- 29 Aralık 2014
- 56
- 20
- 48
Ben de bepanthol veya normal çatlak önleyici stick kullanıyordum ama çatlamaya gerçekten çok etkili bir çözüm yok aslında. O sticki çok sık kullanırsan biraz yardımcı oluyor ama roaccutane kullanırken dudak çatlar, genel olarak buna bir derece katlanmak zorundayız gibi birşey.dudaklarım çok çatlıyor 2. ayımdayım bepanthol merhem bile etki etmiyor ne yapabilirim canım ne kullanıyordun sen help me!!
Ah şu lekeleer bıktırdılar valla.. Bitsin artık insallah gecer canım cogu gitti azı kaldı:)Rezzancım durumlar nasıl? Tedaviden memnun musun? 164 gün oldu dozu tamamlamama 2 gün kaldı.Memleketime dönemedim henüz..O yüzden asıl doktoruma görünemedim.Lekeler olduğu gibi,hiç düzelme yok 2 aya yakın zamandır da hiç sivilcem çıkmıyor.24ünden sonra doktoruma görünüp tedavimi sonlandıracağım.Sonra ver elini leke tedavisi..Hepimiz için güzel sonuçlar diliyorum..
Meltosh, senelerce Roaccutane kullandim yillar önce ve sana tavsiyem günlük 20 mg gecme, madem simdiden gözlerin kuruduysa, 30 mg ile daha cok kötü olacaktir. Bunu doktoruna izah ettinmi ?Kızlar göz bulanıklığını naptınız ya daha ilk ayda 20 mg kullanmama rağmen gözlerim bulanık görmeye basladı bugun 30 a yükselti doktorum. Göz damlaları işe yarıyor mu? Gün ışığından nefret ediyorum
Kızlar göz bulanıklığını naptınız ya daha ilk ayda 20 mg kullanmama rağmen gözlerim bulanık görmeye basladı bugun 30 a yükselti doktorum. Göz damlaları işe yarıyor mu? Gün ışığından nefret ediyorum
Öyle çok zaman geçti ki ne hallerini gördüm yüzümün..Yaralı yaralı dolaştığımı hatırlıyorum.Hiç de ellemezdim sivilcelerimi nasıl bu kadar leke kaldı bilmiyorum.Çok zaman olmasındandır ki artık lekelere hiç tahammülüm kalmadı.İple çekiyorum her şeyin biteceği günü :)Ah şu lekeleer bıktırdılar valla.. Bitsin artık insallah gecer canım cogu gitti azı kaldı:)
Gariptirki ben ilacı kullanmadan önce lekelerim hem yanagımda ve cenemdeydi şimdi inan yanaklarımdaki lekeler geciyor hicbir şey sürmeme ragmen ama alnım maşallah mayın tarlası gibi lekeler doluÖyle çok zaman geçti ki ne hallerini gördüm yüzümün..Yaralı yaralı dolaştığımı hatırlıyorum.Hiç de ellemezdim sivilcelerimi nasıl bu kadar leke kaldı bilmiyorum.Çok zaman olmasındandır ki artık lekelere hiç tahammülüm kalmadı.İple çekiyorum her şeyin biteceği günü :)
Ergenliğimde alnım hep mayın tarlası gibiydi.Sanırım o yüzden 5.5 ayda sadece 2 sivilce çıktı alnımda..Yanaklarımda fazlasıyla potansiyel varmış,aşırı sivilce patlaması yaşadım.Şimdi de yanaklarımdaki lekeleri çekiyorum,sanki hiç iyilemiyorlarmış gibi benimkiler de..nasıl olacak böyle bilemedimGariptirki ben ilacı kullanmadan önce lekelerim hem yanagımda ve cenemdeydi şimdi inan yanaklarımdaki lekeler geciyor hicbir şey sürmeme ragmen ama alnım maşallah mayın tarlası gibi lekeler doluve gecmiyor birde ilaç kullanıyorum düşün delik kalıcak diye ödüm kopuyor
Bende kullandım 4 sene oluyor benim dudaklarım çok kuruyordu bide banyodan sonra yüzüm çok kırmızı kuru oluyordu ama sonuçu güzelErgenliğimde alnım hep mayın tarlası gibiydi.Sanırım o yüzden 5.5 ayda sadece 2 sivilce çıktı alnımda..Yanaklarımda fazlasıyla potansiyel varmış,aşırı sivilce patlaması yaşadım.Şimdi de yanaklarımdaki lekeleri çekiyorum,sanki hiç iyilemiyorlarmış gibi benimkiler de..nasıl olacak böyle bilemedim
Merhaba :) Sizin adınıza çok sevindim :) Leke tedavisi olarak ne uyguladınız acaba?Bende kullandım 4 sene oluyor benim dudaklarım çok kuruyordu bide banyodan sonra yüzüm çok kırmızı kuru oluyordu ama sonuçu güzel
Hametan muhteşem faydalı bir krem.Gece yatarken sürdüğünüzde sabah nemli bir dudakla uyanıyorsunuz.Gün içinde nemledirici stik kullandığınızda kuruyup parçalanma sorunu yaşamıyorsunuz. :)Merhaba kızlar bende aknetrent kullanmaya başladım dudaklarım için hametan verdi ama arkadaşım pek bir işe yaramadığını söyledi sizin önereceğiniz besleyici bir krem varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Hametan muhteşem faydalı bir krem.Gece yatarken sürdüğünüzde sabah nemli bir dudakla uyanıyorsunuz.Gün içinde nemledirici stik kullandığınızda kuruyup parçalanma sorunu yaşamıyorsunuz. :)
Ben sadece dudaklarıma sürüyorum,yüz için yapısını ağır buluyorum Hametan'ı.Standart nemlendirici kullanıyorum cildim için. :)çok ferahlattı beni mesajınız ben de ilacı daha bir haftadır kullanıyorum da krem olarak da hematen yazdı doktor
şunda tereddütte kaldım hematen i sadece dudaklara mı sürüyoruz yüzümüzdeki soyulmalara da sürüyor muyuz?
Çok teşekkür ederim ilginize :)Hametan muhteşem faydalı bir krem.Gece yatarken sürdüğünüzde sabah nemli bir dudakla uyanıyorsunuz.Gün içinde nemledirici stik kullandığınızda kuruyup parçalanma sorunu yaşamıyorsunuz. :)
Ne demek.. :) Çok zor bir süreç benim tedavim bitmek üzere..Evet hiç sivilcem çıkmıyor CC kremle de makyajımı yapıyorum lekeleri kamufle ediyorum..Ama leke kalmaması için tek tavsiyem asla yüzünüzü hırpalamayın,dokunmayın.Ben maksimum 2-3 kez sivilce sıkmama rağmen çok fazla lekem var ve ilaç bitse de kurtulsam artık diye dua ediyorum..Çok teşekkür ederim ilginize :)
Evet benim normaldede yuzum kotu durumda oldugu icin cok korkmuyorum umarim iyi gecer. Bir sorum olucak ilaci kullanirken bb krem fondoten gibi seyler surdumuzmuNe demek.. :) Çok zor bir süreç benim tedavim bitmek üzere..Evet hiç sivilcem çıkmıyor CC kremle de makyajımı yapıyorum lekeleri kamufle ediyorum..Ama leke kalmaması için tek tavsiyem asla yüzünüzü hırpalamayın,dokunmayın.Ben maksimum 2-3 kez sivilce sıkmama rağmen çok fazla lekem var ve ilaç bitse de kurtulsam artık diye dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?