- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
Evet cogu kiside eklem agrisi goruluyo bendede var ozellikle bel
Ben 30 kullaniyorum salu gunu kan tahlili yaptircam bakalim insallah yukseltmezbi de bu ay 50 mg a çıktı
siz kaç mg kullanıyorsunuz?
yükseltmesini bende istemedim hiç ama süreç uzar dediBen 30 kullaniyorum salu gunu kan tahlili yaptircam bakalim insallah yukseltmez
Tamam cnm teşekkür ederim:))İp diyorumm bende hicbir sorun olmadi alan kisinin cok bastirmamasini soylersiniz
Evet cnm var benimde belim ağrıyor özellikle sabah kalkınca agriyla uyaniyorumSırtımda , bacaklarımda sürekli ağrı var
bu ilaca bağlıyorum ama bilemiyorum da sizde de var mı bu tür bi sıkıntı?
Cnm bende 30 mg kullanıyorum ilk 3 ay 30 mg dedi. Yukseltmicekmis şimdilik.. ben şimdi 2.aydayim ve 2 haftadir hiç sivilce çıkmadı şu an yüzümde 1 tane sivilce var o da o kadar küçük ki görünmüyor yani gayet iyi biraz lekeler var can sıkıcı. Şu anda benim olumlu gidiyor.. senin cnmyükseltmesini bende istemedim hiç ama süreç uzar dedi
sizin ne derecede sivilceleriniz ?
Yanaklarimda ve cenemde var ve iz cok fazla ,sizin ?yükseltmesini bende istemedim hiç ama süreç uzar dedi
sizin ne derecede sivilceleriniz ?
Cnm bende 30 mg kullanıyorum ilk 3 ay 30 mg dedi. Yukseltmicekmis şimdilik.. ben şimdi 2.aydayim ve 2 haftadir hiç sivilce çıkmadı şu an yüzümde 1 tane sivilce var o da o kadar küçük ki görünmüyor yani gayet iyi biraz lekeler var can sıkıcı. Şu anda benim olumlu gidiyor.. senin cnm
Yanaklarimda ve cenemde var ve iz cok fazla ,sizin ?
Cnm senin sırtında sorun var galiba orası geç iyilesebilir önce yüze sonra vücuda etki ediyor. . Ya bu sivilceleri sıkmadıgımız halde neden leke kaliyor. Yani daha oncede bi kac sivilcem cikardi arada onları Sıkmama rağmen tek bi lekem yoktu şimdi küçük sivilce bile leke birakabiliyor çok ilginç Yaştan dolayı mi acaba. .yüzümde pek çıkmıyor 40 yılda 1 tane çıkar
ama ilaca başlayınca 1. ay bi miktar çıktı izleri kaldı onlarında
asıl sorun sırtımda orada iltahaplı büyük sivilceler çıkıyor ayda 3 tane falan
izleri hiç geçmiyor
Yok ya ne varmış yasimizda daha cok gencizCnm senin sırtında sorun var galiba orası geç iyilesebilir önce yüze sonra vücuda etki ediyor. . Ya bu sivilceleri sıkmadıgımız halde neden leke kaliyor. Yani daha oncede bi kac sivilcem cikardi arada onları Sıkmama rağmen tek bi lekem yoktu şimdi küçük sivilce bile leke birakabiliyor çok ilginç Yaştan dolayı mi acaba. .
Benimde sirtimda minik cikiyordu simdi sönmüş ama lekeleri var birazyüzümde pek çıkmıyor 40 yılda 1 tane çıkar
ama ilaca başlayınca 1. ay bi miktar çıktı izleri kaldı onlarında
asıl sorun sırtımda orada iltahaplı büyük sivilceler çıkıyor ayda 3 tane falan
izleri hiç geçmiyor
Cnm senin sırtında sorun var galiba orası geç iyilesebilir önce yüze sonra vücuda etki ediyor. . Ya bu sivilceleri sıkmadıgımız halde neden leke kaliyor. Yani daha oncede bi kac sivilcem cikardi arada onları Sıkmama rağmen tek bi lekem yoktu şimdi küçük sivilce bile leke birakabiliyor çok ilginç Yaştan dolayı mi acaba. .
Benimde sirtimda minik cikiyordu simdi sönmüş ama lekeleri var biraz
Yaş ilerledikçe cild kendini daha az yeniliyor. Bu yüzden ergenlikte olan sivilceler in lekesi çabuk geçerYok ya ne varmış yasimizda daha cok genciz
Hapin lekeler üzerinde etkisi azmis %30 mus belki kendiliğinden geçer:)) evet tek iyi yanı saçlar yaglanmiyor onun dışında çok sıkıntı bu hap. Bir an önce bitsin istiyorum bu tedavi..cildimiz sürekli yenileniyor aslında ama izler neden geçmiyor bende sıkılıyorum
yani sırtımda bi değişim pek olmadı zaten henüz..
saçlarımı kuruttu ilaç en iyi yanı bu
yaştan dolayı olduğunu düsünmüyorum 17 yaşındayım ellemesem bile sivilce geçtikten sonra minik kücük nokta kalıyorCnm senin sırtında sorun var galiba orası geç iyilesebilir önce yüze sonra vücuda etki ediyor. . Ya bu sivilceleri sıkmadıgımız halde neden leke kaliyor. Yani daha oncede bi kac sivilcem cikardi arada onları Sıkmama rağmen tek bi lekem yoktu şimdi küçük sivilce bile leke birakabiliyor çok ilginç Yaştan dolayı mi acaba. .
Gecicek gecicekk :)hımm benim sırtımdakiler bayağı kuvvetli ve uzun yıllardır varlar
Cnm dediğin gibi yapıcam bu iple alırken kizariyormu sadece.. kizarikligi ne zamana geçiyor??İp diyorumm bende hicbir sorun olmadi alan kisinin cok bastirmamasini soylersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?