Çok sevindim gectigine. Yarın bende ağda ya gidiyorum ufak denemeyle yaptiricam ağdayı. sorun olmazsa devam ettiricem. Epilasyon la denedim bi sorun olmadı. Inşallah yarın da olmaz. Ben en çok biyik bbölgesinden korkuyorum iple aldırcam herkez bişey olmaz dio inşallah olmaz3-4 gün oldu yanılmıyorsam canım..o kapkara yara kalmadı bile şimdi yüzüme de kullanıyorum lekelerim için aynı kremi..Tahriş dediğiniz benim kızarıklık değildi bildiğiniz yara olmuştu ve geçti şükürler olsun :)
Oyle cok kizarmadi benim alan kisi cok bastirmadigi icin 15 dkya geciyoCnm dediğin gibi yapıcam bu iple alırken kizariyormu sadece.. kizarikligi ne zamana geçiyor??
Saol cnm.. Bugün iple aldırdım hiçbişey olmadı. Vucudumada ağda yaptırdım hafif kızardı ama on dakkaya geçti sorunsuz atlattim ağdayı:)) ya 10 gündür sivilce çıkmıyordu yüzümde kusma donemini atlattim sandim şimdi bi kaç tane çıktı ama minicik isilik gibi çok sinir bozucu daha lekeler geçmedi yaaa o kadar soyuluyor yüzümüz bide..Oyle cok kizarmadi benim alan kisi cok bastirmadigi icin 15 dkya geciyo
Daha cok erken lekeler icin zaten kullanip bitirenlerde bile izler kaliyo su sivilceler bi gecsin de sonra iz icin ugrasicaz artikSaol cnm.. Bugün iple aldırdım hiçbişey olmadı. Vucudumada ağda yaptırdım hafif kızardı ama on dakkaya geçti sorunsuz atlattim ağdayı:)) ya 10 gündür sivilce çıkmıyordu yüzümde kusma donemini atlattim sandim şimdi bi kaç tane çıktı ama minicik isilik gibi çok sinir bozucu daha lekeler geçmedi yaaa o kadar soyuluyor yüzümüz bide..
Geçmiş olsun canım.Düşük dozda gitmek her zaman daha iyi bana kalırsa.Ben yüksek dozla başladım ve devam ettim çok fazla lekem kaldı tüm sivilceler birden çıktı 10 mg kullansaydım daha iyiydi yan etkileri de daha hafif yaşardım.10 gün oldu ilaç biteli yan etkiler aynen devam ediyor bende de.Sadece sivilce çıkmıyor inşallah da çıkmazSelam kizlar bugun kontrolum vardi 2. Ayi doldurdum kan tahlilimi yaptirdim karaciger enzimimim yuksek cikti 30 mg olan ilacim 20 mg a dustu bu yuzden moralim bozuk biraz , ve aknetrentten zoretanine gectim...
Sagol canim sanada gecmis olsun insallah cikmaz sivilcen ... dusuk doz olunca etki etmicekmis gibi hissediyorumGeçmiş olsun canım.Düşük dozda gitmek her zaman daha iyi bana kalırsa.Ben yüksek dozla başladım ve devam ettim çok fazla lekem kaldı tüm sivilceler birden çıktı 10 mg kullansaydım daha iyiydi yan etkileri de daha hafif yaşardım.10 gün oldu ilaç biteli yan etkiler aynen devam ediyor bende de.Sadece sivilce çıkmıyor inşallah da çıkmaz
İmex kullanıyorum ama cok kurutuyo cildimi
Evet bide leke için ugrasicazD
Daha cok erken lekeler icin zaten kullanip bitirenlerde bile izler kaliyo su sivilceler bi gecsin de sonra iz icin ugrasicaz artik
Cnm düşük doz tedavi süresini uzatır. . 10mg etki etmez daha dogrusu gec etki olur en az 20 olmalı bence. Ya ben 100 mg kullananlari duydum şok oldum. .Geçmiş olsun canım.Düşük dozda gitmek her zaman daha iyi bana kalırsa.Ben yüksek dozla başladım ve devam ettim çok fazla lekem kaldı tüm sivilceler birden çıktı 10 mg kullansaydım daha iyiydi yan etkileri de daha hafif yaşardım.10 gün oldu ilaç biteli yan etkiler aynen devam ediyor bende de.Sadece sivilce çıkmıyor inşallah da çıkmaz
Yok cnm etki olur karaciğer daha önemli. Hem zoretanin e geçmişin o daha iyidir. . Sen benden 2 hafta ondesin:) benim 1.5 ay oldu. Senin 2 ay durum nasil sivilce var mı yada azalma? ?Sagol canim sanada gecmis olsun insallah cikmaz sivilcen ... dusuk doz olunca etki etmicekmis gibi hissediyorum
bilmiyorum canım belki de öyledir ama ben istediğim sonucu alamadığım için farklı açılardan bakıyorum sanırımCnm düşük doz tedavi süresini uzatır. . 10mg etki etmez daha dogrusu gec etki olur en az 20 olmalı bence. Ya ben 100 mg kullananlari duydum şok oldum. .
İnşallah canım,aynı şeyi ben de hissettim elbet :) Ama keşke uzun olsaydı da şu lekeler kalmayaydı :)Sagol canim sanada gecmis olsun insallah cikmaz sivilcen ... dusuk doz olunca etki etmicekmis gibi hissediyorum
Ben memnunum suanlik 2 aydan 1 hafta onceye kadar hicbi degisikliklik yoktu ama sonrasinda yavas yavas puruzsuzlesmeye basladi arada sivilceler cikip sonuyor kusma donemim bitti sanirimYok cnm etki olur karaciğer daha önemli. Hem zoretanin e geçmişin o daha iyidir. . Sen benden 2 hafta ondesin:) benim 1.5 ay oldu. Senin 2 ay durum nasil sivilce var mı yada azalma? ?
7 ayı geçik zamandan sonra ilacı bıraktım ve aynı sorunu yaşıyorum.yüzüm hassasiyetini atsın bi hemen leke tedavisine başlayacağım.azalıyor gibi günden güne,bakalım..Kızlar bu kırmızı nokta sivilce sonrası lekeler moralimi cok bozuyor inanılmaz
hadi hayırlısı kurturalım sunlardaann7 ayı geçik zamandan sonra ilacı bıraktım ve aynı sorunu yaşıyorum.yüzüm hassasiyetini atsın bi hemen leke tedavisine başlayacağım.azalıyor gibi günden güne,bakalım..
Arkadasım bu kırmızı sivilce izlerinden korkma onlar geçer kendiliğinden sadece sivilcenle oynama sakın sıkma. Izler icin cok guzel bir ilac önerebilirim daha önce kullanmistim svr markasından cicapel adli ilacKızlar bu kırmızı nokta sivilce sonrası lekeler moralimi cok bozuyor inanılmaz
Geçer kırmızı lekeler Cnm hiç Telaş etmeya demet hanım ben sivilcelerimi sıkmıyom İLAÇ ÇOK DA GÜZEL KURUTUYO AM YİNEDE KIRMIZI İZLER KALIYO BUNLAR GEÇİCİ Mİ.DOKTORUM GEÇER DEDİ AMA ÇOK MERAK EDİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?