• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Teşekkürler canım valla moral verdin:) Kullanan bir arkadaşla konuştum bırakalı 9 ay olmuş hala sivilce sonrası kalan lekeler hala kalmış baya üzüldüm cünkü yarısı bitti bile 3 ay geçti inşallah geçer yavaş yavaş ben zaten sihirli değnek beklemiyorum ama bu kadar emek verdim saati saatine emeklerim boşa çıkmaz inşallah. Birde arkadaşının lekeleri nasıldı acaba? Biraz net anlatır mısın herkesin cildi farklı leke bırakıyor çünkü..
Canım yanak bölgesinde kırmızı kırmızıydı bir de hafif cukurlar vardı derin degildi. 2-3 aydır kullanıyor işte iyi geldi takma kafana doktorunla halledersiniz lekeleri

Merhaba arkadaslar, bende roaccutane kullanıyorum 1 hafta sonra 4. ayımı bitirmiş olucam.yüzümde hiç sivilce kalmadı gerçekten, ama deli dehşet dudak ve ağız kuruluğu var, bol su içiyorum, kollarımdada biraz kızarıklık oldu ve farkettimki az su içtiğimde oluyor.yuzunuzu kaşıdığınızda hemen kızarıyor cilt o kadar hassaslaşıyorki...kas-kemik ağrısını bu hafta hissettim.lekeler çok hafif kaldı, soğukta daha çok belli oluyor.20+20 mg kullanıyorum. aylık kan testi yaılıyor. dudak için
http://www.apotea.se/decubal-lips-och-dry-spots-balm-30-ml
tavsiyemdir, tedavi bitincede kullanmayı düşünüyorum :D sonuç tatmin edici kullanacaklara başarı ve sabır diliyorum muck muck

Son düzenleme:
arkdaşlar çok uzun zamandır yazmıyorum. benimde 120 günüm doldu. yani 4 ay bitti. düşünüyorum da ilk başladığımda halim perişandı. şimdi hiç bir yerimde sivilce yok. yüzüm tertemiz. fondoten sürünce muhteşem oluyor. regl doneminde bile sivilce cıkmıyor muhteşem bir duygu:) benim ilk kusma dönemim olmadı. ilk başta nasıl çıkıyorsa öyle cıkmaya devam etti. ikinci ayın sonunda azalmaya başladı. 3 ayın sonunda iyice azalmıştı. bir iki tane vardı. ama şimdi hiç yok:D süper ötesi:D musmutluyum:) soruları olan varsa yazabilir:)

arkdaşlar çok uzun zamandır yazmıyorum. benimde 120 günüm doldu. yani 4 ay bitti. düşünüyorum da ilk başladığımda halim perişandı. şimdi hiç bir yerimde sivilce yok. yüzüm tertemiz. fondoten sürünce muhteşem oluyor. regl doneminde bile sivilce cıkmıyor muhteşem bir duygu:) benim ilk kusma dönemim olmadı. ilk başta nasıl çıkıyorsa öyle cıkmaya devam etti. ikinci ayın sonunda azalmaya başladı. 3 ayın sonunda iyice azalmıştı. bir iki tane vardı. ama şimdi hiç yok:D süper ötesi:D musmutluyum:) soruları olan varsa yazabilir:)
bende yeni başladım cnm 30 mg alıyorum günde. tedavi sürecinde makyaj yapmamızda bi sakınca var mı?sen yapıyor musun?

bende yeni başladım cnm 30 mg alıyorum günde. tedavi sürecinde makyaj yapmamızda bi sakınca var mı?sen yapıyor musun?
walla ben ilk günden beri yaptım. hiç bir sıkıntı olmadı. bence senin cildinde cok hassas değilse yap. ben de 30 mg kullanıyorum. çünkü moral çok önemli:)

Kızlar merhaba :) 154. gün yani 5 ay 4 gün oldu..hala sivilcem yok ama lekelere ilaç hiçbir şekilde yaramıyor o yüzden tedavi bitimini sabırsızlıkla bekliyorum..Hepimize Allah kolaylık versin :)

Benim tedavim biteli 2 ay oldu tedavi suresince 2-3 aydan sonra hic sivilcem cikmadi nerdeyse. Yuzum temiz ama bosluklar ve hafif kizarikliklar var. Doktora gittim peeling icin yok zman biraz daha geçsin filan dedi yok istiyorum artik bu izlerde gecsin dedim. Sonunda verdi differin jel ile sebamed clear face tonik verdi.Kurutacak yuzun soyulacak sakin birakma sabret falan dedi tamam roaccutane na sabrettim sorun degil dedim. Kullaniyorum 10gun oldu hic tik yok ne kuruma ne dökülme. Siz peeling ne kullandiniz? bu izlerde gitmeli yaa 6ay cok ugrastim ne agrilar cektim mukemmele ulamiyor muyuz

kızlar selam, 22 ya da 23 yaşımdaydım ben kullandığımda. 15 yaşımdan beri hiç geçmiyordu sivilcelerim, hem de öyle ufak tefek değil, bütün yüzümdeydiler ve kistik denilen iri ve derin türdendi. 40 mg'lık roaccutane'ı 6 ay kullandım, cildim düzeldi ama sonra tekrar geri döndü falan. aradan yıllar geçti ben defalarca bu ilaçla yeniden denemeler yaptım, bu süre dahilinde de sivilce ve roaccutane konularında uzman gibi birşey oldum biraz :) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz gerçekten, bayağı hakimim olaya :)
Merhaba, öncelikle gecmis olsun. Ben de bırakalı 2 ay olacak nerdeyse fakat bendeki yan etkileri depresyon, unutkanlık, konsantrasyon bozuklugu vs oldu. Bunlar kalıcı olmaz değil mi? Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra solaryuma girebilirim acaba bilginiz var mı?

Tedavisini tamamlayıp iyi sonuç lan arkadaşlar ,
ya da tedavi sürecinde olanlar
kullanırken cilt temizliğinizi hangi ürünlere yaptınız ?

Kızlar acil yazın benim doktorum bana roaccutanela beraber clindoxyl verdi ama clindoxyl'in içeriğinde a türevi ilaçlarla kullanmayınız yazıyor, doktorumada bilmişlik taslamak istemiyorum ama bilgisi olan varsa yazsın lütfen ne yapmalıyım sizce?

Kızlar acil yazın benim doktorum bana roaccutanela beraber clindoxyl verdi ama clindoxyl'in içeriğinde a türevi ilaçlarla kullanmayınız yazıyor, doktorumada bilmişlik taslamak istemiyorum ama bilgisi olan varsa yazsın lütfen ne yapmalıyım sizce?

ben kullamıştım ilk zamanlar ikisini bir arada bir zararı olmamıştı. sora sivlceler gidince gerek kalmıyor zaten

Merhaba, öncelikle gecmis olsun. Ben de bırakalı 2 ay olacak nerdeyse fakat bendeki yan etkileri depresyon, unutkanlık, konsantrasyon bozuklugu vs oldu. Bunlar kalıcı olmaz değil mi? Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra solaryuma girebilirim acaba bilginiz var mı?
olmaz elbette:) sıkma canını böyle şeylere. bende de inanılmaz yorgunluk yapıyor. sürekli uyku modundayım. ama psikolojimde hiçbir şey yok

ben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunum
bana da doktor bi nemlendirici önerdi onu alırken aynı markanın yüz temizleme jelinide aldım
ama reçetede dıştan bi şey uygulamayın gibisinden bir şeyler yazıyor kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
o_O

Kızlar dün eczaneye gittim doktorumun önerdiği mineralli fondoteni alacaktım ama yoktu kızda bana mineralli başka bir fondoten önerdi ve gercekten güzel kapattı denedik orada %100 diyemem ama aldım sonuc olarak neyse kızlar 5 gün sonra düğün var bide o zaman sürücem eger bu seferde memnun kalırsım yani sivilce falan cıkmazsa size ismini yazarım:)

Rezzancım durumlar nasıl? Tedaviden memnun musun? 164 gün oldu dozu tamamlamama 2 gün kaldı.Memleketime dönemedim henüz..O yüzden asıl doktoruma görünemedim.Lekeler olduğu gibi,hiç düzelme yok 2 aya yakın zamandır da hiç sivilcem çıkmıyor.24ünden sonra doktoruma görünüp tedavimi sonlandıracağım.Sonra ver elini leke tedavisi..Hepimiz için güzel sonuçlar diliyorum..

ben bioderma yüz yıkama jelini kullanıyorum. nemlendirici de nuxe kullanıyorum. memnunum

bana da doktor bi nemlendirici önerdi onu alırken aynı markanın yüz temizleme jelinide aldım
ama reçetede dıştan bi şey uygulamayın gibisinden bir şeyler yazıyor kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
o_O

reçete yazmışım buraya yanlışlıkla prospektus yazacağıma

ben de ilaca başladım 3. gündü bugün

o zaman ilk ben sorayım:) yıllardır başım dertte bu sivilcelerle. roaccutone den önce farklı cildiyecilere gittim bu ilacı kullanmamak için her yolu denedim geçmedi. ben ilaçların yan etkilerine çok takılan biriyim ama artık psikolojim bozuluyor sivilcelerimden. sorum şu ilacı kullanıp yan etkilerine katlanmama değer mi sizce ve tedavi bittikten sonra bir daha hiç çıkmıyor mu gerçekten?bebek gibi mi oluyor yüz?
Benim gördüğüm kadarıyla bu ilaca en çok ihtiyacı olanlarda en az yan etki görülüyor. o yüzden bir dene derim. seninle aynı durumdaydım ben de.

Back