Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yükseltmesini bende istemedim hiç ama süreç uzar dedi
sizin ne derecede sivilceleriniz ?
Cnm bende 30 mg kullanıyorum ilk 3 ay 30 mg dedi. Yukseltmicekmis şimdilik.. ben şimdi 2.aydayim ve 2 haftadir hiç sivilce çıkmadı şu an yüzümde 1 tane sivilce var o da o kadar küçük ki görünmüyor yani gayet iyi biraz lekeler var can sıkıcı. Şu anda benim olumlu gidiyor.. senin cnm

Yanaklarimda ve cenemde var ve iz cok fazla ,sizin ?

yüzümde pek çıkmıyor 40 yılda 1 tane çıkar
ama ilaca başlayınca 1. ay bi miktar çıktı izleri kaldı onlarında

asıl sorun sırtımda orada iltahaplı büyük sivilceler çıkıyor ayda 3 tane falan
izleri hiç geçmiyor

Cnm senin sırtında sorun var galiba orası geç iyilesebilir önce yüze sonra vücuda etki ediyor. . Ya bu sivilceleri sıkmadıgımız halde neden leke kaliyor. Yani daha oncede bi kac sivilcem cikardi arada onları Sıkmama rağmen tek bi lekem yoktu şimdi küçük sivilce bile leke birakabiliyor çok ilginç Yaştan dolayı mi acaba. .

Yok ya ne varmış yasimizda daha cok genciz

Benimde sirtimda minik cikiyordu simdi sönmüş ama lekeleri var biraz

cildimiz sürekli yenileniyor aslında ama izler neden geçmiyor bende sıkılıyorum
yani sırtımda bi değişim pek olmadı zaten henüz..
saçlarımı kuruttu ilaç en iyi yanı bu

cildimiz sürekli yenileniyor aslında ama izler neden geçmiyor bende sıkılıyorum
yani sırtımda bi değişim pek olmadı zaten henüz..
saçlarımı kuruttu ilaç en iyi yanı bu
Hapin lekeler üzerinde etkisi azmis %30 mus belki kendiliğinden geçer:)) evet tek iyi yanı saçlar yaglanmiyor onun dışında çok sıkıntı bu hap. Bir an önce bitsin istiyorum bu tedavi..

yaştan dolayı olduğunu düsünmüyorum 17 yaşındayım ellemesem bile sivilce geçtikten sonra minik kücük nokta kalıyor

Kizlar bir bucuk ay artik baslamisim guzel gidiyo kusma donemini yasadim ama cok Kotu olmusdu yuzum simdi ise artik oyle tek ckyo.amma Benim sirtimda filan hicbir sey cikmadi ancak yuzum..5aydaha var.40mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…