Canım yanak bölgesinde kırmızı kırmızıydı bir de hafif cukurlar vardı derin degildi. 2-3 aydır kullanıyor işte iyi geldi takma kafana doktorunla halledersiniz lekeleriTeşekkürler canım valla moral verdin:) Kullanan bir arkadaşla konuştum bırakalı 9 ay olmuş hala sivilce sonrası kalan lekeler hala kalmış baya üzüldüm cünkü yarısı bitti bile 3 ay geçti inşallah geçer yavaş yavaş ben zaten sihirli değnek beklemiyorum ama bu kadar emek verdim saati saatine emeklerim boşa çıkmaz inşallah. Birde arkadaşının lekeleri nasıldı acaba? Biraz net anlatır mısın herkesin cildi farklı leke bırakıyor çünkü..
bende yeni başladım cnm 30 mg alıyorum günde. tedavi sürecinde makyaj yapmamızda bi sakınca var mı?sen yapıyor musun?arkdaşlar çok uzun zamandır yazmıyorum. benimde 120 günüm doldu. yani 4 ay bitti. düşünüyorum da ilk başladığımda halim perişandı. şimdi hiç bir yerimde sivilce yok. yüzüm tertemiz. fondoten sürünce muhteşem oluyor. regl doneminde bile sivilce cıkmıyor muhteşem bir duygu:) benim ilk kusma dönemim olmadı. ilk başta nasıl çıkıyorsa öyle cıkmaya devam etti. ikinci ayın sonunda azalmaya başladı. 3 ayın sonunda iyice azalmıştı. bir iki tane vardı. ama şimdi hiç yoksüper ötesi musmutluyum:) soruları olan varsa yazabilir:)
walla ben ilk günden beri yaptım. hiç bir sıkıntı olmadı. bence senin cildinde cok hassas değilse yap. ben de 30 mg kullanıyorum. çünkü moral çok önemli:)bende yeni başladım cnm 30 mg alıyorum günde. tedavi sürecinde makyaj yapmamızda bi sakınca var mı?sen yapıyor musun?
Merhaba, öncelikle gecmis olsun. Ben de bırakalı 2 ay olacak nerdeyse fakat bendeki yan etkileri depresyon, unutkanlık, konsantrasyon bozuklugu vs oldu. Bunlar kalıcı olmaz değil mi? Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra solaryuma girebilirim acaba bilginiz var mı?kızlar selam, 22 ya da 23 yaşımdaydım ben kullandığımda. 15 yaşımdan beri hiç geçmiyordu sivilcelerim, hem de öyle ufak tefek değil, bütün yüzümdeydiler ve kistik denilen iri ve derin türdendi. 40 mg'lık roaccutane'ı 6 ay kullandım, cildim düzeldi ama sonra tekrar geri döndü falan. aradan yıllar geçti ben defalarca bu ilaçla yeniden denemeler yaptım, bu süre dahilinde de sivilce ve roaccutane konularında uzman gibi birşey oldum biraz :) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz gerçekten, bayağı hakimim olaya :)
ben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunumTedavisini tamamlayıp iyi sonuç lan arkadaşlar ,
ya da tedavi sürecinde olanlar
kullanırken cilt temizliğinizi hangi ürünlere yaptınız ?
ben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunum
Kızlar acil yazın benim doktorum bana roaccutanela beraber clindoxyl verdi ama clindoxyl'in içeriğinde a türevi ilaçlarla kullanmayınız yazıyor, doktorumada bilmişlik taslamak istemiyorum ama bilgisi olan varsa yazsın lütfen ne yapmalıyım sizce?
olmaz elbette:) sıkma canını böyle şeylere. bende de inanılmaz yorgunluk yapıyor. sürekli uyku modundayım. ama psikolojimde hiçbir şey yokMerhaba, öncelikle gecmis olsun. Ben de bırakalı 2 ay olacak nerdeyse fakat bendeki yan etkileri depresyon, unutkanlık, konsantrasyon bozuklugu vs oldu. Bunlar kalıcı olmaz değil mi? Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra solaryuma girebilirim acaba bilginiz var mı?
bana da doktor bi nemlendirici önerdi onu alırken aynı markanın yüz temizleme jelinide aldımben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunum
teşekkürler canim:)ben kullamıştım ilk zamanlar ikisini bir arada bir zararı olmamıştı. sora sivlceler gidince gerek kalmıyor zaten
ben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunum
bana da doktor bi nemlendirici önerdi onu alırken aynı markanın yüz temizleme jelinide aldım
ama reçetede dıştan bi şey uygulamayın gibisinden bir şeyler yazıyor kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
Benim gördüğüm kadarıyla bu ilaca en çok ihtiyacı olanlarda en az yan etki görülüyor. o yüzden bir dene derim. seninle aynı durumdaydım ben de.o zaman ilk ben sorayım:) yıllardır başım dertte bu sivilcelerle. roaccutone den önce farklı cildiyecilere gittim bu ilacı kullanmamak için her yolu denedim geçmedi. ben ilaçların yan etkilerine çok takılan biriyim ama artık psikolojim bozuluyor sivilcelerimden. sorum şu ilacı kullanıp yan etkilerine katlanmama değer mi sizce ve tedavi bittikten sonra bir daha hiç çıkmıyor mu gerçekten?bebek gibi mi oluyor yüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?