• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
3-4 gün oldu yanılmıyorsam canım..o kapkara yara kalmadı bile şimdi yüzüme de kullanıyorum lekelerim için aynı kremi..Tahriş dediğiniz benim kızarıklık değildi bildiğiniz yara olmuştu ve geçti şükürler olsun :)
Çok sevindim gectigine. Yarın bende ağda ya gidiyorum ufak denemeyle yaptiricam ağdayı. sorun olmazsa devam ettiricem. Epilasyon la denedim bi sorun olmadı. Inşallah yarın da olmaz. Ben en çok biyik bbölgesinden korkuyorum iple aldırcam herkez bişey olmaz dio inşallah olmaz

ben yağlı ve sivilceli bir cildim vardı ama 2 ay boyunca çay ağacı serisini kullandım şu anca cildimde leke bile kalmadı. sabah akşam düzenli olarak kullanmam yeterli oldu.

Oyle cok kizarmadi benim alan kisi cok bastirmadigi icin 15 dkya geciyo
Saol cnm.. Bugün iple aldırdım hiçbişey olmadı. Vucudumada ağda yaptırdım hafif kızardı ama on dakkaya geçti sorunsuz atlattim ağdayı:)) ya 10 gündür sivilce çıkmıyordu yüzümde kusma donemini atlattim sandim şimdi bi kaç tane çıktı ama minicik isilik gibi çok sinir bozucu daha lekeler geçmedi yaaa o kadar soyuluyor yüzümüz bide..

D
Saol cnm.. Bugün iple aldırdım hiçbişey olmadı. Vucudumada ağda yaptırdım hafif kızardı ama on dakkaya geçti sorunsuz atlattim ağdayı:)) ya 10 gündür sivilce çıkmıyordu yüzümde kusma donemini atlattim sandim şimdi bi kaç tane çıktı ama minicik isilik gibi çok sinir bozucu daha lekeler geçmedi yaaa o kadar soyuluyor yüzümüz bide..
Daha cok erken lekeler icin zaten kullanip bitirenlerde bile izler kaliyo su sivilceler bi gecsin de sonra iz icin ugrasicaz artik

Selam kizlar bugun kontrolum vardi 2. Ayi doldurdum kan tahlilimi yaptirdim karaciger enzimimim yuksek cikti 30 mg olan ilacim 20 mg a dustu bu yuzden moralim bozuk biraz , ve aknetrentten zoretanine gectim...:KK51:

Selam kizlar bugun kontrolum vardi 2. Ayi doldurdum kan tahlilimi yaptirdim karaciger enzimimim yuksek cikti 30 mg olan ilacim 20 mg a dustu bu yuzden moralim bozuk biraz , ve aknetrentten zoretanine gectim...:KK51:
Geçmiş olsun canım.Düşük dozda gitmek her zaman daha iyi bana kalırsa.Ben yüksek dozla başladım ve devam ettim çok fazla lekem kaldı tüm sivilceler birden çıktı 10 mg kullansaydım daha iyiydi yan etkileri de daha hafif yaşardım.10 gün oldu ilaç biteli yan etkiler aynen devam ediyor bende de.Sadece sivilce çıkmıyor inşallah da çıkmaz

Geçmiş olsun canım.Düşük dozda gitmek her zaman daha iyi bana kalırsa.Ben yüksek dozla başladım ve devam ettim çok fazla lekem kaldı tüm sivilceler birden çıktı 10 mg kullansaydım daha iyiydi yan etkileri de daha hafif yaşardım.10 gün oldu ilaç biteli yan etkiler aynen devam ediyor bende de.Sadece sivilce çıkmıyor inşallah da çıkmaz
Sagol canim sanada gecmis olsun insallah cikmaz sivilcen ... dusuk doz olunca etki etmicekmis gibi hissediyorum :(

Cnm düşük doz tedavi süresini uzatır. . 10mg etki etmez daha dogrusu gec etki olur en az 20 olmalı bence. Ya ben 100 mg kullananlari duydum şok oldum. .

Sagol canim sanada gecmis olsun insallah cikmaz sivilcen ... dusuk doz olunca etki etmicekmis gibi hissediyorum :KK43:
Yok cnm etki olur karaciğer daha önemli. Hem zoretanin e geçmişin o daha iyidir. . Sen benden 2 hafta ondesin:) benim 1.5 ay oldu. Senin 2 ay durum nasil sivilce var mı yada azalma? ?

Cnm düşük doz tedavi süresini uzatır. . 10mg etki etmez daha dogrusu gec etki olur en az 20 olmalı bence. Ya ben 100 mg kullananlari duydum şok oldum. .
bilmiyorum canım belki de öyledir ama ben istediğim sonucu alamadığım için farklı açılardan bakıyorum sanırım

Yok cnm etki olur karaciğer daha önemli. Hem zoretanin e geçmişin o daha iyidir. . Sen benden 2 hafta ondesin:) benim 1.5 ay oldu. Senin 2 ay durum nasil sivilce var mı yada azalma? ?
Ben memnunum suanlik 2 aydan 1 hafta onceye kadar hicbi degisikliklik yoktu ama sonrasinda yavas yavas puruzsuzlesmeye basladi arada sivilceler cikip sonuyor kusma donemim bitti sanirim

Kızlar bu kırmızı nokta sivilce sonrası lekeler moralimi cok bozuyor inanılmaz:KK43:
7 ayı geçik zamandan sonra ilacı bıraktım ve aynı sorunu yaşıyorum.yüzüm hassasiyetini atsın bi hemen leke tedavisine başlayacağım.azalıyor gibi günden güne,bakalım..

Kızlar bu kırmızı nokta sivilce sonrası lekeler moralimi cok bozuyor inanılmaz:KK43:
Arkadasım bu kırmızı sivilce izlerinden korkma onlar geçer kendiliğinden sadece sivilcenle oynama sakın sıkma. Izler icin cok guzel bir ilac önerebilirim daha önce kullanmistim svr markasından cicapel adli ilac
Düzenli iki ay kullan hic bişeyin kalmaz insallah

Back