Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
dudaklarım çok çatlıyor 2. ayımdayım bepanthol merhem bile etki etmiyor ne yapabilirim canım ne kullanıyordun sen help me!!
Ben de bepanthol veya normal çatlak önleyici stick kullanıyordum ama çatlamaya gerçekten çok etkili bir çözüm yok aslında. O sticki çok sık kullanırsan biraz yardımcı oluyor ama roaccutane kullanırken dudak çatlar, genel olarak buna bir derece katlanmak zorundayız gibi birşey.

Kızlar göz bulanıklığını naptınız ya daha ilk ayda 20 mg kullanmama rağmen gözlerim bulanık görmeye basladı bugun 30 a yükselti doktorum. Göz damlaları işe yarıyor mu? Gün ışığından nefret ediyorum

Ah şu lekeleer bıktırdılar valla.. Bitsin artık insallah gecer canım cogu gitti azı kaldı:)

Meltosh, senelerce Roaccutane kullandim yillar önce ve sana tavsiyem günlük 20 mg gecme, madem simdiden gözlerin kuruduysa, 30 mg ile daha cok kötü olacaktir. Bunu doktoruna izah ettinmi ?
Bence 10mg bile yeterli her gün 1 tane almaya, ama madem 20 mg aliyorsan bu hay hay yeterli abartiyada gerek yok.
Hatta o 20 mg, Sabah 1o mg aksam 10 mg olarakda alabilirsin, böylelikle her 12 saatte bir 10 mg almis olursun bence en ideali, ama tabiki doktoruna sor bakalim.
Fakat 3 mg cok abarti ve yan etkileride o derece cok olurki, hic gerek yok bu doza.

Ben de ilk ayımı yeni bitirdim, 20 mg kullanıyorum hala.. gözlerimde bulanıklık olmadı ama ışıktan ben de rahatsız olmaya başladım, sürekli gözlerimi kısmak zorunda kalıyorum. gözlerim kızarıyor ve yanıyor. doktorum göz damlası verdi, ihtiyaç duyduğumda kullanmam için. gözde rahatlama sağlıyor ama bulanık görme hakkında bir yorum yapamıcam.. göz doktoruna görün istersen..

6 aya yakın zamandır kullanıyorum ilacı..Antalya'nın güneşinde,fırtınasında bulanıklıktan ne çektim bir ben bir Allah bilir..Nasıl gözlerim yanar,sulanırdı..Bir ara Refresh göz damlası kullandım ancak rutin haline getirmediğimden olsa gerek,pek bir fayda görmedim.Yine de kaliteli bir marka,birçok forumda da tavsiyesini görmüştüm.Denenebilir... :)

Ah şu lekeleer bıktırdılar valla.. Bitsin artık insallah gecer canım cogu gitti azı kaldı:)
Öyle çok zaman geçti ki ne hallerini gördüm yüzümün..Yaralı yaralı dolaştığımı hatırlıyorum.Hiç de ellemezdim sivilcelerimi nasıl bu kadar leke kaldı bilmiyorum.Çok zaman olmasındandır ki artık lekelere hiç tahammülüm kalmadı.İple çekiyorum her şeyin biteceği günü :)

Gariptirki ben ilacı kullanmadan önce lekelerim hem yanagımda ve cenemdeydi şimdi inan yanaklarımdaki lekeler geciyor hicbir şey sürmeme ragmen ama alnım maşallah mayın tarlası gibi lekeler dolu ve gecmiyor birde ilaç kullanıyorum düşün delik kalıcak diye ödüm kopuyor

Ergenliğimde alnım hep mayın tarlası gibiydi.Sanırım o yüzden 5.5 ayda sadece 2 sivilce çıktı alnımda..Yanaklarımda fazlasıyla potansiyel varmış,aşırı sivilce patlaması yaşadım.Şimdi de yanaklarımdaki lekeleri çekiyorum,sanki hiç iyilemiyorlarmış gibi benimkiler de..nasıl olacak böyle bilemedim

Çok yan etkisi olan bir ilaç diye duyuyorum. Bir tanıdığın beyninde kitle çıktığında doktor bu ilacı kullanıp kullanmadığını sormuştu diye biliyorum.

Bende kullandım 4 sene oluyor benim dudaklarım çok kuruyordu bide banyodan sonra yüzüm çok kırmızı kuru oluyordu ama sonuçu güzel

Merhaba kızlar bende aknetrent kullanmaya başladım dudaklarım için hametan verdi ama arkadaşım pek bir işe yaramadığını söyledi sizin önereceğiniz besleyici bir krem varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Hametan muhteşem faydalı bir krem.Gece yatarken sürdüğünüzde sabah nemli bir dudakla uyanıyorsunuz.Gün içinde nemledirici stik kullandığınızda kuruyup parçalanma sorunu yaşamıyorsunuz. :)

Hametan muhteşem faydalı bir krem.Gece yatarken sürdüğünüzde sabah nemli bir dudakla uyanıyorsunuz.Gün içinde nemledirici stik kullandığınızda kuruyup parçalanma sorunu yaşamıyorsunuz. :)

çok ferahlattı beni mesajınız ben de ilacı daha bir haftadır kullanıyorum da krem olarak da hematen yazdı doktor

şunda tereddütte kaldım hematen i sadece dudaklara mı sürüyoruz yüzümüzdeki soyulmalara da sürüyor muyuz?

Ben sadece dudaklarıma sürüyorum,yüz için yapısını ağır buluyorum Hametan'ı.Standart nemlendirici kullanıyorum cildim için. :)

Çok teşekkür ederim ilginize :)
Ne demek.. :) Çok zor bir süreç benim tedavim bitmek üzere..Evet hiç sivilcem çıkmıyor CC kremle de makyajımı yapıyorum lekeleri kamufle ediyorum..Ama leke kalmaması için tek tavsiyem asla yüzünüzü hırpalamayın,dokunmayın.Ben maksimum 2-3 kez sivilce sıkmama rağmen çok fazla lekem var ve ilaç bitse de kurtulsam artık diye dua ediyorum..

Ya benim acil yardım ihtiyacım var . Şuan 16 yaşındayım . Yaklaşık 6-7.sınıftan beri sivilcelerim var önceleri yüzümde vardı vücudumda az az bazende özel günlerde çıkıyodu . 9.sınıfta dermatologa gittim ve cyldoxil benjamin limonlu sabunlar bitkisel çözümler kremler falan kullandım hep tretinde kullandım cyldoxil ve tretinle yüzümdekiler 2 aya gitti şimdi sadece özel günlerde çıkıyor 1-2 tane ama onları pek sorun etmiyorum . Ama benim sırtımda ve göğüs bölgemde çok var hele sırtımda bir sürü izide var dokunmadığım halde falanda izleri kalıyor bazen . Kremlerinde pek bir fayda ettiğini sanmıyorum yani gözle görülür bir sonuş yok ve göğüs bölgemde çok abartılı yok en önemli sırtımdakilerin gitmesini istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hiç çevrenizde böyle olanlar var mı ? İzler kalır mı hep ? Hap kullandam izler geçwrmi yada kullanmalımıyım ? Bir sürü var ama ve bikini askılı şeyler falan giymeme engel oluyor göbek kısmındada 5-6 tane çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin , sırtımın fotoğrafınıda atabilirim

Evet benim normaldede yuzum kotu durumda oldugu icin cok korkmuyorum umarim iyi gecer. Bir sorum olucak ilaci kullanirken bb krem fondoten gibi seyler surdumuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…