Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kullandığınız doğal ürünler ne

doktor bana uygulamam gereken 3 şey verdi. biri kaynamakta olan suya 1 kaşık damlatıyorum buhar ilacı diye geçiyor ve 5 dk yüzümü tutuyorum. sonra verdiği tonikle yüzümü temizliyorum ve en son maske uyguluyorum ama 1 kez uyguladığında bile farka inanamayacaksın.ben bursa dayım ve bursanın en iyi doktorlarından biri bunu bana veren eğer bursadaysan tavsiye ederim gitmeni.

kızlar merhaba yanlış anlamadıysam çoğunuz güneş koruyucunuzun yaglı oldugundan söz ediyosunuz benim tedavim bitti ama benim doktorum bana la roche-posay 50+ faktörlük koruyucu verdi ben onu kullandım halada kullanıyorum tavsiye ederim hiç yağlandırmıyo yağlı bi görünümde vermiyo bide yüzünüze aşırı uygularsanızda vıcık vıcık yağ olabilir hepinize bebeksi yüz diliyorum

arkadaşlar ben bu ilacı kullnmaya başladığmdan beri gözeneklerin açık olduğu yerlerde siah noktalar çıktı.Çenemdekileri sıktırırken resmen deri yüzüldü ve çok sızlıo:s

arkadaslar ben doktordan geliorum ve banada artık senn sivilceler kist sekline gelmişler diyerek roaccutane ilacını verdi 60 mg alıcakmısın günde o yüzden 20 mg lık thaplardan 3 kere alıcaksın dedi ,istersen hepsini bi kerede akşam alabilirsin dedi çok iyi bi cilt doktoruna gittim ama televizyonlara falan cıkıyormuş.neyse şimdi alıp baslayacam ama 5 ay kullanıcaz dedi 1 ay sonrada tekrar gidicem fakat bu 5 ayın 3 ayı yaza gelio ve güneşe cıkmak zararlı oldugu için biliosunuz güneşlenme falan yapmayacaksın dedi denizine girersin sonra hep gölgede oturucaksın dedi şimdi ben naapmalıyım sizce ya şimdi baslayıp agustos sonunda bitiricem ya da yaz tatilimi bu halimle geçirdikten sonra eylül ayında baslayaraktan ocak ayında bitirecegim sizce hangisi en mantıklısı sonucta yazın tavsiye edilmiyo bu ilaç bi yardım edin lütfen ...

Son düzenleme:
benim 2 bitti bugün bana güneşte çok durmaya başlatıysan coppertone güneş kremini kullan dedi kullananız varmı ? iyi geliyo mu yaaa

kızlar hata yapıyosunuz öncelikle sabırlı olmalısınız ilacı bırakmayın ben kullanıpta memnun kalanlardan birisiyim çok şükür sivilce illetinden kurtuldum tamam yan etkileri oldukça fazla ama tek çarede bu ilaç ayrıca ilacı kullanırken yüzünüzle oynamayın kalıcı leke bırakır yoksa.cesaretinizi toplayın ve dışardan gelen tepkileri kulak arkası edin çünkü insanlar sizin piskolejinizi anlamaz sadece sabır diyorum sonuç mükemmel hepinize sivilcesiz yaşam diliyoruma.s.

canım öncelikle geçmiş olsun bence hemen başla nekadar erken olursa okadar iyi olur denize girmende bi sakınca görmemiş doktorun güneşte kalma yeter normaldede koruyucu kullanırsan bi problem kalmaz benimde tedavim yaza geldi bi yazda tatil yapmadım herşeyden önemli sağlık mutlu günlera.s.

merhaba güzelim geçmiş olsun öncelikle darısı bizim de başımıza inşallah.. sen izler için ne yaptın yada bişey yaptın mı benim 3 ayım bitiyo bir hafta sonra düzleşti cildim baya bayaa ama malum izler var kırmızı kırmızı bi de bu aralar başladığım ilk günlerde olduğu gibi çok soyuluyo kızarıyo doktor nerisona c krem verdi soyulmayı önlüyomuş biraz azalttı bu kremi duyan var mı yada kullanan izlere ii geliyo mu?canım senin artık hiç çıkmıyo mu hiç çıkmayacağını düşünmek bana o kadar uzak geliyo ki:)cevap yezarsan sevinirim byeee

merhaba canım sivilce artık hiç çıkmıyo yaklaşık beş ay oluyo biteli izler için tretin kırem verdi doktor ama ben kullanmıyorum evet lekelerim var okadarda önemli değil sivilce çıkmasında ama duydunmu bilmem kontoron yağı ve arapkızı gibi bitkilerden yapılmış kırem var onları kullanmayı düşünüyorum sivilcesiz yaşam diliyoruma.s.

a.s. canım. öncelikle geçmiş olsun.benim de tedavim yazın başlamıştı.denize girdim ve güneşlenmedim. bence bir an önce başla ve sağlıklı bir görünüme bir an önce sahip ol. mutlu günler:dance:

ya ablalarım ben 16 yaşındaım ve iz kalmaya başladı doktor dün bu kremi verdi kan tahlili aldı pazartesi yani yarın başlıcam inş. ama herkesin yorumu beni çok korkutuyo ilacı kullandıktan sonra geçiyo ama 1-2 yıl sonra gene çıkıyo diyolar bide yaza denk geldi benimkide ama kesin başlamak istiyorum çünkü çevremdekiler benim psikolojimi bozdular yeter artık okulda ark fln çok üzülüyorum niye ben diorum :çok üzgünüm: neyse benim korkum şu yaza geliyo ve ağda olayını napıcam bide bende kolumdaki tüyleri sarartıyorum onun bi zararı varmı yardım edin lütfenn...senağlama

merhaba ben de roaccutane kullanmaya başladım bugün 3.günüm buradaki paylaşım çok güzel 3 gündür yazılanları okuyorum gözlerim yanmaya başladı acaba ilaçtan mı yoksa bilgisayardan mı anlamadım fisfisfis her neyse daha çok yeni ilerleyen günleri merakla bekliyorum

saolun arkadaslar bende şimdi baslamayı düşünüyorum zaten fakat bilen kullananlara bi soriim dedim ayrıca bana bir katolog verildi orda bu ilacın yan etkilerinde nelerin yapıldıgı yazılı orda gözlerde yanma falan olursa gözyaşı içeren damlalar kullanılabilir yazıo onuda söliim yani...

ayrıca bana hiç tahlil falan yapılmadı sadece kiloma bakıldı 1 ay sonra tkrar gidicem acaba o zmn mı yapılıcaktır tereddütte kaldım

a.s. canım. o katoloğu bana da verdiler başlamadan önce,ama test te yaptılar ki başlama dan öncekiyle daha sonraki değerleri karşılaştırmak için. sakın testleri ihmal etme. bazı doktorlar bazı önemli şeyleri göz ardı edebiliyorlar. mesela benim ilk doktorum, güneş konusun da beni hiç uyarmamıştı;bu çok önemli bir nokta. neyse ki bu site var herşeyi buradan öğrenebiliyoruz. mutlu günler:dance:

a.s. selincim. geçmiş olsun canım.krem tedavisine başlıyacaksın heralde.hangi krem olduğunu anlamadım ama. sağlıklı bir görünüme kavuşmak için biraz sabırlı ve tedbirli olman gerekiyor.cildinin daha kötü izlere maruz kalmaması için güneşe dikkat et canım. testlerini de asla ihmal etme. en önemlisi de moralini çok yüksek tutmalısın. daha çok küçüksün çevre seni etkileyebilir.ama sen çevrendeki patavatsız insanlara,hoş olmayan bakışlara aldırma sakın canım.demesi kolay diyebilirsin ama ben de senin yaşlarından beri çekiyorum bu sorunu.artık bitti çok şükür kendini her halinle beğenmeyi öğrenmelisin öncelikle.aynaya asla küsme,unutma sen her halinle güzel bir kızsın:dance: kendine hep güven ve hiç umudunu kesme. dikkat ettiğin sürece hiç bir sorunla karşılaşmazsın canım korkma. umarım çok sıkmamışımdır. bak göreceksin zamanla sağlıklı bir görünüme kavuşacaksın:teytey: mutlu günler:dance:

a.s. melis. geçmiş olsun. umarım sağlığına bir an önce kavuşursun. mutlu günler:teytey:

selamlar

ben izler için avene diacnel kullanıyordum ama bayadır sürmeyi unutuyorum, ondan mı yoksa ilacın etkisinden mi bilmiyorum bugün banyodan çıktığımda yüzüm eskisi gibi kıpkırmızı değildi..tabi izler yine duruyodu ama daha hahfiflemişlerdi.Benim 5.ayım olacak nisan 6 ayı bitirmeyi planlıyoruz ama göğsümdekiler birtürlü geçmedi.bir ilaç verdi doktor sivex gibi kutusu ama ondan değil onu kullanıyorum şimdi...

çıkması normalmiş bu kadar zamana kadar.sanırım ilacı sonlandırıncada çıkmaya devam eder yine ama eskisi gibi olmaz :S

arkadaşalr bu ilacı kullanırken alkol alınabiliyor mu?ya d aalınırsa nasıl bi etkisi olur?bilen varsa acil bilgi verirse çok ii olur.şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…