• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cnm öyle ağda vakası duymadım benim arkadaslarim da bu hapı kullanırken ağda yaptı bi sorun olmadı. Cilde göre değişiyor heralde. Cnm kötüyse bi cildiye ye gozuk. Bıyık bölgesi olsaydı onericegim şeyler olurdu biyik ta ağda vakası çok gördüm:KK66:) 1 haftaya bepanten le geçiyordu. Orayada Merhem sür istersen Hametan falan yada bi eczaciyada danışabilirsin..
Yanlış şekilde çektiğim için olsa gerek canım.Daha önce ben de bir kere yapmıştım tahriş olmamıştı ama 2 gün kızarık dolasmıştım.Bebeklerde tahrişi önleyen pişik kremlerinden sürdüm canım umarım faydasını görürüm..Arada hametan da sürüyorum acısı biraz azaldı :) teşekkür ederim :)

Lekelerim hala var canım.Tabii ki eskisine göre çok çok daha iyi.Ama hani tedavi bitince bebek gibi bir yüz bekliyorsun ya hah işte o yok
Cnm benim arkadaşlarımın cildi bebek gibi ne bir iz ne bir leke hicbirsey yok çok güzel. çok memnun kaldılar gene olsa gene kullanırım diyorlar. Bende öyle cesaret aldım. çünkü 4 arkadaşım da memnun olunca 4ununde cildi bebek gibi olunca. Bende başladım. . Hepsinin kullanım süresi farklıydı kimi 6 ay kimi 5 kimi 3 ay kullanmış. Sonuç mükemmel yaa bi de doktoru hiç dinlememisler ağda yapmışlar saç boyamislar alkol alımı. Bıyık bölgesini iple sorun yasamamis kusma dönemi olmamış valla sorunsuz kullanım:))) inşallah benimde öyle olur bende ağda ya gidicem mecbur artık yavaş yavaş denerim. Cnm benimde lekelerim var doktor lekeler gecmezse hap bitiminde güzel bir krem veririm hiçbişey kalmaz dedi. Sana doktor bişey vermedimi leke için sonuçta tedavi bitmiş. .

Yanlış şekilde çektiğim için olsa gerek canım.Daha önce ben de bir kere yapmıştım tahriş olmamıştı ama 2 gün kızarık dolasmıştım.Bebeklerde tahrişi önleyen pişik kremlerinden sürdüm canım umarım faydasını görürüm..Arada hametan da sürüyorum acısı biraz azaldı :) teşekkür ederim :)
Cnm hafif kizarmasi normal hassas olduğu için. Ama bi kaç güne geçer sen kremleri sür. Ama için rahat değilse bi doktora ya da eczaciya gozuk:))

Cnm benim arkadaşlarımın cildi bebek gibi ne bir iz ne bir leke hicbirsey yok çok güzel. çok memnun kaldılar gene olsa gene kullanırım diyorlar. Bende öyle cesaret aldım. çünkü 4 arkadaşım da memnun olunca 4ununde cildi bebek gibi olunca. Bende başladım. . Hepsinin kullanım süresi farklıydı kimi 6 ay kimi 5 kimi 3 ay kullanmış. Sonuç mükemmel yaa bi de doktoru hiç dinlememisler ağda yapmışlar saç boyamislar alkol alımı. Bıyık bölgesini iple sorun yasamamis kusma dönemi olmamış valla sorunsuz kullanım:))) inşallah benimde öyle olur bende ağda ya gidicem mecbur artık yavaş yavaş denerim. Cnm benimde lekelerim var doktor lekeler gecmezse hap bitiminde güzel bir krem veririm hiçbişey kalmaz dedi. Sana doktor bişey vermedimi leke için sonuçta tedavi bitmiş. .
Vay Be hangisinden kullanmislar roaccutane mi . Bunyeleri saglammis demekki onlarin masallah :)

Cnm 3 ü roaccutune 1 i aknegen kullanmış. Evet bünyeler saglammis:))
Himm bende aknetrent kullaniyorum haftaya sali gunu kan aldirinca doktora sorucam sanki etki etmiyomus gibi geliyo bana bu aknetrent ya herkes iyilesme var diyo ama acaba ilaclar arasinda fark varmi diye dusunuyorum :( yada ben cok mu sabirsizimm

Himm bende aknetrent kullaniyorum haftaya sali gunu kan aldirinca doktora sorucam sanki etki etmiyomus gibi geliyo bana bu aknetrent ya herkes iyilesme var diyo ama acaba ilaclar arasinda fark varmi diye dusunuyorum :KK43: yada ben cok mu sabirsizimm
Cnm senin kaçıncı ay? Ben roaccutune kullanıyorum 2.aydayim. şu an benim olumlu bi kaç ufak sivilce var sadece birazda lekeler var. Bende roaccutune daha etkili diye duymuştum.

Canım,arkadaşların çok şanslılar..Ben de öyle arkadaşlarımdan gaz aldım :KK70: Memleketimde olmadığım için kendi doktoruma gidemiyorum o bana eldeki ilaçların bitince bırak demişti.ama cuma günü başka bir cildiyeciye gideceğim,gerekirse ilaca devam edeceğim.Çünkü doz yükseldiğinden beri sonuçlar muazzam gidiyordu eskisine göre şimdi de çok iyiyim ama hala istediğim iyileşme yok..Bakalım cumadan sonra sonuç nasıl olacak..
Bu arada ağda yarasının tahrişinin çözümünü zdrave adlı bir pişik kreminde buldum..aklınızda olsun :)

Kızlar bisey sorucam nemlendiriciyle birliklte sivilce ilacı nasıl kullanılıyor bunun icin konu acmak istemedim benim cildim cok kurudu sivilce kreminden ama nemlendiriciyle ilac arasında kac saat olması gerekir nasıl kullanmalıyım bilemedim bide etkisini azaltırmı sizce lutfen cevap verin :(

Kızlar bisey sorucam nemlendiriciyle birliklte sivilce ilacı nasıl kullanılıyor bunun icin konu acmak istemedim benim cildim cok kurudu sivilce kreminden ama nemlendiriciyle ilac arasında kac saat olması gerekir nasıl kullanmalıyım bilemedim bide etkisini azaltırmı sizce lutfen cevap verin :KK43:
Hangi sivilce kremini kullaniyosun? Ben kullanirken aksamdan sivilce kremini surup sabah yikayip sonra nemlendirici kullaniyodum

Sırtımda , bacaklarımda sürekli ağrı var
bu ilaca bağlıyorum ama bilemiyorum da sizde de var mı bu tür bi sıkıntı?

Kızlar bıyık bölgesini neyle alayım ne oneriyorsunuz kimi ip kimi cimbiz diyo kimi epilasyon diyo bilemedim. Hangisi az tahriş yapar? ??

Canım,arkadaşların çok şanslılar..Ben de öyle arkadaşlarımdan gaz aldım :KK70: Memleketimde olmadığım için kendi doktoruma gidemiyorum o bana eldeki ilaçların bitince bırak demişti.ama cuma günü başka bir cildiyeciye gideceğim,gerekirse ilaca devam edeceğim.Çünkü doz yükseldiğinden beri sonuçlar muazzam gidiyordu eskisine göre şimdi de çok iyiyim ama hala istediğim iyileşme yok..Bakalım cumadan sonra sonuç nasıl olacak..
Bu arada ağda yarasının tahrişinin çözümünü zdrave adlı bir pişik kreminde buldum..aklınızda olsun :)
Tatlım bu krem ağda tahrişini kaç güne geçiriyor? ?

Tatlım bu krem ağda tahrişini kaç güne geçiriyor? ?
3-4 gün oldu yanılmıyorsam canım..o kapkara yara kalmadı bile şimdi yüzüme de kullanıyorum lekelerim için aynı kremi..Tahriş dediğiniz benim kızarıklık değildi bildiğiniz yara olmuştu ve geçti şükürler olsun :)

Back