• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
25 gündür bende kullanıyorum olumlu sonuç almaya başladım bile, şimdiye kadar kullanmadığım için kızıyorum kendime yoğun sivilcem çıkmıyor son 10 gündür çıkanda yaa cee ee diyip kayboluyor yada eğer olduki başaraya ulaşıp çıktı 2 3 günde geçiyor normalde 1 hafta 10 gün geçmek bilmez geçtikten sonrada çok uzun bir süre izi kalırdı yüzümde benim iz problemim yok şükür ancak yoğun bir şekilde siyah noktam vardı onlarda kuruyup küçülmeye başladı gözenekler küçüldü 1 ay olmadan bu sonuçları aldığımı düşünürsek 3 5 ay sonra kendimi düşünemiyorum sanırım yıllardır düşlediğim pürüssüz cilde kavuşacağım :)

Merhaba kızlar benim sivilce tedavim bitti süreç hakkında soru sormak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Canım 12 saatte bir mi almıştın hapı yada hiç unuttuğun oldu mu ? İnşallah izlerinde geçer en kısa sürede

sabah ve akşam almıştım canım, erkek kardeşimle kullandık. onun yüzü şuan çok güzel, kırmızı izleri falan yok ama bende var ciltle alakalı işte

kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledi :( sivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?

kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledi :KK43: sivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?
Canim ilk ay düsükle baslayip sonradan yükseltiyolar genelde vücudunun tepkisine bagli. Roaccutanenın cıkardıgı hicbi sivilce leke birakmadi bende ama clindoxyl diye bi ilacta kullaniyorum eski kırmızı lekelerin %25 ini gecirdi diğerlerinide kücülttü daha 2. Ayim dolmadan yüzüm iyiye gidiyor. Gözeneklerimde kücüldü. Umarim hepimizin yüzü düzelir:)

kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledi :KK43: sivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?
Ha bu arada eski sivilce izlerime bi aletle baktı yüzeysel oldugunu söyledi yani derin değillermiş belki ondan kolay gecmeye basladi.. Fondoten kadar etkili degil ama aknicarenin renklendiricisini kullaniyorum arada. Fena degil bence ama bence cok ihtiyac olmadikca sürme. Yüzüm asiri kurudugu icin sürmüyorum hicbisey nemlendiricide sürmüyorum soysun diye lekeler icin.. Zaten asiri da soyulmadi daha:)

her doktor farklı uyguluyo canım.ben 60la başlamıştım.çok az kişi var 60la başlayan.çoğu yavaş yavaş yükseltiyo.izler tamamen cilt tipiyle alakalı.izler için bişey kullanmıyorum ama doktora fondöten ve pudra konusunu sormuştum.bana spectrabant diye güneş koruyuculu bi kapatıcı verdi.sadece bunu kullanabileceğimi söyledi.eczanede satılıyo.fondöten pudra kullanmamalısın dedi ama yaz ayı olmasına rağmen ben dinlemedim.fondöten ve pudra kullandım.haftada birgün kullandım ama.spectrabant de normal bi fondöten gibi cilt tonuma uymadı ve biraz yağlı gibi.onu da kullandım tabi ama.makyajsız dışarı çıkamayan biriyim çünkü ben.sizde kullanabilirsiniz.gözenekleri tıkamayan cildin nefes almasına engel olmayan güneş koruyuculu cilt için sağlıklı bi ürünmüş.

Sivilce lekeleri için ekstra bir şey kullanan var mı arkadaşlar?Sivilcem hiç yok hala şükür,lekeler çok yavaş küçülüyor..4 ay 5 gün oldu artık lekeler için bir şeyler kullanmak istiyorum ama doktorum hep tedavimin bitmesi gerektiğini söylüyor,sıkıldım :(

Sivilce lekeleri için ekstra bir şey kullanan var mı arkadaşlar?Sivilcem hiç yok hala şükür,lekeler çok yavaş küçülüyor..4 ay 5 gün oldu artık lekeler için bir şeyler kullanmak istiyorum ama doktorum hep tedavimin bitmesi gerektiğini söylüyor,sıkıldım :KK43:
canim ben yeni basladimda söyleyim yinede 2 günde bir isotorexsin diye soyucu bi ilaca basladim ama suan için olumlu ya da olumsuz konuşamam ilk defa dün sürdüm.. 15 gün sonra sana yazarim:)

Arkadaşlar kan tahliline gittim,her şey yolunda çok şükür :) Doktorum dün son ayımın ilaçlarını yazdı..1 ay sonra ilacı bitirmiş olacağım..Lekelerim küçülüyor gittikçe,maşallah..Henüz tam anlamıyla geçmiş değil ancak ilaç bittikten sonra uygulanacak tedavilere güveniyorum :) Dört buçuk aydır bayağı meşakkatli geçen sürecin bitimine sadece 30 gün kaldı..Darısı hepinizin başına kızlar.. :)

Veee 3. Ayimi bitirdim, bugunden itibaren 4. Aya gecis yapmis bulunuyorum kizlar... Tedavim en az 6 ay surecek ama simdiden yuzumde o kadar buyuk bir duzelme var ki herkes fark ediyor. Ilk gunden beri arada bir farkli acilardan yuzumun fotografini cekiyordum, simdi onlara bakiyorum, bir de aynadakine bakiyorum ve sonuc o kadar guzel ki... Neredeyse 1 aydir hic aktif sivilcem yok. Eski sivilcelerimden kalan kirmizi lekeler de her gun biraz daha hafifliyor. Inanin yuzumun bu kadar cabuk iyilesmesi beni korkutmaya bile basladi :)) iki sikintim var. Biri yuzumdeki cukurlasmis sivilce izleri. Sivilceler ve kirmizi lekeler yok oldukca ortaya cikiyorlar, yakindan bakinca o delik delik gorunum hic hosuma gitmiyor... Neyse sivilceler ve lekeler kadar kotu durmuyor bunun da çaresini buluruz. Bir de biraz kolesterolum yüksek, 40 mg kullanıyorum önümüzdeki ay 30'a düşürürüm en kötü. Zaten şu an bile böyle iyiyse 3 ay sonra mükemmel olacak :) sabredin kızlar, bu ilaca güveniyorum ben..

Kızlar ya bende delikmi kaldı alnımda anlamadim:KK43: Bi bakin lütfen kasimin üstünde 1 tane kesin kalmiş eminim ama O kırmızıla sanki ileride delik kalicak gibime geliyo bilgisi olan bana yazsin lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 164
Kızlar ya bende delikmi kaldı alnımda anlamadim:KK43: Bi bakin lütfen kasimin üstünde 1 tane kesin kalmiş eminim ama O kırmızıla sanki ileride delik kalicak gibime geliyo bilgisi olan bana yazsin lütfen
Canım leke gibi geldi bana..İlaç bitene kadar bekle sakın dokunma sonunda uygulayacağın tedavilerle gelir geçer diye düşündüm ben

ben birincisi 4 ay, ikincisi 6 ay olmak üzere iki defa bu ilacı kullandım. o zaman bana doktorum çok az insan hayatında iki defa bu ilacı kullanıyor demişti. ben o şansı azınlıktanım. ilk kullandığımda lisedeydim. ikinci defa yaklaşık 4 sene sonra üniversitede kullandım. her iki seferde de asıl iyileşmeyi son ayda gördüm ve ilaç bittikten sonra da bir ay kadar iyileşme süreci devam etti. sonucu görmek için sabretmek lazım. hatta ilk aylarda cildim çok kuruyor ve soyuluyordu ama bir yandan da sivilceler çıkmaya devam ediyordu. sonrasında sivilceler gibi, sivilce izlerim ve siyah noktalarım da çok azaldı. ben hepsini ezbere bildiğim için aynada görmeye devam ediyordum ama herkes bana cildin bebek gibi oldu dedi ancak ne yazık ki o güzellik bir süre sonra geçti. sivilce sorunum hiçbir zaman o kadar kötü olmadı ama bir süre sonra gene çıktı, siyah noktalarsa şu anda maşallah:/ kış aylarında olduğumuz için şanslısınız ama bu ilacı yazın kullanmak tam bir dert. güneşe karşı çok dikkatli olmak lazım. ince keten bir pantolon giydiğim bir gün, bacaklarımda güneşten lekeler çıkmıştı.

Gerçekten çok çok tehlikeli bir ilaç. Bence bu ilaç yüzünüz tanınmayacak haldeyse ve tek veya son çözüm ise kullanılmalı insanın sağlığından daha önemli değil hiç bir şey. Prospektüsünü bile okumanız korkmanız için yeterli.

Arkadaslar roacuttone kullaniyorm, 37. Gunum. 20 mg alyorm gunde, yuzumde cok fazla sivilce artti , ve kızarıyor alnim yanaklarm, bu dogal mi cok korkuyorm :(

Back