-4 tane koparmamak icin kendimi zor tutuyorum
1- 2 tane çıktı doktorada sordum dedi kozmetik kullanıyo musun her zaman sürekli kullandığım bir bb krem var onu kullanıyorum dedi o da sürekli değil haftada 1-2 kere kullanıyorum pek bişey demedi ama doktor. bakalım bir süre yüzüme o tür kapatıcı ürünler kullanmıcam belki onlar etkilemiştir :/ Saç boyası sorun için de; ben kullanırken bir çok kere boya yaptırdım hiç birşey olmuyor belki biraz fazla yanıyor gibi ama olumsuz bir etkisini yaşamadım benCanım 1 2 tane ciktiysa sorun değil. Ama fazlaysa doktora danis. Ya mg yükseltir yada düşürür. .
İkinci ayda sonmustu sivilcelerim az cikiyodu zoretanine gecince daha da disari vurmaya basladi sivilcelerim ustelik 20 mg kullaniyorumCnm mg alakali değil bence. . Deri altinda çok biriktiyse yağ ondan cikiyordur. . Herkesin iyileşme süresi farklı bazılarının ilk aylar bazılarının son aylar iyileşiyor. .
Valla benim tedavi kac ay surecek belli degil cunku habire mg düşürüp yukseltiyoruz en az 5 ay daha kullanirim bence insallah degerlerim yuksek cikmaz hic boyatmadim sacimi bir fikrim yok canimYok cnm koparma Onların lekesi geçer.. tedavin ne kadar sürecek belli mi?? Cnm ben dip boyası yaptiricam saç kopma deri tahrişi falan bişey oluyor mu??
Evet cnm makyajı yasakliyor doktorlar ama bende yapıyorum mecbur:)) inşallah boyada bende sorun yaşamam.1- 2 tane çıktı doktorada sordum dedi kozmetik kullanıyo musun her zaman sürekli kullandığım bir bb krem var onu kullanıyorum dedi o da sürekli değil haftada 1-2 kere kullanıyorum pek bişey demedi ama doktor. bakalım bir süre yüzüme o tür kapatıcı ürünler kullanmıcam belki onlar etkilemiştir :/ Saç boyası sorun için de; ben kullanırken bir çok kere boya yaptırdım hiç birşey olmuyor belki biraz fazla yanıyor gibi ama olumsuz bir etkisini yaşamadım ben
Cnm bu haplar tam olarak aynı değil. Doktor söyledi bana en kuvvetli si roaccutune mis sonra zoretanin geliyo ikisi arasındaki farkı söyleyeyim zoretanin biraz bitkisel içeriyor. Roaccutune da bitkisel bişey yok.. Bu yüzden roaccutune nin daha çok yan etkileri vardır. . Bana da doktor ilk zoretanin demişti ama ben roaccutune istedim onu verdi..İkinci ayda sonmustu sivilcelerim az cikiyodu zoretanine gecince daha da disari vurmaya basladi sivilcelerim ustelik 20 mg kullaniyorum
Inşallah cnm.. benim de belli değil kaç ay surcek sadece yaz gelmeden bitirebiliriz dedi.. neyse ki benim degerlerim çok iyi çıkmış o yüzden 30 mg devam ediyorum.Valla benim tedavi kac ay surecek belli degil cunku habire mg düşürüp yukseltiyoruz en az 5 ay daha kullanirim bence insallah degerlerim yuksek cikmaz hic boyatmadim sacimi bir fikrim yok canim
Zaten yaz geldi güneş yakmaya basladi cildimi guneste durmamamiz lazim keske daha onceden baslasaydim diyorumInşallah cnm.. benim de belli değil kaç ay surcek sadece yaz gelmeden bitirebiliriz dedi.. neyse ki benim degerlerim çok iyi çıkmış o yüzden 30 mg devam ediyorum.
Evet cnm haklisin.. benim sivilcelerim kasımda başladı. O zaman dedi doktor kullanalım die ben istemedim kremle antibiyotik le geçer sandım geçmedi. Doktoru dinleyip o zaman baslasaydim tedavi bitmişti:)) napalım güneşte durmucaz yada güneş kremi kullanucaz mecbur:)))Zaten yaz geldi güneş yakmaya basladi cildimi guneste durmamamiz lazim keske daha onceden baslasaydim diyorum
Bende o hhataya dustum benim bayadir sivilcelerim var ama ben normal antibiyotikler ile gecirmeye calistim doktorum ne zamandan beri roaccutaneye gecelim demisti korktugum icin hep erteledim :/ aynen hergun gunes kremi suruyorum gunes olsada olmasada , inşallah bu haplara değer yüzümüz...Evet cnm haklisin.. benim sivilcelerim kasımda başladı. O zaman dedi doktor kullanalım die ben istemedim kremle antibiyotik le geçer sandım geçmedi. Doktoru dinleyip o zaman baslasaydim tedavi bitmişti:)) napalım güneşte durmucaz yada güneş kremi kullanucaz mecbur:)))
benim hala yağlanmadı canım,2haftayı geçti ilaç biteli..Hiç bilmiyorum canım,saç derime kadar boya yapmadım ilaç süresinceEvet yaaa kuru saç guzel:)) tedavi bitince ne zaman sonra yağlanma başlıyor acaba .. canım dip boyası yaptiricam sorun olur mu öyle saç kopma deri tahrisi falan ??
Bana kalırsa,ayrı ayrı almak daha mantıklı..Çok zorlar karaciğeri bir kerede..merhaba arkadaşlar ROACCUTANE kullanmaya başladım ilk ay 50 mg kullandım. ama bir seferde 3 hapı içtim
şimdi 60mg kullanıyorum. 3 hapı aynı anda alıyorum günde.
doktorumla k0nuşmadık bu konuyu acaba sabah 20 öğle 20 akşam 20 şeklindemi almalıyım bi anda 60mg almam faydasız yada zararlı oluyordur ?
Evet cnm haklisin.. benim sivilcelerim kasımda başladı. O zaman dedi doktor kullanalım die ben istemedim kremle antibiyotik le geçer sandım geçmedi. Doktoru dinleyip o zaman baslasaydim tedavi bitmişti:)) napalım gunestZaten yaz geldi güneş yakmaya basladi cildimi guneste durmamamiz lazim keske daha onceden baslasaydim diyorum
Inşallah değer cnmmn..Bende o hhataya dustum benim bayadir sivilcelerim var ama ben normal antibiyotikler ile gecirmeye calistim doktorum ne zamandan beri roaccutaneye gecelim demisti korktugum icin hep erteledim :/ aynen hergun gunes kremi suruyorum gunes olsada olmasada , inşallah bu haplara değer yüzümüz...