Cnm senin sıkıntın lekeler galiba çok mu var.. sıkmadıgım sivilceler in bazilarinin lekeleri geçti ben 2 taneyi sıktim onlar geçmedi ama küçüldü. . Gecicek inşallah zamanla. Bu hapı kullananlar da ben leke görmedim. .bilmiyorum canım belki de öyledir ama ben istediğim sonucu alamadığım için farklı açılardan bakıyorum sanırım
Iyı sevindim. Bende isilik tarzı şeyler çıkıyor sende de varmı? ?Ben memnunum suanlik 2 aydan 1 hafta onceye kadar hicbi degisikliklik yoktu ama sonrasinda yavas yavas puruzsuzlesmeye basladi arada sivilceler cikip sonuyor kusma donemim bitti sanirim
geçiyor canım elbette ama ağır ağır geçiyor.Ben mucize bekliyorum sanırım.Bugün gelen arkadaşlarım yüzümde çok büyük bir değişim olmuş dediler.belki de ben fark edemiyorum ya da çok sıkıldım lekeden,ilaçtanCnm senin sıkıntın lekeler galiba çok mu var.. sıkmadıgım sivilceler in bazilarinin lekeleri geçti ben 2 taneyi sıktim onlar geçmedi ama küçüldü. . Gecicek inşallah zamanla. Bu hapı kullananlar da ben leke görmedim. .
İsilik degil de nemlendirici surmedigimde putur putur biseyler oluyo oda kuruluktan sanirim..Iyı sevindim. Bende isilik tarzı şeyler çıkıyor sende de varmı? ?
teşekkür ederim bana mesajla biraz ayrıntılı anlatır mısın canım sen kullandın mı? kac tl ye aldın vs..Arkadasım bu kırmızı sivilce izlerinden korkma onlar geçer kendiliğinden sadece sivilcenle oynama sakın sıkma. Izler icin cok guzel bir ilac önerebilirim daha önce kullanmistim svr markasından cicapel adli ilac
Düzenli iki ay kullan hic bişeyin kalmaz insallah
Onların en iyi çözümü hametan..ve aşırı sıcak sudan vs uzak durmak bir de..Sürekli nemlendirmeyi de unutma canım :)Iyı sevindim. Bende isilik tarzı şeyler çıkıyor sende de varmı? ?
Evet biz hemen geçsin istiyoruz ama malesef leke geç iyileşiyor ama sıkma canını geçmeyecek bişey değil. . Benimde 2 lekem 3 ayda anca küçüldü ama sıktıgım için sanırım. Çünkü sikmadiklarim daha çabuk iyileşiyor siz siz olun sakin sıkmayın:)) bu arada benim de ellerimin üstü acimaya başladı arada kızarıyor neden oluyo hapin etkisi sanırım. .geçiyor canım elbette ama ağır ağır geçiyor.Ben mucize bekliyorum sanırım.Bugün gelen arkadaşlarım yüzümde çok büyük bir değişim olmuş dediler.belki de ben fark edemiyorum ya da çok sıkıldım lekeden,ilaçtan
Evet cnm nemlendirici sadece makyaj yaparsam sürüyorum haftada 2 gün yani. Sevmiyorum krem sürmeyi böyle kuru olması hoşuma gidiyor. Bide sıcak suyu seviyorum ondan galiba bu isilik ler:)) yüzünün hassasiyeti gectimi kızarma devam ediyor muOnların en iyi çözümü hametan..ve aşırı sıcak sudan vs uzak durmak bir de..Sürekli nemlendirmeyi de unutma canım :)
Muhtemelen sıcaktır sebebi :) Hassasiyetim azaldı canım çok şükür.Lekeler de idare eder durumda.Bugün cildiyeye gittim isotrexin ve clindoxyl verdi.İsotrexin bir kaç saattir cildimde.Söylendiği gibi yanma,acıma yapmadı.Sadece yüzüm biraz gergin.1 ay yeteceğini söyledi doktorum lekelerimin şiddetine göre..Tedavim biteli 2 haftaya yakın zaman oldu hala yağlanma problemim yok en sevdiğim de bu.Zaman geçtikçe saçım sık yağlanacak diye korkuyorum alıştım kuru saça :))Evet cnm nemlendirici sadece makyaj yaparsam sürüyorum haftada 2 gün yani. Sevmiyorum krem sürmeyi böyle kuru olması hoşuma gidiyor. Bide sıcak suyu seviyorum ondan galiba bu isilik ler:)) yüzünün hassasiyeti gectimi kızarma devam ediyor mu
Kuru sac mukemmel biseyyMuhtemelen sıcaktır sebebi :) Hassasiyetim azaldı canım çok şükür.Lekeler de idare eder durumda.Bugün cildiyeye gittim isotrexin ve clindoxyl verdi.İsotrexin bir kaç saattir cildimde.Söylendiği gibi yanma,acıma yapmadı.Sadece yüzüm biraz gergin.1 ay yeteceğini söyledi doktorum lekelerimin şiddetine göre..Tedavim biteli 2 haftaya yakın zaman oldu hala yağlanma problemim yok en sevdiğim de bu.Zaman geçtikçe saçım sık yağlanacak diye korkuyorum alıştım kuru saça :))
kesinlikle :)Kuru sac mukemmel biseyy
Bende 3. ayda geçmeye başlamıştı canım.Ama tam tedavim biterken kocaman bir sivilce çıkmıştı..Geçiyor,sabret sadece :)Arkadaşlar merhaba :)
Roaccutane tedavimde 5. ayıma girdim, bundan önceki iki ay hiç sivilce çıkmadı lekeler bile azalmaya başlamıştı ama bundan iki hafta önce ufak ufak bi iki tane çıktı bugün de gene eskisi gibi olan büyük bi sivilce çıktı çok moralim bozuldunerdeyse tedavim bitecek ama hala sivilce çıkıyor normal mi bu sizce ?
Ben 3. Ayin icindeyim hala sivilce cikip sonuyor bir ara gecmisti :/ mg az oldugu icinmi hala cikiyor acaba 20 mg kullaniyorumBende 3. ayda geçmeye başlamıştı canım.Ama tam tedavim biterken kocaman bir sivilce çıkmıştı..Geçiyor,sabret sadece :)
Bende 3. ayda geçmeye başlamıştı canım.Ama tam tedavim biterken kocaman bir sivilce çıkmıştı..Geçiyor,sabret sadece :)
Yok canım tamamiyle bitmesi 4. aydaydı benim..1 ay sürdü geçmesiBen 3. Ayin icindeyim hala sivilce cikip sonuyor bir ara gecmisti :/ mg az oldugu icinmi hala cikiyor acaba 20 mg kullaniyorum
Ben 7 ay boyunca depresyonda yaşadım ilaç sağolsun senin söylediğin sebepten..Ama geçiyor inan,sadece lekelerim var şu an.Ama kimse hiç sivilce çıkmayacak diye umutlanmamalı bence..Elbet yağ oranları eskiye dönünce tek tük çıkacak..En azından çevremden duyduğum bu..Çok şükür şu anlık hiçbir şey yok bende :)Teşekkür ederim, umarımböyle tam geçiyor derken sivilce çıkınca insan tedavim acaba boşa mı gidiyor diye düşünüyor da :) öyle diyorsan sabretcem sonuna kadar
Himm benim suan 3 tane iltihapli sivilcem var bide deri altinda 3-4 tane koparmamak icin kendimi zor tutuyorumYok canım tamamiyle bitmesi 4. aydaydı benim..1 ay sürdü geçmesi
Lütfen tut kendini.Ben sıktım bazen,sıktığım yerlerde daha çok leke kaldı.Lütfen dokunma..Himm benim suan 3 tane iltihapli sivilcem var bide deri altinda 3-4 tane koparmamak icin kendimi zor tutuyorum
Tamam iki gundur duruyor iltihapli kurudu ama yinede koparmicamLütfen tut kendini.Ben sıktım bazen,sıktığım yerlerde daha çok leke kaldı.Lütfen dokunma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?